Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Konzolok Szervize – GTA közlemény

Sziasztok!A GTA V-tel kapcsolatban, az oldalon megjelent, és a hozzánk beérkezett kérdésekre, észrevételekre szeretnék röviden reagálni. Figyelmeteket előre is köszönöm!Tudnotok kell, hogy a beszerzési forrásaink felől számos módosítás (ár, szállítás) történt nagyon rövid idővel a megjelenés dátuma előtt. A kialakult helyzetért részben tőlünk független körülmények a felelősek.Többen sérelmeztétek, hogy az általunk beígért PSC-tagoknak járó kedvezményt nem tudtátok érvényesíteni a GTA 5 előrendelése esetén. Amikor azonban a kedvezményt meghirdettük, akkor kikötöttük feltételként, hogy a kedvezményt előrendelhető termékek esetében nem tudjátok igénybe venni. Az igaz, hogy korábban voltak, akiknek mégis megadtuk előrendelés esetén- ez egyedileg történt, játékonként (nem személyenként, mert egy címhez vagy megadtuk, vagy nem) attól függően, hogy az adott termék ára elbírta-e a további kedvezményt, avagy sem. Erre senki sem kötelezett minket, mivel nem is ígértük, hogy előrendelésnél be lehetne váltani a jóváírást. Mint azt tudjátok, a GTA 5 előrendelése több akciót is felvonultat önmagában. Első sorban azt, hogy akciós áron lehetett elővételben megrendelni, illetve az ajándék léghajó DLC, poszter és az ingyenes házhoz szállítás is extra kedvezmény volt. Ez volt a legkedvezőbb ajánlat, amit adni tudtunk, sajnos ezek mellett az ajándékok mellett nem volt lehetőségünk arra, hogy a PSC-kedvezményeket is érvényesítsük. (Mint ahogyan erre nem is lettünk volna kötelesek, mert előrendelhető termékről volt szó, valamint a kedvezményeket halmozni nem lehet.) Tehát, az ígéretünket nem szegtük meg, pusztán arról van szó, hogy a számos kedvezmény mellé további extra kedvezményt már nem tudtunk biztosítani. Köszönjük a megértéseteket!A termékek átvételével kapcsolatos panaszokat mindenképpen kezelni fogjuk, kérünk Titeket, hogy rendelési névvel jelezzétek vagy itt nekem írt privát üzenetben, vagy a kifejezetten a futárral kapcsolatos ügyintézésre létrehozott futarproblema@konzolokszervize.hu email címen. Minden egyes észrevétel, panasz kivizsgálásra kerül mind a saját, mind a futárszolgálat részéről, melynek eredményéről minden hozzánk-fordulót tájékoztatunk.A Konzolok Szervize komoly, hosszú-távú együttműködési szándékkal érkezett a PSC-re. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, és a jövőben is meg fogunk tenni azért, hogy a félreértéseket, panaszokat kompromisszumos módon, számotokra is megelégedéssel tudjuk kezelni, megoldani. Nagyon fontosak vagytok számunkra, ezért kérünk, hogy forduljatok hozzánk Bizalommal!Köszönöm a figyelmeteket!Üdvözlettel,PlayNorbiKonzolok Szervize

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Letojom. Én direkt megkérdeztem e-mailben, hogy GTA V előrendelésnél is érvényes-e a kedvezmény, mire azt írták, hogy igen. Ennyit a korrektségről. Többet tőlük nem veszek semmit, soha.Az FC3 Lost Expeditions helyett is simát kaptam. Kárpótlás mi? TLoU-ba 1000 Ft kedvezmény… csakhogy az FC3LE-t kértem, nem 1000 Ft kedvezményt.

 2. ez egy normális..korrekt hozzá állás egy konzolbolt részéről…és ha esetleg hibáztak is..legalább megpróbálnak normálisan hozzá állni és utólag korrigálni..ezt kéne nézni…jah és nem vagyok a fizetett ügynökük csak észrevétel és személyes tapasztalat a részemről.

 3. Atyaég! Most tényleg komolyan azt gondolja valaki, hogy a KSZ ezt előre eltervezve direkt megszivatta a vásárlóit h ez nekik jó? Hasonló területen dolgozom, az ilyen bakik a legritkább esetben történnek a kereskedő miatt. Ilyenkor 99%ban bizony a beszállító szopatja be a kereskedőt, aki csak azt tudja felétek kommunikálni amit neki mond a beszállító. Persze a kereskedő viszi el a balhét mert a vásárló meg rá fujjog, holott ő ugyanúgy szopik kiszolgáltatva a beszállítónak, csak nekik/nekünk még egyenként csontig be kell nyalni a vásárlóknak, hogy ugyanmár nézzék el nekünk, hogy velük szopunk.. A kereskedőnek az az érdeke hogy minél több árut/GTA 5-t eladjon haszonnal, nem az hogy ne tudjon kiszolgálni. Nyilván ha változik az ár felfelé majd a kereskedő benyeli a veszteséget is, sőt a végén ő fizet hogy elvidd az árut, mindezt azért mert őt is beszopatták. Ugyan.. Az a baj, h aki nem a kereskedelemben dolgozik az ezt nem látja át. Respekt KSZ és Norbi, hogy van erre kapacitásotok és türelmetek!!!

  • Persze, hogy fingjuk nincs, hogyan működik a magyar videojáték piac. A nyálverés meg a minősíthetetlen hangnemben óbégatás, az megy. Eddig gond nélkül repült az ezer forint kedvezmény mindenkinek, ami igen ritka ajánlat egy kereskedőtől. Sokan ki is használták, örültek. Hát most majd nem lesz kedvezmény, amit nem is csodálok ezek után.

  • Szerintem itt senki sem állított olyan, hogy előre eltervezett volt, és senki sem vitatja, hogy nem a beszállító szopatta meg a KSZ-r, DE az tény, hogy a KSZ kiküldte a PSC-s kedvezményekkel megrendelt GTA-kat kedvezmény nélkül, és erről nem tájékoztatta előtte vevőket, + utána letagadják, hogy egyáltalán volt ilyen kedvezmény rá, na ez ami kicsit gusztustalan.Ezt talán úgy kellett volna intézni, hogy mielőtt feladják a gémeket, mindenkit felhívni, hogy bocsi ez van, kell/nem?És talán lenne ez a kövezés 🙂

   • “Nem szeretnék újabb vitába keveredni, de azért nem teljesen igaz az állításod!”” !Tudtad, hogy most előrendelésed mellé 1000 ft-os bónusz kupont adunk ajándékba? Ezt felhasználhatod egy későbbi, következő megrendelésednél, vásárlásodnál. A kupont minden olyan termékre felhasználhatod, ami 2012. December 31-e előtt már megjelent, 4990 ft felett van a vételára, nem használt és éppen nem egy akció résztvevője! Vagyis a kedvezmények nem összevonhatóak, és vásárlásonként csak 1 kupon használható fel! “”Az előrendelés mellé járó ajándék (poszter, póló stb.) és az ingyenes szállítás alapból akció. Kicsit olyan mintha úgy problémáznának páran, hogy nem olvassák el “”egy szerződés apró betűs részét””. Az más kérdés, hogy esetleg külön fel lehetne tüntetni, hogy az előrendelői akció más (kupon) akciókkal nem összevonható!Tényleg nem vitázni szeretnék, csak pontosítanék!”

 4. “Én csak egy valamit kérdeznék. Az elégedetlenek közül hányan éltek az “”elállási jog””-ukkal?Akinek nem tiszta:http://www.nfh.hu/magyar/hasznos/vasarlas/internetes/elallasijog.htmlGondolom azóta mindenki tolja, (vagyis kibontotta a lemezt) így elvesztette az elállási jogát…Nem ártana az iskolákba bevezetni a hittan és erkölcstanon felül a jogi ismereteket is, és akkor nem csak hallatja a hangját a vásárló, hanem cselekszik is.A panaszkezelés, illetve a vásárlók könyvére nem térnék ki, mert az üzlet részéről szerintem elég jól és színvonalasan kezeli az ezen oldalon felmerült panaszokat, illetve gondolom a vásárló tisztában van vele, ha panasszal élt.”

 5. én évekota a ksz-től rendelem a játékokat.nálam probléma soha nem volt.mindig minden játék időre, pontosan érkezett mint most is.

 6. Szép napot mindenkinek! Ismételten raktárra érkeztek a GTA V szoftverek, várunk Titeket!

 7. Én 4-5 bolttól rendelek már évek óta. Soha egyikkel sem voltak problémáim, bár az igaz, hogy a nagy címeknél ököllel verem náluk az ajtót (telefon, email, postagalamb, füstjelek) amíg nem kapok választ, hogy tutira megkapjam. Remélem nem lesz gond, hogy nekem csak pozitív tapasztalataim vannak, ami alól a KSZ sem kivétel, és le is mertem írni. Kezelje mindenki saját értelmi szintjének megfelelően.

 8. What else should I be? All apologiesWhat else could I say? Everyone is gayWhat else should I write? I don’t have the rightWhat else should I be? All apologies

 9. “Az a vicces, hogy ezt már 3-szor játssza el a R* szándékosan gerjeszt kínálati hiányt azért, hogy még több pénzt tudjon bezsebelni. Arról nem a konzol bolt tehet ha a disztribútor emel az áron, mert nem ad árgaranciát. Ha erről kap értesítést az adott konzolbolt viszont ezt az előrendelőknek nem továbbítja az már az adott konzol bolt hibája.Arról nem is beszélve jó nagy hülyeség a premier napos vétel amikor egy évre rá jön a GoTY változat 3-5 ezer forinttal olcsóbban az összes dlc-vel. Sőt a ruszkik feltörték a boxos verziót és a platform leírásnál szerepelt az “”orbis”” név is úgyhogy tuti lesz nextgen verzió is.”

 10. kívánom (de tényleg) minden egyes további fikázónak, hogy ez legyen a legnagyobb vesztesége(?) illetve problémája az életben. az én szememben a KSZ hitelessége ezzel a post-tal csak nőtt, hiszen próbálják a dolgot megoldani és hiszem hogy ez még egyszer nem fog előfordulni. üdv egy lefizetett(?) felhasználó…

 11. Én köszönöm, épségben, időben (kedden) megkaptam a KSZ-től a megrendelt CE-t. Csakhogy legyen pozitívuma is ennek a kialakult konfliktusnak. Respect.

 12. Mennyi szánalmas alak van itt. Elmagyarázta Norbi szerintem elég jól, hogy elég sok nem rajtuk múló tényező van a dologban, kiáll ide főoldalon hírben, erre ti meg…A Pre-order DLC meg sosem volt feltüntetve a játék tokján, azért nem fognak külön borítot csinálni pre-order-es meg nem preorder-es verziónak, egyszerűen beleraknak egy papírt pluszban amin rajta van a kód, mint pl a Dishonored a Battlefield 3 és a Final Fantasy XIV esetében is volt.

  • SC Blacklistnél csináltak külön pecsétes borítót. Sőt, egy plusz dvd tokot is kaptam még egyedibb preorder borítóval, és volt benne két darab papír a kóddal 🙂

 13. Amúgy ha már ide figyelnek a KSZ-től. Ps4 játék árakat mikortól lehet majd tudni?

  • Egyelőre nincsen hivatalos kommunikáció a szoftverek itteni beárazását illetően, a külföldi weshopok árazását lehet venni irányadónak amik 20000 forint alatti árakat sejtett.

 14. Látom elszabadult a pokol:) Amúgy meghagyom a ps4 rendelést, mert egyszer lehet hibázni, de azért máskor ilyen esetben illene egy kör e-mail-t küldeni, h bocs nem áll.

 15. Tegnap szerda volt még írva. :)Mind1 már kibírom ezt a kis időt.Természetesen ha kevesebbet kaptak mint amit kértek akkor nem az ő hibájuk.

 16. srácok azért gondolkodjatok már picit…a KSZ és a PSC munkakapcsolatban állhatnak egymással és támogatják egymást, ez a helyzet a PSC-nek is épp olyan kellemetlen lehet…ráadásul emberi módon próbálják tisztázni az ügyet és megoldást keresnek.az alap ár ha jól értelmezem már eleve baráti volt.nektek sem esne jól, ha tegyük fel hibázol a munkahelyeden és a főnököd első blikkre kirúgna és porig alázna. nem látok ebben az ügyben semmi kivetnivalót, inkább próbáljátok megoldani a helyzetet. ellenkező esetben Ti is ezt várnátok el.nem kell egyből a másik nyakának ugrani, gondolkodjatok már!

 17. “Azoknak akiknek mindegy az 1000 ft és nem értik a hisztit küldöm a számlaszámom és várom az 1000ft-ot.Nem értem a KSZ részéről minek kell itt magyarázkodni, mert látható, hogy el lett szúrva. Persze mindent meg lehet magyarázni…csak felesleges, elnézést kellett volna kérni és nem hülyének nézni a vásárlókat… sokadszor.Playstation 4 meg vmi profi helyről garanciával: Gameshop (ha már “”egyesek”” idekevernek más boltokat is)A búzapista meg nem menő, meg szar zenét is nyom, tessék őt otthon hagyni.”

  • “Szerintem teljesen korrektül lenyilatkozta a KSZ, hogy miért nem kaptuk meg a kedvezményt és nem magyarázkodik,csak a gyenge felfogásúakat világosítja fel. Elsőre én se értettem,miért nem kaptam kedvezményt, aztán elolvastam az “”apróbetűs részt”” és leesett hogy ez önmagában akció,majd beváltom egyszer másra…És bármit mondasz 1000Ft ide vagy oda, nem hiszem hogy számít ha vártad a gamet.Ha meg mégis számít,akkor vegyél boxot és warezolj, a PS-re “”illik”” költeni!”

   • “””csak a gyenge felfogásúakat világosítja fel”” – “”Elsőre én se értettem””Én viszont, mindent értek :DKüldöm a számlaszámot ! Te bohóc.”

    • Az egyetlen bohóc itt te vagy, menj aludni!

     • Kérlek, mesélj még!(amúgy imádom a fizetett kommentelőket) Igazad van, minden fasza volt, ha van rá lehetőség, legközelebb 2000el szeretnék többet fizetni, mint ami be van ígérve. 1000-2000 tök mindegy.Na písz léptem.

     • “Igen, fizetett kommentelő vagyok, sőt, beépített ksz-es propagátor, ezért nem lehetek ébredő sem, ahogy egy nagyon kedves, hozzád hasonlóan intelligens itteni “”ébredő”” megírta egyszer…”

     • Ok, faxxxa. Kérlek, mesélj még!

    • “Ha nem tudtad értelmezni,a hozzászólásom,akkor én is írnék egy “”közleményt a gyenge felfogásúaknak””. Azt írtam, hogy mikor megkaptam nem értettem miért nem kaptam kedvezményt,aztán utánanéztem és leesett a helyzet,eszembe se jutott hogy problémázzak.Fizetett kommentelő? Mesélj még? Szar fal melléki duma? (Fritz) Hány évesek vagytok ti, ilyen dumával?A kijelentésemhez meg tartom magam, kibírom ha 3-4 havonta (vagy még ritkábban) megjelenik egy játék, ami érdekel és nem sajnálom rá a pénzt, ha meg anyu vagy apu pénzéből van a PS,akkor megértem ide jössz “”bohóckodni”” 1000Ft-on.”

     • Annyi lejött, hogy elsőre nem értetted meg, 🙂 de kérlek mesélj még :)Amúgy piszokmenő vagy, hogy évi 3-4 játékra is telik neked :)) és ilyenkor nem sajnálod a pénzt xD

     • “Szórakoztatsz! 😀 Piszokmenő? Bocs hogy csak azt veszem meg ami érdekel, kérlek legközelebb te küldj nekem listát miket vegyek meg,hátha még menőbb lehetek úgy!””De kérlek mesélj még””, te mennyivel vagy menőbb nálam? Hetente veszed meg apu pénzéből az új játékokat? Nem igazán értelek, idejössz sírni 1000Ft-on, nekem meg vered a nyálad, hogy én vagyok a szaralak mert évente megelégszem 3-4 nagyobb címmel.Részemről elég volt, kár lenne miattad szétoffolni a hírt.”

     • Igen, részedről elég kár volt, de kérlek mesélj még 🙂

     • “Most nézem, hogy a kedves úriember az “”ssj2reno”” féle kölyök kommandóba tartozik, tényleg nem éri meg vele vitázni, régebben is sokszor lapátra lettek téve… :D”

     • Jaja és akkor már nem is lehet igazam 🙂 Neked is, hogy pont egy ilyen idióta mellett kell pártoskodnod, mint ez bohóc.Olvasd már el miket írt, szerintem dadog a srác(?) miközben gépel. A lényeg, hogy ő másodjára megértette a közleményt, ezért már agresszív is lehet 🙂 abba, hogy mennyire tele van komplexusokkal, bele se menjünk inkább, mert csak egy ekkora lángelme tudja összehozni az 1000ftot warezzel és azzal, hogy a szülei nem adtak neki pénzt 🙂

     • “Én is láttam,hogy két haverja már ki lett zárva,meg se lepődök a provokálásán…De látom még mindig nem esett le neki,hogy miről beszéltem. Azért köszi, hogy egy “”dadogós, komplexusokkal teli, idióta bohóc”” pártjára állsz, bár itt pártolásról szó sincs, egyszerűen te megértetted a mondanivalóm!”

     • “Jaj csóri, amíg nem írtál rám azt sem tudtam, hogy a világon vagy, aztán egyből a nyakamba zúdítottad a komplexusaid…Még így is több “”barátom”” van itt(1db), mint a ti két(?) kanunikkeketeknek összesen :)”

     • Hány évesnek kell ahhoz lennem, hogy lehessen véleményem?

     • “Nincs semmi probléma azzal, ha kifejted a véleményed. Csak kérlek akkor fejtsd ki rendesen! Valószínű velem van a probléma, hogy nem tudtam értelmezni a “”szar fal melléki duma”” jelentését. Ez a fajta szleng nem fekszik nekem.Ha már itt tartunk a hsz-em melyik része volt szerinted szar duma? Az, hogy logikus, hogy egy előrendelői akció mellé nem jár kedvezmény? Vagy hogy a PS-re illik költeni? Miért szerinted nem így van? Nem warezolunk, megvesszük eredetibe, ha valami érdekel költünk rá, ha nem akkor nem. Szerintem semmi szar nem volt ebben,de érdekel a véleményed, ha már így egymásba futottunk.”

   • Szar fal melléki duma.

  • GZ ha te gameshopnál be mered vállalni a ps4et 🙂 de ha baj lesz gondolj arra én szóltam előre, én sok helyről vettem már motyót de onnan soha többet,még ha tüzes vasvillával kergetnének akkor sem.

 18. A Rockstar biztos kicsit gyenge elméjű hogy nem tud kimondani egy számot.

 19. Nem veszi észre senki, hogy mindenhol gond volt a GTAV szállításával. Szerintem mint kereskedők mindent megtettek a béke érdekében a KSZ munkatársai. Ha meg nem tetszenek a feltételek még mindig el lehet állni a vásárlástól. Vagy kéred az utólagos kompenzációt. Szerintem korrekt volt az eljárás. Vagy legalább is mindent elkövettek ennek érdekében. Trollok voltak, Trollok, vannak Trollok lesznek! 🙂

 20. Micsoda balhé van itt egy szaros videojáték miatt. Még jó, hogy nem vagyok nagy GTA fan, majd eccő beszerzem kategória.

 21. Platinum-ot inkább hagyjuk, kedd helyett csütörtököt mondtak, ma meg már pénteket. Lehet a héten nem is jön meg.

  • Kedves JackBauerHUN. Azt mondjuk és azt kommunikáljuk minden csatornán amit nekünk is mondanak és írnak a disztribútorok a játékkal kapcsolatban. Most ( szerda este) a legutolsó információnk az az egyik disztribútortól, hogy holnap valóban érkezik egy bizonyos mennyiség, ami szintén nem annyi, mint amennyit mi szeretnénk… :(Ez a probléma nem Platinum betegség, hanem globális ( Rockstar) betegség!Peace! 🙂

 22. Kultúra nyika?

 23. Nahát most hogy jobban belegondolok eszembe jutott hogy vagy tíz évvel ezelőtt én is venni akartam tőlük egy XBOX-ot. Csak én elutaztam Szolnokról Pestre érte és személyesen akartam átvenni. Le is beszéltük telefonon. Aztán mikor odaértem közölték hogy nincs. Megevett a méreg. Amúgy tényleg, hogy egy szó bocsánatot sem kérnek a most történtekért azt mire kell vélni?

 24. nagyon remélem a PS4 szállítmánnyal nem ez lesz!… biztosra mentem és már 2 szer kérdeztem meg Tőled Norbi ,hogy biztos lesz-e gép (TEL és üzi) és azt mondtátok lesz. szóval nagyon remélem az nem olyan ígéret mint ez.

 25. A kereskedelemben ilyesmi előfordul.

 26. S mindez 1000 forint miatt.. Megértem, hogy csak az elv, de ez akkor is gáz, nem? Én legalábbis leszarnám és játszanék, mint, hogy itt verjem a palávert ilyen apróság miatt

  • Nem az 1000 ft miatt van a gond,ugyanis az engedmény lett volna. Ha adtam érte 21-et,adok érte 22-őt is. Csak többszöri rákérdezésre is égre-földre ígérték az engedményt. Kérdeztem itt is,telefonon is. Mindig pozitív választ kaptam. De nem így lett és még a válaszuk is fura volt a miértre. Ennyi.

 27. Ha jóindulat van akkor nincs gond, nagy betűvel kell kiírni mindent érthetően világosan egyértelműen. Mondjuk az hogy aki előrendelte nem kapta meg ,aki meg nem rendelt semmit az megkapta az nagyon gyanús mondhatni kegyetlen gáz. És akkor még a legfinomabban fogalmaztam.

 28. Végigolvastam a hozzászólásokat, és ezeknek tudatában most nagyon gondolkodóba estem, hogy visszamondjam a Ps4 előrendelésemet, mert ha egy szaros játéknál ilyen problémák adódtak akkor mi lesz a Ps4 megjelenésekor?!Lehet, hogy inkább kimegyek November 29.-én Ausztriába és megveszem ott személyesen!

 29. A Csütörtöki beszállitást Europára értem.

 30. csak az hibázik, aki dolgozik.egy esetlegesen becsúszott kommunikációs hiba miatt leírni egy boltot szerintem hiba.peace!

 31. De megkérnénk mindenki figyelmét. Mi nem veszekedni jöttünk ide, nem az a célunk, hogy átverjünk bárkit is. Az vezérel minket, hogy mindenki jól járjon, elégedett legyen, és a lehetőségekhez mérten kedvezően jusson hozzá a játékokhoz. Ha figyelemmel követtétek az elmúlt hónapok alatt rengeteg különféle akciót, és engedményt kínáltunk fel az oldal közössége számára. Továbbá nem azért írunk mindenre, mindenkinek választ, nem azért nyitunk külön topicot a problémák kezelésére, mert nem érdekel minket senki és semmi, és csak magunkra gondolunk. Igenis törődünk a vásárlóinkkal, ahogy tettük ezt a múltban, és fogjuk tenni a jövőben is.A problémákra, felmerült nézeteltérésekre mind egyesével reagálunk, és megoldást fogunk találni, akár elkésett csomagról, PSC-s kedvezményről, vagy sérült szállítmányról legyen szó.Reméljük erre nyitottak vagytok, és sikerül közös megegyezésre, közös nevezőre jutni Veletek.

 32. “A bolt mentségére szóljon, hogy azért nem minden hónapban van ekkora launch a játékiparban, ez egy óriási robbanás volt, amire nem biztos, hogy olyan egyszerű felkészülni. Ez be is igazolódott, jöttek is a be- és be nem kalkulált zűrök, zavarodások körülötte, ez oké.Nekem (mint ahogy a többieknek is) csak az sántít elsősorban, hogy szemrebbenés nélkül ment a rábólintás a PSC kedvezményre, holott már előtte tudhatta a KSZ, milyen akciókat varrt a játékra, és számíthatott rá, hogy a PSC kupon már nem biztos, hogy bele fog férni.Csak annyi kellett volna, hogy figyeljetek srácok, nem tudjuk még, hogy menni fog-e rá a kedvezmény is, írjátok be a nicket azért, de nem ígérünk semmit.Csak akkor lehet, 10-ből csupán 4-en döntenek a KSZ mellett.(De legalább az a 4 most nagyobb eséllyel térne vissza legközelebb is, mint az a 10 mostani “”félreértett”” vásárló.)((Dupla zárójelben jegyezném meg, hogy nem egy külföldi oldalon van olyan, hogy árgarancia, amivel garantálják, hogy ha időközben mégis drágul a játék, akkor is csak azt a pénzt kérik el érte, amit az előrendelésnél zároltak a vásárlótól. Az én példányom is több lett volna már 3 fonttal, mégsem kértek már érte többet, mint amennyit júliusban fizettem.))”

  • Nagyon jogos.

  • “Mindenképpen érthető, amit írsz a külföldi bolt példájával. Viszont azt nem tudjátok, nem is érzékelitek, hányszor lehetett ilyen eset a háttérben, hogy egy játék drágult a megjelenés előtt, elszállt a forint, stb, és mégsem történt árváltozás az előrendelők számára. Ez csöndben a háttérben zajlott a múltban nem egyszer. Csak ez nem kerül “”címlapra””, illetve mi sem döngetjük emiatt feleslegesen a mellünket. A GTAnál olyan mértékű volt, amit sajnos nem lehetett tartani. A téves kommunikációt a részünkről a jövőben korrigáljuk, és pontosabban fogjuk közölni az egyes akcióinkat, illetve esetleges változásokat a vásárlóinkkal.”

 33. “ez 1 nagyon durva 1-ben klasszikus formája””hogyan járassuk le magunkat”” Budapest 1 nagy viccccc!!!!”

 34. Én számítok mindenféle huncutságra hasonló esetekben is. Vagy olyan apró betűvel írják hogy nagyítóval lehet csak elolvasni. Vagy úgy el dugják hogy meg ne találd. Vagy elfelejtenek szólni róla. Vagy mind három. A végső esetben pedig :hát nem a mi hibánk ,megváltozott az ára. Ebben benne van az is hogy tényleg nem tehetnek róla. Lehet választani. Csak hát kár ilyennel szórakozni mert az ember hányingert kap. Vagy a haszon mindenek előtt?

 35. Szar az élet!

 36. Mindenre rá lehet fogni, hogy így-meg úgy, de arra, hogy premier napján egy előrendelő nem kapja meg a játékot személyesen a boltban (nincs kidumálás a futárra), ugyanakkor egyazon napon olyan vevőnek, aki nem rendelte elő, jut, ezen nincs mit magyarázni! Ez gól!

 37. “Egyébként semmi baj nem lenne, ha azt írta volna a kedves PlayNorbi, hogy bocs srácok, kurvadrágán kaptuk meg a játékot, nagyon nagy bukta lenne 13500-ért adni.Bár sok éve adtam én már el 230e Ft-os hidromasszázs kabint 200e Ft-ért, mert azt mondtam a megrendelésnél, hogy annyiba kerül!A kereskedelemben ennek így kellene működnie.De nem, ehelyett kapjuk ezt a temérdek bullshit-et, AJÁNDÉK DLC, meg poszter, ezeken kívül már nem férne bele az 1000 Ft, ami a GTA5 előrendelésre “”egyébként sem jár””.Megmondanátok (ehhez persze semmi közöm, csak hajt a kíváncsiság, mert már másodszor írod le), hogy a KSZ mennyit fizetett a BONTATLAN CSOMAGOLÁSBAN található DLC-ért?Vagy a promós GTA plakátért?”

  • “Amit leírsz tényfeltárásként tartalmazza a közleményünk, más stílusban megfogalmazva, amolyan részletesen válaszolva a kialakult helyzetre.A “”prómokat”” illetően a szerződésben is szereplő titoktartás megkötése miatt konkrét számokkal nem szolgálhatok, de minden egyes példányhoz kapott ajándéknak volt költségvonzata. Erre megerősítést a forgalmazó irányból kérhetsz. Valamint a CSOMAGBAN megtalálható DLC kizárólag a day 1 kiadásokban elérhető kizárólag, annak ellenére is hogy a dobozokon nincsen feltüntetve ez a megkülönböztető megjelölés.”

 38. Az előrendelést kellene normálisan kezelni. Ha valaki előrendelt egy játékot akkor azt FÉLRE KELL RAKNI és megvárni amíg bejön érte. Ez alap (lenne).

 39. Amikor személyesen megrendeltem, aug. végén a Rayman Legends átvételekor, kérdeztem én is a kedvezményt, amire pozitív választ kaptam. Mivel máshol is eltörölték a 13500-as árat, nem lep meg, és nem zavar, hogy nem jár. (Mondjuk kár, hogy akkor a Raymanre nem kaptam meg, de ez sem gond.)Kaptam mailt, és kaptam hívást is, hogy akkor hétfőn buli. Mondtam, nem valószínű, hogy eljutok éjfélkor oda, másnap mennék, az okés-e. Pozitív választ kaptam, persze. Ennek ellenére, sajnos, amikor tegnap fél 6-kor megérkeztem, már nem volt, hiába az előrendelés. Viszont ami gázos, hogy ha megnézitek a GTA fórumot, tegnap 13 óra előtt írta egy fórumtárs, hogy előrendelés nélkül sikerült nálatok vásárolnia. Nem igazán fér a fejembe, hogy aki előrendelte, nem kap, aki nem rendelte elő, kap. Az már csak hab a tortán, hogy ma sincs, az ismert okokból kifolyólag. Persze, megértem, hogy erről nem tehettek, de a fentiek akkor sem férnek a búrámba. Úgy gondolom, rosszul sikerült kommunikáció volt ez.

  • Szia!Az észrevételed érthető, a dolog sajnos nagyon egyszerű. A beszállítói ígéret szerint, tehát hogy garantáltan megérkezik a következő szállítmány aznap, így ez alapján délelőtt értékesítettük a játékokat. Ez mint utólag kiderült hiba volt, mert tényleges nem tudták teljesíteni a várt rendelésünket mivel a repülőtéren megrekedt. A károsultakat mint téged is, a későbbi átvétel miatt egyedien kárpótolni fogunk!

   • MO.ra a beszállitás minden 7 csütörtökén történik,ha jol tudom.és jol tudom!!!ti is meg kaptátok az elö rendelt mennyiséget ugye?válaszod várom!

    • “Nem tudod jól, nem csütörtökön érkezett be ez a játék az országba. De kíváncsi lennék, hogy ezt honnan tudod “”jól””? Sohasem volt általános a csütörtöki beérkezés. Az első adag megjött szombaton (amiből értékesítés kedd 00:00-ig nem történt), és a másodikat vártuk keddre. Nem tudott egyben megjönni minden.”

 40. Én ezt a futár mizériát már megjártam több itthoni bolttal is. Gyűjtői cuccot (legyen az fémtok, papírtok, vagy doboz) most már tényleg vagy személyesen (ami ritkán kivitelezhető számomra) veszem meg itthon, vagy külföldről. Ezeket a kényes és sérülékeny (és elég drága) termékeket egy sima bubis zacskóba beletenni és odaadni a futárnak nagy hiba. Úgy is megnyomódik, esetleg rápakolnak de ha jól be van csomagolva akkor nincs baj. Még ha pl. újságpapírral bebugyolálják úgy teszik bele már az is sokat véd (pl. ilyen papírtokoknál mint a GTA5 SE) de a dobozt is ki kell hézagolni, hogy ne dobálódjon benne a játék mert ha nincs kitömve akkor ugyan ott vagyunk. Legutóbb pl. a Console Corner-től úgy jött a Bio Inf Songbird, hogy egy 0.2mm-es fekete fóliába betekerték 1x lol Száz szónak is egy a vége normális csomagolásba kell feladni a terméket és akkor nincs kellemetlenség (+ azért a futárokat is el lehet igazítani h. nem téglát visz – látok én nap mint nap érdekes dolgokat mivel szinte az összes futár jár hozzánk…)

  • Nyugodtan meglehet itthonról rendelni csak tudni kell honnan. 1 kezemen megtudom számolni azokat a helyeket itthon ahol 100% ha valamit megrendelsz azt egyben és pontosan meg is kapod, névre szóló számlával stb. Nincs semmi baszakodás, ha érzik hogy elfogy a készlet akkor NEM vesznek fel több előrendelést. Mindenkit személyesen e-mail-ben kiértesítenek, átvételi kódot adnak és csak ezzel lehet átvenni a cuccot. Nem a három számos bolthálózatról beszélek mert az nincs benne. Sőt…

  • Szia! Az általad említett panaszt, ahogy már jeleztem korrigáltatni fogjuk a futárszolgálat hanyagsága miatt, ez nem ígéret nyugodtan vegyed készpénznek! A napokban fogunk tenni egy kompenzációs ajánlatot amit jóváírunk a számodra akár készpénzben, akár levásárolhatod bármilyen nálunk megtalálható termékre. Még egyszer köszönjük, hogy minket választottál.

   • “””a futárszolgálat hanyagsága miatt””Én speciel sept 12.-én küldetem emailt nektek, hogy az otthoni címem helyett a munkahelyi címemre küldjétek a GTA V előrendelésem. Jött is az email tőletek, hogy sikeresen módosítottátok! Erre tegnap 12 óra körül hív a futár, hogy a házam előtt van,én meg a melóhelyen, de jó fej volt és hazafelé a melómból az Örsön este 6-kor összefutottunk! Mondta, hogy ezt a címet kapta, ami az otthoni címem volt!”

    • Szia!A cím módosítás sikeresen megtörtént, a változtatást megeszközöltük, s eljuttattuk a központba. Viszont rekord mennyiségű csomag volt, a futárnak az etiketten még a régi cím szerepelt, míg a gyűjtőlistában ami nála volt már az új másik cím. Sajnos nem nézte össze, hogy van e eltérés, így valóban a régebben megadott címre küldték. Öröm az ürömben, hogy rugalmas volt, és el tudta vinni megbeszélt helyre a csomagot még aznap.

   • Nem kifejezetten a futár hibája. A nem megfelelő csomagolással volt a gond. Nekem nem kell semmilyen kompenzáció, a doboz attól még nyomott marad. Ne a szegény futár gyerektől vonassátok le a pénz a ti hanyagságotok miatt. Direkt oda telefonáltam előző nap (mivel ti nem hívtatok, hogy pl. egyáltalán kell-e még, csak a futárcég írt, hogy csomagom jön és majd fizessek X összeget) hogy rendesen csomagoljátok már be, erre jött a papírzacsiba.

    • Félre értettél, nincs arról szó, hogy a futártól vonnánk le. Amennyiben az árkompenzáció nem felel meg, találunk megoldást arra, hogy kicseréljük számodra a sérült dobozt.

     • Nem hinném. Ha jelzed a futárcégnek, hogy sérült a csomag (kívülről minden patent volt, és a futár nem lát bele hogy mit visz) akkor azt veszik elő aki kivitte és levonják tőle, holott a ti hibátok mert nem megfelelően csomagoltátok. Majd beszélek én a futárgyerekkel ha jön és ne hagyja, hogy ráverjék a balhét. De lehet jelzem majd a cégnek is, hogy nem egészen az ő hibájuk ha odáig jut a dolog. Máskor figyeljetek oda erre (főleg ha előtte még szólnak is) akkor nem lesz ilyen gond, és senki nem kerül kellemetlen helyzetbe. Legyen alap dolog a korrekt csomagolás. Egyébként a Special Edition áratok nagyon korrekt volt mint írtad máshol jóval drágább volt.

 41. “Ok, akkor néhány észrevétel:1. Hogyan lehet a DLC általatok adott ajándék, amikor a kód benne van a bontatlan tokban, vagyis a játékhoz GYÁRILAG JÁR?2. Amikor itt a PSC-n a chaten beszélgettem veled kedves PlayNorbi, azt mondtad, hogy a GTA5-re is jár a kedvezmény, regisztráljak nyugodtan, írjam be a nick-em, rendeljem meg a GTA5 játékot.Regisztráció és megrendelés után KÜLÖN rákérdeztem, hogy jó-e úgy, ahogy csináltam, azt írtad írtad, hogy (idézlek) “”Tökéletes!””3. Bazsika (PSC nick) nevű barátom a huszonezres verziót rendete nálatok, ugyanezt a kört lefutotta veled, mint én is.Múlt hét pénteken (2013.09.13) felhívta az üzletet, TÉGED kért a telefonhoz, megkérdezte, hogy akkor mehet-e az éjféli átvételre és hogy jár-e az 1000 Ft kedvezmény? Mindkettőre IGEN-nel válaszoltál.Az éjféli átvételen hozzád ment, elkérted Tőle a TELJES árat, majd mikor szóvá tette, a szemébe hazudtad, hogy a GTA5-re bizony ne jár a kedvezmény.Innentől kezdve felőlem mosakodhattok bárhogy, felőlem leírhatjátok hogy Jézus Krisztus személyesen törölte a kedvezményt, attól még hazugok vagytok, ezen NEM VÁLTOZTAT SEMMIT!Nem az 1000 Ft-on buktam ki, leszarom, zsebpénz, hanem az ELV, ahogyan becsalogattatok, több tucat, vagy még annál is több PSC olvasót, majd a fináléban bekamuztátok azt, amit itt is leírtál, hát haver, ez az IGAZÁN GUSZTUSTALAN!”

  • Ha PSC nem törölte, vissza tudod keresni (és beidézni ide) a chat-et, itt a link: http://playstationcommunity.hu/uzenofal

  • Ja az vicces, h próbálják magyarázni:) Meg ha igaz is, ilyenkor az a megoldás, h megkérdezik melyik kell. Ezek után komolyan nem tudom, h maradjon e a ps4 itt, mert a végén kiderül, h a ps4 akció plusz 5000 forint lesz:D Vagy majd a futár mondja, h bocs az euró ára miatt egy 10-sel több.

  • ha ez igaz, akkor ez tényleg pofátlanság

  • Szia!1. A hivatalos, ámbár pontatlan forgalmazói kommunikáció alapján tüntettük fel, ezt bizonyítandó hogy a konkurenciák is ugyanígy szerepel. Tehát nem állt szándékunkban a félretájékoztatás.2. erre az észrevételre külön kitértünk a levelünkben, idézem: Többen sérelmeztétek, hogy az általunk beígért PSC-tagoknak járó kedvezményt nem tudtátok érvényesíteni a GTA 5 előrendelése esetén. Amikor azonban a kedvezményt meghirdettük, akkor kikötöttük feltételként, hogy a kedvezményt előrendelhető termékek esetében nem tudjátok igénybe venni. Az igaz, hogy korábban voltak, akiknek mégis megadtuk előrendelés esetén- ez egyedileg történt, játékonként (nem személyenként, mert egy címhez vagy megadtuk, vagy nem) attól függően, hogy az adott termék ára elbírta-e a további kedvezményt, avagy sem. Erre senki sem kötelezett minket, mivel nem is ígértük, hogy előrendelésnél be lehetne váltani a jóváírást. Pont arról szól, hogy voltak olyan megjelenések ahol ha belefért minden további nélkül alkalmaztuk PSC levonást, előrendelés ellenére mert az adott termék megadta a lehetőség rá.3. Az előző pontban érdemben válaszoltam erre is. De lekell szögezzem a bolti éjféli átvételen nem érintkezhetett velem Bazsika, hiszen én a Trap Cafe megnyitójában műsorvezetőként voltam egészen hajnal 1 óráig körülbelül. szóval aznap hajnalban én nem értékesítettem.Szerintem elbeszélünk egymás mellett, itt legfeljebb félreértések vannak amit kezelünk számotokra. Ettől függetlenül, tiszteletben tartom az álláspontodat, de kérlek engedd meg hogy megoldást találhassunk a problémáidra ne csak kritikákat alkoss rólunk.

   • “””Amikor azonban a kedvezményt meghirdettük, akkor kikötöttük feltételként, hogy a kedvezményt előrendelhető termékek esetében nem tudjátok igénybe venni.””????Hol? Mikor? Kinek?Megoldást a problémámra?Nem az én problémámat kell megoldanotok, hanem elnézést kérni attól az X (nem 1-2) PSC olvasótól, akiktől bizalmat kaptatok, majd átbasztátok őket a palánkon.Eleve szúrja a szemem, hogy EZ MÉG NEM TÖRTÉNT MEG, de egy kisregény méretű BULLSHIT-et már sikerült megfogalmaznotok és “”papírra vetnetek””.Az ezer Ft-ot meg pont telibe leszarom, már írtam, hogy az elv a lényeg, nem a pénz.”

    • És pont az elv miatt volt ez a nem első, de az utolsó vásárlásom nálatok.Részemről befejeztem.

     • Csatlakozom!

     • Nagyon jól mondod! engem is sikerült becsalogatni és még énis direkt megkérdeztem Norbitól hogy akkor jár-e azt felelte hogy természetesen. Ráasásnak a csomag még késett is egy napot, biztos elolvadt az esőben. ( bár az nem a ti hibátok)Még egy kérdés. Az árat miért a futártól tudtam csak meg?!na mindegy, az biztos hogy soha a büdös életben nem vásárlok tőletekA f@szomat meg megehetitek kenyérrel 🙂

   • Hello PlayNorbi!Lehet nem tőled vettem át a játékot,de nem is ez a lényeg. Múlt hét pénteken felhívtalak titeket,pont veled beszéltem telefonon. Kérdeztem,hogy nekem jut-e még a játékból,azt mondtad jut,no para. Kérdeztem él-e a kedvezmény,azt mondtad él,persze. Kérdeztem,hogy szóljak majd átvételnél? Azt mondtad nem kell,a kollégák látják a gépben és érvényesítik. Az,hogy nem élt a játékra a kedvezmény,nem gond,mert le is írtátok,hogy az árváltozás jogát fenntartjuk. A gond az,hogy előtte nem kaptunk tájékoztatást meg az,hogy átvételnél mondták,hogy ez már így is akciós ár. 07.07.-én rendeltem meg tőletek a játékot és sehol nem volt feltüntetve,hogy ez akciós ár. De a webshopotokban is ez az ár volt feltüntetve és átvételkor az eladó srác azt mondta,hogy 25000 az ára és ez az akciós ár. Na én 25000-es árat nálatok sehol nem láttam,de sebaj,biztos mi vagyunk a hülyék. Elég lett volna tényleg csak annyi,hogy bocs srácok,de nem tudjuk adni a kedvezményt,nem pedig jönni mindenféle akciós árral.

    • A GTA 5 Special edition javasolt ára 24990 Ft volt. Mint ismeretes, mindenhol ennyiért kínálták. Mi 21990 Ft-os áron kínáltuk, akciósan (eredetileg jóval többért lehetett nálunk is előrendelni). Erről volt bent szó, ezért is mondtuk hogy az akciós árból nem tudunk további engedményt adni, összevonni az akciót.

  • Egyetértek Veled.Az meg külön vicc, hogy még mindig semmi bocsánat kérés az emberektől. Ez a legundorítóbb az egészben!Nem hiába na. PlatinumShop ilyen szempontból ezerszer különb. Kétszer rendeltem KSZ-től volt kavarodás az egyik rendelésnél, ez alapból 50%-os siker (?). De most így az általad illetve többek által leírtak alapján ezek után már biztos, hogy nem fogok többé rendelni KSZ-től. Undorító, ahogy KSZ egyből hárít a futár(okra) cégre, akinek elképzelhető teljesen más konklúziója van a helyzetről, de ők ugye nincsenek itt hogy véleményt nyilvánítsanak. Ja, és írtam már hogy még semmi bocsánat kérés? Hányinger.

   • Azért a Platinumshop-ot sem kell félteni mondom ezt úgy, hogy azért egyetértek abban, ezt elcseszte a KSZ. Rendeltem tőlük limited tokos resi-t fel is hívtam őket, minden lesz és minden oké. Majd amikor mentem érte, hát sajnos elfogyott, hát sajnos nincs. Rendben van, hogy még van LE, akkor inkább megvenném azt. Az elő van rendelve és jönnek érte… Na menj az anyádba…

    • nekem még tartoznak 1 játékkal a Platinumshop-ban… a Gears of war 3 mellé adtak egy játékot(ha jól emlékszem az első részét , de már nem biztos) . na jön a játék egyedül… mondom a másik? (persze ha nem szólok csak simán ide adják egyedül. ) azt mondja , elfogyott ,de majd ha lesz akkor elküldenek egyet a címemre , adjam meg. de ha nem ragaszkodom akkor másikat is küldhetnek. mondom majd megdumázzuk ,hogy mi lesz a másik ha már tudjátok… na azóta is várom…

   • Nekem pont ellentétesek a tapasztalataim. Platinumshoptól bármit bármikor rendeltem soha nem kaptam előrendelői dlc-t, sem kedvezményt sem semmit, számlát meg hírből sem ismerték, de még a blokk adás is ritka volt, mint a fehér Zorró. A konzolokszervízével ellenben mindig meg voltam elégedve, mert jó a kiszolgálás, jók az áraik és a futárokkal sem volt semmi baj még sosem. Ps4-em is náluk fogom megvenni amint megjelenik, mert megbízom bennük, mert eddig még mindig elégedetten vásároltam náluk. Legutóbb a Dio3-at vettem Tőlük ps-re és minden hibátlan volt nagyon meg vagyok elégedve velük.

 42. korrekt.KSZ! az előrendelt játékot(jelen esetben PES2014) a megjelenés napján kiszállítjátok a megrendelőnek(azaz holnap:))?