Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

King’s Bounty II – játékmenet bemutató

Augusztus végén vár rád.

A Prime Matter és az 1C Entertainment a King’s Bounty II új játékmenet előzetesét mutatta be.

A sztori szerint sötétség száll Nostria világára: összeesküvések, szabotázs és nekormancia árnyékolják be az országot. A megyék függetlenséget követelnek, banditák járják az utakat, és egy gonosz erő hatalmáról terjednek pletykák. Claudius, az öreg király meg lett mérgezve, és nem tudja vezetni királyságát, így fia, Adrain herceg kell, hogy egyesítse a vidékeket, míg hatalma és hite is ostrom alatt állnak. Talán azonban egy megmentő – a királyság utolsó reménye – már itt is van, hogy végre békét és rendet hozzon Nostriába.

A helyszín Antara világa, ahol nagy jelenleg a veszély. Legtávolabbi pontjaiban egy rejtélyes kórság gyötri a lakosokat, tönkretéve a vidéket és mindenkit, aki ott él. Az érintett régiók menekültjei Nostria királyságába érkeznek, ami miatt kevés az étel és az erőforrás. Az egykori élő lelkek helyett torz lények járják a vidéket, káoszt és pusztítást hagyva maguk után. Maga a föld küzd a túlélésért, így a döntések még nagyobb szerepet kapnak Antara jövőjének alakításakor.

Az eredeti közlemény szerint a játék “az egyik legrégebbi fantasy szerepjáték sorozat új megközelítése, melyben a játékosok egy fantasztikus kaland részesei lehetnek, ami egyesíti a nemlineáris történetet a King’s Bounty eredeti körökre osztott taktikai összecsapásaival.” Itt “a játékos minden döntése számít, legyen szó az élőhalottak hordáival való küzdelemről, vagy a helyiekkel való társalgásról.” A kaland során elmerülhetünk “egy a fantasy és a valóság elemeit vegyítő káprázatos világban, tele izgalmas eseményekkel, emlékezetes karakterekkel és morális dilemmákkal”.

Ha érdekel, augusztus 24-étől veheted meg PlayStation 4-re a 1C Entertainment alkotását. A különleges kiadásókról ITT tudhatsz meg többet.

Hozzászólás