King’s Bounty II – ismerd meg a harcrendszert

Ez egy fantasy stratégiai szerepjáték.

ISMERKEDJ MEG A KING’S BOUNTY II HARCRENDSZERÉVEL

A 1C Entertainment kiadta legújabb fantasy stratégiai szerepjátéka, a King’s Bounty II fejlesztői videósorozatának harmadik epizódját, mely bemutatja az ismerős mechanikákat kiegyensúlyozó és innovatív elemekkel kibővítő harcrendszert. A videóban választ kaphatsz olyan kérdésekre, mint:

  • Hogyan fejlődött a harcrendszer a sorozat játékain át?
  • Mik a King’s Bounty II új harci mechanikáinak egyedi funkciói?
  • Mik az új egyedi egységek?
  • Hogyan működik a varázskönyv a King’s Bounty II-ben?

A videó az alábbi linken tekinthető meg:

King’s Bounty II az egyik legrégebbi fantasy szerepjáték sorozat új megközelítése, melyben a játékosok egy fantasztikus kaland részesei lehetnek, ami egyesíti a nemlineáris történetet a King’s Bounty eredeti körökre osztott taktikai összecsapásaival. A játékos minden döntése számít, legyen szó az élőhalottak hordáival való küzdelemről, vagy a helyiekkel való társalgásról. Merülj el egy a fantasy és a valóság elemeit vegyítő káprázatos világban, tele izgalmas eseményekkel, emlékezetes karakterekkel és morális dilemmákkal!

A videósorozat következő részei a King’s Bounty II történetéről, harcrendszeréről és játszható karaktereiről fednek fel további részleteket.

King’s Bounty II 2020-ban jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re és Nintendo Switch-re. További információkért látogass el a http://www.kingsbounty2.com/ oldalra.

(sajtóközlemény)

Hozzászólás