Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Kojima nem akar Metal Gear remake-et készíteni

Hideo Kojima jövőbeli munkáinak lehetőségéről pletykák sokasága kering a neten. Egyik legkedveltebb közülük az a téma, amely a régi, legelső, MSX-es változatok újrahasznosításáról, HD-sítéséről, 3D-be helyezéséről szól…Bár a Metal Gear Solid 3: Subsistence kiadásban Kojima már foglalkozott a klasszikus két epizóddal, most egy friss interjúban kijelentette, hogy nem tartja “coolnak” egy esetleges remake készítését, és részéről szine biztosra vehető, hogy ő maga nem nyúl bele. Emellett viszont azt is mondta, hogy ha jó ajánlatot kap egy külsős fejlesztőtől – mint pl. amikor a Silicon Knights elkészítette a GameCube-os Metal Gear Solid remake-et -, nem zárkózik el a lehetőségtől.Mindenképpen érdekes lenne a két kezdőepizódot mai köntösben látni: Big Boss és Snake küzdelmét, vagy Gray Fox-ot akcióban…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “””hogy ha jó ajánlatot kap egy külsős fejlesztőtől – mint pl. amikor a Silicon Knights elkészítette a GameCube-os Metal Gear Solid remake-et -, nem zárkózik el a lehetőségtől””Ez nyílt felkérés volt az MS számára… xD”

 2. Kissé izzadt szagú ez a remakelés. Bár ha MHS legelső részéről van szó…8D

 3. nekem 1 álom válna valóra ha az összes régi MGS rész jönne HD-ben a PSN-re 🙂

 4. Én nem tudom, hogy ez rossz döntés-e vagy nem. Igazából, ha PSN-re jönne ki akkor tuti nem venném meg. Amúgy se biztos…de ha megtehetik, akkor csinálják csak meg. Biztos sikert arat.

 5. Remake-t a népnek!Reméljük a Sony talál egy belsős stúdiót, akik simán eviszik a hátukon a dolgot. Ha PSN-re jönne, azt se bánnám, vagy egy lemezen a 2….

 6. Mint játék pedig simán lehetne jó. A környezet adott, amit ugyebár halomra is lehet tupírozni. A sztorival nincs különösebb probléma, és az epikus végső harc is letudva. Lehetne benne kevesebb átvezető, amolyan MGS-lájt. Jobban belegondolva simán működhetne.

  • egy a gáz. hogy telhetetlenek vagytok:D inkább vmi új kifejlesztésére kéne sarkallni kojimát. de ha neadjisten remake, akkor inkább snatcher, vagy policenauts, mint MGS. azokról ugyanis lemaradtam:)

   • Jó, kicsit elragadtattam magam, de mindennél jobban szeretem ezt a szériát. Nem a történet – azt már lezártnak tekintem -, szimplán önfeledt lapulással eltöltött játékórák lebegnek a szemeim előtt.Meg abba sem hiszek, hogy az MGS4 fullra kihasználta a PS3 erejét.

 7. hát sztem az már nem lenne valami érdekes, a mai részek melletthagyjuk már ezt a Metal Geartvagy legalábbis ezt a Snake-es szálat

  • “Még mindig érdekesebb lenne, mint egy “”Sznéktelen”” szál.Nekem se szívügyem az új MGS projekt, de be kell látni: ez a generáció nem múlhat el még egy – nem merem leírni, hogy utolsó – MGS nélkül…”

 8. Ez még mindig elfogadhatóbb számomra, mint egy esetleges Rat Patrol csapatos baromkodás, vagy Raiden semmitmondó szabadító akciója. Nem kéne számozni sem, csak kidobni.Vennék.

 9. Pedig psp-re mondjuk el lehetrtt volna készíteni őket.

 10. Hát én örülnék olyan átvezetőknek mint ami a mostani MGS-ekben van. :O

 11. És az őszerinte cool, hogy -ha rajta múlik- akkor XBOX360 -ra is lesz MGS4 ? Mert szerintem ez még kevésbé kúúl.

 12. Nem kéne most már lezárni a szériát? Az MGS4 minden idők talán legjobb játéka volt az MGS3 után. Korábban megpróbáltak készíteni MGS részeket/remakeket(Snake’s Revenge, Twin Snakes) Kojima nélkül, nem jött be. A Twin Snakes még nem lett volna olya, rossz ha jobb zenék lettek volna és nincsenek ezek a mátrixozós mozdulatai Snakenek minden második bejátszásban. Na meg persze sokkal inkább az a sima MGS-t veszik pl. a 4.-ben is nem a Twin Snakes-t.

  • de le kéne zárni nagyon. én odáig voltam meg vissza a TTS-től anno. én már nagyon várom mivel rukkol elő a Mester. remélem valami teljesen újjal.

 13. 3D-s grafikát NE kapjon!

 14. Jó lenne ha jönne

 15. Ha Metal Gear akkor kötelező bármi is legyen az.

 16. A cím: Kojima nem akar Metal Gear remake-et készíteni.Válaszom: Én sem szeretnék a magam szempontjából több Metal Gear-játékot. A 3. rész megfelelt 10 percig. Tudom a hiba az én készülékemben van.

 17. Én tuti megvenném!

 18. nem kell remake, minden második játék az.

 19. Jó lenne tényleg,de biztos nem készülne el 3-4 évtől hamarabb.

 20. itt van peldanak a silent 1. reamek , hat szerintem iszonyu nagy elvarasok lesznek a rajongok felol. akit eddig nem erdekelt 6resz megjeleneseig azt ezutan sem fogja.

 21. En nem ertem ezeket a reamek dolgokat!Abbol csinalnak altalaban ami hatalmas siker volt ,es szerintem elege rizikos, mert nagyobb az eselye annak , hogy elkurjak!Gondolj bele mekkora elvarasaid lennenek egy 1. resz reamekjevel szemben.

 22. Volt már ilyesmire példa…

 23. De ha lehet akkor PS3-ra és ne GC-re jöjjön … ha jön x)

 24. nagyon kar…

 25. Jöhet! Itt pihen a polcon a MGS: THE TWIN SNAKES GC-re,nekem bejött ,bár sokan leszólták. :]

 26. Majd az MS….

 27. Valaki tegyen neki ajánlatot!!! 😀

 28. Ez a remake mánia botrányosan erőltetett. Hányinger kerülget tőle.

 29. szerintem nem kéne,nem kéne minden régi értéket felextrázni.

 30. Nagyon tudnék szeretni egy ilyen reméket. Anno az mgs3-ban lévő portokat.

 31. Ha csak directori széket elfoglalná én már elégedett lennék. Nem kell ,hogy ő csinálja ,de azért kérdezzék meg a mestert.

 32. … és milyen jól gondolja!