Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Konzol – új videojátékos olvasnivaló a láthatáron!

[i]Valami régóta bökte már a csőrünket…[/i]Urunk 2010. esztendejében, még a hideg téli napokon összeült egy maréknyi fiatal, hogy alkossanak valamit. Részt vettek ezen a meetingen általatok már ismertek, avagy más médiumokban jártas, a videojátékos-szcéna szereplői, valamint ígéretes újoncok is. Az eredményt hamarosan, terveink szerint júniusban már láthatjátok is. Miről is van szó?Sokan vagyunk, kik a konzolokkal együtt élnek, megszállott, avagy alkalmi játékosként akár, de a mindennapjaink része a gaming. Kijár már hazánk eme szórakozását élvező fiataljainak egy kizárólag csak nektek szóló, MULTIPLATFORM konzol magazin. Nem kívánunk hangzatos, de elcsépelt frázisokkal untatni benneteket – mi leszünk, megjelenünk, de, hogy kik által, az még egyelőre titok, de pozitívan fogtok csalódni.A nevünk – dobpergés – [b]Konzol Magazin[/b]. Mindamellett, hogy igyekszünk bemutatni a játékvilág savát-borsát, mindezt közvetlen, barátságos hangvételű (hiszen mi is egyek vagyunk közületek), ám mégis érték-, és mértékadó stílusban tesszük. Hamarosan induló honlapunkon ti, a közösség, olvasóink szavára is kíváncsiak leszünk, hogy a lehető legsokoldalúbban, minek finomkodjunk, f@szát alkothassunk.Amennyiben elnyerte tetszéseteket a magazin, avagy érdekelne titeket, kövessetek minket is:- [B][A http://www.facebook.com/pages/Konzol-magazin/122469287763953#]Konzol Magazin Facebook[/A][/B]- [B][A http://twitter.com/konzolmagazin]Konzol Magazin Twitter[/A][/B]Üdv, legyen a kedv, az idő és pénz veletek, hogy játszhassatok!RBaly(Főszerkesztő)(Aktuális címlapterv)[20800]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “látom a celeb personal cult beindult ezerrel hazai “”gamer berkekben:))) kíváncsi vagyok mikor indul egy “”joy a torkán”” főzőműsor. Illetve road show is lehetne ahol a psc kamionról marten integetne a sok kis vidéki kontrollert lóbáló sanyikának, akik lóhalálában futnának a verda mellett és kántálnák, hogy “”nagyok vagytok, ti vagytok az istenek!””:))))))”

 2. Na akkor megjelenésig fúvhatjuk magunkat prével!

 3. “Rágúgliztam kíváncsiságból “”konzol magazin”” – első helyen egy cikk, egy régi újságról, nem lényeg. Nem lehetne egy ugyanilyen, ugyanott, csak épp erről az újságról??”

  • Majd minden meglesz, ne aggódj, és lesz online felület is hamarosan. A nulláról kezdtünk mindent, csak a cél lebegett előttünk, hogy egy jó magazin szülessen, és végre közeledünk is a megvalósításhoz.

 4. Azt hiszem, valami a helyére fog kattanni az életemben. Kocsi, lakás, két gyerek megvan, de a konzol hiányzott, mint egy falat kenyér. Nyáron Horányban a telken asszem előkapom a régieket megen, és az újakkal folytatom a sort. Sok sikert a laphoz, rajtunk nem fog múlni…

 5. Nem igazán értem, miért van úgy bemutatva az újság, mint egy PSC kezdeményezés.

 6. “Ha lesznek “”Martin beszólások”” már elő is rendeltem.”

 7. A mostani Kbyte negyed annyira stílusos mint a régi konzol volt, viszont teli van tartalommal, előzetessel. Pár hónapja azonban mégse veszem, nincs meg benne az a plusz, amiért meg vettem mindig az 576 Konzolt régen, aminek egy-egy számát mai napig fellapozom ha unatkozok. Remélem ebben meglesz, és azt is, hogy nem mozdul majd el a Gamestar, stb 2000 ft-os ára felé.Mire várható az első szám jövő hónapon belül?

 8. kíváncsian várom …

 9. Egy próbát meg fog érni, aztán majd meglátjuk.

 10. fiktív háttér story by csipixD: http://www.gamer365.hu/blog_post.php?id=21175

  • Tanulságos. Pláne a hsz-ek rengeteg szakértője. Egy magazint amúgy megcsinálni A-Z az nem ugyanaz, mint írni bele havi pár cikket, amit valóban egy óráig kell javítani (Martin mutatott tőle nyersanyagot), így csipi ámokfutása is eléggé irreleváns.Én mondjuk láttam belülről ilyet, lévén voltam szerkesztő / tördelő három gamer/konzol magazinnál is, így csak drukkolni tudok az induló laphoz.

   • Böngészés közben találtam, egyik felet sem ismerem igazán, gondoltam érdekes lehet, minden esetre olvasni tök vicces voltxD

    • Olvastuk mi is. Tudod mi nem írunk semmit, mert hát tudod, hogy van a mondás: okos enged…..

    • Igen, tényleg az, de ha itt felhozná pár ember az ottani témát, az ottaniak átmászva a kerítésen ide átjönnének, és az tényleg nem volna vicces, csak a moderátoroknak okozna többletmunkát.

    • “Szerintem is érdekes. Szerinted a Dzson lehet az akiről azt írja hogy “”számtalan magazin bukásánál asszisztált már””? Azért gondolom mert ő hivatkozik rá itt és most, hogy három magazinnál volt szerkesztő. Egyébként nem tudom, azt mondják cipőt a cipésztől….Akkor multiplatform konzol újságot nem biztos, hogy a psc-hez köthető emberektől vennék, talán kizárólag ps újságot. Mert komolyan gondolják, hogy az xbox a jelenlegi generációt hátráltatja, megegyébkéntis minekvanegyáltalán.”

     • Légyszi ne b*** el ezt a témát, meg fogom venni az újságot, és javaslom tégy Te is így. Drukkolok, mert az 576-ból két számot tudtam megvenni, többre nem vitt rá a lélek. (Nem tudom miről van szó, az 576-ra rányomtam, de ott nincs semmi hepaj.)

     • Ottani téma utoljára: nem rólam írja, mivel én nem voltam ott, és nincs közöm ehhez a magazinhoz egyelőre semmilyen módon.

     • Ahh, akkor Te nem jössz mégsem Dzson? 🙁

     • Ha szólnak, megyek, ha nem, nem. 🙂 Anno a Konzolhoz + ide is Martin kért fel, hogy írjak.

     • Most nem azért, hogy tartsam a gyertyát kettőtöknek LOL, de lejjebb Martin együtt emlegetett téged és engem. (Ami azért nekem nagy megtiszteltetés. :DD) Mármint hogy mi biztosan leszünk az újságban is. 🙂 Remélem, nem értettem félre semmit. 🙂 És remélhetőleg ugyanez érvényes Eszgére is.

     • Jajmár, én is csak egy cikkíró/tesztelő vagyok a sok közül, de köszi. 🙂

     • Arra gondoltam, hogy nagy megtiszteltetés, hogy együtt lettem emlegetve ilyen nagy, legendás nevekkel. Ami igaz! :DDD Na jó, befejeztem. 😛

   • Titkon mindig sejtettem, hogy Csipi cikkeit is Martin írja…

  • Nemtom, de szerintem a másik oldalt is meg lehet hallgatni, moderálást olyan szempontból nem értem ha nincs semmi igazság alapja miért lett törölve? (nem kell válaszolni, a kérdés költői)

   • Azért haver, mert mi kösz, de jól megvagyunk itt felesleges szájkarate nélkül is. Menjen a cirkusz, egészségére mindenkinek, de NE ITT. Van jobb dolgunk.

  • elolvastam, most már értem.

 11. Az hogy multiplarform egyáltalán nem baj, legalább többen veszik majd a lapot, népszerűbb lesz. De remélem nem az X, meg a Nintendo lesz túlsúlyban 🙂

 12. nah engem meh cenzuráztak most látom.mindegy.megjelenés idöpontja?

 13. Én is szurkolok Nektek. Tök jó, hogy multiplatform lesztek. 🙂

 14. Kíváncsian várom és biztosan meg is veszem.

 15. ..nah végre valami….örülnék egy olyan minőségü játékmagazinnak ami az 576konzol volt anno……..kúrvára hiányzik

 16. “Ja csak ,,Június végétől”” jelenik, ami szerintem átfog csúszni a köv hónapra . Új újságoknál mindig szoktak logisztikai problémák lenni, lásd pl az első animestar .Főként a Főváros és vidék között szokott problémás lenni a terjesztés .)(de nem csak az újaknál lásd 576 kbyte)”

 17. Nagyon hiányzott már egy hasonló játékmagazin. Legyen benne jó sok kézi konzolos teszt és akkor már simán boldog leszek. 🙂

 18. zsíííííííííííííííííír 😀 Várom!!!!!!! XD

 19. Jó lenne ha:- egyszerre többen értékelnék a játékokat (mondjuk a nagyobb címeket) hasonlóan mint ahogy a Famitsuban van. – lenne retro rovat – USA illetve Japán rovat (1-1 oldalon hogy éppen arra felé mi a helyzet gamer fronton.- Egy – egy kiadó bemutatása (történeti háttér,+ stat adatok stb.)- hogy a gyűjtők is jól érezzék magukat: különböző kiadások bemutatása Így hirtelen ezek jutottak eszembe. Sok sikert hozzá!!

 20. YESSS!!! :DDD

 21. Hajrá!!! Az 576 Kbyte az árnyékába sem léphet az 576 Konzolnak. Várom, hogy feltűnjön Csipi.M.Lee és Veres Miki is Martin mellett…

 22. Nagyon fain címlap

 23. Ha martin írni fog én veszem.

 24. Az elsö szàmnak nagyot kell szolnia. sok sikert

  • Ebben igazad van. ezért is dobtuk Június végére a prömiert. Ha jól matekozok, akkor aránylag sokan megveszik majd a lapot kíváncsiságból, ergo kapunk egy esélyt, hogy mutassunk valamit. Kritikus lesz, de reményeink szerint mindenkinek tetszeni fog.

 25. Heves megyét ki ne hadjátok a szórásból,mert különben dühbe jövünk 🙂

 26. De ez mikortól lesz kapható?

 27. Örömmel látok egy új konzolmagazint, végre!(A másik nem tetszett, nem is vettem.)

 28. Sokan szívesen megtudnák (szerintem)

 29. Legalább néha-néha egy-két írás, meg a játéktesztekhez a beleszólás jó volna. Abban a pár sorban sokszor nagy igazságok és jó meglátások voltak, és kicsit helyretették az időnként előforduló túlzásokat, elfogultságokat.

 30. Ez jó hír, örülök nektek.Kíváncsian várom.

 31. ez jo 5let én biztos veszek 1et

 32. Repdesve várom……….Azért Martin papa néha rittyenthetne bele 1-2 kimagasló játék cikket!!!

 33. Én tuti vevő leszek ha megüti a régi konzol szintet.Nyomjatok sok sztoris végigjátszást ha lehet.Persze az itteni tesztek is tetszenek csak mire végigolvasok kiég a szemem, de ez már az én bajom:)

 34. Jó köszi a válaszokat.Majd ha ide is kerül egy példány belenézek, aztán majd kiderül.

 35. “Bemásolom még egyszer amit kérdeztem:Tehát az új magazin és a PSC “”testvér”” lesz? jobb szót nem találtam rá:)Vagy mi lesz a kapcsolat a két hírforrás között?”

  • Sztem már az vmi kapcsolatot tételez fel, hogy itt megjelent ez a hír az újságról. 🙂 Ami végül is abszolút érthető, hisz a konzolos (az 576 Konzolra gondolok) irányvonal itt lett folytatva.Na de nem akarok okoskodni, majd válaszolnak egyértelműbben az illetékesek. 🙂

  • Van pár szerkesztőnk, akik írnak majd az újságba is. Én olvasószerkesztőként közreműködöm. Ennyi.

 36. Szerintem ideje egy jó konzolos újságnak. Mert jelenleg nincs. Szubjektív vélemény.

 37. legalább akkora sikereket kívánok a csapatnak, mint amit az 576 konzol elért.

 38. jah és remélem dzsonikát porázon tartjátok majd mert nem voltam és a továbbiakban sem leszek kiváncsi a cikkeiben az xbox fikára.

 39. “na jo ezt olvasni mindenképp megveszem majd az első számot azt majd meglássuk, de nekem kivételesen az uj 576-al sincsen semmi bajom, sőt szeretem is. az igaz h eldivatosodott, de egy modern ujság igy néz ki, ezt veszik ez kellett ahhoz h az ujság életben tudjon maradni,sőt nyereséges legye.és igazábol itt a bőkkenő, nagyon ugy nézem h ez az uj lap a régi konzol szellemi kővetője és az tisztán látszik h abban a formájában uzletileg bukta volt, igy nem nagyon értem h miért gondoljátok h most sikeres lesz. Csak a régi kővetőkre épiteni baromság akkor se tudták eltartani a lapot és most se fogják tudni, főleg h nagy részuk maradt az 576-nál és tetszik is nekik.a piac szvsz tul pici, 2 lapot a tőbbség nem fog venni ha meg választani kell akkor nem biztos h ti jőttők ki belőle jol. de mint mondtam én adok neki egy esélyt és remélem nem nekem lesz igazam de szvsz nem kéne erőltetni a konzolos irányvonalat hanem valami egydit de mégis “”trendi”” desingben kéne gondolkodni.”

  • Szia!Köszi a tanácsokat, megtartjuk. Azt természetesen nem engedjük, hogy valaki szidja a lapot, a Kbyteról meg annyit, hogy akadt egy kevés belátásom ott a dolgokba, tudom, hogyan megy, mennyire és miért megy. Ezt itt nem fogom leírni, mert nem illik, de annyit mondhatok, hogy mindezek tudatában döntöttünk úgy, hogy csinálunk egy másik lapot, mert üzletileg potenciát látunk a dologban. Üdv

  • Szerintem te azt nem tudod, mi volt az 576 Konzollal, maximum halvány elképzeléseid lehetnek. Azt sem sokan tudják, most éppen mi van az 576 KByte-tal.

  • Nyereséges a KByte? Ezt nem tudtam… És mennyi megy belőle MOST szerinted – több, vagy kevesebb, mint a Konzolból? :)Mondjuk ha az MS folyamatosan fizet, akkor lehet, hogy van pénzük belőle… :)Ez nem azt jelenti, hogy az új lap sikeres lesz, szerintem ahhoz komoly támogatók, hirdetők kellenek, és egy kis Sony hátszél (reklám) se ártana. Az eladott újságok árából manapság szerintem lehetetlen konzolos magazint csinálni.

 40. Ennek a hírnek nagyon örülök várom a megjelenést !

 41. Chester és karfiol: köszönöm, hogy felhívtátok a figyelmem Ken_Lee blogjára. 10 percig bírtam, ömlik a könnyem a röhögéstől.Konzol Magazin: végre nem kell tovább venni azt a – random csúnya szó, erősen degradáló jelleggel – 576kbyte-ot. nem mintha eddig kötelező lett volna, csak nem volt más

 42. Na ez aztán egy igazi jó hír , jöhet!

 43. alap lesz a vétel, végre ÚJRA lesz egy normális, igényes, érdekes és izgalmas konzolújság a piacon! (mert jelenleg ilyen nincs…)

 44. Lehet, hogy egy próbaverzióra benevezek majd.

 45. Megveszem.

 46. Nem szidunk más oldalakat.

 47. Szép a címlapterv, de az egyik betűtípus ultra gáz. Érdeklődéssel várom.

 48. nahát, nahát, sok sikert hozzá :)szép vállalkozás, menni fog

 49. Ő Ken_Lee: http://playstationcommunity.hu/u/Ken_LeeOlvasgass bele a blogjaiba, garantált a szórakozás… Ajánlom a KOLOSSZÁLISOK ÁRNYÉKÁBA, és az ICO MENEKŰLÉSE címűt!

 50. Ez fantasztikus hír! Támogatom. 🙂

 51. “Tehát az új magazin és a PSC “”testvér”” lesz? jobb szót nem találtam rá:)Vagy mi lesz a kapcsolat a két hírforrás között?”

 52. Kicsit vissza tekerve a 576 kbyte-hoz, ott maga az elrendezés fasza, hírek része pocsék.A tesztek része meg, inkább nem írok semmit ….. tyler személy szerint örülök, hogy nem lesz ott, egyszerűen a tesztjeitől agyvérzést kapott !

 53. Szívesen váltanék. Remélem felém is eljut és nem csak a nagyobb városokban lehet kapni. Hiányzik a régi újságom, amit szerettem végigolvasni, nem pedig csak átlapozgatni és bedobni a sarokba…

 54. Várom . :]

 55. Sokan írtátok, hogy jó lenne sok mindenkit látni újra az újság hasábjain, akik régen nagyot alkottak. Nos, hát igen. Mi sokmindenkit megkerestünk, de van, aki nemet mondott és szerencsére sokan igent mondtak. Annyit írhatok, hogy Reiker, Liquid, Covboj, Tyler 100%, hogy nem lesz benne a dologban. Pár srácot még zaklatunk és egy-két újnak is megadjuk a lehetőséget. Hogy beválnak-e? Reméljük. A végső szót, úgyis ti mondjátok ki.

  • Oké, mondjuk az xbotok evidens, hogy nem lesznek. CoVbojt megkerestétek? Mit mondott – miért nem? Sam.Joe, Hancu, Vári Zoli, Kaszman… valaki akire nem emlékszem?Persze, mókázok. A világ is, az emberek is változnak, kell a fiatalság, aki időre lelkesedésből legyárt egy korrekt tippes-trükkös végigjátszást, utánajár a cikkének, EZ hiányzott már a Konzolból is. Nem fölnőtteknek való.

   • Személy szerint nem kerestük Covbojt, de többen tanácsolták, hogy inkább ne és valószínűleg el sem vállalta volna. Vári Zoli is ugyanez a tészta. A többiekről meg személyszerint nem tudok semmit mondani.

  • aDaM? :)))) Ha már kívánságműsor. :DD

 56. Amúgy szívesen látnék olyan alszempontokat’ is, mint a történet értékelése, tartalom ( ezen belül: szavatosság és extrák külön értékelése ).

 57. Na végre! 😀 Az 576 Kbyte-ot rendszeresen olvastam ugyan,de csak az elődje miatt. Igaz,mindig kicsit keserű szájízzel lapozgattam,de azt hiszem,megvan végre,mi fogja leváltani. 🙂

 58. Amúgy RBaly majd saját maga is fog válaszolni, csak még nem tudott, mert a regisztráció átmenetileg szünetel.

 59. Végre egy jó hír, mindenféle pátosz nélkül kijelenthetem, hogy az 576 konzol egy űrt hagyott bennem, szórakoztatott, tanított, formált engem.Ha az új jövevény csak 70%-ban tudja hozni az előd színvonalát,már komoly színvonal lesz.Cikkeket szívesen olvasnék Martintól, Csipitől, Petu-tól, Dzsontól, Liquidtől, Reikertől, Veress Mikitől, és nagy kedvenceimtől, Samutól, és Stilletótól.Krisz, és a többi ‘K’ betűs nem kell, túl szárazak, nem igazán egyediek.Hajrá, mindent bele!!!!

 60. “Hali mindekinek, RBaly (Főszerk.) megkért, hogy tolmácsoljam a válaszát néhány kérdésre:””””””””””””””””””””””Sziasztok! Zoe01 jól irta, anno a PC Guruban, a PLAY! magazinban és az 576 KByteban (az újabb) is részt vettem, nem csupán cikkíróként. A tesztek nem lesznek egymás másolatai, ha valaki itt ír mondjuk a Modnation Racers-ről, azt más fogja a lapban tesztelni. Az értékelési rendszer egyedi lesz, viszont a jól megszokott tízes skálán fog mozogni. Szerintem lényeges szempontunk lesz, hogy mi ezt az intervallumot 1-10-ig értelmezzük, vagyis egy öt pontos játék az közepes, s nem úgy, hogy ami e körüli, az már hulladék, a közepes 8, a náluk jobb 9 vagy magasabb. Bár általában egy teszt nem tud elszakadni a szubjektivitástól – mivel egy ember írja -, nem húzunk senki felé, egyenlő elbánásban részesítjük az összes platformot, nagy név ide vagy oda, amit kapunk, látunk, az számít, nem a hype. Ciao!RBaly”””””””””””””””

  • Jaj hát ez meg a Krisz576. Most látom. 😛 :DDD (Jobb későn, mint soha. :P)

   • “Nahát azért adjuk már meg, amit meg kell:””A”” Krisz576. :D”

   • “Ne is mondd, anno ezzel a nickkel regeltem Live-ra, meg PS3-ra is, így ott maradok is “”576″” :)”

    • Nekem meg a PSN azonosítóm Petunia_576, ez jó ideig így fog maradni. Még valószínűbb, hogy semmi sem mossa már el (csak nem akarom elveszíteni a temérdek bronz trófeámat. :P) Na de nincs ezen mit szégyellni Krisz, szép és dicső múlt ez. Főleg nektek, mert én csak a végén kerültem be, ugye. 🙂 (Mégis jobb későn, mint soha.)

 61. “Én csak azt nem szerettem, hogy voltak olyan cikk írók akik néha nagyon elfogultan nyilatkoztak egy játékról, és néha ezért félre is vezettek vásárlásban. Nem tudták a lehetőségekhez képest objektívan értékelni az adott game-et, aztán egy következő cikkjében írta meg, hogy jaj kicsit túlpontoztam meg annyira nem is jó. Tehát az újdonság varázsát és ezt a kezdeti rózsaszín ködöt le kéne vetkőzni teljesen.Most hülyeséget fogok csinálni és elmélyülök a számokban egy kicsit, hogy mi hány pont. ( mert most kicsit ráérek :)Gondoltam itt az SH3 cikkre, a Forbidden Siren első részének tesztjére, az FFVIIDOC-ra, amit meg is vettem és csak néztem, hogy “”ez mi?”” ( <-- tudom ezt a kérdést már megbeszélték itt egy páran, és martin is megmondta, hogy miért hagyta úgy ).Aztán voltak olyan értékelések a PSC-n is amiket erős túlzásnak éreztem. Persze ezt lehet arra fogni, hogy nézőpont kérdése, meg kinek mennyit ér - de egy középszerű Silent Hill-ekhez mérve gyenge Homecoming 9 pontos ( szerintem elfogult ) értékelését nem tudtam mire vélni. Az egy dolog hogy szerintem egy 6-7 körüli játék ( mér nekem! ), de az összesített értékelések is 70% körülire értékelték.No de nem kötekedni akarok ( félreértés ne essék ), csak mondtam.Mostmár nem törlöm ki ezt a pontokról szóló részt ha már megírtam :), habár elég nagy hülyeség még csak felhozni is a témát, hogy kinek mennyit ér."

 62. “Nagyon kíváncsi leszek a belső arculatra, mert a külső borító ígéretesnek bizonyul ( van egy két apróság de írtátok is hogy ez még csak egy “”ilyesmi lesz”” mintakép – szóval nem szóltam )”

 63. Anno Veres Miki, Reiker, Csipi voltak a kedvenceim. Jó lenne tőlük újra olvasni valamit.

 64. Lehet hülye ( és tök nyilvánvaló ) kérdés de nekem ez nem világos, hogy pl. mondjuk Petúnia itt ír egy cikket ( mittudom én ) pl az új Silent Hill-ről, az megjelenik a PSC oldalán, és az lesz az újságban is, vagy oda más ír az új Silent Hill-ről egy tesztet.Tehát ez az itt is vagyunk, meg ott is vagyunk dolog nem világos. Vagy martin ír egy cikket az MGS PW-ről amit itt el lehet olvasni, és az újságba meg egy másikat ír, vagy ugyan az lesz a lapokban is?( most kretén vagyok és nem tudok rájönni arra, hogy ez hogy lesz megoldva )

  • Egyértelmű, hogy ugyanaz a teszt nem jelenhet meg két helyen, szóval vagy-vagy alapon fog működni a dolog. Ami a régi konzolos arcokat illeti, tudhatjátok, hogy mindenki folytathatta vna itt a pályafutását, akit Martin arra érdemesnek tartott. Közülük végül a mai napig Dzson, Eszgé és jómagam maradtunk, már Martinnal együtt persze. Böjti az 576 Kbyte-ba írogat. Ergo ezek alapján gondolhatni, hogy az 576 Konzol viszonylatában hasonló lesz a felállás a Konzol Magazinban. Vagy nem lesz igazam… :)(Silent Hillhez annyit, hogy a Homecoming-ot nem látjuk egyformán. A Shattered Memories viszont nem fog 9 pontot kapnak, efelől már most megnyugtatlak. 🙂 A pontszámokkal pedig nem feltétlenül fontos egyetérteni. Ha nem tetszik, amit itt látsz, látogass olyan oldalakat, olvass olyan magazinokat, amelyek értékelésével maradéktalanul egyetértesz. Sértődés ne essék.)

   • Nekem pedig nagyon bejött a Shattered Memories. Csak ne Silent Hill lenne a címe.:)

    • Én már így voltam a The Room-mal, meg a Homecoming-gal. Mint horror játékok nem feltétlenül rosszak, de az SH névre ( szerintem ) nem méltóak.A Shattered Memories-ről pedig sok jót hallottam. Meg azt is hogy nagyon rövid.

     • + Karfy: nos, az már elég dúúrva, hogy az SH2 nem kicsivel jobban fest nála, pedig az van 7-8 éves. :/ Nemsoká nekiesek a PSP-s verziónak is, kíváncsi leszek rá, bár az esetlegesen csak a kis képernyő miatt fog festeni jobban. A tesztet már az eddigiek al

     • A PS2-essel játszottál? Én csak a PSP-s verzióval és ott a kis képernyőn sokkal jobban néz ki, mint pl. a SH Origins.

     • Jja, a PS2-est tolom már 2 napja. Viszont ez multiplatform teszt lesz, úgyhogy most kezdem a PSP-set. Csak az a baj, hogy a két gép nem kommunikál egymással, mert akkor át lehetne transzportálni a mentéseket a kicsire, és ott folytatni, ahol abbahagytam. 🙂

     • Sokan az újszerű ötletek miatt voltak róla pozitív véleménnyel. Kíváncsian várom.

     • Hmm… majd a tesztben kivesézem ezt az új vs. régi dolgot. 🙂

   • A válaszod teljesen jogos, erre nem is lehetett volna nagyon mást válaszolni :)Egy két dologgal ne mértek egyet, de a legtöbb játékomat a régi 576 alapján szereztem be. 1-2 félrenyúlás volt csak. 🙂

   • Az SH mondjuk már nem is igazán érint, tehát nem fogunk összeveszni a Shattered Memories értékelésén :)Nálam az SH1-2 az ami a maradandó, a többi az már mellébeszélés ( najó’ talán még a 3 – egyfajta lezárásnak )

 65. A terjesztés országos lesz, így remélhetőleg mindenkihez eljut, valamint előfizetés is lesz nem akármilyen akcióval, de még ez is csak a közeli jövő zenéje. A magazin sikerességéről meg annyit, hogy csak rajtatok múlik. Annyi előnybe vagyunk a többi próbálkozással szemben, hogy akkor többen voltak a piacon és nívosabb is volt a piac. Mi mindent megteszünk, hogy elnyerjük a tetszéseteket.

  • Magazin a reklámtól lesz sikeres hisz nem csak az ittenieknek kell eladni:)(bár én venni nem fogom, de sok sikert hozzá). Másik, hogy akkor is ugyan ennyi lap volt sőt most talán még a Gamepro-t vagy mit is újra indítanak, egyszerűen nem látom azt, hogy ez mitől lenne sikeresebb mint az eddigiek, ez a régi 576-os társaság összerántása nekem elég izzadtság szagú, talán nem véletlenül lett vége annak is.

 66. Martin csak nemhogy összejött rá a bobó, emlékszel nem is olyan régen én már kérdeztem tőled ugyanezt, de csak annyit mondtál nincs rá elég cash meg háttér.Ezek szerint összejön ennek örülök.Huzzatok bele!!!!!

 67. Über Király !!!Ennél jobb hír nem is jöhetett volna.Végre egy új újság ami csak a konzolokról szól!!! Nagyon vártam már ezt a pillanatot.Remélem valamelyest hasonlitani fog a régi 5_6 Konzolra, mert nekem az a stílus anno nagyon bejött.

 68. Próba cikkt lehet kűldeni?

 69. Sírnom kell…Pécé teszt, remélem nem lesz benne.Mikor jelenik meg az első szám?Kiaz az RBaly, ő lesz a fő góré?

 70. Jöhet!Dae és Böjtös Gábor teszteknek is örülnék.

 71. AZTAAA!!!!! :DNa véééégreeee… a leírás és a címlap alapján ez úgy néz ki hogy többet fog érni mint a papír amire nyomtatták… nem úgy mint a jelenleg kapható szarok…Örülök nagyon, már csak a stábra lennék kíváncsi… kik csinálják? Ki az az RBaly?Srácok, akárkik is vagytok, ha ez tényleg olyan lesz mint ami ide le van írva, akkor minden tiszteletem és – ha az első szám megvásárlásával tényleg azt kapom amire számítottam akkor – pénzem a Tiétek… 😀

 72. Ez tök jó – örülök! Megveszem. Figyeljetek a reklámra, és a terjesztésre.Multiplatform? Mondjuk Nintendo és Sony – Microsoft nélkül? :)Ugyan, hagyjatok valamit a jó öreg ötszázhetvenhat kilóbájtnak is! XDTényleg, Sony benne van a dologban – úgy háttérben, mint anno a Playtime, Station2, vagy most a Mondo esetén? (Mert pénz nélkül nem megy…)

 73. Egy biztos vevőtök van részemről (csak jusson el Sopronba).

 74. Mikor jön az 1. szám?Amint lesz már meg is veszem.Erre vártam már a Play utolsó száma óta.Köszi PSC!!!!!

 75. Remélem ettől a KoMa-tól megkapunk mindent, amit csak a papír elbír!(Másképpen fogalmazva: amit csak a papír bír el! Időtálló, újraolvasható, újra olvasandó cikkeket, ismertetéseket, teszteket. Egy olyan kincsként őrzendő újságot, ami összegyűjtve idővel kinövi magát egy konzol bibliává.)Ehhez nem elég bábaasszonynak bemosakodni, szárazdajkának majd pedig nevelőnőnek, sőt zenetanárnak is kell lenni! 🙂 Hogy mi, olvasók, zongorázni tudjuk a különbséget!

 76. Nem szeretnék ünneprontó lenni, de ha jelen pillanatban egy feneketlen zsebű mecénás nélkül egy évet nem adok a lapnak főleg ha országosan akarjátok terjeszteni. Voltak hasonló próbálkozások sokkal kiegyenlítettebb gazdagsági helyzetben is azok se mentek.

 77. vega, veres miki, liquid. rájuk lennék kíváncsi.

 78. Néhány Reiker-cikket el tudnék viselni a magazinban.

 79. Háló Ríícs!

 80. Nálam biztos megkapjátok az esélyt,mert a team-váltás óta az 576 tartalma.leírásai olyan szárazok lettek,hogy olvasás előtt be kell áztatnom a reggeli kávéba,hogy élvezhető legyen.Külön öröm,amint a kommentekből kiszűrtem,hogy régi,nagy legendás cikkírők tsztejeit olvashajuk majd a magazinban.

 81. Hogy én mennyire örülök ennek hírnek!! Tom barátommal nemrég azon beszélgettünk, hogy ezt foscsi 576 kbyte-ot már csak azért vesszük mert nincs más lap és igényünk van egy nyomtatot formában lévő videojátékos médium olvasására. De most hogy ilyen emberek csinálnak egy új lapott mint az említettek, az tuti sikernek tűnik. Én tuti venni fogom a lapot, mert az 576 tesztjeit már sokszor el sem tudom olvasni annyira rosszak, unalmasak és semmit mondók. Hajá Konzol Magazin, én szurkolok nektek mindent bele. Ja és a borítóterv nem rossz, bár tudom, hogy kezdetleges nekem mégis tetszik. Lehet hogy a kevesebb több (pl 576 csilli villi borítói és lósz@r cikkei)

 82. Részemről az esélyt biztos megadom neki. De remélem törekedni fog az objektív véleményalkotásra.

 83. Várjuk szeretettel. Leteszteljük majd. 🙂

 84. Most látom hogy két sorral alantabb írva is vagyon Petu neve. :DJó lesz ez ebben nincs is már kételyem. Végre valami más mint a teljesen ellaposodott 576. És ez az idézet hogy a Jövő pulzál.Kész vagyok mint a mateklecke……

 85. Egyébként jöhetnek ötletek, kitől-kiktől szeretnétek teszteket és cikkeket olvasni a magazinban.

 86. Az 576 elég gyenge mostanában, a tesztek minőségéről meg nem is beszélek inkább. Remélem ebben nem olyan filozófikus leírások lesznek, amiben 4 oldalon keresztül semmit nem lehet megtudni a játékról. Kíváncsian várom, és előre szólnék ha van itt illetékes, hogy az E3-as beszámoló ne olyan legyen hogy akkora képek legyenek benne mint a bélyeg. Martin régen írt már egy párat, ő ott van ebben. Sőt remélem ki is jut idén és megint lesz olyan élménybeszámoló mint régen. Ja, és előre kérek a az új Castlevania megjelenésekor egy posztert az újságba. Köszönöm!

 87. Hello mindenkinek!Elösször is szeretnék bemutatkozni: én vagyok a laptulajdonos (remélem ez nem hangzott túl hülyén 🙂 ). Jó látni, hogy sok bátorító hozzászólást kaptunk tőletek, hogy van igény egy ilyen lapra. A borítóról annyit, hogy természetesen nem ez lesz az aktuális szám elején, ez csak egy próbaborító, amit a grafikus direkt arra csinált, hogy kirakjuk ezt a hírt. De megígérhetem, hogy az első szám borítója nagyot fog ütni. Köszönöm a kritikákat is. Továbbítom a stábnak és dolgoznak rajta, hogy ezek az apró bakik megszűnjenek látezni. Egyenlőre még nem nagyon mondhatok el mindent, de 2-3 nevet azért elmondok, akik benne vannak. Raj Krisztián, Kenny, Krugman, PSC Petúnia, PSC HTB és még pár arc, akit régebb óta ismertek és pár arc, akik újak a szakmában. Remélem valami maradandót tudunk majd alkotni, ezért is várom a további észrevételeiteket, hogy esetleg mit szeretnétek a magazinba látni, mit semmikép sem. Közhely, közhely, de a jövő pulzál. 🙂

  • Ha igaz, amit a verebek csiripelnek, miszerint Csipi back in action, akkor részemről nyert ügyetek van. Meg amúgy is, nagyon illusztrisnak igérkezik a banda, remélem majd idővel én is csatlakozhatok valamilyen formában a csapathoz. Nem kell egy sztárfodrász?:D

   • Húú Csipi M Lee 🙂 A kedvencem volt régen.

    • Én utáltam régen is! :DDe azért bírnám ha megint az ő cikkeit olvashatnám.Martin,Dzson,Petu és Böjtös,na meg Veres Miki cikkeket olvasni pedig maga lenne a mennyország! :)Ha ez bejön nektek Martin,akkor az 576 szép lassan az enyészeté lesz.Bár szerintem így is ez a sors vár rá.Szépen tönkretették…

 88. Ha én készítenék egy magazint, akkor Martin lenne a főszerkesztő, Reiker és Tyler lenne a két főtesztelő, és lennének végigjátszások is, amiket Covboy írna. De nem én készítek…

 89. Ez egy teljesen jó ötlet! Sok sikert az újsághoz!!!

 90. Hú ez jó!Igen valószinü vásárlója leszek

 91. nekem tetszik ez a címlap, szép és letisztult.

 92. Hát ennek nagyon örülök! Azt már lehet tudni, hogy mikor jelenik meg?

 93. A puding róbája az evés. De a címlapterv tényleg elég steril, nem elég profi 😀 olyan mintha valaki 5 perc alatt dobta volna össze….

 94. “Nem rossz a címlapterv, de még kicsit steril. A logó kifejezetten erős!Szerintem nyugodtan lehetnek kicsit “”zsúfoltabbak”” és színesebbek a headline-ok.Amúgy gratula!”

  • Emlékszem, anno az 576 Konzol első címlapterve láttán is ez volt az érzésem, aztán szépen kiforrotta magát.Amúgy sok sikert hozzá, én tuti megveszem!

 95. Én,mint újságárus,mindent megteszek majd hogy jól fogyjon a lap.Nagyon örülök a hírnek és sok sikert kívánok!:)

 96. Végre te jó atyaúristen,végre!Már elvonási tüneteim vannak!Szóljatok időben hogy mikor csaphatokl le rá.

 97. Királyság! Én biztosan benevezek rá. Mindent bele. És sok sikert hozzá.

 98. Nagyon király! Már várom, hogy a kezembe vegyem:)

 99. sok sikert hozzá!

 100. Ez egy igen jó hír. Az 576 valóban gyengül, a legutóbbi szám az kábé semmiről sem szólt. Amit tudtam is a tartalomjegyzékből, csak megszokásból vettem meg.Sok sikert kívánok, az első számra tuti vevő vagyok!

  • Gyengül? Hova? :DÉn egyetlen újféle 576 számot kaptam ajándékba anyuméktól, mert tudták, hogy mindig vettem az 576-ot, csak azt nem tudták, hogy megszűnt és az ami helyette van az nem érdekelt.Persze örültem neki, mert rendes volt tőlük. Ha nem ajándékba kaptam volna már rég odaadtam volna valakinek ( ha másnak nem akkor a kukának ). De megvan. Az egyik fiókom legeldugottabb bugyrába 🙂

 101. Nahát,milyen meglepő hír.Ez voltaképpen a 576 konzol újjáélesztése?Kíváncsi leszek rá.Remélem a cikkírók között ott lesz egy-két ex-konzolos(Veres Miki,az jrpg műfaj megszállottja,vagy ott volt még Csipi m lee,akinek annak ellenére szerettem az írásait,hogy azokkal ritkán értettem egyet:D).Remélhetőleg nem fog korán elvérezni az újság.A konkurencia harc ugye…Meg a gyenge lapeladások..Hát,majd meglássuk.

 102. Jó az elnevezés, jó az ötlet, jó minden. A címlappal kapcsolatban annyit, hogy bár elég baba így elsőre, remélem lesz rajta finomítás. Főleg a Konzol felirat, meg úgy ámblokk a betűtípusok neccesek számomra.

 103. A Konzol logó tetszik, de gondolom nem végleges még, mert van egy két grafikai baki benne ( az O-N találkozása nem az igazi ). Meg a mellékszöveg betűtípusa se a legtalálóbb, de nem akarok itt kötekedni, mer aztán itt leharapják a fejem :)Az elgondolás bejön, vevő leszek rá. ^^

 104. azt se bánom ha duplája lesz mint az 576! csak csináljátok! az 576-ba két hónapja nem írtak egy elfogulatlan normális ps3-as cikket,egy fos az az újság,de ha összeáll még lehet szar!

 105. egyből ilyen minőségi cimlappal nyitni,nemsemmi,ejha,huha,apám

 106. végre lecseréljük az 576 ot

 107. Mondjuk ez a konzol magazin cím nagyon egyszerűnek hangzik, hogy is mondjam nem elég f@sza cím .

 108. sok sikert, csak kérlek Titeket ne az legyen a vége, hogy a playstation.communityről akkor csökken a tartalom.. Így sincsenek sajna videotesztekm de ha még a játékteszteket is átrakjátok az újságba, meg a nagyobb híreketmindenesetre sok sikert, pont ma olvastam hogy minden nyomtatott sajtó esik az internetnek köszönhetően, cáfoljátok meg.

 109. Azt lehet tudni, kik fogják csinálni ? (ha nem martin és bandája csinálja meg se veszem :DDDNagyon örülök, hogy végre lesz egy új konzol újság a piacon és reménykedek benne hogy hozni fogja a 576 konzol szintjét és nem egy kbyte szintű újság lesz.

 110. Sok sikert!

 111. Sok sikert hozzá. Lecsekkoljuk majd természetesen.

 112. Érdekes. Az elsö példány tuti érdekel.

 113. Remek hír!

 114. Dizájnon kicsit még finomíthattok szerintem, de a logó tetszik.Hajrá!

 115. Várjuk, várjuk! 🙂

 116. Természetesen a lehetőséget megadom majd neki, hogy elvarázsol vagy sem, ez majd kiderül.

 117. theyre back:)

 118. Sok sikert a készítőknek, lehet, hogy majd én is megnézem mit tud ez a magazin.

 119. Én csak azt nem értem, hogy miért nem egy fegyverrel pózoló csóka van a címlapon.

 120. Aztaqrva :O

 121. Örömhír, sok sikert és kitartást az új magazinhoz, a címlap dögös, frankó a logo 🙂

 122. Karfiol majd küldj egy tiszteletpéldányt:)

 123. “Végre abbahagyhatom az 576kbyte vásárlást… a konzol megszűnése óta csak vegetáltam, az új “”design”” és a lap nagyon elszarodott, mióta Martin-t elküldték. Szurkolok nektek, én tuti vevő leszek a magazinra!!!”

 124. Martin, Te is benne vagy a projektben valamilyen szinten?

 125. ahj de jó lesz végre lesz egy jó magazin ^^ (remélem az lesz)

 126. mit fognak kérni érte?

 127. Esetleg két oldalas poszter várható-e mint eddig is szokás volt? :)(egy-egy oldalon más játék poszter képe)

 128. A hir nagyon jo, a cimlap cool, mar csak az arat es a csapatot kene tudni. Egy probat mindenkeppen meger, sot!

 129. Jó a címlap, sok sikert nektek:)

 130. Facebook:A kért oldal nem található.Gondolom majd kesobb lesz…

 131. Nagyon várom! Királyok vagytok!

 132. A lényeg lemaradt … mennyibe fog kerülni? x)

 133. erre kiváncsi leszek, várom szeretettel, ha már a mi projectünknek gátat vetett Balogh Zsolt úr.

 134. A jövő pulzál!

 135. jó a borító

 136. Húha… VÁROM!

 137. fa..a a boritoujsag meg kell persze

 138. A szerkesztők pedig…dobpergééés…Znealk , Emberboy és Pogácsa xD

 139. nagyon ígéretesen hangzik, én kíváncsian várom, remélem vmi nagyon jó fog kisülni belőle! 🙂

 140. Hú mi ez, mi ez?:DKik készítik?

 141. Jól néz ki ez a címlapterv! Nagyon dögös.