Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

L.A. Noire – képáradat

Az [B]L.A. Noire[/B] első, végre in-game jelenetekkel operáló [A http://playstationcommunity.hu/note/4512]videója[/A] után több, mint egy tucat új képet eresztett ki a [B]Team Bondi[/B] garázsából a stuff kiadását magára vállaló [B]Rockstar Games[/B]. A 40-es években játszódó, nyomozós noir hangulatú progi jelen állás szerint 2011 első negyedévében érkezik, természetesen a PlayStation 3 tulajdonosokat sem elkerülve.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nem tesszik:(

 2. RDR-t tanácsos mielőbb megvenned, mert kegyetlen nagy játék lett. Szerintem simán GOTY. Ez pedig nem tipikus sandbox lesz, és nem is Rockstar, ők csak kiadók, a Team Bondi fejleszti, szóval ez ne tévesszen meg. Na mindegy, majd meglátod. A trailer megjelenésétől tudtam, hogy úgyis beindul majd a hype-gépezet és kapjuk az infokat dögivel, hiszen ha minden jól megy, közel a megjelenés!

 3. Már vártam a grafikát fikázó kommenteket, szánalom.Ez a játék nagy lesz, ez biztos. Bejelentés óta maximális bizalommal viseltetek iránta, egyszerűen sikerre van ítélve! Izgalmas forgatókönyv, nyomozás és kalandjátékos elemek, kemény akció, nyitott világ, ’40-es évek, nem lehet mellényúlni, nem szabad!

  • Nem fikáztam, hanem kritizáltam. A fikázás kicsit eltérőbb hangvételű lenne.Amúgy meg a középső oszlop első képe eléggé ijesztő.Az meg másik dolog, hogy talán a PC játékos létem miatt nem tartom szépnek.

   • Nem látom, mi a probléma vele, leszámítva Staton valóban ostoba ábrázatát 😀 Kicsit talán meseszerű hatást kelt a kép, de ezt a többi cáfolja. Majd élőben más lesz, mikor meglátod mozgásban az arcokon az emberi reakciókat. Az a jó, hogy önkéntelenül ezekre fog a gémer koncentrálni, mert forradalmi a cucc, és a játék szempontjából is fontos lesz figyelni ezekre.PC-n biztos, hogy szebb lesz, de én inkább nem várnék hónapokat/éveket emiatt, mivel bizonytalan a port sorsa. Mielőbb kapjam kézhez, ez a lényeg!

    • Nekem az arcok a ME2-ben valamiért simán szebbnek tűntek. Az egy másik dolog, hogy konzolhoz képest ez lehet, hogy szép. Pl. az AC2 is kissé furán hat nekem PS3-as verzában a szűk látótáv miatt. Mármint, a távolabb lévő textúrák, meg egyebek sokkal kidolgozatlanabbak PS3-on, mint amit PC-n megszoktam. Épp ezért írtam lentebb, hogy lehet, hogy azért mondom ezt, mert PC-n játszok egyelőre.

     • Hát igen, ez a PC előnye. De ezennel itt véget is ért a lista. Mielőtt bárki megvádolna, világ életemben gépen játszottam…Kis szaros voltam, amikor kaptam egy 286-ost. 2008-ban azonban betelt a pohár, jött a PS3 és azóta nem is tudok mást elképzelni játékra. Persze, a rohamos fejlődés miatt a PC hamar behozta a kezdeti grafikai hátrányát, sőt, le is körözte a fix hardverű konzolokat megjelenítésben, viszont szép lassan elveszítette a támogatottságát, ami miatt egyszerűen csak nem éri meg PC-n játszani. Itt az L.A. Noire, ami kasszarobbantásra van predesztinálva, de ebből úgy fest, a PC-sek kimaradnak. Legalábbis jódarabig még.

     • Játékot is olcsóbban szerezhetek és én döntök, hogy bill+egér kombót, vagy 360 kurblit használok.Amúgy nekem mindegy ki mit mond, én mindenképpen PC és PS gamer leszek egyszerre…

     • “””azért mondom ezt, mert PC-n játszok egyelőre.””””Amúgy nekem mindegy ki mit mond, én mindenképpen PC és PS gamer leszek egyszerre…””Most akkor mi is van? Tervezel PS3-at is, ahogy sikerült kisakkoznom a körmondataidból…! És meg fogod állni, hogy ne játssz ezzel a játékkal, amikor kijön konzolra? Vagy majd vársz, hogy hátha kijön PC-re szebb grafikával? Te tudod, de szerintem úgyis beleveted majd magad, nem túlzottan fog érdekelni a látvány.”

     • Igen, tervezem egy PS3 vételét, ezenkívül van PS2-m, PSP-m PS1-em (ha még műxik az öreglány egyáltalán).A grafot nem úgy említettem meg, mint olyan tényezőt, ami miatt rossz a game, csak hátrányként.Viszont mindennek ellenére sanszos, hogy kihagyom a játékot, mert nem vagyok nagy GTA, meg miegyéb sandbox gamer, pláne nem rockstar. Tőlük a RDR-t fogom megszerezni, mer az kötelező. Ezt a gammát még meglátjuk a gameplay és az értékelések fognak dönteni…

 4. Open world játékról van szó.

 5. Hát nemtom, a képeken nekem nem hat valami szépnek…

 6. Egyre jobban érdekel. Hogy fogom beosztani a pénzt tavasszal?