Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Kojima – MGS5, vagy valami más

A Metal Gear Solid széria rendezéséről híres Hideo Kojima egy friss Famitsu interjúban nyilatkozta, hogy következő munkája vagy az MGS5 lesz, vagy valami “teljesen más” játék. Ez utóbbi projekttel kapcsolatban az “elképesztő” jelzőt használta.Kojima a PSP-s Peace Walker munkálatainak befejezéséhez közeledve már felhozta a “következő játékom” témát, nem is egyszer: volt is pár hír itt a PSC-n egy nagygépes Zone of the Enders programról, PS3-as MGS: PW verzióról, sőt egy olyan stuffról is, ami akár a mester “pályafutásának végét” is jelentheti, ha nem üt be.A Peace Walker bizonyos tekintetben olyan erősre sikerült, hogy Kojimáék egy időben MGS5-nek nevezték, és egyértelműen nagygépes változaton is agyaltak – ami nem feltétlenül átirat, hanem esetleg egy teljesen új sztori.Kojima közvetve jelenleg három játéknál közreműködik: a Metal Gear Solid: Rising (PS3 is) és a Metal Gear Solid 3DS (Nintendo 3DS exkluzív) elvileg 2011-ben érkezik, a Castlevania: Lords of Shadow (PS3 is) pedig még idén. Mivel a japán fejlesztőnél saját jellemzése szerint általában “lassan indul be a munka”, ami a tervezési időszak után szokott erőre kapni, az új game leghamarabb 2012-ben jöhet. Kojima úgy látja, a játékosok mostanában kb. 2 évet tudnak várni nyüszi nélkül egy szoftverre bejelentése után.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Mindegy mit csinál.A Kojima játékok mindig 110%-osak.Nagyon várom.

 2. Egy platform-exkluzív MGS5 lenne a legjobb, nekem a Rising az eddigiek alapján nem tetszik.

 3. “És még az amit Old_Raiden mond lőszer és fegyver vásárlás?! “”Tactical Espionage Action”” az én fordításomban taktikai kémkedős akció szóval ez a vásárlás így valahogy nem jön nálam össze. Mit taktikázzak veszek lőszert Drebin-nél amint elfogy és el van intézve minden…”

 4. Kojima csak minőségi munkát tesz le az asztalra ha 10 évet kéne várni egy játékra tőle azt is kibírnák az emberek mert egy olyan játék élményt hozna össze hogy a gatyánkba vízelnénk. (De remélem ha egy végső mgs tervezget nem követi el azokat a hibákat mint a 4. részben)

  • milyen hibákat!?!?!?

   • Pl. : az elég illúzió romboló volt, hogy a menüben lőszert vehetél még egy bosscsata közben is…

   • “rövid, fejezetek közti 2-3 perc töltés , 3/4 része cinematics jelenet volt. Ne értsd félre nekem ettől még bejött csak kicsit csalódtam benne a 3. rész után. Elvártam volna hogy legalább gameplay legyen annyi mint a 3. részben. Persze ebben is jó volt a történeti szálak ki kihez tartozik és stb. DE volt ez a “”The Beauty and the Beast”” csapat lényegtelenek voltak számomra. Pár jó csaj lelki problémákkal cyborg ruhába.(sajnálni kéne őket?)”

 5. mind1 hogy MGS5 v. vmi más, Kojima nagyot fog alkotni

 6. MGS5 vagy akár egy FPS is jöhetne . -ilyet is akart a Mester nem ? De amúgy jöhet bármi tőle .

 7. Addig is MGO hegyek :)Legalább nem lövik le a szervereket

 8. Ugyis MGS lesz. A Konami nem engedi, hogy màst csinàljon!Sokszor elmondta màr, hogy szeretne màst csinàlni, mêgse lett belőle semmi. Ha azt csinàlna amit akar, akkor màr rêg a kezünkbe lenne egy nem MGS Kojima jàtêk. Szerintem megvan kötve a keze!

  • Az Ign-en volt egy interjú, hogy a Rising után a ZOE-t fogja kitolni, mivel nem várt lelekesedést robbantott ki a rajongók között….

   • Bennem nem robbant ki semmit vele, inkább valami új, vagy egy MGS.

    • “Pedig nem kisz hisztériát tolt ki hisz Kojima mindenütt “”nem várt lelkesedésként”” jellemezte a hírt….Volt régen egy jó pár petíció is…..gondolom ők küldtek köszönő e-mailt a konaminak….”

 9. Jó lenne az 5

 10. JJah és boxra nem kiadni… 🙂

 11. Így is van Mester!Nyugodtan ülj le, gondold végig, és csak aztán heggessz.Legyen ez is legendás, és nem holmi összefosott trágya, mint amiket a nyugat szór ki mostanában.Bejelentés + 2 év? Csak nyugodtan.Jó munkához idö kell.

 12. Akkor már új Metal Gear legyen ! Egy elvont, robotos rétegjáték folytatása nem igazán érdekel.

  • A ZOE se nem elvont se nem rètegjàtèk hanem egy kurtajò akciòjàtèk,ami mellè nyugodtan leülhet az is aki nem a tèma szakèrtöje!

 13. …az MGS-ből SOHASE elég ! ! ! 🙂

 14. Remélem új játék lesz, elég már az MGS-ből.

 15. Én kifejezetten örülnék, ha ezúttal valami másba fogna bele. No persze, egy új MGS hallatán azért mindig remegni kezd az ember 🙂