Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Knack 2 – játékmenettel mutatkozott be a folytatás

A PlayStation Experience 2016-on bemutatkozott az egyik nyitócím folytatása is: működés közben láthattuk a [b]Knack 2[/b]-t. A játék kizárólag PS4-re készül, és a Sony Japan Studios fejleszti.[b]*FRISSÍTVE*[/b]Pár új kép is kikerült a bejelentést követően, amelyet a galériában tekinthettek meg.[youtube]VSz815Srub0[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Várós, a gyereket még mindig tudom zsarolni az első résszel, hogy csak akkor játszhat vele ha… pedig már vagy 8x végigtolta egyedül, meg kétszer velem. Hozzáteszem a 10 db gyémánt még mindig nincs meg. 😀

 2. Az elsőt odaadhatnák plus-ba . 🙂

 3. A pályák változatosabbnak, ötletesebbnek tűnnek, mint az első részben voltak. Már amennyit láttam belőle, mert barátnőm játszotta csak. Amennyit láttam belőle, nem fogott meg annyira, hogy végigvigyem. Nem tűnt valami változatosnak vagy ötletesnek a harcrendszer (persze kicsit már kipróbáltam).

 4. Nyilván szarrágó vagyok. Csak akkor nem amikor minden kibaszott hónapban 2-3 teljes értékű játékot veszek. Most vettem egy pro-t. Van vitám, ps3-am és Xbox one is. Eszemben sincs nagyzolni, de hidd el távol áll tőlem a szarrágás.

  • “Csak tudod annyi embertől olvastam ezt a “”márcsakazértse veszem meg a Killzone és Knack játékokat, mert a Sony odaadja majd őket kötelező (?) jelleggel.Ha valóban érdekelné őket 3 év alatt fillérekért beszerezhették volna tényleg fillérekért.”

   • “Értelek. Engem annyira nagyon nem érdekelt a Knack, hogy fizessek érte, de “”ingyen”” el szórakoztam volna vele. Biztos neked is volt már ilyen, ha nem akkor bocs.Viszont a második rész ígéretesebbnek tűnik.”

 5. Rájöttek hogy egy jobb coop az ami igazán jót tenne a játéknak

 6. Mi a bánatért nem tudják a plus játékok közé dobni ennek az első részét?!?! Mondjuk már késő, mert 4 év után lejárt az előfizetésem és nem vagyok hajlandó megújítani.

 7. megaton