Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Konzolok Szervize – Nacon Revolution Pro PS4 kontroller ajánló

A PlayStation 4 kontrollerek új generációja megérkezett! A [B]Nacon Revolution Pro[/B] irányító fejlesztéséhez e-sportolók segítségét kérte a gyártó, hogy együtt megalkossák a PS4 legkényelmesebb és legmegbízhatóbb kontrollerét.- Elég ránézni az irányítóra és rögtön szembetűnik az átdolgozott jobb analóg kar, mely eddig sosem látott precízióval ajándékozza meg a PlayStation gamereket.[76796]- A Revolution Pro másik egyedi eleme a különleges d-pad, mely leegyszerűsíti a jobb analóg kar és az iránygombok közötti váltást, a különleges kialakítás miatt továbbá a verekedős játékok esetében jelentősen könnyebbé válik a kombózás.- Átdolgozásra kerültek a ravaszok is, melyek nem csak kényelmesebbé váltak, de ráadásul egy külön alkalmazással az érzékenységüket is saját ízlésednek megfelelően alakíthatod.[76797]- Nyilván a komoly esportolók a 3 méteres csatlakoztatható kábelnek örülnek majd a legjobban, mely minimalizálja a bizonyos címeknél előforduló input lag mértékét. – Ha ez még nem volna elég, a kontroller alján helyet kapott négy darab programozható kapcsoló is – gondolom nem kell ecsetelni, mekkora előnyt jelenthet a játékokban, ha egyetlen gombnyomással tudsz előhozni hosszas előkészületeket igénylő mozdulatokat.[76798]Légy akár profi gamer, vagy csak simán a tökéletes kontrollerre vágyó kezdő, ha egyszer kipróbálod a Nacon Revolution Pro irányítót, soha többé nem akarod majd elengedni![A https://goo.gl/MvyFoP]ÉRDEKEL / MEGVESZEM[/A]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Akárki akármit mond ez nagyon durva cucc! Mondjuk én eleve a Box kontrollert mindig jobban preferáltam:)

 2. 3 hete vettem a kontrollert, én már hozzászoktam az első hét után. A fogása nagyon kényelmes. Főleg, ha használod a plusz súlyokat hozzá. Igen könnyen be lehet programozni az analog érzékenységét és a gombkiosztás a pc-s szoftverrel, de a Macro beállításokka az elején sokat kellett szórakozni mire rájöttem, hogy müködik normálisan egy rövidebb kombó pl tekkenhez vagy Blablue-hoz (ott a distortion és astral-okhoz használom – egy gombnyomás igen nagy segítség lehet). Shooterekhez istenkirály, legyen az TPS vagy FPS. Én két analóg érzékeny között szoktam kapcsolgatni. Verekedős játékokhoz is jó, a jobb oldali gombok nagyobbak és közelebb vannak egymáshoz, így könnyebb nyomkodni őket, de ez a 8 írányú D-pad inkább nehezíti a bevitelt, mint segít. Van egy profilom ami csak D-pad kombinációkat használ a macro-n, mert DS4-el simán megcsinálok pl Tekenben egy Lightning God FIst-et, addig A Naconnnal már nehezebb. Összesítés: mindenképpen megérte a kontroller a pénzét, mert sokkal jobb, mint az alap kontroller.

 3. Faxa lehet .

 4. Szép, de nekem bőven megteszi a gyári is, a fakezemnek….de egy terepmintás gyári joy vétele tervben van.

 5. Azt hiszem a razer lesz a nekem való!

 6. Akinek kell pár órát használt Nacon REVOLUTION pro kontroller, az írjon privit! 23ért az övé. Posta az árban!

 7. Én kipróbáltam, nem jött be. Főleg a vezeték volt zavaró. Amúgy minőségi cucc, de én ennyi pénzért többet várnék. Ja meg a jobb oldali gomba sem nekem való. Mivel domború, nekem folyton lecsúszott az ujjam.

 8. Én inkább veszek ennek az árából 2 db alap PS4 kontrollert.Írtátok a laggolást, most el is gondolkodtam, hogy lehet kipróbálom a SW Battlefrontot, hogy a töltőkábellel folyomatosabb e az irányítás.

  • Az csak az új ds4el működik, az eredetivel nem.

   • A DS3 is gyorsabb ha rá van dugva a kábel. Miért ne működne a Sima DS4-el?

    • Passz, az újat reklámozták úgy, hogy VÉGRE működik kábellel is a kisebb késleltetés miatt. Ez volt a nagy újítás benne, meg a light strip a tetején.

    • A DS3 úgy működött, mint a nemrég kiadott PS4 Pro irányító: alapból vezeték nélkül kapcsolódik, vezetékkel pedig nem használja a Bluetooth kapcsolatot. (Ezt a működést Pro irányítónál a beállításokban kell külön kiválasztani.)Az alap DS4 a kábeles csatlakozást kizárólag töltésre használta (tehát mindig vezeték nélkül kapcsolódott a PS4-hez), viszont a DS3-hoz képest rendkívül gyors a Bluetooth kapcsolat, így felüdülés vele játszani. (Egyébként a PS3-hoz párosított DS4 is ugyanúgy működik, mint a DS3 azon a konzolon.)

 9. Olvastam a Naconról meg a Razorról pro kontrollerekről vásárlói véleményeket amik alapján inkább vennék SCUF kontrollert mint a kettő közül bármelyiket.

 10. Volt olyan (némi túlzással) hozzá vagyok szokva ügye a ds4hez, itt a naconnál volt olyan beállításom hogy (ravasz érzékenység) míg a ds4nél szinte csak felemeltem a fegyvert, itt a naconnál meg nem csak hogy felemelten a fegyvert, de már fél tárat rá is küldtem az emberre, na ez a nem mindegy 🙂

  • Valamelyik gyári profilt használod? Én először csak pörögtem körbe és semmit nem találtam el, de most már jó, és végre nem halok meg azért, mert le kellett vennem az ujjam a stickről.

   • Próbáltam az alapot, ami ügye kéken világít olyankor, talán ez áll hozzám a legközelebb, meg próbáltam a saját beállításokat is amit az appban lehet letölteni, van ügye az arcade, a fps, meg az fps pro is, mindet próbáltam, de mind kurva érzékeny, aztán néztem jutubon is beállításokat, egy normálisat találtam is, azzal mondjuk ok. Te hogy használod az analógot, hogy van neked belőve?

    • Az alapot általánosan használom, Rsix alatt az fps-prot, Bf1 alatt az fps-pro alapján egy saját konfigot, programozott extra gombokkal. Rengeteg lehetőség van benne, egyelőre csak próbálom kitapasztalni mi is lenne jó nekem. Ezért is örültem mikor megláttam ezt a cikket, erre csak egy fizetett hirdetés 😀

 11. nem szeretem az aszimmetrikus kontrollereket. xbox-szal is ez a legnagyobb bajom, hoyg a kontroller egyszerűen szar. fáj tőle a kezem fél óra után.inkább a boxosoknak kéne a ds designt tolni, hogy végre fogjanak valami rendeset is a kezükbe :)egyébként meg ha a ds4 be van drótozva ps4be, akkor usb-n keresztül kommunikál. úgyhogy akkor ott sincs lag. 😛 (de ez már ps3-ds3-nál is így volt)

 12. Igazából akkor jön ez jól ha szinte csak online játszól, rendes offline, sztoris játékoknál nem fogod észrevenni a különbséget

 13. Direkt csinálták vezetékesre? Mert ezt nem nagyon értem hogy mire jó.

 14. Közel 2 gyári kontroller ára…

 15. “32 ezerért nem hinném, hogy egy “”xbox”” kontrollere ruháznék be :)”

 16. ennyi pénzért támogathatná a ps3-at is

 17. “””ha egyszer kipróbálod a Nacon Revolution Pro irányítót, soha többé nem akarod majd elengedni!“Hát… Azért azt el kell hogy mondjam (kb3hete próbálgatom) tényleg kibaszott jó kontroller,”

  • Folytatás (csak véletlen rámentem a küldésre) DE, lassan az egy hónap is eltelik, és basszus, még mindig nem tudtam szinte megszokni. Isten az atyám, hogy próbálom de valamiért nem sikerül. Tényleg minőségi a cuccc sőt…. Bár csak ilyen lenne a gyári is! Lehet azért nemsikerült még megszokni mert azért 15év alatt szinte hozzám nőtt a DS, ez pedig nagyon xboxos forma. Azért próbálkozok vele, hátha. Az érzékenysége az tényleg félelmetes 🙂 Az analóg karok meg nagyon minőségi műanyag. A gyári DS sehol nincs ez mellett!

 18. Csináltak egy Xbox kontrollert PS4-hez…