Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

L.A. Noire – az első játékképek!

A Game Informer magazin világexkluzív ismertetőjét a Playstation 3-as (is) [B]L.A. Noire[/B]-ról máris beszkennelte valaki. A screenshotok erős GTAIV hangulatot árasztnak, persze a ’40-es évek végének megfelelő stílusban.Az L.A. Noire-ról egy [A http://playstationcommunity.hu/note/2921]korábbi hírünkben[/A] olvashatsz bővebb információkat.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A hangulathoz nekem passzol! 🙂

 2. Nem tudom, mit siránkozik itt mindenki a grafika miatt. Majd ha mutatnak pár képet, minden kiderül. Egyébként nekem semmi bajom vele, a játékélmény úgyis sokkal fontosabb. Mellesleg a város és a karakterek szerintem kifejezetten jól festenek ezeken a scaneken.

 3. Grafika a Mafia első részének a szintjén mozog …

 4. Elolvastam a cikket, és azt kell mondjam, nagyon várom!Úgy gondolom, egy olyan játék születhet, mely valóban forradalmi. Végre valami, amit az ember a komplexitása miatt fog megkedvelni!Minden klappolni látszik: nyitott játéktér, kidolgozott világ/sztori, noir hangulat, kalandjáték-elemek, véres/intenzív akció, autók, mi más kellhet?Nem tudom, ki hogy van ezzel, én régóta várok egy ilyen játékra, ahol végre valóban igazi zsaruként élsz egy nagyvárosban, fokozatosan lépkedsz a ranglétrán, találkozol a korrupcióval, nyomozol és mellette a filmes akcióból is kijut. A kritika anno lehúzta, de én imádtam a Jack Orlandot. Ha kapok egy olyan játékot GTA-köntösben, azt hiszem, beteljesül egy régi álmom…Részemről hajrá R* és Team Bondi!

 5. Mafia egyelőre jobban baszkurálja a fantáziámat, de még ebből is lehet videojáték.

 6. szerintem a maffia 2 jobb lesz.

 7. Állat. Végre nem csak lövöldözni kell majd egy open-ended world gémben. 3. sor 2. kép Max Payne? XD

 8. Eladásokban semmiképp sem lesz a Mafia II ellenfele, mivel nem egy időben jön a két játék. Előbbi meg igen durva rajongótábort tud maga mögött, sokan látatlanban megvennék (többek közt én is).

  • Attól függetlenül a Mafia II iszonyatosan alul értékelt sajnos. Közel sem kap annyi figyelmet, amennyit érdemelne, rengetegen nem is tudnak róla. Meg aztán nem egy ember van, aki azt hiszi, hogy csak egy ratyi Godfather 2 klón…Természetesen én is kíváncsi vagyok erre. Amikor először bejelentették, totál rá voltam kattanva. Azóta már közelről sem érdekel annyira (lack of info). Majd, ha már többet látok belőle…

 9. Az ‘Uncanny Valley’ lassan tényleg eltűnik, ideje lenne.Én inkább ezt venném mint a Maffiát, mert R*- buzi is vagyok, meg a Maffiában szerintem még mindig ritka gagyi a kamera.

 10. Nekem tetszik a képek alapján tetszik a game,remélem nem üti agyon ezt is az xbox mint a gta 4-et…

 11. elsőnapos vétel.

 12. Mellesleg a főhős gyerek, ez a Cole Phelps, kegyetlen fitymafejű és nem is karakteres az arca. Remélem lecserélik azt a buta fejét valami emészthetőbbre.

 13. Emiatt a nyomozósdi miatt fog nagyot szólni, ha megfelelően kidolgozzák!Grafika rendben van, részletességgel sincs gond, úgy látom, a város is él, ha ezt egy ütős sztori, kidolgozott játékmenet és agytekervényeket megdolgoztató helyszínelés fejeli meg, akár nagy siker is lehet! A Rockstar név pedig megfelelő garancia erre.

 14. Mafia2 reszkess

  • Szerintem nem nagyon kell neki rettegnie.Az egy dolog, hogy valószínűleg többet adnak majd el belőle (az R* logó miatt), de nem olyan könnyű felérni egy Mafia szinthez. Számomra legalábbis lehetetlen.

   • Én úgy vagyok vele, hogy nálam mindkét játék békésen elfér majd a polcon. 🙂

   • Nem akarok belemenni egy vitaba,de a Mafia2 az elodje sorsara fog jutni valszeg.Ugyanis nem reklamozzak.Egy masik oldalon mar majdnem szetszedtek a fanboyok,hogy ketelkedni merek a sikereben,remelem itt nem ez lesz.Arrol meg nem is beszelve,hogy nyugatabbra alig ismerik a nevet,akinek valami beugrik,annak a gyengen portolt PS2-es vagy Box-s jatek villan be talan.Az meg nem tul jo elojel.En orulnek a sikerenek,meg meg is veszem,ha megjelenik,de nem josolok nagy jovot neki.

 15. Komoly!

 16. A harmadik sor középső képéről pár pillanatig azt hittem valami fénykép. A többin átlagos a grafika számomra. Egyelőre inkább a Mafia 2.

 17. Jóóó lesz ez.Tutkó vétel.

 18. gondolom a box miatt annak rendje, s módja szerint el is lesz k*félve 🙁

 19. Király! Mafia II és L.A. Noire! Atom lesz nagyon!