Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Le Mans 24 hours 2011 vs. Gran Turismo 5

…de komoly lett az eredmény. Sőt, mondhatnám: ez már durva!Adott egy srác, aki velünk együtt kezdett el játszani annó a Playstation 3 exkluzív [B]Gran Turismo 5 Prologue[/B]-gal, majd a [B]Gran Turismo 5[/B]-tel, indult az GT Akadémián, nyert. Kapott egy Nissan GT-t, amivel meglepetésre – vagy sem – a való életben is sikereket, eredményeket ért el. (Ezekről korábban már cikkeztünk.)E hír apropója a Le Mans-i 24 órás verseny, ami a múlt hétvégén volt. Nem tudom hallottátok-e, hogy Lucas Ordones (akiről beszélünk) – és két társa: Franck Mailleux és Soheil Ayari – indult LMP2 kategóriában a Signatech Oreca Nissan csapattal. A kimerítő és nagyon nehéz versenyen, ahol több súlyos baleset is volt – nekik két defekt is besikerült – végül a 2. helyet érték el kategóriájukban.[31591]”Ma minden álmom teljesült. 3 éve egy fantasztikus díjat nyertem, de legvadabb álmaimban sem gondoltam volna, hogy egyszer a Le Mans-i dobogóra állhatok! Szeretnék külön köszönetet mondani a Nissannak és a PlayStationnek, hogy létrehozták a GT Akadémiát.” – mondta Lucas.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ez azért komoly!Gratula neki!:)

 2. Gratulálok nekik, bár nekem az a véleményem, hogy több tehetséget is találhatnának, ha nem korlátoznák a jelentkezést. Innen a félbalkán Közép- és Kelet-Európából is vezet (autó)út Európába, és állítólag vannak valamiféle repülő szerkezetek is, amik oda elvisznek…

  • Egyetértek . Itt is van sok tehetség . Azért egy nagy gratula tőlem is .

  • De nem jönnek errefelé, mert félnek a házimedvétől meg Drakulától és ki tudja, hogy nem nyilazzák le őket a tevén tevegelő hunok miután leszálltak a rétre amit mi reptérnek hívunk.

 3. Remélem tovább is lesz majd a történet és nem itt áll meg.

 4. nem semmi!

 5. Michelisz Norbert is szimulátorból jutott el a WTCC-ig!

 6. tökéletes reklám egy jó kis pszeudoszimulátornaknem gratulálok mert ugysem olvassa el 😛

 7. Nem rossz ez a Lucas gyerek. Lehet a kanyar elött mindig azon gondolkodik: Hú basszus, a Gran Turismo-ban mikor is mikor is kellett elkezdeni fékezni… 🙂

 8. Ennyit arról aki nem tartja realisztikusnak a játékot!Gratulálunk! 🙂

 9. Még hajnali fél 3-kor is néztem.Hihetetlen, hogy mit mennek ezek szinte korom sötétben.

  • Ja,nem gyengék a srácok!Én gratulálok mindegyiknek,aki részt vett rajta,mert nem gyenge teljesítmény,főleg este sötétben (fejből+reflexből)!!!

 10. hát ez van vagyunk mi magyarok akik szimulátorban is ott vagyunk világ szinten,csa kurvára nem kapunk lehetöséget egy nagyobb megmérettetésre a store végett ,nagy gratula a magyar sony-nak hogy legfelsö fokon intézkedtek hogy 2008 gt academy kezdetekor legyen nálunk is, örülök mégegyszer hogy tényleg aktivan dolgoztak rajta ,söt annak örülök a legjobban hogy luxenburgban is van store ahol a lakosság 500.000 fö tényleg le a kalappal a magyar sony elött , nekik meg komolyan örülök hogy második lett a csapatuk

  • “””hát ez van vagyunk mi magyarok akik szimulátorban is ott vagyunk világ szinten””Hát igen, Kiss Norbert,Wéber Gábor és a végére hagytam NORBIt akit ugye minden magyarnak illene ismerni.Gép előtt kezdték és látjuk most hol vannak.Lenne itt tehetség,csak hát ja…amit Te is írsz.Nagyon örülök hogy a DENSION meg ZENGŐék megtalálták Norbit:)”

 11. Minden tv-bejelentkezés elején, végén nyomatták vele a reklámot. Egyébként meg is interjúvolták, ahol elmondta, hogy két defekt mellé az éjszaka folyamán befigyelt nekik egy műszaki probléma is, ekkor kerültek 3-4 körös hátrányba.

 12. Én is néztem, az elejét és a befutót. Délután meg a viasat exploreren dokumentumfilm volt az 1955-ös balesetről. Micsoda időzítés.

 13. Milyen lenne mondjuk egy Street Fighter concent megnyerése után az UFC-re benevezni a playert? 🙂

 14. Vmit nagyon tud a srác :)Lehet, hogy vezetni???:D

 15. “Nem semmi.Kíváncsi vagyok, hogy ezek a versenyszimulátorok hány pilótát “”neveltek ki””.”

 16. Forza 3 academynyeremény: – egy egész napos dodzdem ticket,a helyi majálison!(Graat Lucas-nak)

 17. Le a kalappal! Élőben is követtem a futamot amikor időm engedte , zseniális volt!