Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Kung-Fu Live – E3 2010 trailer

Playstation 3-ra készül és a PS Eye kamera testkövető funkciójára épül a játékosokat a kényelmes fotelből felállítani kívánó [B]Kung-Fu Live[/B]. A playert testét egy speciális “Freemotion” módszerrel szkennelő, majd alakját – és arcát – a programba helyező game a normál ütések és rúgások mellett “mátrixos” lassításokra is lehetőséget ad.A játék fejlesztői nagyon magabiztosan nyilatkozták, hogy az ő szoftverük már azt tudja, amit a konkurencia hasonló hardverével még csak most próbálnak összehozni.[YOUTUBE]0LDMOJaZx7Y[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. öcsém hogy minden szart kitalálnak

 2. Nem tetszik!

 3. Azt nehogy fejberúgjam az asszonyt, miközben átszambázik a mosatlannal a nappalin…XD

 4. Online DM van benne? =D

 5. Nekem ez pont olyan sz*r mint a Natal, de legalább nevettem egy jót, arra tökéletes volt.

 6. Nekem tetszik!

 7. Nah nesze neked natal.. ennyit erről.

 8. Ötletes .

 9. na majd amikor tai-box live lesz 🙂

 10. Na ez nagyon beteg.

 11. “Mi vagyok én, tékvándó grizli? Hagyjuk már.””Káráté! Hádzsimé!””Ez jó XDMartin nem akarsz Manowarra Kung-Fu Live-ozni egy videoteszt erejéig? :D”

 12. Ez egy vicc. Aki képes otthon így baromkodni, meg spárgába lemenni, meg franc tudja mi nem, az sem normális. Kíváncsi vagyok hát csillárt rúgnak le, meg hány baleset lesz. Ilyen pihent agyúakat vaze…

 13. *megunható. bocsi a dupla postért

 14. nem ájulok el tőle. vicces próbálkozás de sztem fél óra alatt megunhat ez a cucc

 15. Aranyos egyébként… engem a Jackie Chan Stuntmaster-re emlékeztet. Az a baj ezzel az egészel, hogy kamera már a playstation 3 megjelenése óta van és alig készült hozzá játékmondhatnánk semmi. Egyáltalán nem foglalkoztak a témával most hírtelen ki dobnak egy bugyuta vicces dolgot és mindenkifelkapja a fejét de valójában az egész szánalmas. Ahogy a kontrollerekben elhelyezkedő SIXAXIS annak sincs semmi értelmepár játék van amiben használni lehet. Az új rendszerről nem beszélek de szerintem az is ugyanerre a sorsa fog jutni, majdkészül rá pár dolog aztán pihentetik évekre azt is.

 16. ez mekkora fos

 17. Bakker én csak nézek bele a nagyvilágba, tűnődök hogy milyen ötletes Natal játékot találtak ki, erre a végén bevillan a PS logó. Asszem ezt benéztem.

 18. hahh, jópofa : )

 19. Király lesz a nappaliban cigánykerekezni… 😀

 20. Kövezzetek meg,de nekem szánalmas ökörségnek tünik mindenféle mozgásérzékelős kütyü!Öreg gamer vagyok már,nem ugrálni akarok hanem kényelmesen játszani,és mindezt azért mert közben ki akarom pihenni az egész napos mókuskereket.

  • Ekkora szarságot 🙂 Vicces mindenesetre.Én megértelek, mondjuk én nem gályázom még, de energiám nekem sincs arra, hogy egyetem, alkalmi melók és mindennapos edzések mellett ugráljak a TV előtt. Nyugodtan lekuporodni a puffomra nap végén, besötétíteni, kint tartani a 40 fokot – én erre vágyom.

  • Ki mondta hogy neked muszály lesz ezzel játszanod? =DSzerintem zsír ez a játék, meglátjuk a Natal mit tud majd felmutatni…

 21. Nagyon tetszik!:D

 22. A natal sem tud többet ennél, csak nagyobb körülötte a felhajtás.

 23. Mikorra várható a game???

 24. Hatalmas ! A Sony nagyon beindult !

 25. XD XD kell, ez nagyon ott van XD jót röhögtem a videó alatt. tetszik:D

 26. Ez kell! körülbelül mikorra várható a megjelenés?

 27. ez úgy leköveti a mozgást hogy nincs a kezébe semmi bisz-basz !Ugyan úgy mint a natal … pedig azt hittem ezt nem fogja tudni…

  • “Szerintem így 3 nappal a “”nagy Natal”” konferencia előtt ez eléggé bekavart az Ms-nek. Főleg ha a Gametrailers is lehozza…Mert akkor számoljunk utánna. Megveszed a Move+kamera szettet és egy kis túlzással kapsz egy Natalt is… ugyan annyiért….”

   • valszeg azért natalra is lesznek innovatív címek probléma szerintem az, hogy ez is túl van misztifikálva ugyan úgy mint a LIVE felsőbb rendűsége. ami ma már semmivel nem tud többet mint a PSN

 28. Ennyi a sony-s marketingesek lecserélése a legnagyobb húzás volt amit meg kellett lépni.Azóta megy az adok kapok….. Kevin B. meg ez a videó is megmutatja, hogy a Natal egy parasztvakítás……Ez kellett volna már a premierkor és nem lenne ennyi előnye a cégnek usa-ban….Amúgy észrevettétek, hogy az Ms nagyon kussban van mostanság???? Idén ha jól tudom már 3 ember ment el tőlük….. valami gubanc lehet…

  • Pedig gőzerővel megy a marketing az MS-nél is…legutóbb a Quantum Theory főhősének homlokán lévő reklámfelületet bérelték ki egy kis product placement végett.

  • nincs ott semmi gond, biztos vagyok benne nekik is lesz meglepetés bejelentésük.

   • “Tavaly ilyenkor orba szájba tolták a cuccokat, infókat híreket… idén meg a 2 hónappal ezelőtti Halo Reach-es villantás óta semmit sem halottam….Tuti lesz nekik is valami nagy dolog “” X360 slim mely másolásvédett lesz””… legalábbis ez a pletyka járja hacker berkekben egy belsős nfó alapján….De a sony módszeresen kezdi ellopni a reflektorfényt……”

  • A natal is csak egy sima kamera + szoftver. Az ilyen rendszerek alapja a képfeldolgozás, mennyire tudja a rendszer a hátteret elkülöníteni – lemaszkolni a vizsgált területből, majd az így kapott adatokat hogyan tudja feldolgozni. Vagyis a microsoft egy igen régi dolgot akar eladni új termékként.

   • “Én vágom ezt, öcsém ezt tanulja az egyetemen “” képfeldolgozás címszó alatt””.Én szerintem is egy eye-toy szintjén van a natal de a szomszédban “”gamer365″” szétszedtek ezen kijelentésem miatt, mondván eye-toy egyenlő Ms EYE kamera…..”

 29. :DD ez nagyon nagy!!

 30. Nekem nem tetszik.

 31. ühh…végre lesz valaki, aki ellen bevethetem a titkos kamehameha támadásom, amit élő emberen még nem mertem kipróbálni:)

 32. Nagyon bejön! Legalább mozogsz is vmit miközben játszol és nem lustulsz el teljesen. Plusz tuti jót lehet majd röhögni a haverok bénázásán!:)

  • A 24 böl 4-6 játszok, alvás szintén ennyi, a többi meg meló, csavargás. KÖVETELEM, A MOZGÁSÉRZÉKELÉS MONGYONLEEEE!

 33. Eléggé kényelmetlen lehet a tv-t nézve oldalra ütögetni.

 34. Kőkemény 🙂 Valamelyik fejlesztő nyilatkozta h a nap végére izomláza volt 🙂 Tetszik mert nagyon kreatív!