Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Konzolok Szervize – headset ajánló 2017 január

2017 a jelek szerint egy kiemelkedő minőségű év lesz, tele régóta várt játékokkal, eljött tehát az idő arra, hogy lecseréld a régi elnyűtt headsetedet egy vadonatúj példányra, melyhez most ezüsttálcán kínálva átnyújtunk egy vásárlási tanácsadót is, a [B][A http://www.konzolokszervize.hu/]Konzolok Szervize[/A][/B] palettájáról válogatva. Mert ennyire jófejek vagyunk. Az [B]Astro A50[/B] wireless headset mindent tartalmaz, amit egy igazi high end terméktől elvárhatsz – a tűéles 7.1-es hangzást egészen 15 órán keresztül élvezheted, ráadásul most egy Mod Kitet is hozzádobunk a füleshez ajándékba.[A https://goo.gl/SNZ9UY]Astro A50 – ÉRDEKEL / MEGVESZEM[/A][75479]Ha egy igazi luxus headsetet szeretnél, a [B]Steel Series P800[/B]-nál tovább nem érdemes menni – testre szabható hangprofilok, beépített OLED kijelző és két darab, egyenként 20 órányi üzemidőt biztosító akkumulátor gondoskodik arról, hogy igazi prémium élményben legyen részed.[A https://goo.gl/qXAHrj]Steel Series P800 – ÉRDEKEL / MEGVESZEM[/A] [75478]Esport-ra hangolva érkezik a [B]Turtle Beach[/B] boszorkánykonyhájából az [B]Elite Pro Tournament[/B] headset, profi játékosok igényeinek megfelelően kialakítva, így a fárasztó multiplayer csaták során sem válik kényelmetlenné a viselése.[A https://goo.gl/nFbJwi]Turtle Beach Elite Pro Tournament – ÉRDEKEL / MEGVESZEM[/A][75477]Két különböző színben, elegáns kivitelben és 7.1-es virtuális surround hangzással felvértezve lopja be magát a gamerek szívébe a [B]Sony[/B] saját gyártású [B]Gold Headset[/B]-je, melyet akár PS Vitán vagy a mobiltelefonoddal is használhatsz.[A https://goo.gl/oNbnlc]Sony Gold Headset – ÉRDEKEL / MEGVESZEM[/A] [75480]A [B]Venom Vibration Stereo Gaming Headset[/B] egy igazán kompakt és pénztárcabarát megoldás, ha hirtelen szükséged volna egy megbízható fülesre, hiszen strapabíró kialakítása és a beépített vibrációs motornak hála sosem látott közelségbe enged az akcióhoz.[A https://goo.gl/I1v42j]Venom Vibration Stereo Gaming Headset – ÉRDEKEL / MEGVESZEM[/A][75482] Játék közben nem szeretnéd elszeparálni magad teljesen a külvilágtól? Csapj le a [B]Turtle Beach Ear Force P4C Stereo Headset[/B]-re és élvezd a magas minőségű mikrofon és az állítható fülpárnák megkapó kombinációját.[A https://goo.gl/TLBtzL]Turtle Beach Ear Force P4C Stereo Headset – ÉRDEKEL / MEGVESZEM[/A][75481]A [B]Konzolok Szervize[/B] teljes headset kínálata: [A http://www.konzolokszervize.hu/productlist.php?stockfirst=false&rowsPerPage=15&orderby=7&name=headset&autosearch_type=&page=1&searchtype=4]MEGNÉZEM[/A]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A Sony Goldról mik a vélemények?

  • Őszintén?! Elég szar az előtte lévő Pulse-hoz képest…!

   • Pedig nagyon úgy néz ki, hogy anyagilag én ennyit leszek max költeni fejhallgatóra és nekem kecsegtető, hogy frankón kommunikál a PS4-el és a virtuális 7.1-et is élvezném szerintem. Mondjuk a 6-7 órás idő nem sok, mait bír egy feltöltéssel.Mitől érzed rosszabbnak?

   • A pulse meg egy egy kényelmetlen fostrágya! Volt nekem is, tudom miről beszélek.

    • Az lehet hogy kényelmetlen kicsit hosszútávon, de 10X jobban szól, és ebbe van basszus is nem csak magas… Én mindig megveszem a legújabbat de a Gold szörnyű volt szóval maradt a PULSE ami tökéletes számomra mind PS3-al mind PS4-el!

  • Sharkoon xtatic 5.1 volt nekem először. Tetszett, csak a mikrofon része mindig tönkrement.A Gold is tetszik, szerintem az áráért teljesen tökéletes. Ja és Jack csatlakozóval mindenen működik. Néha a tévét is azzal nézem…

 2. Venom Vibration kapcsolatban van valakinek tapasztalata?

 3. A Sony gold headset nagyon bejön!Azt hiszem van kék fekete kombinàcióban is!☺

 4. Ezek közül vagy az Astro, vagy a Steel Series P800 amit vennék szívesen.

 5. Headset akcio is lesz?

 6. A Sony Gold Headset fehérben nagyon tetszik, elfogadnám. 🙂

 7. 4. éve vagyok egy első generációs Sony 7.1-es füles tulajdonosa, nagyon elégedett vagyok vele. Ha majd bedobja a törölközőt bármelyik fülesnek örülnék itt, nem csak a legdrágábaknak.

  • Ugyanígy vagyok 🙂 Ha elromlik, szerintem megint ilyet veszek. Ár/érték arányban nekem tökéletes! Bár a párnákról kopik az anyag már rendesen, de hát igénybe van véve na.

 8. Ezek nem valami szépek :/

  • Számít? :O

   • Persze,gondolom szart te sem vennél,mármint gondolom én 🙂

    • Hát egy fülesnél nem nagyon érdekel a kinézet. Talán a legutolsó szempont számomra, mert semmit sem ad hozzá vagy vesz el az élményből amiért gyártották. Hozzáteszem én is igénytelen hallással születtem és nem is érzem úgy, hogy kimaradok bármiből játék közben, mert 20K-s fülesem van. 🙂 Ha nem lenne 100 fontosabb dolog az életben, amire költenem kellene, akkor én vennék valami frankó fülest, de jelenleg ez a projekt elég hátul van a sorban. 🙂

   • Bár ha választani kellene az A50-et választanám,bár egy fülesre nem adnék ki 100000-et,nekem mindegyik egyformán szol

 9. És a TB Elite Pro tartalmazza az erősítőt is? Mert a z Amazonon csak az külön ennyi mint itt a füles, ha meg csak stereo akkor szart sem ér astro a40 tr+mixamp pro is ennyi és az 7.1…..

  • Árban tényleg problémás,főleg hogy ott az A40. Viszont úgyis sztereoban használnád az A40-et is, szart sem érnek a virtual hangok ezekben a fejesekben,csak beleteszik mert egyesek ezt tartják szempontnak. Sztereóban mérföldekkel jobban szólnak.