Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Konzol Magazin – nemzetközi csip-csip

Kedves PlayStation.Community olvasók, engedjétek meg, hogy dicsekedjek kicsit! Partnerünk, a [B]Konzol Magazin[/B] a PlayON Kft. segítségével, a Square Enix-szel együttműködve következő számában kiemelt témaként foglakozik a Playstation 3-ra is érkező új [B]Tomb Raider[/B] epizóddal. A rebootról exkluzív képeket csekkolhatsz és információkat olvashatsz Bagó Peti billentyűzetéből, aki Londonban személyesen próbálta ki a játékot.A Square Enix saját Twitter oldalára is kipakolta a Konzol Magazin Tomb Raider borítóját, mely által hazánk konzolos szénája egy icipici extra rivaldafényt kapott. Gratulálunk!http://twitter.com/#!/tombraider (http://yfrog.com/gzjtakrj)[30844]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nem jön még az új szám? Már kiolvastam a régit.

 2. Gratulálok nekik és további sok sikert! A Konzol magazin a legjobb hazai gamer magazin! Nekem teeecik!

 3. Most, hogy tudom egyáltalán, hogy van ilyen magazin, beszerzek egyet. Haverok kintről mindig hoznak nekem ps3-as lapokat, úgyhogy majd jól összehasonlítom. 🙂

 4. “Hàt ezeket a hsz-okat ismét nem volt semmi végigolvasni.Hihetetlen, mennyi ràérö ember van, aki boldogtalan mivoltàt ilyen dominanciaharcokban éli ki. Talàn igaza néhàny pszichológusnak, hogy egyesekben a túl sok jàték növeli az agressziót, vagy az érvényesülési vàgyat.Elképedtem, hogy a gémertàrsadalom legalàbb fele képzett müvész grafikus, designer, szerkesztö. Komolyan mondom, valakinek össze kellene gyüjteni ezt a sok tehetséges embert, és valami értelmeset csinàltatni velük. Mondjuk felemelni a magyar gazdasàgot.Van-e a betüknek àrnyékolàsa, vagy nincs …., kerek-e a betü, vagy szögletes…. Ezen vitatkozni? Eszembe sem jutott eddig. Mindannyiunknak megvan a sajàt ízlésvilàga, de nem emiatt kell megvenni az újsàgot.Eszembe nem jutna pl. egy jàtékot azért nem megvenni, mert nem tetszik a borítója. A tartalom a lényeg. Olyan csajos szokàs, hogy telefont, fényképezöt, laptopot külsö design alapjàn vesznek, és nem azért, hogy mit tud. Akinek ez olyan fontos, elsöre úgyis a boritóképet nézi, ami màris eladta, mert az azért sosem gyenge munka. Ha ennyi hozzàértö lapkritikus van itt, akkor meg lehetne azt az “”építö jellegü kritikàt”” müvészien fogalmazni, hogy valóban szàmítàsba vegye az, akihez szól. Nem elég a végére illeszteni, hogy nem rosszindulatból.A vicc az, hogy kicsit mindenkinek igaza van a sajàt szemszögéböl.Picachu sértödött, mert becsmérlik a munkàjàt (ki nem lenne az?)Reita-nak, mert a sajàtja jobban tetszik. Martinnak, aki egyszerüen oldanà meg, (kinyitni a pofonlàdàt). És természetesen Larànak.Laràcska, ha ennyire belelàtsz az eröszakosan nyomuló emberekbe, akkor tudod, hiàba torkolod le, az olaj a tüzre, csak a sajàt hibàikból tanulnak, az fàjó nekik, ha szóra sem méltatjàk, igy azok maradtak a bölcsek, akik nem húztàk fel magukat ennyire ezen az “”én tudom a tutit”” témàn. Hagyni kell…Mintahogy hagyni kell a lapot a sajàt stilusàban müködni, megvannak az eszközeik kérdezni, ha tanàcstalanok. Elég tapasztaltak ahhoz, hogy tudjàk mindenkinek megfeleni nem lehet. Piaci sikerük igazolni fogja öket jók-e, vagy nem, kell-e vàltoztatni, vagy se.Ime az én kritikàm:A boritó tetszik.Megveszem a lapot, ahogy eddig is.”

  • Jó kis konklúzió volt 🙂

   • Kösz.Bàr én nem vagyok oldal moderàtor, sok kommetelés végére lehetne hasonlót füzni.Az az érzésem sokan ezért vannak itt. Végül is mit vàrnék màst, még a parlamentben is ez megy. Söt mi több, én is voltam màr részese hasonlónak, de mint mondtam magunkból tanulunk, és most legalàbb azt làtom, mit gondol egy utólagos szemlélö az egészröl.

    • Nem kell túlmisztifikálni a dolgokat. Jól érzi az ember magát, véleményt nyilvánít, közben jót szórakozik, és fecsérli a kikapcsolódásra szánt idejét. Mi másról szólna.

 5. Ha valakinek kéne a kép egy egész jól felbontásban:http://i.picpar.com/2df0f84027f3a8f0167834aefdfe0ce639f2ed2b.jpgLegalábbis én csak ezt találtam.

 6. “vazze miröl nem tudtok “”beszélgetni”””

 7. Baromi jól néz ki a címlap. Rengeteget dolgozhattatok az újságon, már most nagyok vagytok, és még nagyobbak lesztek. További sok sikert. 🙂 Az olvasók a ti stílusotokat szeretik és ezt kell megtartani, a fanyalgókat, fikázókat meg szarjátok le!

 8. Ez a borító,kép,címlap,mittudomén egy DÖBBENET.Nagyon ott van.

 9. Most jobban vissza olvastam a hsz-eket… , komolyan én égek helytettek .

  • Tudod vannak olyan kurva elfoglalt emberek, akiknek millio dolguk van de meg siman raernek boritokat at-tervezgetni, masok munkajaba beleronditgatni 😀 Engem meg megbasz az irigyseg hogy en miert nem erek ra meg arra sem hogy enni adjak a macskamnak.

  • Kösz, hogy átvállaltad 😀

 10. Szerintem egy picit vicces ezen vitatkozni ,látszik páran megint nem tudják mit csináljak jó világukba . Néha nem ártana egy kis friss levegő emberek . Már alig várom hogy ezt a szám is a gyűjteményem része legyen !!!! Nekem nagyon tetszik 🙂

 11. Jó, tudom, hogy itt én újonc vagyok meg nekem ehhez a régi vitához semmi közöm, de nem lehetne ezt privátban megoldani? Más hozzászólókat is zavartok ezzel, tekintettel lehetnétek a közösségre.

  • Amikor ilyen vitákat olvasok, szívem szerint sorba állítanám a résztvevőket és egyenként felképelném. Teljesen igazad van, zavaró és gusztustalan.

 12. Címlapsztoriból haragoskodás.Ilyen is csak Magyarországon van… 🙁

 13. Buli van latom, vajon kinyissam a pofam vagy kussoljak inkabb… aaa , kussolok inkabb.Ja az ujsagnak gratula!Es persze a legnagyobb gratula annak aki az eredeti artworkot rajzolta, akarki legyen is az :-DEz a vita valahogy olyan hogy ki tudja szebben szalaggal atkotni a Mona Lisat…

 14. Közben végignyálazva a hozzászólásokat, felszökkent a pulzusom. Ennek örülni kellene alapvetően, nem pedig marakodni és pocskondiázni egymást.Különben meg a grafikusok 90%-a nudli és csak pofázni tud, közben meg egy retek pdf-et nem tud menteni ötödik próbálkozásra sem. Nem jobb, nem szebb egyik nyugati lap sem, pedig elég sok megfordul a kezeim között (Front, Nuts, Inked, Tattoo energy, USA Playboy, nagy ritkán Edge).

 15. Ez a kép b@szot jó! Az Edge-en is jól mutatott!

 16. Gratulálok! Benne kell lenni a világ konzolos vérkeringésébe nekünk is.

 17. Jáájj,mi van gyerekek?Front van? :O

 18. Még egy ilyen hír kapcsán is heves indulatok jelennek meg a kommentekben. Miért?

 19. nah most látom, hogy már külföldi TRfórumon is fent van az újság! :)http://www.tombraiderforums.com/showthread.php?t=181449

 20. mintha Van Gogh festette volna XD

 21. “Nagyszerű hír! Gratulálok.OFF:Az előző hozzászólások (egy részét) átolvasva arra gondoltam kellene egy fórum:””Szájkarate tournament”” címmel ahol az emberek egymást anyázhatnák. Hogy ne offolják szét a híreket ha valami nézeteltérésük van. Esetleg valami admin beszólhatna nekik.”

 22. A magazinhoz pedig:Maximális gratuláció nektek ezért az eredményért!A borító gyönyörű, tényleg nagyon tetszik. A belsőt meg nem tudom, mert a 3. számig vettem, most a múltkori összeröffenésen a hostess-lányoktól kaptam egyet, talán a februárit, amivel az ég egy adta világon semmi gond nem volt, csak már nem az én világom.:)Nektek sok sikert a jövőre nézve, és további szép és eredményes munkát kívánok!

 23. MEKKORA BORÍTÓ!Világbajnok,gratula!

  • Volt honnan venni 😀

   • Mégis mi a fszról beszélsz?

    • EDGE maverick

     • A lehető legudvariasabban mondom el újra azt, amit a lap tulajdonosa egyszer már elmondott. Ezt az erőfeszítést azért teszem meg, hogy mindenki más rajtad kívül, aki ezt a kommentet olvassa, megértse, mi a szituáció. Mert te nem fogod.A nagyfelbontású képet a Square Enix biztosította hivatalos formában. A borító már hamarabb készen volt, mint az EDGE címlapja, de ők előbb jelentek meg. A kép a Square Enix engedélyével került a borítóra. A Square Enix a cover minden egyes elemét előzőleg lemonitorozta, a logó színétől kezdve a vágott méretig, sőt, az általunk eredetileg címlapra szánt figyelemfelkeltő szöveget is megvétózta, mert ő így akarta ezt a borítót, üresen. Ez a borító teljes egészében a Square Enix szabályai szerint készült el, ezért is tették ki büszkén saját Facebook és Twitter oldalukra.Remélem érthetően kifejtettem a Tomb Raider borító történetét.

 24. Melyik lesz a 2. borító?

 25. “A fanyalgóknak:Mennyi qrva okos ember van ebben az országban….. Itt mindenki jobban tud mindent, itt mindenki megmondja mi a tuti, még abba is belekötnek hogy a nap miért sárga. Bassz*tokmeg csináljatok jobbat!Tegyetek bele lóvét, időt rengeteg energiát, foglalkozzatok az olyan nullákkal mint ti és próbáljatok még egy kis profitot is elérni.Ideje lenne k*ssolni vagy !építő! jellegű kritikákat megfogalmazni.Végre van egy lap ami a “”közös üggyel”” 😀 foglalkozik és még azt is elkezdik savazni…. ————————————Remélem sok ilyen igényes borítót fogunk még látni !”

  • “A legjobb érvelés a világon: “”Bassz*tokmeg csináljatok jobbat!”” Elfelejthetné ezt mindenki már végre.”

  • Itt majdhogy csak építőjellegű kritikák hangoztak el. Részemről biztos.

  • semmivel se lennénk kevesebbek az újság nélkül 😀

   • Ilyet mondani nem illik.

   • “Biztos vagy te ebben?? Szerintem nagyon sokunk örül,hogy lassan egy éve van megint egy színvonalas,videójátékokkal foglalkozó hazai magazin,ráadásul “”öléggé”” baráti áron.Számomra nem kicsit volt sokkoló anno az 576Konzol megszünése(tudatos kinyiffantása).Tudom,az internet korszakában felgyorsult az információcsere,de igenis igénylem egy színes-szagos magazin jelenlétét a piacon,amit jó levenni a pocról időnként,és átlapozni.”

  • ezt aranyba kéne foglaltatni és azzal homlokon csapni egykét embert. amúgy tényleg mindenki mindent jobban tud. még egy kaját sem csinálhatsz meg anélkül egy bulin, hogy az okostojások ne szólnának bele és ne tudnák jobban.

 26. inkább örülni kellene, hogy van egy ilyen újságunk kis hazánk nyelvén, mint ennyit vitázni!

 27. “amúgy bírom a 17 éves üzletembereket, aki vágják a dolgokat, mikor még vállalkozást közel s távolról sem láttak. meg a 20 éves dizájn, grafikus emberkéket. akik ugyan elvégezték a sulit de még 5 éves szakmai hátteret, tapasztalatot sem tudnak felmutatni, sem jelenlegi rendes munkát, amin dolgoznának. ennek ellenére persze azt hiszik magukról nagyon jók és osztják az észt. ez olyan mint a sok szakácstehetség, akik jamie olivernek képzelik magukat. csinálnak egy falatnyi valamit, amit agyonszobrászkodnak csöppentenek rá valamit. nem baj ha sz*r de dizájnos. idegesítő az ilyen mint a zümmögő légy. szerintem ha már valaki “”szakmabeli””, akkor kritizáljon meg osztogassa a tanácsait idegesítően, ha már több munkája áll mögötte és le is tett valamit az asztalra, fel tud mutatni valamit. ezt most a “”szakértőknek””mondom, nem a sima véleménynyilvánítóknak.”

  • Ezt akkor nem vettem magamra, mert már egy ideje a szalmában vagyok 🙂

   • Mindenkinél máshol van a színvonalat jelző határ.

   • pedig nyugodtan vedd magadra mert egyszerűen agyvérzést kapok tőled. főként neked szólt. csodálom és tisztelem a többiek türelmét.vedd már észre az isten szerelmére, hogy már VAN NEKIK EGY GRAFIKUSUK. és az NEM TE VAGY. és nem az utcáról szedték fel az embert. nem kell mellé egy okostojás. lehet szerinted az a jó, amit te gondolsz. de lehet hogy a többi ezer grafikus szerint meg te vagy sz*r. ha van munkád, akkor foglalkozz azzal. egyszer el lehet mondani a véleményt, de ennyire az ember képébe mászni… ez az ERŐLTETETT vergődés kikészít. ilyet én meg nem láttam komolyan mondom.

    • Megfogadtam, sőt megígértem hogy neked többet a büdös életben nem írok egy szót sem, de egyszerűen vérforraló az a pökhendi, bunkó, faszoskodó stílus amit megengedsz magadnak lépten-nyomon, mint egy kicseszett háziasszony itt. Nem kell neked bevédeni ekkora arccal semmit 20 éves kis csaj létedre, majd a Martin megteszi helyetted nyugi, nagy fiú ő, nem kell neki a hátszél. Az meg elég érdekes hogy ellentétben veled, ő senkit nem küldött el itt az anyjába. Kicsit állítsd már le magad mert baromi sok vagy, 100szor idegesítőbb mint az általad lesajnált Reita például.

     • Hmmm… Ha Lara nálam 100x idegesítőbb akkor én vajon mennyire lehetek idegesítő? :DNyúúúgíííí.

     • köszönöm szépen a kedvességed.

     • Nem tudom miért ne maradhatnál az a kedves, aranyos csaj aki voltál az 576-on, illetve itt a kezdetekkor, ahelyett hogy ilyen antiszoc lettél. Sokkal-sokkal jobban állt neked.:)

     • ezt te látod így. lehetne mondani rád is mielőtt kimentél amcsiba. pont azt csinálod amit másra mondasz de mindegy. ezt a filmes topicban meg a dexteres topicban már láttam. és tapasztaltam magam is. írhatok én bármit. akkor is belelátod. majd találsz utánam mást akin leverheted a dolgot és nyomhatod felé az elvakult gyűlöletet. mint ahogy előttem is máson csináltad ezt ahogy láttam.valakin mindig kell.nem érdekel. a legutóbbi megnyilvánulásod bőven elég. el nem felejtem az száz. és más sem. nem akarom a hírt elrontani. és elnézést, reita-nak meg privátban kellett volna írnom. de ő sem vette és veszi magára mert állandóan ezt csináljuk.

     • Legalább kicsit feldobtuk a hangulatot 😀

     • Ez baromira nem igaz, kettőnk közül te változtál meg, nem éppen előnyödre, de bejezem az off-ot, és tőlem is sorry.

     • aha pont te mondod.

     • Erős túlzásokba esel Larával kapcsolatban, és ez már nem az első.Nem tisztem őt megvédeni, de véleményem szerint ő itt az egyik legnormálisabb tag, aki nem gerjeszti a feszkót, ellentétben Reitával, sőt inkább én a higgadtságáról és a józanságáról ismertem meg, aki tud elnézést kérni, ha érzi, hogy nincs igaza. Fiatal kora ellenére sokkal érettebben fog fel dolgokat, ellentétben jó pár PSC taggal, akik jócskán idősebbek nála.Elnézést, hogy beleszóltam, tudom, hogy semmi közöm hozzá, de úgy érzem, hogy igazságtalan vagy vele.

     • A vélemény nyilvánítás / észrevétel feszültség generálás? Ez egy ilyen nap xD

     • jaj hagyjuk, ne legyen veszekedés. :Dinkább mindenki keressen Konzol borítós hírt külföldi oldalon! :Dén már találtam egyet. ti jöttök! 😀

     • Mindjárt feltöltöm az egyik oldalra, és ott is lesz! 😀

     • Külső szemlélőként nekem az jön le a Wallaceszal való cívódásból, hogy ő meg akart dugni, te nem hagytad és most te vagy a büdös kurva bármit is csinálsz. Bocs ha nyers voltam és belevaúztam.

     • Jobban csípjük, ha valaki nem vaúzik bele, mintha utána bocsánatot kér. Úgy megjegyzésben.Azt pedig már csak mellékesen, hogy fél év múlva valaki tutira beírja, hogy pedig a Wallace megdugta a Larát, pedig nem is akarta. Így, tényként. Az még előfordulhat, hogy összekavarja a sorrendet, hogy ki kicsodát, mert vagy nincs tisztában a dolgok menetével, vagy OLYAN családból származik, de megtörtént eset lesz, amit látott is a saját szemével! Reita szerepe még nem tisztázott az incidensben, ötleteket nem kérünk, köszönjük!Télleg, ha ugyan viccel elütve, de azért folytatjuk a témát, azt mennyire csípjük?Egyébként lehet veszek egy számot, megnézem már, hogy milyen. Mondjuk én a képtől nem gerjedtem be (nem rossz, nem arról van szó), pedig mások már kikaparták a monitort a bugyija környékén, hogy hátha van ott valami.

     • Az lehet,h vki majd arra a variációra emlékszik,amit mondasz:)De minket,akik nem oly’ rég figyeljük eme kis közösség mindennapi életét,fel tudnál homályosítani hogy mi a bráner van,vagy csak rájuk tartozik és nekünk marad az acsarkodás olvasása?Vagy megteszik az érintettek.Vagy felejtsük el szimplán.Vagy olvassunk újságot 😀

     • Fordított szituban engem már a saját hsz-m is zavart volna, szóval részemről elnézést érte, ha természetesen nem is volt benne semmi bántó szándék. Én mindkettejüket bírom.<------------------------>Az újság mikor jelenik meg?

     • “Abba igaza van larának, hogy túlságosan ,,is”” nyomul, ami nekem is szemet szűrt, de azért lehetett volna finomabban is fogalmazni .”

     • Szétoffoltuk, meg már rég túllihegtük a témát, de ne kérj már elnézést ha van egy véleményed, amit ráadásul korrekten meg is fogalmazol.:)

 28. Wow, remek hír!

 29. Nekem a magas színvonalú eszmefuttatások hiányoznak. És nem akarok több idióta, bárgyú, erőltetett poénkodást olvasni.

  • Részben igazad van. Sajnos én is tapasztaltam egy-két ilyen erőltetett poént. A jövőben az ilyeneknek tényleg nincs helye a lapban. Egy jó helyre megírt kis szösszenet mehet.

 30. Nagyon király a címlap!

 31. Most látom az oldalatokon hogy két féle borítóval jön az új konzol! Remélem az előfizetőknek a Larásat külditek,mert ha nem akkor megy vissza! 😀

 32. Gratulálok, csak így tovább!

 33. egyébként most tényleg két darab Larás Konzol kéne. az egyiket olvasni, a másikat félre rakni, nehogy gyűrődés vagy szakadás legyen rajta. :Dvagy felraknám a falra poszter helyett. xD

 34. Na ez igen,ez már borító!! Nekem rohadtul tetszik,nem úgy mint az előző Jacksonos 😀 Remélem a belbecs is legalább ilyen gyönyörű…

 35. várom a postaládámba 🙂

 36. Hétfőn megérkezett e-havi edge magazinnak a címlapja nekem jobban tetszik ! (tartalom stb nem szólok inkább)De amúgy gratula ! Az hogy engem nem érdekel az újság (pénz kidobásnak tartom )Azért másnak jó olvasást kívánok !

 37. Respect!

 38. Akkor ezt beszerzem.

 39. Ez az. Ez hiányzott. Na mikor is jelenik meg a következő szám? Megyek és veszem is meg.

 40. Minden tiszteletem a tietek, így tovább!

 41. Örömmel látom, hogy egyre nagyobb körökben mozog a magazin!:DCsak így tovább!

 42. Gratula!

 43. A Lara Croftos kép zseniális, viszont a körítés, a typo borzalmas. A drága designer kollégának adjatok már egy Edge magazint vagy egy régi 576-ot a pici kezébe. A Konzol logo borzalmas, a formaterv, a kivitelezés szintén. Az árnyék pl. teljesen felesleges. Ha már sötét bordó a betű, akkor miért fekete az árnyékolás? :]Nagyon klassz maga a hír, örülök meg minden és nem kötekedni akarok. Rengeteg kreatív koncepciót építek én is, design koncepciókat is, de ez az nagyon gyenge…, picikét próbáljátok stílusossá tenni, adjatok neki egy professzionális magazin arculatot.

  • Mélységesen egyetértek. A belső ennél rosszabb. A tökéletesen felesleges hátterek lekerekítésébe belelóg a szöveg, a képek aprók, és mégis sok van belőlük behalmozva a cikkekbe, a belső színezés sokszor rikító, és nem illik az adott témához stb. Tudom, hogy nem ezen akarnak meggazdagodni, meg hogy nehéz sorsa van most a print újságírásnak, de a külső miatt nem adok pénzt érte, illetve mert a tartalom sem húzza fel a minőséget. Akartam nekik írni erről levelet, de mivel rá lehet fogni, hogy ízlés kérdése, nem erőltettem, inkább nem veszem a lapot.Mindemellett én is gratulálok a hírhez!

  • eddig ezeket nem is figyeltem .. pedig tanultam laptervezést meg tördelést ..stb 😀 az a fajta buta olvasó vagyok aki csak kézbe veszi és olvassa ..

  • Nagyon sok véleményt hallottunk. Sokat fejlődtünk és bizonyára igazad van abban, hogy még van hová fejlődni. De nem osztom az egyszerű véleményedet abban, hogy ez borzalmas lenne. Tudod van egy 10-20 fő az országban. (veled együtt kedves microsoft kabalafigura), akik minden áron egy nyugat európai lapot szeretnétek a polcokon látni. De ez bebizonyosodott, hogy halott ügy. Remek példa erre az 576kbyte. Törődj bele. Ilyen nem lehet Magyarországon. De kérdeznék valamit? Te komolyan gondolod azt, hogy hiteles vagy pl ezen az oldalon? Valamint te komolyan gondolod, hogy a te munkád olyan profi?

   • hát….. látszik hogy kevés lapot forgatsz a kezeid között . Vedd meg a gamestart, pc guru stb . Nem egy remek lapok tudom, (drága stb) de azt legalább az ember kezébe veszi azt érzi vlami (fél) profi lapot olvass. Ez meg akkora nagy bugyutaság, hogy Magyarországon lehetetlen lenne egy nyugat-európai lapot itthon kiadni, eladni .Ha már felhoztad a 576 kbyte ott amúgy az volt a probléma véleményem szerint, hogy a lapból hiányzott a egyéniség . Kicsit robotos volt néha a írás és unalmas volt egy-két szám, de legalább szakmailag álltálába rendbe volt . Ellehet minden adni, de kell egy jó csapat akik jól tudnak írni és vlamit értenek hozzá, plusz egy kis befektetendő töke se árt + támogató.De azt azért mond már meg nekem miért éri meg a favourite magazin kiadónak Angliából Magyarországra küldeni az újságot 1500 Ft postával ?

    • “Az angliai óriáskiadónak vélhetően azért éri meg, mivel ádegy: “”csöppet”” magasabb példányszámot nyomnak ki (+ 20x annyi hirdetésük is van), így egy lap önköltsége igen csekély lesz (100 Ft. de lehet sokat mondtam, hiszen a kiadásokat, költségeket egy kiadó megosztja a lapjai között), tehát a maradékból bőven kijön a kiszállítás. Nem buknak semmit vele még keresnek is rajta”

     • kevés hirdetés van benne a lapok minőségét nézve meg itthon tuti kb: 1500-3000e ft lenne a nyomdai előállítása . Jcenotaph33 : A martin-féle változatért kezet csókolhat az alatta dolgozó srácoknak, akik képviseltek vlami stílust .De egy martin-csipi beszólogatós rubrikát, még most is szívesen olvasnék .

     • 24 oldal hirdetést számoltam a 132-ből. 18 százalék. De mindegy, inkább nem vitázom veled.

   • “Ne haragudj, de az, hogy valaki “”nyugat-európai”” lapot csináljon, az nem a pénztől függ (ti is pénzt kértek a lapért, ugyanis). A design, layout színvonala az azt elkészítő kolléga tehetségén, hozzáértésén múlik. Külsőre és ötletek szintjén amúgy az 576 utolsó változata igenis nyugati szint volt, a Martin-féle változat meg egy profi, és nagyon (!) egyéni lap. A Konzol korábbi formája inkább fanzine, mint magazin, és egyáltalán nem szép, illetve egyedi. Az újat nem ismerem, remélem javul a színvonal.”

    • Nem írtam, hogy pénz függő. Értelmezd a HSZ-t mielött kommenteled. Bizonyára félreértettél. Nem írtam egy szóval sem, hogy az 576 nem volt nyugati szint. Pont azt írtam, hogy az próbált lenni, de nem jött be neki. Hidd el. Ha neked nem tetszik ez a fajta stílus a te döntésed. Sajnálom, de nem fogok a kardomba dőlni. Az aktuális eladási adatokból nekem az a kép jön le, hogy a nagy többség kedveli azt, amit mi csinálunk.

     • “,,Az aktuális eladási adatokból nekem az a kép jön le, hogy a nagy többség kedveli azt, amit mi csinálunk. “”Erre mondom azt, hogy ha egy termék jól van pozicionálva vagyis jó áron árulják a ti esetetekbe 700ft ért lehet többen megveszik, mint a drágább újságokat, egyben tényleg Magyarország egyetlen konzolos lapja már ,,kényszerből”” megveszi a nép . De azért kíváncsi lennék egy pontos adatra.”

     • Érdeklődj utána.

     • “Neked meg a kritikát kéne jobban elfogadnod, pláne hogy teljesen kulturált módon írtam le. És nem értettelek félre. Ha a nyugati szint nem jön be, akkor mi, a keleti? Nem hinném, hogy a rosszul designolt, rosszul tördelt lap lenne az igény. Hogy a példát megismételjem: a korábbi hírrovatot, abban a formájában a szerkesztőnek nem lett volna szabad kiengedni a kezei közül. Az egyszerűen ronda volt és átláthatatlan, és ez szintén kritika, nem sértés. Ráadásul olvasótok voltam, pénzt adtam a lapért, szabad hát véleményeznem is.Szomorú, hogy a lapkiadás úgy megy, hogy ha “”ez elfogadható az olvasóknak, akkor az nekünk is””, de nem kell a sorba beállni. Éppen ezért én örülök, hogy törekedtek változásra, majd megnézem, hátha kedvelni fogom.”

     • Én azt hittem, hogy azt írtad le, hogy pénz függő a véleményem szerint egy nyugati lapot csinálni. Ha ezt félreértettem, akkor sorry. Természetesen elfogadom a kritikádat, csak nem értek vele egyet.

     • Nem jó úgy beszélni erről, hogy az új lapot még nem láttam, de azért az utolsó mondatod remélem nem azt jelenti, hogy a példában írt rovat szerinted megfelelő volt.

    • nyugati szint? az hogy telenyomták a borítót 35-ös betűmérettel, 100 db felirattal, meg mindenféle reklámmal. konkrétan mintha egy pc-s(!!!) magazint csekkolt volna az ember. nem véletlenül persze…hát tényleg szégyen ha erre van szükség.dehát ugye mint látszik még sem erre van mert megszűnt. ránéz az ember a mostani Larás borítóra és felsóhajt. ennél a stilizált, letisztult címlapnál hova akartok már jobbat?hála a jó égnek, hogy nem nyomják tele mindenféle hülye szöveggel az egészet. gyönyörű mindegyik borító. mint a régi 576-osok. ráadásul még a fene nagy edge -re is hasonlít. nem értem mi kell még.

   • “””microsoft kabalafigura”” :D:D:D:D ez borít:D”

  • Itt az a probléma itt nem az újság kinézetével van a gond, hanem a tartalmával is ! Már egy kicsit száj tépésnek érzem dolgok, őszintén szólva olyan mint ha a falnak beszélnék . Mondjuk én már olyan pontig eljutottam ha ez valakinek tetszik akkor istenem vegye, én több féle képen próbáltam hozzá állni a laphoz, de amikor a 700ft újság 3 nap és 2 cikk elolvasása után a kukákba landol ez egy kicsit elgondolkodtató.innen lehet 1500ft ért (postával együtt) rendelni edge, ps+ms+ nintendo stb magazinokat angolul. http://www.myfavouritemagazines.co.uk/

 44. Nice :))

 45. Most nézem…a Tomb Raider fb oldalnak Ti vagytok a profilképe…gratula!http://www.facebook.com/#!/TombRaider

 46. Frankó borító, nem picit 🙂

 47. Nem semmi! Húzom is befele a lapot amint megjelenik!

 48. Gondolkoztam a borítókon ( többnyire nekem azok tetszenek a legkevésbé ), és arra jutottam hogy minimális változtatásokkal sokkal esztétikusabbá lehetne varázsolni ( majd csinálok egy mintát, hogy szerintem mik a hibák ). Ezt a logó mögötti árnyékolást hanyagolni, a felső géptípusok tipóját vékonyabbra / finomabbra venni, a logót néhány helyen javítani, és a magazin felirat tipóját is megváltoztatni.És nem rosszindulatúságból írtam.

  • Láttam a blogod. Láttam a látványtervet a konzol magazin borítósat. A logó túl vékony. Messziről nem lehet észrevenni, valamint nem lett túl kreatív. Félre ne érts nem kötöszködni akarok, de mi már egy évbe csinálunk egy olyan dolgot, ami folyamatosan jelen van a piacon és nem pedig barkácsblogok kirakatát ékesíti. A belső oldal meg ha nyomtatásba kerülne (már, amit te csinálsz), akkor a szövegből egy karakter sem látszana tisztán. Ez csak a monitoron mutat jól, hogy berakjuk a szöveget egy kép elé. És ezt nem rosszindulatból mondom.

   • “Hát, ha azt mondod, hogy nem túl kreatív, azzal a Konzol jelenlegi logóját becsméreled, mert én csak frissítettem / “”javítottam”” az ötletet, nem pedig újat találtam ki. Az hogy túl vékony? Nem vagyok biztos ebben.Szintén nem kötözködésből, rosszindulat nélkül ( <-- komolyan ezt most már mindenhova írni fogom 😀 )"

    • Szerintem a logóbeni változásaid nem lettek kreatívak. Én is leírom azért mégegyszer, de tényleg csak mégegyszer. 🙂 Nem rosszindulatból mondom. Inkább rontottál a logón, mint javítotál volna rajta. Nézz meg egy National Georgraphicot, egy The Times-t, vagy akár egy Playboyt. Mind világsikerű lapok, de egyiknek sincs túlcsicsázva a logója. A kevesebb néha több.

     • “Én elfogadom a véleményed, de ha neked ez így tetszik, és ragaszkodsz hozzá, akkor nincs mit hozzáfűzni. Én grafikus vagyok, neked lehet más a képzettséged, máshoz értesz, ami nem baj, csak érted… Ne a konyhában segédkező mondja már meg a szakácsnak…És még egyszer mondom, ha megnézed, én semmit nem változtattam a logón, csak javítottam a hibákat, és olvashatóbbá tettem. Meg az első “”O””-t kettévágtam, hogy az “”N””-nek az egyik szára is lehessen. Tehát nem értem a “”nem lett kreatív dolgot””, de szerintem te sem.De itt már esztétikai dolgokról “”vitázunk””, aminek láthatólag nincs értelme.A felsorolt logópéldákról meg annyit, hogy “”értem én””, de azokban legalább nincs ennyi hiba.És nem rosszindulatúságból mondom.”

   • “Még annyit, hogy “”nem elég vastag””, hát ha 300 méterről kellene kiszúrni az újságot, akkor tényleg nem elég vastag, a jelenleginek viszont a vastagsága nem áll jól a betűtípusához. Szintén nem rosszindulatból.”

 49. Húúhaaaa!Nekem még az elözö számot is el kell olvasnom…De kivi vagyok erre az új Tomb Raiderre…

 50. Nagyon dögös, a többi verziónál sokkal jobb, letisztult hülye feliratoktól mentes…… király.

 51. Amúgy nehéz lett volna a borítóról helyesen lemásolni a magazin címét….Konsol Magazine:)

 52. EzAz!

 53. Elsőnapos vétel! :PKöszönet érte! *.*

 54. Nagyszerű dolog, egy fantasztikus borítóval! Gratula!

 55. Yeah! Király. Grat!

 56. Az Edge-nek is hasonló címlapja volt asszem. 🙂 A magazint nem annyira szeretem, most viszont azt hiszem kénytelen leszek beruházni rá. Amúgy gratulálok, így tovább. 🙂

 57. Gratulálok az egész társulatnak.

 58. nagy grat, csak így tovább!

 59. QL!

 60. huh de jó lenne egy ilyen poszter a szobám falára.ölnék érte. 😀

 61. Olyannyira sikeresek lettek, hogy még a bzi Edge is lenyúlta a covert.http://www.next-gen.biz/features/out-soon-e228

 62. Faintos boritó! Nem veszem a lapot,de ez meghozta kedvemet hozzá.

 63. eddigi legjobb borító szerintem!!

 64. Köszi szuper:))

 65. Borító? Edge magazin… :)http://i581.photobucket.com/albums/ss253/I_Mythic_I/Zs6X5.jpg

  • Nekem nem volt szívem ilyet tenni. 🙂

   • Ez a borító már jóval az Edge megjelenése elött létezett. Az angol Square Enix bocsájtotta a részünkre, csakúgy mint 20 másik lap részére szerte a világon. Mielőtt kipattanna az agyadból valami buta rosszindulatú hülyeség, inkább ne írj le semmit.

 66. Amikor a japán partok közelében egy hirtelen támadt vihar elpusztítja kutatóhajóját, a fiatal és tapasztalatlan Lara Croft egy távoli, titokzatos szigeten találja magát. A változatos élővilágára utaló jelek ellenére a sziget furcsamód elhagyatottnak tűnik, és amikor hősnőnk különös hangokat hall az árnyak felől, kényelmetlen érzés lesz úrrá rajta.Csupán eltökéltségére, lelkierejére és fortélyosságára támaszkodva Larának felül kell kerekednie a nehéz és könyörtelen utazás kihívásain, mely a hatalmas sziget pusztaságán át a múlt klausztrofóbiás és baljóslatú, földalatti sírjaiba vezet.A komoly csaták és veszélyekkel teli kutatás során Larának legjobb tudására és képességeire szüksége lesz ahhoz, hogy alkalmazkodjon a körülményekhez, és elmeneküljön a minden mozdulatát követő, életveszélyes ragadozók elől.röviden ez várható a tomb raider origins-tól vagy tomb raider IX =)I love tomb <3 !!!! =)

 67. Lara iz bekk! Woohoo! Ász a borító! Alig várom hogy olvashassam (:

 68. KIrály a boritò!

 69. Gratulálok!Ennek rendkívül örülök, főleg hogy az új Tomb Raider a legjobban várt játékom, nagyon ígéretesnek néz ki az új rész.

 70. Gratula az újságnak 🙂

 71. A címlap 5*

 72. Meg sem ismertem a nőt.Bruce Willis jól mutatna mellette a Die Hard-ból.(Nem kritika vagy ilyesmi, csak ez ugrott be a leharcolt Laráról…)

 73. Na akkor beszerezzük ezt a számot. Kíváncsi vagyok a játékra.

 74. oh my Godness! :)várom mint a messiást. a játékot is, meg az újságot, hogy csekkolhassam az infókat, képeket.Lady Lara pedig gyönyörűséges címlapot kapott. 🙂

 75. Gratulálok. Az újság megérdemli a figyelmet.

 76. Elírták az újság nevét :DMark down one more cover for Lady Lara – check out Tomb Raider on Konsol Magazine in Hungary, available tomorrow! http://yfrog.com/gzjtakrj

 77. Az szép, gratula a Konsol Magazine-osoknak =D

 78. Nem hiszem el, hogy pont annak a két dolognak a méretéből vesznek vissza ami miatt jó volt a játék 🙁

 79. Tomb Rambo:)

 80. Jól néz ki az új Lara is! :)(akármilyen szarul is fest ezen a képen…)

 81. király a borító !(remélem a gém is az lesz)

 82. Jó ez a kép.

 83. Gratula!

 84. Grat 🙂

 85. Gratula ! Szép a címlap . :] Hajrá , csak így tovább !

 86. Gratulálok! :DEz nagy dolog, csak így tovább! 😀 És meglepett a Bagó Peti neve, de örülök neki! 😀

 87. A Tomb Raider hivatalos facebook oldalán pedig a magazin borítója a fő profil kép! http://www.facebook.com/TombRaider

 88. hát ez zsír gratulálok

 89. Gratulálok! : )

 90. Wow , gratulálok ezúton is! Kíváncsian várom mit hoznak ki az új TR-ből.