Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Konami – készül az új Silent Hill

A hír információtartalma egyelőre vékony, mint a keszegező damil, de a lényeg már hivatalos: a Konami bejelentette, hogy egy egyelőre meg nem nevezett stúdió új nagygépes – tehát Playstation 3-ra is jön – Silent Hill epizódon dolgozik a kiadó megbízásából.Források a leleplezést az E3-ra várják. (Lehet kint lesz a PSC-is.)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Én várom az új silent hill részt. És remélem a PSC is kinnt tud lenni majd.

 2. A Silent Hill 5 után nem biztos, hogy játszani akarok még ezzel a sorozattal.Majd ha már többet tudni róla eldöntöm kell e vagy sem.

 3. a homecoming még nem volt meg, még nem vettem rá magam h pénzt adjak érte, de a többi rész igen és azok mind tetszettek. kíváncsi leszek az első ingame képekre. remélem lenyűgöző grafikával (és minden egyébbel) jelentkeznek majd 🙂

 4. Reméljük vissza térnek a 1 rész hangulatához és történetéhez.A mostani Sh(room/5) inkább szint fen tartóak voltak, de én azt mondom még mindig több a para van bennük, mint a Resi5be.

 5. na reménykedem h ez SH lesz…és nem egy duble helix hányás… és nem is3 000 km-es váltófutás SH mezején…film is jöhetne

 6. Tök mindegy milyen lesz, SH … kell =)

 7. Filmnek jobban örültem volna

 8. Én nagyon várom már! Habár még a Homecomingot is ki kellene játszani 😀

 9. Ennyi hír-ből még, nem mondok semmit, de kiváncsian várom:)

 10. Nekem kell ez az új Silent Hill, akár olyan lesz mint a Homecoming, akár mint a Shattered Memories.

 11. Egyikkel sem játszottam 😀

 12. Hm… látván a PS Move demóját, ahol a mozgásérzékelő kontrollerrel 3D-ben kukkantott be a prezentáló egy fiókba és egy ajtó mögé, remélem hogy kap ilyen támogatást, nagy ziccer, kár lenne kihagyni!

 13. A Silent Hill 1-et és 2-őt kellene remake-elni, a kor követelményeinek megfelelő garfikával/surround hanggal. Én azt jobban várnám mint egy új részt, nálam biztos első napos vétel lenne.

 14. Én csak a Homecoming-ot próbáltam, szóval nem tudom, hogy a régebbiek mennyivel voltak mások az új részhez képest, de egy nagy hibát így is tudok mondani róla: piszkosul rövid… :S

 15. Nekem a Shattered Memories volt csalódás. A média túlértékelte a cseppet sem nagy durranásnak számító változtatásokat és vakok voltak mert azt sem vették észre , hogy sem félelemnek sem pedig komoly tartalomnak nem volt helye a játékban. Ezzel szemben az összes korábbi rész eléggé tetszett. Remélem jó kezekbe került a game.

 16. Várom. 😀 Bár még az 5-öt se toltam végig. xD

 17. A Homecoming kissé csalódás volt… Pont pár napja fejeztem be. Ez a sorozat is igen rossz irányba halad, akárcsak a Resident Evil. Legalább is számomra mindenképp. De ennek a hírnek örülök! Remélem nem kell majd csalódni.

 18. én szerettem a homecomingot, de yamaoka nélkül a silent hill már sosem lesz ugyanaz.

 19. nehez kiheverni a borzalmas SH5-ot, a zene sem lesz a regi 🙁

 20. Silent hill szerintem is lejton van a zene az ami meg tartja a szinvonalat.Szerintem ez pont egy olyan cim, aminek nem megujulnia kell, hanem visszanyulni a gyokerekhez.

 21. Meg nem nevezett stúdió? O_oHa nem az eredeti banda, akkor nem is kell róla többet nyilatkozni.

 22. INVERT CAMERA !!! INVERT CAMERA !!!ha nem lesz -kapják be noobok, homecomingot se tudtam nyomni egy ilyen apróság miatt

 23. Mondjuk a meg nem nevezett stúdió állhatna a Sirent alkotók kis csapatából felvegyítve Suda51-el .)

  • Elvileg a Siren alkotói az első SH kiatálói, szóval sajna nem hiszem, hogy visszamennének a Konamihoz. Bár ki tudja, az már betyáros lenne az tény.Patrik: Kiváncsi leszek az új composerre, milyen trackkeket fog majd gyártani.

 24. A Silent Hill-be már elvesztettem a hitem. A 2 volt egyértelműen a csúcs ( nekem a legjobb, mai napig ott figyel a papírtokos verzió a polcon ), a 3 még nem volt rossz, de onnantól kezdve ( főleg a The Room, meg a Homecoming… jájj )Aztán a Shattered Memories még nem volt meg.Az SH már rég nem az aminek lennie kéne. Úgy érzem ezek inkább már a nagyközönségnek szólnak.