Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Kojima – új játékbejelentés 2011-ben

Bár volt róla egy kósza pletyka, hogy Hideo Kojima, a Metal Gear Solid széria apukája bejelenti saját új játékát a TGS10-en, ebből nem lett semmi. A forrás viszont bizonyára hallhatott [I]valamit[/I], hisz a guru a show után saját Twitter oldalán jelezte, hogy a 2011-es Tokyo Game Show-n “jó lenne bemutatni” egy általa rendezett címet, nem pedig “csak szerkeszteni”. A “szerkesztés” jelző források szerint a Kojima Productions által felügyelt, Kojima emberei által készített, PS3-ra is érkező Casltevania: Lords of Shadow-ra vonatkozhatott.A TGS10 alatt lezajlott Metal Gear Cosplay Camp jelmezversenyen Yumi Kikuchi szinkronszínésznő állítólag odakiabálta Kojimának, hogy “mondj valami meglepőt”. Erre Kojima azt kiáltotta vissza viccesen:[I]- Az 5! Megcsináljuk az 5-öt! Így nem kell elhagynom a Konamit. Ezzel még 3 évig maradhatok.[/I]Sokaknak egyértelmű, hogy a Metal Gear Solid 5-ről beszélhetett. Mások mást gondolnak…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. MGS 5 lesz! Tuti!

 2. Msx-es Metal Gear 1-2 remake kéne, vagy Snatcher 2. MGS5 már miről szólhatna? Egy újabb Big Bossos rész? Peace Walker PS3on? Nem bánnám mondjuk.Aztán lehet 2011es TGSig legyártanak 4 Risingot.:D

 3. Király:D

 4. Idáig azért köpködték egyesek Kojimát, mert több vasat tart a tűzbe. Most azért, mert 2011-ig nem mutat semmit. xD

 5. jöhet az 5 !! 🙂

 6. most meglepett vagyok……………….már nem

 7. Szerintem a 2011-es E3 előtt felnyom majd egy visszaszámlálós teaser oldalt, mint ahogy tette azt tavaly és idén is és vagy a Micro vagy a Sony konferencián bejelenti mi a harmadik projekt amin a Kojima Production dolgozik. A KP-nál cirka 200 ember van, a csapat döntő többsége a Rising-ot hegeszti, (megjelenés 2011 közepe/vége) a maradék programozók pedig megoszlanak a 3DS-re érkező Snake Eateren (2011 vége) és Kojima titkos cumóján. (A Castlevania utómunkálatain elenyésző számú ember tevékenykedhet.) Tehát leghamarabb 2012 végén fogunk játszani Hideo új játékával.

 8. messze van még az a bejelentés

 9. Nem semmi hogy milyen pletykák vannak.

 10. Bizt a GTA-ra gondolt XD

 11. Kojima ma már jobban ért ahhoz, hogy segget csináljon a szájából, mint a játékkészítéshez.

  • Azér’ ez kicsit erüs volt.

  • Nekem úgy rémlik, minden egyes játéka zseniális lett, including a most érkező Kojima Productions címek. Cseppet hülyeséget beszélsz, de tőled ez megszokott.

  • Játszottál már életedben valamelyik Kojima játékkal?

  • Te vagy az egyik legnegatívabb, begyöpösödött pali itt a fórumon, esküszöm. Mondjuk én is ódzkodtam egy lehetséges ötödiktől, pedig nem kéne… Kojima még nem használta ki maximálisan ezt a gent.Lehet bekéne vállalni egy, a DmC-hez hasonló vérfrissítést vagy hasonlót. A hangsúly azon van, hogy a játékmenet elég innovatív legyen.

 12. kiváncsi leszek!

 13. Na ez télleg meglepő.

 14. Nem tudom, h mi értelme van hülyíteni az embereket, inkább ne mondott volna semmit…………..

 15. Egyértelmű, de mégis fura…ha lesz ebből valami.

 16. “Kojima: “”FIGYELJETEK RÀM, FIGYELJETEK RÀÀM!!! … Ja, semmi.”” -_-Ennyire azèrt csak nem kell neki a figyelem, meg a reklàm.Ha erről leszokna, akkor beszèlhetnénk “”mesterről””.”

 17. Csinalhatna azt az fps-t amirol mentek a pletykak anno.

  • “Nekem is ez ugrott be. Japán FPS,ráadásul Kojimától. Nem hagynám ki.De akkor ezzel “”Az 5!”” szöveggel csak poénkodott,vagy mi a…”

 18. idén bejelentette, hogy jövőre bejelent valamit :D:D:DxD

 19. Metal Gear Online 2. Az jöhetne. Több MGS epizód már nem nagyon kell ide. Valami igazi újdonság jöhetne már. A Rising a MOVE és a kaszabolás miatt érdekel. Mint MGS nem is igazán foglalkoztat. Én csak szeletelni akarok XD

  • Már több éve van MGO2.

   • MGO2? És hol? Nekem 1.34-et dob ki az MGO. Az, ami árkád formában megy Japánban az nem MGO2. Az csak egy 3D szemüveggel játszható árkád játék az MGO alapján. Egyébként is az EU verzióban nekem 2008-at ír ki az MGO, szóval évek óta még így sem lehet MGO2.

    • Szerintem az MGS3: Subsistence féle MGO-t tekinti az első résznek. Az MGS4 félét meg a másodiknak….Egyébként a Mester villanthatna egy új Zone Of The Enders részt…

    • Az MGS3 idelyén jött ki az első mgo, a négyel meg az mgo2.

     • Nem értem. Az MGS4 lemezén MGO címen fut. A hivatalos weboldalon is MGO-n. Az MGS3 kapcsán nem ugrik be semmi se a neten, se az ismert infók alapján. Tudom, hogy volt hozzá egy másik lemez is, de nekem még a 3. rész kimaradt.

     • Faszájos. Kezd összeállni a kép a fejemben róla, csak akkor miért megy úgy az MGS4-féle MGO, mintha nem lett volna elődje?A második dolog pedig az, hogy a linkelt videóban a pályák szinte megegyeznek az MGS4 mellé pakolt játékéival. Ez is érdekes.

     • Az első MGO csak a Subsistence része volt. Az MGS 4 féle MGO-t eredetileg külön játékként adták volna ki (ha jól emlékszem), de végül mégis csak az MGS 4 része lett… Ha külön rész lett volna, úgy elég béna lett volna egyből úgy indítani egy új játékot hogy ez a második rész… Így hát elhagyták a számozást és lett simán MGO… (Ez az én teóriám…)

     • Valami ilyesmi rémlik nekem is

     • Mivel az első MGO szerverét már elég régen lelőtték, azért hagyták azt a címet a másodiknak is. Igazából sokban nem is különbözik tőle, csak már lehet saját karit összerakni, és persze vannak új pályák is. Valószínű, hogy mindig az éppen aktuális, aktív szerveres Online rész neve MGO lesz. Minek bonyolítani.

 20. Jön netán az emós tini Snake / Raiden kalandjai ?

 21. Hát, most nem unatkozik akkor Kojima sensei.MGS Rising felteszem jövőre megjelenik, és itt van mellette akkor egy másik játék is.

 22. lemaradt egy virtualis countdown

 23. huhha. 🙂 ez aztán tényleg meglepő. :Dismét jó pletyka. 😀

 24. Zone 3-at hegessze a mester valami bitang rajzfilmes grafikával!

 25. Hát erre még várhatunk akkor!:(

 26. De unom már, hogy kojima mindenkit hiteget mindennel. Ha l emlékszem ő írta a saját twitterén, hogy meghökkentő bejelentést fog tenni a tgs-en erre semmi. csak azért csinálja ezt, hogy folyamatosan fent maradjon a neve a videojátékos médiában, úgy, hogy most igazán nem csinál semmit.