Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Környezetvédelem – a PS5 energiatakarékos lesz

A Sony Interactive Entertainment bejelentette együttműködését a [a http://playing4theplanet.org/]Playing for the Planet[/a] szövetséggel annak érdekében, hogy együtt harcolhassanak a klímaváltozás ellen. A bejelentés részeként a vállalat elárulta, hogy a következő PlayStation konzol a PS4-hez képest sokkal alacsonyabb energiafogyasztás mellett teszi majd lehetővé a játék felfüggesztésének lehetőségét, ami becslések szerint kb. 0,5W mellett valósítható meg. A teljes sajtóközlemény [a https://blog.us.playstation.com/2019/09/22/playstation-joins-forces-with-the-united-nations-to-combat-climate-change/]ITT[/a] olvasható. [108743]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Az lenne a legtakarékosabb ha le se gyártanák.

 2. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy egy elektromos fogyasztó használatával hogyan tudok a Föld terheiből levenni…Azt ne mondjátok, hogy a PS5 tápegysége egy napelem lesz, és csak napos időben játszhat vele az ember 😀

 3. Mondjuk az ivóvíz szerintem pont nem a környezet szennyezés miatt gond, ha van egy folyó ami mondjuk 5 millió embert tud eltartani, de megno a népesség 50 millióra akkor lehet ott mindenki akármennyire környezet tudatos akkor se fogja őket kiszolgalni. Persze ettől eltekintve szomorú az egész és max változás akkor lesz ha már mindegy, mondjuk arra kíváncsi leszek itt meddig lesz béke, mert mi azért ivóvizben jól állunk, a nagyobb hatalmak meg nem hiszem, h sokáig szarakodnak ha azon múlik.

 4. Lehet sós vízből ivóvizet készíteni, de rohadt drága és rengeteg energia egyelőre, és így szennyezés, szóval ott vagy ahol a (pun) part szakad.

 5. Ha van egy kis gógyi a májkroszoftnál, megalakítják Rather turn it off szövetséget.De valószínűbb, hogy megpróbálnak majd lemenni 0,4W-ra. 😀

 6. szuper.olyan nem lesz ami nem fogyaszt semmit? 😀

 7. Amit leírtál sajnos meg fog történni. Lehet, hogy még a mi életünkben, de az is lehet, hogy nem. Amíg egy bizonyos felső körnek nem érdeke a változás, mert van elég pénze arra, hogy egy környezeti katasztrófa után leélje az életét egy luxus bunkerben, addig az ilyesféle kezdeményezések nem érnek semmit.

 8. Most még röhögsz rajta, pár év múlva aztán, amikor egy telibefosott katonai sátorban azon vitázol a kycsiddel meg a szemeteszsákba öltöztetett trónörökössel, hogy ki menjen el 2 órát sorban állni 2 liter ivóvízért, nem lesz olyan kurva vicces.

  • Remélem azt már nem érem meg.

   • Hát, ez attól függ hány évet ad neked az élet. Ha mondjuk kapsz még 20-at, csudi dolgokat fogsz itt látni.

   • …de az a kurvára vicces, hogy rengetegen úgy vannak vele, ő meg a kycsije meg a kycsijének a csudimudi pocaklakója fantasztikus életet fog még itt élni, mert 100 évig itt úgysem lesz semmi gond, utána meg mindegy.

    • Az emberek nagy része mindig akkor kap észbe, és jön rá, hogy kurva nagy szarban van, amikor már mindegy, és nincs már mit tenni a helyzet ellen. Itt is így lesz. A maradékot meg, akiknek van elég pénzük ahhoz, hogy átvészeljék, ha történik valami, meg úgyse érdekli.

  • Már évek óta tudnak sós vízből tiszta iható vizet csinálni , szerintem nem víz hiánnyal lenne probléma , Pont ma néztem egy videót hogy idősebb generációt mennyire nem érdekli ez a egész dolog mert hát őket még kiszolgálja , 15 éves lány olyan szöveget lenyomott sok felnőtt megirigyelhetné . Mert úgy nézz ki fiatalokat jobban érdekli ez a dolog mind idősebb korosztályt . Mondjuk én ezzel nem értek egészen egyet de ebbe most nem megyek bele miért nem . Amit viszont én láttok , oké engem se érdekel annyira mind kellene nem tagadom , de mit csinálnák én vagy mit csinálnánk mi ketten ? Hiszen mindegyikünk átlag ember , átlagos keresettel ,élettel stb . hiába olvasom hogy hát de minden egyes ember számít , ez baromság . Aki itt tudnának tenni azok multis cégek kiknek van pénze ilyesmire , ugye valamely szinten ők is b*szták szét a sok szennyező gyárral a Földet . Egy átlag ember itt már nem tud mit csinálni sajnos.

   • Pont ez itt a lényeg, hogy minden egyes embernek meg kellene tennie a maximumot, amit a saját adott helyzetében csak tehet ezzel kapcsolatban. A baj az viszont, hogy a legtöbben úgy állnak hozzá, hogy egyetlen ember úgy sem változtathat semmin, és minek óvni a környezetünket, mikor a másik is beleszarik az egészbe. Ezért ők maguk is beleszarnak, és így szép lassan a százakból ezrek, az ezrekből százezrek, a százezrekből pedig milliók lettek, akiknek még mindig ez az önigazolás és ez az érv lebeg a szeme előtt.

    • Luxus gyökér jött kifelé a boltból, bontja ki a csokit, és dobja el a csomagolást. A bejárat mellett ott a kuka, de nem, lazán a parkolóba.1 méterre az ajtótól. Aztán száll befelé a csilliós mercibe… Vagy gyorsforgalmin menet közben basszák ki a starbucksos poharat, amiben még van valami szar. Rengeteg ilyen egysejtű rohangál sajnos.

     • Haverommal múltkor voltunk a tatai KFC-be, autópályánál kocsival, a parkoló mellett egy szalagkorlát azon túl egy erdős, fűvel borított lejtős terület, ami valószínűleg a guberálók Mekkája lehet, mert tele volt szeméttel, mindenki oda baszta le a zoknitól, cipőtől, szaros gatyától kezdve a műanyag poharat, dobozt, zacskót, minden szart, amit csak el tud képzelni az ember. Egy talpalatnyi helyet nem láttál, ahol nem volt legalább egy eldobott cigarettacsikk, vagy egy félig megrágott csirke. Tisztára, mint valami poszt-apokaliptikus világvége-vízió.

     • Sajnos ehhez hasonló helyeket én is láttam, nem is egyet.Meg amikor vonatozok befelé a Nyugatihoz, szép kis szemetes látkép tárul az utazó elé itt ott.

    • Szép álom de ilyen sohasem lesz. Trump és még egy jópáran szarnak az egészre. Sokan azt is elfelejtik hogy nem csak a pet palackok vannak műanyagból hanem már szinte minden. A Föld anyagát formáljuk át folyamatosan műanyaggá.

     • Nálunk melóba a cég szemlélete szerint olcsóbb az eldobható műanyag pohár, mint venni minden dolgozónak egy összecsukható poharat. Nem az volt a legnagyobb problémájuk, hogy mennyi műanyag poharat használunk el napi szinten, hanem az, hogy mennyibe kerül az összecsukható pohár. Legutóbb az egyik takarítónő nagyjából összeszámolta a tömörítőbe, mennyi pohár fogy el egy nap. Nem kevés, maradjunk annyiban.

   • Ufo, már olyan országokban is gond az ivóvíz, melyekről soha nem gondoltad volna.

 9. Bugos az oldal.A hozzászólások angolra fordítva jelennek meg. :OXD

 10. Thoughts and prayers while playing for the planet.#positivevibes

 11. Playing for the planet… jáj bazmeg.