Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Kultszenzáció – Ridley Scott ismét Alien filmet készít!

A Variety.com egészen biztosra állítja: az ikonikus rendező, Ridley Scott ismét egy Alien filmet vezényel. A Twentieth Century Fox már fel is kérte Jon Spaihts forgatókönyvírót a sztori elkészítésére, Scottot pedig rendezőként jelölték meg.A sztori az 1979-es, vitán felül legmeghatározóbb erejű, első Alien mozi előzményeit meséli majd el. Ez az az epizód, melyet a legtöbb találgatás övez filmes és alien-rajongó berkekben: kik a rejtélyes idegenek, akik az [I]asszimetrikus patkó[/I] formájú űrhajót építették, mi történt pontosan a szértobbant mellkasú [I]Space Jockey[/I]val, és hogy került az a temérdek idegentojás a fedélzetre.Remélhetőleg ezekre az immár 30 éves kérdésekre mind választ ad majd Ridley Scott…Az eredeti, korabeli tervek szerint Scott három részt is rendezett volna, melyből végül sajnos csak egy valósult meg. Nem mellesleg ez volt az az epizód, melyben a stílusteremtő, fantasztikus és utánozhatatlan művész, Hans Ruedi Giger is aktívan közreműködött.A 20th Fox ezzel a nagy dobással szeretné visszaadni az Alien franchise régi, kultikus fényét.[10311]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Bocsi, ezt a kérdést már máshol is feltettem Neked, Martin. Remélem itt választ kapok rá, ha nem is Tőled akkor mástól: Valahol ecsetelted az Alienek szaporodási metódusát. E kapcsán pár kérdés. Nekem úgy rémlik, hogy az Alan Dean Foster által írt Alienben, mikor a Nostromon megtalálják az idegen rejtőzködési helyét, ott bizony a kapitány tojást is talál mielőtt feltrancsíroznák. Ez Ridley Scott klasszikusában nincs benne (a trancsírozás igen:).Ebből kiindulva lehet, hogy mégis képesek a nem váltásra? Habár nem tudom melyik autentikusabb, a könyv illetve a film.Az sem világos számomra, hogy hogyan került tojás a Sulacora az Aliens végén? Mert ugye az Alien3 már úgy indít, hogy KETTŐ is van a fedélzeten, 1 Ripley anyóba, 1 a kutyába. A Királynő vitt a hóna alatt kettőt? Arra nem hiszem, hogy ideje lett volna hisz a peterakó csövét és az egész fészket Weaver kisasszony DARABOKRA robbantotta.Érdekes. Szerinted Mester?

 2. Ez talán az idei legjobb hír, amit hallottam filmes téren:)Furaface sorsa valóban mindmáig megválaszolatlan kérdés:)

 3. “Kiváncsi leszek amúgy a magyar címre:””Felbukkan a Halál””””A rejtély neve: Halál””””A hajó neve: Halál”” … :S”

 4. Remélem jó lesz . Jobb , hogy nem az AvP -t erőltetik – mondjuk nekem semmi bajom vele . PREDATOR is RULEZ

 5. Kár, hogy Ridley Scott az elmúlt időszakban csupa überteátrális szemetet rendezett (egy-két kivételtől eltekintve). Abban azért bízok, hogy nem felejtett el jó sci-fit készíteni.

 6. Végre nem egy ultragagyi Aliens vs Predator filmet fogunk kapni…

 7. Hűűűűűűhaaaaa…Jól lesz egy Aliens Colonial Marines mellé 😀

 8. Én is várom a mester új alien filmjét, tuti hogy jó lesz

 9. Reméljük a legjobbakat,hogy jól hozzák össze…

 10. Nehéz lesz jobbat csinálni.

 11. Első filmes baki: 1, A technika a filmben megelőzi az utolsó Alien filmben látottakat. fejlettebb lesz a múlt mint a jövő. (lásd STAR WARS)2, A vége megint az lesz, hogy kilökik a dögöt a világűrbe? :S

 12. Na ez jó hír, talán végre születik megint egy normális Alien film.

 13. Korábban pár filmnél már bebizonyosodott, hogy jobb lett volna, ha a titok titok marad és nem készül el a folytatás/előzmény. Ebben az esetben viszont határozottan jó előérzetem van…

 14. Ha előzmény lesz csak nem szúrják el……..

 15. Jáááj, félre a fos AvP témával,igazi, komoly alien filmeket ide!

 16. Az utolsó Alien filmben klassz volt a szerelmi szál:DPont beleillett…

 17. Új AvP játék, most meg ez … még a végén tényleg feltámad a frencsájz, jippí.

 18. KIRÁLY!!!!

 19. Erre kíváncsi leszek, egyelőre olyan mintha egy dokumentumfilmről lenne szó, hisz olyan űrlények fogják ölni egymást benne akiket nem is ismerünk, szóval nem nagyon tudok elképzelni egy akcióban bővelkedő filmet ebből ahol drukkolni fogunk valakinek, hogy élje túl…

 20. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! ELNÉZÉST, DE soha nem gondoltam volna, hogy a mester mégegyszer nekiáll Alien filmet készíteni, miután Hollywood már többször megerőszakolta a frencsájzt mostanság. Scott és Cameron is azt állították, hogy ezért nem készítenek több Alien filmet. Ennek nagyon örülök. (remélem később Cameron is meggondolja magát és ő is készít mégegyet.)

 21. Sigourney Weaver tavaly decemberben még azt találta mondani, hogy egy Alien-spinoffon dolgozott Ridley Scott-tal, ami inkább Ellen Ripley-re koncentrált volna mintsem az idegenekre.Lehet, hogy csak öregszem, de nekem az jobban bejött volna. Egy icipicit erőltetettnek tűnik nekem ez a film így. Elveszik a misztikuma (vajon mi történt itt?) az első résznek így.

 22. Kircsi!Én a 3. részt találtam még megnézhető szintűnek a többi agyhalál.Most néztem végig a 3. részből kivágott részeket a jutyubon. Eredetileg lett volna benne egy olyan szitu, hogy az idegent elkapják az atomhulladéktárolóban. Ezt Ripley csinálja és közben bezár sajna a lénnyel még egy rabot is, akinek hallani a haláltusáját. Dúrva.Ezután a vállalattól engedélyt kérnek az elpusztítására, amit azok elutasítanak (természetesen).Ezt az egészet szépen kivágták a moziba kerülő változatból, ami így nem kicsinyt lett uncsi, 1-2 jelenetet leszámítva.

 23. Reménykedve várom hogyugyan olyan jó lesz mint az előző Alien filmek.=)

 24. csak remelni tudom, hogy Scott felismeri hogy nem kell csili-vili milliod dollaros CGI-t beletenni, hogy utos legyen, hanem eleg ha a 30 evvel ezelotti siman dark feelinget hozza 😀

  • teljesen igazad van! A star wars-t is ezért kurták el mert a legújabb technologiát erőlteték.Ezt a filmet is úgy kell megcsinálni mint az elsőt.

 25. Remèlem hozni foglya az Alien szìnvonalat.

 26. “Bazz el sem hiszem!!! Bár csak kész lenne már. Viszont egy dolgot “”nem értek””. Éspedig, hogy Scott jó 30 évvel ezelőtt tudatosan vagy tudatlanul megteremtette az Alien kultusz mellett a Predator-ét is?Csak mert ezzel az idegen hajóval már csírájában “”elültette”” a későbbi Predator kultusz magvait?!”

  • Mi? Ez nem Predátor-hajó. Ez egy ilyen elefánt-szerű izé. A Predator 2 teremtette meg a két univerzum közötti kapcsolatot hivatalosan is a 20th Century Fox részéről.

   • Igen nem predator hajó. De az azért kíváncsi lennék, hogy Scott miképp szövi őket beles esetleg a történetbe. Mert hát valahogy oda került az a tömérdek tojás abba a hajóba. És ki ne találják majd, hogy egy királynő vezette azt a hajót és rakta ott le a sok tojásokat. 🙂 Meg remélem vmit megemlít majd arról az idegen lényről aki a hajóban volt.

 27. Hááháá, alig egy hónapja néztem végig mind a 4 részt. Zsír.

 28. Remek lenne egy uj Alien film. Nagyon kiváncsi leszek rá, hogy mi alakul ki belőle.

 29. Ez nagyon jó.

 30. Én tudom kik a ,,patkó,, formájú űrhajó gazdái és mit kerestek ott a tojatok. Már jött ki erről regény és képregény is. 🙂 De a filmre nagyon kíváncsi leszek.

 31. Könyvekben még nem volt előzmény?

 32. Örülök, hogy előzmény lesz és annak is, hogy Ridley Scott rendezi:)

 33. Ez nagyon jó 😀

 34. HURRÁ!!!

 35. Antal Nimród meg Predatort rendez, amin azért durván meglepődtem. Voltak hercehurcák ezzel az új Alien filmmel, remélem mostmár tényleg sikerült meggyőzni Scottot, hogy ő dirigálja le, mert már nagyon érne egy minőségi produkció a témában.

 36. Nicsak… Predator 3, Alien 5? Miknemjönnek…