Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Konzolok Szervize – a heti játékfelhozatal

Támogatónk, a budapesti [B]Konzolok Szervize[/B] erre a hétvégére is ellát téged friss PlayStation játékokkal!- Kazamatákban kalandoznál? Válaszd a [A http://www.konzolokszervize.hu/hirek/diablo3_elorendeles_ps3_xbox360]Diablo III[/A]-at!- Zsoldosként küzdenél a jövő szépséges háborújában? Téged vár a [A http://www.konzolokszervize.hu/psvita/killzone-mercenary-ps-vita-psvita]Killzone Mercenary[/A]!- Vetnél, aratnál, terménnyel kereskednél, munkagépekkel dolgoznál? A [A http://www.konzolokszervize.hu/playstation3/farming-simulator-2013-ps3-ps3]Farming Simulator[/A]ban megteheted!Az akciós árak feltétele hogy webshopos vásárlásnál a MEGJEGYZÉS rovatba, fel kell tüntetned a PSC felhasználó nevedet (PSC ID)! Ez nagyon fontos, hiszen a PSC kedvezményt CSAK így tudjuk érvényesíteni! Valamint limitált darabszámok állnak rendelkezésre, ezért időrendi sorrendben teljesítjük a leadott rendeléseket.[I]Illetve néhány fontos tudnivaló, ha korábban még nem találkoztál oldalunkkal![/I]Üzletünkben lehetőséged van [U]házhozszállítást[/U] kérni, ami a szoftverek és gépek esetében egyaránt azt jelenti, hogy minimális felárral (szoftverek esetében általában 990 forint) a megrendelés másnapján már meg is kapod a kért terméket. [B]Fontos, hogy az adott munkanapon délután négyig (16:00) add le a rendelést, különben csak az ezt követő napon tudjuk elküldeni azt![/B]Ha bármilyen problémával, kérdéssel vagy kéréssel szeretnél hozzánk fordulni, használd a különböző elérhetőségeink valamelyikét: az [A https://www.konzolokszervize.hu/elerhetoseg-kapcsolat-cim-telefonszam-msn-contact]Élőben opcióval[/A] közvetlen chatelésre van lehetőség, de kérdezhetsz emailben vagy telefonon keresztül is!A nevünk nem véletlen: szervizünk profi felszereléssel és nagy tapasztalatú szakemberekkel oldja meg a felmerülő problémákat, legyen szó akár jelenlegi generációs konzolokról vagy a korábban megjelent masinákról – a szervizelés részleteit és az általunk javított problémák listáját [A https://www.konzolokszervize.hu/konzol-videojatek-szerviz-javitas-atalakitas-bevizsgalas-arajanlat]ITT találhatod meg.[/A] Idén bevezett új szolgáltatásunk, a lemezpolírozás pedig a karcos, már nehezen beolvasható játék-lemezeiden is segít!Használt játékokat és gépeket egyaránt beszámítunk, sőt: mindezt akár futárszolgálattal is kombinálhatod, hogy ki se kelljen mozdulnod otthonról az egészhez! Pontos részleteket erről a szolgáltatásról [A https://www.konzolokszervize.hu/hasznalt-gep-jatek-szoftver-kiegeszito-memoriakartya-iranyito-controller-beszamitas-csere-arajanlat-vetel]ITT olvashatsz![/A] Az üzletünk hétfőtől péntekig 10 órától 18 óráig vár mindenkit szeretettel, szombaton pedig 9 és 14 óra között vagyunk nyitva![B]KONZOLOK SZERVIZE 1067. Budapest. Hunyadi tér 1.konzolok@konzolokszervize.huTelefonszám: 06-20-542-61-32PSC ID: PlayNorbi[/B]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Írtam és most is jár a kedvezmény, a bolt chat-e szerint, kerály!

  2. ok

  3. Kiváncsi vagyok arra hogy az amsterdamiaknak van e más projektjük is?Mert ez a killzone azért kezd egy kicsit uncsi lenni.Változást és haladást valamilyen szinten látni az tény,de már ideje lenne annak hogy a végére érjenek a sorozatnak.Evégre nem egy szappan operárol van szó amit minden irányban lehet csürni csavarni.Itt egy ellenségröl van szó nem ugy mint a Helo-ban.De ott már a 3.részben meg lehetet tudni hogy ki a baj keverö,a gears of war-ban ugy szintén.Az egy dolog hogy itt meg már az elsö részben tudni lehetet mitöl lobban lángra minden,de szinte nem látni a végét, pedig már kétszer annyi helgan lett elküldve a más világra mint ahány katonája észak koreának van.Zsebkonzolon ez már a 3. rész ha nem tévedek az asztali konzolon meg már a 4.ik.Mikor be mutatták,nem nyügöztek le senkit.Ugy hogy Guerillának jobb lenne valami mással is elö drukkolni,mert tehetseges ”amit nem mondani a hollandokra” és kár lenne értük.

  4. Ha valaki megveszi a Killzone-t Vitára addoljon hogy multizhassunk! ID:smallmatthew

  5. Az a kemény, hogy a traktoros érdekel a legjobban.

  6. Bocs srácok, itt az akciós árak mik? Vagy az csak benne maradt egy régebbi cikkből? 🙂 Ha beírom a kódom adnak kedvezményt ha jól értem de mennyit? Előre is köszi.

  7. “””Vetnél, aratnál, terménnyel kereskednél…””Azthiszem ez az egyik legmekhökkentőbb videojátékajánlás amit valaha olvastam :))”

  8. KZ M online pass-os lesz?Erről tud valaki valamit? Thx!

  9. “Ez “”pont időbe”” jött. :DTegnap rendeltem elő a Farming Simulatort náluk. :P”