Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Korábbi PS3 címek kapnak mozgásérzékelős tuningot

Michael Denny, az SCEE munkatársa az OPM-nek nyilatkozott nemrégiben, mely során elárulta: a Sony több már megjelent franchise-hoz szeretne bővítést készíteni, hogy azok kompatíbilisek legyenek a tervek szerint idén ősszel debütáló Playstation 3-as új kozgásérzékelős kontrollerrel, a “varázsbottal” (Arc munaknéven is fut a kütyü).A nemsokára megjelenő Resident Evil 5: Gold Editionben már benne lesz az okosság, de emellett a PAIN és a LittleBigPlanet is megkapja a saját tuningját, valamint a már amúgy is mozgásérzékeléssel működő Flower is bővülni fog valamilyen formában. Ezek mellett persze más címek is a listán vannak…Denny szerint mindig izgalmas látni, hogy a stúdiók kezébe adott új fejlesztői rendszerek mennyi friss ötletet generálnak, a már meglévő játékokhoz és épp akkor születő IP-khez egyaránt. Sok már kapható program lesz tuningolható varázsbotos irányítással/funkciókkal, így a kiegészítő megjelenésekor várhatóan kellemes kínálat várja majd az érdeklődőket.A Sony az Arc mellett a PS3-as 3D bevezetésével is készül idén a PlayStation játékélmény színesítésére.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Megint elkezdődik egy fajta “”kiegészítő láz”” és örülnák ha karácsonyig és pláne karácsonykor rengeteg új és nem túl drága + jelenne meg hozzá!!”

 2. Ez de mekkora oltás 😀 még a sima sixaxis-t sem használták ki a játékokhoz, hány olyan cím van amiben jelentős szerep jut amozgásérzékelő funkciónak: -Heavenly Sword-Motorstorm-Meg még egy pár cím amiben kisebb nagyobb mozdulatokat lehetkivitelezni. És akkor a varázsbot kap támogatás a már megjelent címekhez ezazért elég nagy ratyiság. És közben ott van a kontrollerekben is eza funkció és még sem használja ki a kutya sem szinte észre se veszed, hogy van. Remélem azért ez a kütyü valami ujjat fog hozni ezt a punyadt monoton casual játék élményt felrúgva.

  • Milyen jó ez a casual szó. Már-már szitokszóként használható.Szerinted kik hőzöngenek a mozgásérzékelős cuccok ellen a leginkább? Kik mondták a Wiire is, hogy ez mekkora baromság? A casual játékosok, vagy a hc-k? Mert nem minden rossznak a casual játékosok miatt van. Ugye?

 3. Nekem előbb legyen meg a Ps3 meg egy normális HD tv, aztán majd 2-3 év múlva jöhet ide is a 3D:D

  • Még kezdetleges… ps4 idejében fog igazán beindulni

   • szerény véleményem szerint nem a kezdetlegességről van itt szó,hanem hogy istentelen drágák ezek a cuccok.(nemrég derült ki,hogy a 2006/2007-ben gyártott GeForce 8600 GT videokártyám 3d aktív,csak hát 3d monitor/hdtv hiányában nem tudom ezt kihasználni)

 4. LOL!!!!!!!nem is jó helyre írtam a komit XDXD

 5. Nagyon vártam a FF13-at de aztán ahogy olvastan a cikket róla elég közömbös lettem de így hogy 3D-be is lesz igy már a fél lábamat odaadnám érte XP

 6. várom, időm van bőven:D

 7. Még mindig nem érdekel … majd ha valami értelmes játékot adnak ki hozzá.

 8. Azt jó látni hogy fejlesztenek továbbra is,helyes

 9. továbbra sem érdekel a cucc

 10. Érdekel mint amennyiszer elhangoztattam már. Kíváncsi vagyok milyen címek lesznek ezek mellé

 11. “Biztos jó lesz ez az “”Arc”” :)”

 12. Én elsőnek is szeretném látni milyen fantáziát láttak egyes stúdiók ebben a kiegészítőben. Ha valami komoly hangulatnövelő irányítással rukkolnak elő akkor biztos beszerzem. remélem itt nem lesz gyártási hiba és erős csuklópántokat adnak majd az irányítók mellé.Kár lenne az új 3D-s TVért. 😀

 13. Ha ennyire a mozgásérzékelésre mennek, akkor miért nem használták ki eddig jobban a Sixaxis mozgásérzékelését?

 14. Eddig még nem láttam egy olyan játékot sem ami tényleg valami izgalmasat és friss ötletet nyújtana. Denny-nek nem hiszek, mert hájpol. :)Ha esetleg lesz (kétlem) akkor meggondolom, de jó nekem a kontroller.3D viszont érdekel.

 15. Nagyon kíváncsi leszek erre a cuccra..Kiadhatnának egy PS-Fitt progit 🙂

 16. “Egy Oblivion ezzel a “”műbránerrel”” nem lenne rossz.De a Yakuza 3-at is el tudnám képzelni így…bár én még mindig a 3D-s játék mellett teszem le a voksomat.”

 17. nagyon elkezték nyomatni ezt a 3D-t én még a sima ARC-nak is örülnék 😀

 18. 3D+ARC=teljesen új játékélmény.Kíváncsi leszek erre a kombóra 🙂

 19. Köszönöm, maradok a kontrollernél, a gomboknál.

 20. Jobban örülnék a korábbi címek trófea tuningjának..mivel prosti vagyok:DPl:Heavenly Sword,Resistance,Devil may cry4,Motorstorm,Lego SW…Hírtelen ez elég is volna!

 21. kiváncsi vagyok hogy fog majd müködni ez a mozgâs êrzékelő

 22. jippíí