Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Kubica sajnálja, hogy elszalasztották…

A 2008-as évben Robert Kubica sokáig harcolt a világbajnoki címért. Az Ausztrál nagydíjon az elsősorból rajtol, majd két futammal később már meg is szerezte a pole poziciót Bahrainben. Európába érve már volt 2 dobogós helyezése is. Kanadában első sorból rajtolva megnyerte a futamot. Ekkor már Hamilton előtt járt a pontversenyben. Ezt követően sorra pontszerző helyeken végzett, sőt volt néhány dobogós helyezése is, de az előnye egyre fogyott és hátránnyá vált. Végül a csapat 3. lett a Ferrari és a McLaren-Mercedes mögött, ő pedig 4. az egyéni pontversenyben.Ezért aztán érthető a keserűsége. A tavalyi év jobban kezdődött, mint arra a csapat számított. A csapat ugyanis idén “akart” világbajnok lenni, ezért szigorúan követték az eredeti tervet és nem fektettek plussz energiát és munkát Kubica 2008-as világbajnoki címének megszerzésébe.”Az ilyen helyzetek gyakoriak az autósportban: soha nem lehet tudni, hogy mi lesz jövőre. Ezért voltam csalódott, hogy tavaly, amikor az élvonalba tartoztunk, nem ragadtuk meg a kínálkozó lehetőséget” – mondta Kubica.Annál is érthetőbb Kubica szomorúsága, mivel idén még egyetlen pontot sem sikerült szereznie.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. nem tom mit beszél ez esélye se volt

 2. hát igen 🙁

 3. Pedig mi mennyire csipjuk lengyel testverunket! Vilagbajnok materia, ketseg nem ferhet hozza, egyszer ugyis az lesz.

  • Megszivatta a csapat rendesen. Tavaly meg lehetettt volna neki, csak arra kellett volna összpontosítaniuk és ezerrel támogatniuk.

   • lehet h igen meg az is lehet h nem. :)nyílván a BMW bízott a folyamatos fejlődésben amit bemutattak a Sauber felvásárlása, a visszatérésük óta..az idei év nagyon nem jött össze.a szabályváltozások miatt túl sok volt az ismeretlen az egyenletben.

    • De azt mondja a mondás is, hogy addig üsd a vasat amíg meleg… Idénre már kihült.

     • a másik mondás meg az: utólag könnyű okosnak lenni kezdetű. :)lásd még 🙂 :ha úgy sikerül a vas mint a BRAWN az egész éves fejlesztés után, akkor meg….. a bajorokat istenítené mindenki.

     • “Értem amit mondasz, de tavaly amikor vezették a pontversenyt és volt esélyük 4 futammal a vége előtt világbajnoki címet szerezni, miért nem nyomták és miért vettek vissza, hogy “”ejj ráérünk arra még, majd jövőre….”” Normális ember megragadja az alkalmat ha az adódik. Tavaly nekik adódott. Persze csinálnak hülyeséget más csapatok is, lásd Ferrari az utóbbi időben.”

     • hát ja.én az F1 BMW-nél (bár óriás fan vagyok utcai autó vonalon),mindíg is ezt az igazi (nem túl szimpatikus) német higgadt kimértséget éreztem.és ezért tűnt logikusnak a taktikájuk.idén rá*sztak.

     • Neha csak egy hajszal valasztja el a zsenit a sikhulyetol…

     • ezt én is szoktam néha magamban ismételgetni, csak ebben én vagyok a hajszál.