Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

L.A. Noire – képek és infók

A Rockstar közleménye szerint a kiadó következő AAA-kategóriás detektíves játéka, a Playstation 3-ra is május második felében érkező [B]L.A. Noire[/B] majdnem pontosan 25 gigabyte méretű. A szoftver PS3 verziója egy single layer Blu-ray diszket tölt meg (az X360 változat is csak 3 DVD-re fért fel).A fejlesztők a szoftvernél egyfajta “ügyes-bajos” rendszert használtak, ami azt jelenti, hogy az egyes rendőrségi akták – “ügyek” – jelentik a különböző küldetéseket. Eredetileg a játék jóval nagyobb méretű lett volna, ami viszont már dupla rétegű Blu-ray lemezt (PS3) vagy több DVD-t (X360) igényelne. Ezért inkább bizonyos fejezeteket kivágtak, és ezeket majd DLC-k formájában adják közre, melyek “tökéletesen simulnak majd” az alapsztoriba.A GTA-szerű nyomozós game sztorija 1947-ben játszódik, Los Angelesben.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ahogy elnéztem szerintem tuti nem lesz szebb mint a RDR…

 2. Bakker… Hogy kerülhette el ez a játék a figyelmemet?Nagyon jónak tűnik, valószínű hogy előrendelés lesz belőle.

 3. “””Ezért inkább bizonyos fejezeteket kivágtak, és ezeket majd DLC-k formájában adják közre, melyek “”tökéletesen simulnak majd”” az alapsztoriba.””Semmi probléma, ha INGYEN elérhető lesz.”

 4. HA LESZ MAGYAR FELIRAT AKKOR ELGONDOLKOZOM A VÉTELEN!

 5. Nagyon remélem,hogy lesz hozzá magyar felirat is!

 6. “Előzetes magyar felirattal: “”egyenes út a ranglétrán””http://www.youtube.com/watch?v=WD3xfZOFe2o&feature=player_embedded”

 7. elorendelnem de sajna valoszinu hogy letrafiztak aztan most sporolok elore a buntire. de utana persze azonnali vetel lesz

 8. Most egy picit csalódtam a dlck miatt!!

 9. Helyesbítek: GTA4

 10. Megértem, hogy szeretnének kétszer kaszírozni, még ki is fizetem isszák meg, viszont szeretem a kézzelfogható dolgokat, úgyhogy remélem az RDR-ből és a GT4-ből kiindulva van rá esély, hogy előbb-utóbb lemezen is jön a DLC.

 11. elorendelve 🙂

 12. Ez elég méretes! Mekkora az átlag Ps játék? Valami jó minőségű példát kérek! 🙂

  • Attól függ, ha az exkluzívokra gondolsz azok nagyok: Uncharted 2: 21-22 giga, Metal Gear 4: 27-28 giga, God of War 3: 35-36 giga, de az átlag multiplatformok: 6-8-10 gigák.

 13. Ahh de utálom a DLC-ket.

 14. Na akkor a hosszúsággal nem lesz gond. Meglehet hogy még a Mafia 2-t is le fogja pipálni.

 15. Na, már Rockstar is kezdi… -.-

 16. XDDazért megnéztem volna a micro fejeseket mikor megkapják a hírt az LA Noir-ról: 6 lemezes….kell vagy nem kell boxra?

 17. Nem tudom miért szentírás, hogy ugyanúgy kell kiadni a játékot mindkét gépre. Ha Ps3 és a bd többet tud, akkor igenis jöjjön ki a 2 gép között a különbség. Ezektől a boxos butításoktól már hülyét kapok. Még jó hogy nem cd lemezre kell hogy felférjen. : S

  • “””Nem tudom miért szentírás, hogy ugyanúgy kell kiadni a játékot mindkét gépre.”” Azért mert máskülönben marhára nem volna költséghatékony a dolog…”

   • Jó, ezt megértem, de azt nem hogy miért kell akkor ezt így benyőgniük. Akkor már hallgattak volna a dologról, de mintha direkt fel akarnák húzni a ps júzereket az ilyen hírekkel. Ha a dvd-re nem fért fel akkor már szívjanak és tejeljenek a ps tulajok is, de azért beközlik hogy amúgy a bd-re felfért volna…

    • “A “”negatív”” reklám is reklám.”

    • hihetetlen, hogy ezt is kepesek vagytok a 360 szamlajara irni. azert ennyire nem kene elvakultnak lenni, valoszinuleg megoldhato lett volna, ha annyira akarjak. valahogy fel kell vezetni a dlc-k erkezeset.

     • “Már bocs, de nem én varrom a box nyakába a dolgot, hanem a hírben takaróznak ezzel. Olvastad? : ] “”vagy több DVD-t igényelne”” Ha csak annyit mondtak volna, hogy tervben vannak a dlc-k semmi gond nem lenne, de az eredetileg hosszabb lett volna, meg kivágtuk, hogy ne legyen több dvdn a játék az elvakultságtól függetlenül gáz…”

     • tobb dvd-t ill. dupla retegu bd-t pontosabban. de most gondolj bele, sokkal jobban hangzik igy a dolog, mintha nyiltan kozlik, hogy le leszel huzva.

     • Végülis van benne valami. Ettöl függetlenül az egész generációra rányomja a bélyegét az hogy két nem azonos tudású konzolra kell dolgozni és az exkluzív játékokon látszik is rendesen a különbség.

 18. Á így már ok.Ha nem fér rá akkor fizess érte!!!Ez az igazi felhasználóbarát megoldás.Fuck you!!!I’ll never buy this game.

  • Ha ezért nem veszed meg hülyeség, elvégre csak a fősztoriszál felgöngyölítése lesz 25-30 óra…., megsúgom az RDR sem volt több. És mellett rengeteg mellékküldi, gyűjtögetnivaló és miegymás. Lesz ez 100%-ra teljesíteni vagy 60 óra is. DLC-k meg úgyis jöttek volna hozzá, ez csak kifogás. Bár az igaz, hogyha annyira rá akarták volna tenni a lemezre, akkor miért nem teszik ingyenesen letölthetővé őket.Mindenesetre én már nagyon várom a játékot, a megjelenés napján megveszem. 🙂

   • RDR-t a 10%ig vittem a küldetésben, aztán eltérített a vadnyugat és mindennel foglalkoztam csak a sztorival nem:)Bár itt asszem inkább olyan lesz mint a mafia2 és nem mint a gta.De ettől még tetszik nekem is.

 19. “””…nagyon hamtalmas világot készítettek a fejlesztők.”” Ezt mégis honnan tudod ? Nagyon sokan koppanni fognak a játék sandbox mivoltát illetően.”

 20. Rockstar is szereti ám a pénzünket 🙁 Ohwell, legalább tőlük biztos a minőségi stuff, de azért ez tényleg kicsit idegesítő.

 21. 25giga, fúúú nem semmi, nem csoda nagyon részletes és nagyon hamtalmas világot készítettek a fejlesztők.

 22. ezeket már megszoktam szóval nem nagyon hat meg a dolog ..

 23. “Ilyen bejelentés után, kiváncsi leszek melyik dlc mellett lesz ott a “”free”” jelzőcske. Persze már a megjelenés napján tölthető lesz az első pár csomag, plusz pénzért. -Vegyetek teljes áron féljátékot, a másik felét megkapjátok még egy játék áráért. Meg a jó K. anyátok!”

 24. hát ez inkább DLC-s szuperprofit, nem hiszem el hogy blu-ray-re sem fért volna fel. az, hogy ez is a box miatt történt, több mint hülyeség.

 25. Egy újabb kifogás a lehúzásra.

 26. Ha teljes egészében kiadták volna a játékot, akkor boxra mellékelniük kellett volna egy 10 db-os DVD tartót is…Nincs bajom a box-szal, csak az ilyenek kicsit lelohasztanak. Én ugyanis nem tartom meg sokáig a jatekaimat és nem DLC-kre akarom elkölteni Store-on a pénzem, főleg nem olyan DLC-re ami benne lehetett volna a játékban.Ettől független a játékot valszeg meg fogom venni, de ennyi.Tudom nem kötelező, ez egy szubjektív vélemény volt.

 27. Azért ez már beteg 😀

 28. Úgy látom a srácok nem nagyon foglalkoznak tömörítéssel!! :DMert szerintem csak a graf miatt van ekkora adat mennyiség ,nem a story irdatlan hosszúsága miadt.Mondjuk a Doom 3 is ilyesmi cipőben járt asszem….

 29. Megint a rohadt box miatt vágtak meg egy jó játékot !PS-re adják ki rendesen a DLC-kel együtt, a box-ra meg majd letölti, aki akarja !Shisss…