Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Kojima Productions – valószínűleg hamarosan bejelenti következő játékát

2020 vége óta toboroznak.

A Death Strandinget készítő Kojima Productions valószínűleg hamarosan leleplezi következő játékát – nyilatkozta a stúdió művészeti rendezője, Yoji Shinkawa az Al Hubnak.

“Nos, igen, dolgozom valamin, és azt elmondhatom, hogy valószínűlag hamarosan be is jelentjük” – mondta Shinkawa, aki Hide Kojimával már a Metal Gear franchise óta dolgozik együtt, és leginkább a karakterek és a gépek tervezéséről ismert. A cég egyébként még 2020 októberében erősítette meg, hogy toboroznak az új projekthez, és 25 embert kerestek a “legjobb tehetségek közül” a tokiói stúdióhoz. Kojima egyébként már a Death Stranding 2019-es megjelenése óta utalgatott következő alkotására: már abban a hónapban mondta, hogy egy következő projekthez néz horrorfilmeket, 2020 áprilisában pedig arról beszélt, hogy egy nap majd egy “forradalmi” horrorjátékot készítene – májusban már arról beszélt, hogy egy nagy projektjét kellett elkaszálni, bár “a tervezés korai fázisában” volt már egy újabb játéknak. Az elkaszált projekt egyébként valószínűleg a Google Stadiához készített alkotás lehetett. Legutóbb júniusban tweetelt az alkotó arról, hogy Shinkawával dolgoznak egy új játékon, a képek alapján pedig arra is lehet következtetni, hogy a Death Stranding folytatása készül. A főszereplőt alakító Norman Reedos korábban arról beszélt, hogy “tárgyalnak” egy újabb alkotásról Kojimával, és ő is arra tett utalást, hogy a Death Strandinghez lehet köze – bár ez lehet, hogy a rebesgetett sztoris kiegészítő. 2020 januárjában egyébként Kojima arról is nyilatkozott, hogy szívesebben készítene kisebb játékokat, amelyek epizodikusak és kizárólag digitálisak lennének: ezeken a következő nagyobb alkotás megjelenéséig dolgoznának.

Bízunk benne, hogy hamarosan kiderül, min is szorgoskodnak a Kojima Productionsnél, és hogy PlayStation 4-re és/vagy PlayStation 5-re is készítik-e.

13 hozzászólás

Hozzászólás

  1. MGS Reboot lesz egy mai elvárásoknak megfelelő afro ázsiai LMBTQ főhőssel. 😀

  2. Kíváncsian várom a mester következő alkotását! Idő, pénz nem számít csak a végeredmény! [death stranding is ki emelkedett a fos tengerből..!] d

    1
  3. Ha 2020-ban kezdtek el toborozni, akkor Kojimát ismerve a Ps6 megjelenésére el is készülhet valami😂