Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Köszönjük 2009-et!””

Jack Tretton SCEE nagyfőnök az amerikai hivatalos PS blogban köszöni meg a játékosok támogatását, amit 2009-ben nyújtottak a Sony-nak. Tretton az NPD világszintű piaci jelentésére építve hálálkodik: ennek értelmében egyedül a PlayStation játékos brandnek sikerült a planéta mindhárom területén – EU, US, JAP – 15%-os bevételnövekedést elérnie a három rivális közül, a 2008-2009-es viszonylatban. Emellett szintén csak a PS volt az, amely “két számjegyű” növekedést produkált az amerikai piacon – az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy összességében véve Amerikában még mindkét vetélytárs jobban szerepel a mai napig. Az erősödés továbbra sem csökken: 2008 január és 2009 január között 36%-os a növekedés.Az Uncharted 2 túlszárnyalta az első rész sikerét: már közel 3 millió darabot értékesítettek belőle. A MAG szintén jól startolt: máris 500 ezer darab kelt el. A PlayStation Network 155%-os bevételnövekedést generált 2008-hoz képest.Idén 2010-ben további sikerekre számítanak, elsősorban az exkluzív Playstation 3 szoftverekre, az új mozgásérzékelős kontrollerre és a 3D-re alapozva.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Mindenképp sok máni ömlik a zsebükbe!:D2010-ben kifosztanak minket! 😀

 2. “Mi meg köszönjük, hogy még mindig olyan f*szán és “”igazságosan”” tudják átváltani a dollárt euróra…”

 3. Ingyen DLC-ket.

 4. ja akkor a befolyt összeget fordítsák kicsit a PSN karbantartására mert siralmas

 5. Mikor először láttam kint a hírt a fő oldalon azt olvastam Haldoklik a SCEE főnökeEz reggel óta ( láttam már vagy 40x) mit sem változott.

 6. Köszönjük a sárgaledet!U.I.: engem még elkerült…

 7. csak elérhető lenne már Mo-ban is! akkor nem kellene Külföldi címmel regelni…bár ezt a rendszert sem nagyon értem, de mind1.am Naggyon szíívesen! 😀

 8. Idén ha minden sikerül,közel kerül a ps3 hogy befogja a boxot.

 9. Szép teljesítmény, ez idén megduplázódik a tavalyihoz képest, az biztos

 10. A PS Home (sikere?) szándékosan maradt említés nélkül Tretton blogjában, avagy azt egy kalap alá veszi a PSN-nel?

 11. Akkor támogatnám őket mégjobban ha végre felraknák a MediEvil 2-t, meg a Vagrant Storyt az USA Store-ra.

  • Legutóbb a Vagrant miatt vettünk UK PSN kártyát. Megérte.

   • Nekem USA accounton van vagy 90 dollár, szal oda kéne.:DMeg még német accounton is van egy kis pénz de félek hogy le van fordítva zváncogó nyelvre.

 12. váljon be amire számítanak! csak ne legyen túl drága az (arc?)…

 13. Ja köszönik,emìgymeg magasròl tesznek az euròpai gamerekre!

 14. Ha szervízbe kell mennem majd emlékeztetem őket,hogy hozzájárultam a ps3 tavalyi sikeréhez. Szal így szervizeljenek.

 15. Kivancsi volnek a psn-es bevetelnovekedeshez mennyiben jarult hozza a 3.00-as fw.

 16. youre welcome and thank you psc !!!

 17. Igazán nincs mit,Jack! 🙂

 18. A 155%-os PSN bevételnövekedés gondolom nagyrészt a megvásárolható kódoknak is köszönhető.Idén minden csúcsot megdönt a Sony!

 19. Akkor localizált HR-t a népnek!Ezzel megköszönhetnék a kisországoknak is.

 20. Lehetne pl magyar store is.

 21. Van is miért hálálkodni! A sok viccelődés után 2009 tényleg a ps éve volt. A válság se számított.2010 még jobb lesz – ha a címekből indulunk ki. Arc, 3d, exkluzívok – köztük egy gt5, és ki tudja mi lesz még, amiről nem tudunk?

 22. Csak nekem tünik kevésnek az a 3milla U2?

 23. A Magyar sony garanciahálózatot rakják rendbe és én is megköszönöm. Addig nem!

  • Nem lehetséges, hogy a Nagy Sony anyavállalat azt hiszi minden rendbe van a mi térségünkbe? Esetleg félrevezető információkat kapnak ebből a régióból? Csak azért kérdem mert Magyarországon elterjedőben van a sz.rok az egészre, úgyis megkapom a lóvém mentalitás. (Irodai dolgozóknál) Tudom, hogy mini piac vagyunk, de nehezen értem/hiszem el, hogy a Sony cég, ennyire nemtörődöm lenne. Vagy mégis? Nem csak a magyar Sony-nál korruptak, és ezért alakult ki ez a mostoha helyzet a garanciáknál?

   • Mindenhol van korrupció,de valahol kicsibe megy a játék, valahol nagyban. Nálunk sajnos nagyban megy, egyben a mo sony nem is törődnek a hazai sonyfanokkal,csak egy érdekli őket az pénz.ZoTyA01: Kis ország= Nagy nemzet 🙂

   • A Magyar Sony képviseletnek írt levélre melyben erre kérdeztek rá annyi volt a válasz, hogy nekik nem éri meg….Nyugat Európában megéri? Itt Spanyolországban óriási a warezolás és mégis a csapból is PS3-as reklám folyik. Odahaza meg nem éri meg nekik egy standot állítani egy rendezvényen, hirdetni, stb…mert amúgy sem vesz senki játékot…akit ismerek, hogy PS3-ja van, mindnek több mint 10 játék figyel a polcon…bár a Magyar árazás miatt szinte mindenki külföldről rendel.

    • “A microsoft megéri, Xbox rendezvényeket tartani, közép-kelet Európában, úgy néz ki a sonynak nem . Itt az oldalon megtalálható a mo sony igazgatóval való beszélgetés, érdemes meghallgatni. ,,Ha valami probléma van,akkor tokyoba kell kimenni ……,..”” Amúgy ők miért vannak,kérdem ? Fizut én is felveszem XD”

     • Nem tudom az MS mit miért csinál idehaza, de ha a Sonynak nem éri meg, akkor nekik se (bár a gép eladások magasabbak, de a warez miatt a szoftver nem hinném, márpedig az a pénz).Szerintem annyi, hogy tolják az ms hun-ba a pénzt, és már nem tudják hova tenni. 🙂

     • Akkor jól gondoltam, hogy erről van szó. Amikor ssy4 barátomat bannolta a Sony, a magyar kirendeltségnél semmi tájékoztatást nem tudtak adni, a miértről. Nem egy cég? Nincs közös hálózat? Nincs forró drót? Nincs angol, japán nyelvvizsgájuk? Nincsenek kapcsolatban? Vagy mi van? Ez Magyarország? Azért ez már egy picit durva, hogy a net korszakában(fénysebességgel száguldó információk,stb) ilyen nehézkesen menjenek a dolgok. Én kb: fél órát, max egyet adnék a hálózati problémák megoldására. A hardver hibák már keményebb tészta, főleg ha a könnyebben megoldható problémákhoz is ilyen passzívan állnak hozzá. Egy rejtély ez a Sony Magyarország… 🙁

     • Ezért kel boxot veni az sokal jób!!!!!444

     • Nyugodtan fejtsd ki bővebben a véleményed. Érdekel! (A végén már nem nyomtad a shift gombot, ezért lett három 4-es a végén???) xD

     • Így a menő!

 24. Jól esik, hogy köszönget, de nem kell köszöngetni semmit. Csak szállítani kell a minőségi szoftvereket, folytatni a gép magas szintű támogatását és a csak ígérgetés helyett folyamatosan beváltani is azokat. Remélem most tanulnak belőle, hogy lám-lám 2009-ben már nem csak a marketing maszlag ment, hanem nyomatták a jobbnál jobb szoftvereket orrba szájba és ez kell a népnek ez világos. Szerencsére a 2010-es év még gazdagabb szoftverkínálatnak néz elébe, úgyhogy a magam részéről nagyon boldog vagyok, hisz minőségibbnél minőségibb játékok közül választhatok, hogy mire nyomom el a pici pénzem. Hajrá Sony, csak így tovább!Jah és PS4ről még vagy 5 évig hallani sem akarok :).

  • Nem fogsz róla hallani. Baromság lenne, csak most indul a biznic. 🙂

  • Pontosan ez lenne a lényeg! Kit érdekel ez a nagy kumbájázás meg táncolgatás a tábortűz körül, ez az ipar nem erről szól! Aki elhiszi, hogy mindez szívességből történik, illetve a vásárló és a gyártó közt van valamiféle mágikus barátság, az valamit nagyon benézett.Az biztos, hogy az Uncharted 2 a generáció egyik legnagyobb akciójátéka (ha nem a legnagyobb) lesz, amikor majd visszatekintünk rá. Az is biztos, hogy a tavasz kurva kemény lesz, lehet mire költeni a pénzecskénket. Hajrá, remélem tudják majd tartani az ütemet és nem lesznek üresjáratok! 🙂

 25. Én is köszi, hogy van mit megvenni!

 26. Mi is köszönjük kedves Szotyi 🙂

 27. Tudod Jack, hogy igyekszünk XDCserébe a következö kört te állod!

 28. Mint most is:D !! és szívesen

 29. Szolgáltatásokban sokkal gazdagabb a PS3 mint bármelyik rivális konzol és egy idő után ez lesz az igazi hatalom!!

 30. Nincs mit, máskor is. xD