Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Konzolok Szervize – megérkezett a DualShock 4 V2

A PlayStation 4 Slim megjelenésével párhuzamosan a Sony útjára indította a DualShock 4 felújított verzióját, mely ugyan megtartotta az ikonikus formát, amit a PS1 óta imádunk, de emellett sikerült két jelentős újdonságot is belepréselni a V2 verzióba. Ami nagy eséllyel először szembe fog tűnni a DualShock 4 V2 első kézhezvételekor, az a touchpad felületén helyet kapó fénycsík, mely által könnyebben észben tudod majd tartani, melyik szín van rendelve a kontrolleredhez – gondolom mondanunk sem kell, hogy a multiplayer játékokban ez mekkora előnyt jelent, a dedikált USB módnak pedig a pro gamerek örülhetnek. A vadonatúj kontroller kezdetben csak fekete színben volt elérhető, ám mára már megérkeztek a klasszikus és extrémebb színvariációk is – így, ha mostanában tervezed a kontrollered cseréjét, vagy egy második (harmadik? negyedik??) példány vásárlását, érdemes az új szériára lecsapni. Mondjuk MOST!!44!A DualShock 4 V2 jelenleg elérhető színvariációi a következőek: fekete, fehér, arany, ezüst, piros, kék, terepmintás.[A https://goo.gl/2jEEdO]DS4 V2 Arany – ÉRDEKEL / MEGVESZEM[/A][76075][A https://goo.gl/3PwMQl]DS4 V2 Ezüst – ÉRDEKEL / MEGVESZEM[/A][76076][A https://goo.gl/mwum0V]DS4 V2 Fehér – ÉRDEKEL / MEGVESZEM[/A][76077][A https://goo.gl/bzA8xj]DS4 V2 Fekete – ÉRDEKEL / MEGVESZEM[/A][76078][A https://goo.gl/M756WN]DS4 V2 Kék – ÉRDEKEL / MEGVESZEM[/A][76079][A https://goo.gl/GmJSzD]DS4 V2 Piros – ÉRDEKEL / MEGVESZEM[/A][76080][A https://goo.gl/L0G1d8]DS4 V2 Terepmintás – ÉRDEKEL / MEGVESZEM[/A][76081]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ez a terepmintás nálam nagyon bejön. Majd 1c’ talán beszerzésre is kerül.

 2. Ikonikusan elcseszett formája miatt eléggé fáj folyamatosan a jobb mutató- és bemutató ujjam. A korábbi kontrollerek fényévekkel kényelmesebbek voltak…

 3. Már nagyon érik nálam a második PS4 kontroller, főleg így.

 4. Nekem nacon lesz.

 5. A terepszínű és az arany beszerezve. 🙂

 6. A fénycsíkot nem értem, inkább dizájn. az USB az mit szolgál jelen esetben?

 7. Ha innen kéne válsztanom, talán a terepszínű lenne.

 8. Nekem a következő kontroller vagy Nacon, vagy Razer Raiju lesz!

  • nekem meg virágcserép v96! 😀

  • Azok hülyén néznek ki ,nekem gyári jobban bejön

  • Na igen, azzal biztosan 3szor olyan jó lesz a K/D arányod BF-ben. De ha már ennyire profin akarod tolni akkor miért nem bill+egér kombó? Nem tudtad, hogy minden kontrolleres egy noob? Legyen az akármilyen prémium kategóriás.

   • Nézd, sose játszottam egér-bill kombóval, ezután sem szeretnék! ( nem akarok tobb hónapot azzal bajlódni hogy megszokjam)Inkább legyek örök noob! :DAmivel jobb ez a két kontroller a gyárinál nekem már eladták! Hasonlít a viccbox kontrolleréhez (ami köztudottan jobb és kényelmesebb is, tudom )Nincs rajta az a baszott fénygenyó amit nemtudom mi a faszért erőltetnek amúgy. Nem kell soha tölteni! Jobban kézreállóbb, precízebb mozgást lehet vele kapni, valószínű hogy strapabíróbb is, coustomizálható, lényegében ezért lesz majd a váltás csak még nemtudom melyikre hmmMost talán a Razer a befutó sok videó alapján

  • Én is ebben gondolkozok, de 50-et nem akarok adni érte…meglátjuk.

  • Én most vettem egy Razert és, sajnos megvétel előtt nem néztem utána a tulajdonságainak. Nincs wireless kapcsolat csak egy 3méteres kábelllel tudom csatlakoztatni a PS-hez ja és nincs mozgásérzékelés sem. Viszont nagyon jól kézreáll minden és kényelmes!

   • Pedig ezeket már akkor lehetett tudni mikor bejelentették.Hol vetted és mennyiért? Persze ha nem titok :)Igazából pont azokat a dolgokat vették ki ami tök felesleges is hogy legyen, az hogy kanócos, én örülök neki!

    • Engem pedig ez az egy ami zavar. A Nacon is csak kábeles, jól tudom?

    • Engem sem zavar a kanóc , meg nem kell aggódni, hogy lemerül az aksija. A mozgásérzékelés hiánya sem gond mert nem játszom egyik játékot sem úgy. Csak meglepődtem amikor rájöttem , hogy nincs wireless ilyen ár mellett! 165 € volt Németben a Media Marktban.

     • …és milyen? Meg vagy vele elégedve? Miben érzed jobbnak a ds4-nél?Na jó ez hülye kérdés, mert a sony kontrollerét nem nehéz felülmúlni. 😀

     • Szokni kellett mert a gombok érzékenyebbek mint a DS4-en. Ezen kívül nem vettem sok külömbséget észre, az analógokkal precízen lehet irányítani. A ravasz gombok kézre állnak. Másod sorban meg jól néz ki!

     • A külső pont az ami nekem nem számít. (egyébként tényleg jól néz ki:))Pl. az xbox kontrollerétől sokkal tetszetősebb szemre a ds4, de a boxos kontroller minden másban jobb…sokkal jobb.