Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Kojima Productions – mostantól multiplatform

A Kojima Productions bejelentette, hogy részükről vége az exkluzív címeknek: mostantól kizárólag multiplatform fejlesztésekben gondolkodnak. A cég elkészített egy új engine-t is, melynek neve Fox Engine – ezt használják a multis munkálatokhoz, mellyel egy szélesebb “globális” közönség felé tudnak nyitni.[31055]Hideo Kojima azt is elárulta, új játéka – melynek rövidesen megeshet bejelentése – alatt már a Fox duruzsol majd, és központi eleme lesz a mentett állások “hordozhatósága”: állítólag PSP-n és NGP-n tudod majd tuningolni a save-edet.[I]*A képek az IGN-től származnak.[/I]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nagyon komoly képek! 🙂

 2. Szép képek.

 3. Jó lenne egy 1Gb system+512Mb vga memóriás, fejlettebb GPU-s PS3 bejelentése, de tudom, hogy a bilibe lóg a kezem.

 4. Legalább a másik gép tulajdonosai is megtudják, hogy milyen egy JÓ játék. :DDD

 5. Hát nem is tudom mit mondjak erre, úgy látszik az exkluzivitás manapság kezd eltűnni, ami nem feltétlenül jó dolog. De a mester és csapata vérprofik, úgyhogy annyira nem kell aggódni, és biztosan nem fogják elhanyagolni majd a PS3-as portokat (ha nem PS3-on fejlesztenek) úgy mint egyesek.

 6. Ha nem a ps játékokat fogják butítani, hogy ráférjen dvd-re akkor nem érdekel. Remélem a Konami és az Ms nem fog cuppogni a 3-4 dvds címek miatt. : ] Bízom benne , hogy a mester nem fog ilyen téren kompromisszumokat kötni és akkor minden rendben lesz.

  • A bejelentés hosszú távra szól. Bár a mostani E3 alkalmával nem kerül sor új konzol bejelentésre Microsoft oldalról, (nem is lenne értelme a jelenlegi helyzetben) néhány éven belül a múlt homályába vész a többlemezes játék fogalma ezen a platformon is.

 7. Lehet én értettem félre az eddigi munkálkodásaikat, de én soha nem tartottam őket platform-exkluzív fejlesztőnek. MGS volt Nintendo Gamecube-ra is. A kifejlesztett grafikai motor, ami multiplatform, hát lehet jó is, mint pl. Crysis 2 esetében, de elsülhet balul is. Egyébként meg a játék grafikája másodlagos, amikor teli vigyorral játszol egy game-el, annyira élvezed. Hogy témánál maradjak:http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-metal-gear/714582Azt hiszem itt kijön a nagybetűs JÁTÉKÉLMÉNY. A vége poén…visítottam a nevetéstől.

 8. Hinnye! :OLehetséges ilyet kihozni a PS3-ból?

 9. Tetszik!Nagyon szépek az árnyékok!

 10. Hát nem örülök a multi platformnak.:(De majd meglátjuk, hogy így miket fognak tudni alkotni.(talán Kojima lesz olyan rendes, hogy szarik rá, hogy a ratyi konzolra nem fér rá a teljes játék, a PS3as verzióba belezsúfol mindent.:D)

 11. Multiplatform ide vagy oda, Kojima-santól csak minőséget fogunk kapni, az biztos!A saját motor meg kimondottan pofás.

 12. Kuntakinte igencsak jól fest a képeken és remélem, hogy Kojima mester továbbra is odafigyel majd ránk! 🙂

 13. Édes istenem köszönöm, hogy a PS3 irányába tereltél engem!MGS 2-3 HD? Juhhééééé!!!

 14. Tökmindegy, hogy hány platformra dolgoznak, csak ne menjen a minőség rovására. Semmi más nem számít.

 15. Wow, nem semmi, a lenti képek nagyon meggyőzőek, az meg hogy multiplatformosodik nem jelenti azt, hogy romlana a minőség. Várom Kojima új játékát.

 16. Mi ez, Lost? 🙂

 17. Azt mondta multiplatform, nem feltétlen multicéges, szóval lehet hogy csak PSP3- NGP címekre gondolt :D.

 18. A Fox Engine bizonyítja, hogy 2 éven belül tuti nem lesz új konzolgeneráció. Nagyon szép grafikát nyújtott a prezentáció alatt:D#11 Az UE3 nagyon fasza kis motor, ha értő kezelbe kerűl, az epic-es srácok értenek igazán hozá.A CryEngine 2-3mal is lehet szenny játékot készíteni.

 19. Nembánom, jöhet az a világvége.

 20. a silent hill downpour nagyon nagyon jonak nez ki. lesznek itt meg almatlan ejszakak 😛

 21. Ezen nincs mit meglepődni. Ha s sony vagy az ms nem pénzeli a fejlesztést akkor nagy valószínűséggel multi cím lesz az adott játék. Legjobban ez a következő generációban fog megmutatkozni.Aki meg ez miatt azt mondja, hogy gyenge játékokat fognak csinálni annak azt üzenem, hogy lol:)

 22. szerintem a multiplatform egyetlen hatranya, a helyhiany. lasd LA Noir. kisebb lesz, mert BOX360-on mar igy is 3 disc-es. azert arra kivancsi lennek hogy az MGS4 hany DVD lenne. ….ezek szerint ha jon ( mar ha jon ) a HD Collection akkor Fox motorral, minden platformra?

 23. Nem örülök neki, mert szűk látókörű fanboy vagyok. 🙂 Viszont Kojima neve garancia a minőségre.

 24. Kár érte…

 25. löttek a minöségi cuccoknak, butitott verzio lesz a szutyok box miatt mindenböl. :((

  • “Kojima neve mostantól egyenlő a “”vacak játékokkal””.Hamar leírtátok őket. :PAmit megtudták multiplatform fejlesztők lettek a srácok a cégnél rögtön elfelejtettek PS3ra programozni. :)Szerintem nézzétek meg a Fox Engine mit mutat és akkor megnyugszotok picit. (50.percnél van)http://www.youtube.com/watch?v=BXvDQgv8SPc”

  • Lájkoltam a hozzászólásod. 🙂

 26. “Drága fejlesztési költségek után ez várható lépés az ilyen stúdióknál.””Ha exkluzív cuccot akarsz fizess.””Ez van.A motor viszont nagyon komolynak ígérkezik. A Konami videó végén látható bemutató meggyőzte a szemem. :)”