Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Left Alive – letiltották a közvetítését

Japánban már megjelent a szigetország [i]mechás játékguruinak[/i] közös nagy projektje, a [b]Left Alive[/b]. A konzolok terén PS4-exkluzív akciójáték fejlesztését a [i]Front Mission[/i] univerzum agytrösztjei, valamint a [i]Metal Gear[/i]-sorozat és a [i]Death Stranding[/i] dizájnere, Yoji Shinkawa felügyelte és istápolta, ám úgy tűnik, ezúttal a nagy nevek nem fogják eladni a produktumot. Az eddigi vélemények szerint ugyanis a [i]Left Alive[/i] csak szeretne nagyot mutatni, de nem tud. Az már az előzeteseken is látható volt, hogy a [i]Square Enix[/i] kiadásában gondozott játék nem túl szép és a mozgásanimációk sem tükrözik a generáció adta lehetőségeket. Mindemellett azonban úgy tűnik, hogy a játék emellett elég üres, igazságtalanul nehéz és kivitelezését tekintve mindenben elmarad az elvárásoktól. Úgy látszik, a kiadó annyira a szívére vette a sekélyes fogadtatást, hogy letiltották a játék [i]streamelését[/i], azaz élő adásban nem tudjuk sugározni, ahogyan játszunk vele. Ez korábban csak az átvezetőkre volt érvényes, amely gyakori dolog, főleg a sztori-orientált címek esetében. Amennyiben ez még nem lenne elég nagy mélyütés, bizonyos boltok már most a “leértékelt szekcióban” igyekeznek kiszórni a félresikerült kalandot. A [i]Left Alive[/i] nálunk március 5-étől lesz kapható [i]PlayStation 4[/i]-re – legalább az előrendelői steelbookja mutatós. [YOUTUBE]ibqRBQzw6sA[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Fejlesztői stream is már kurvaronda volt. A csajszi meg már attól sikoltozott, hogy volt egy fapados gránátrobbanás az őr mellett.

  2. Pedig nagyon vártam, és a kezdeti videókon is eléggé hangulatosan festett a játék. Sajnálom, hogy ezek szerint akkor felsültek vele. Később azért mindenképp pótolom majd.

  3. Ez milyen király cucc lett volna a PS2 idején!