Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Kingdom Hearts – The Story So Far kollekció

EGYETLEN VARÁZSLATOS CSOMAGBAN A KINGDOM HEARTS SOROZAT KORÁBBI RÉSZEIA Square Enix Ltd. és a Disney örömmel jelenti be a KINGDOM HEARTS – The Story So Far – kollekciót, ami 2019. március 29-én egyetlen csomagban hozza el a KINGDOM HEARTS sorozat kilenc közkedvelt fejezetét PlayStation 4-re.A KINGDOM HEARTS – The Story So Far – keretében a Keyblade forgató játékosok újra átélhetik Sora, Donald kacsa, Goofy és barátaik varázslatos kalandjait, ahogy megpróbálják megállítani az egész univerzumot fenyegető Heartless inváziót. A KINGDOM HEARTS – The Story So Far – gyűjteménnyel nem csak a rajongók, de a sorozat újoncai is elmerülhetnek a KINGDOM HEARTS történetében, és megismerhetik a KINGDOM HEARTS III*-mat megelőző eseményeket.A KINGDOM HEARTS – The Story So Far – tartalma:KINGDOM HEARTS HD 1.5+2.5 ReMIX- KINGDOM HEARTS FINAL MIX- KINGDOM HEARTS Re:Chain of Memories- KINGDOM HEARTS 358/2 Days (felújított HD átvezetőkkel)- KINGDOM HEARTS II FINAL MIX- KINGDOM HEARTS Birth by Sleep Final MIX- KINGDOM HEARTS Re:coded (felújított HD átvezetőkkel)KINGDOM HEARTS HD 2.8 FINAL CHAPTER PROLOGUE- KINGDOM HEARTS Dream Drop Distance HD- KINGDOM HEARTS 0.2 Birth by Sleep –A fragmentary passage–- KINGDOM HEARTS χ Back Cover (film) A KINGDOM HEARTS – The Story So Far – 2019. március 29-én jelenik meg PlayStation 4-re. (sajtóközlemény)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Tehát egy fél évvel később megkapjuk mi is a US-onlynak hirdetett übercollectiont? Két hónappal a KH3 megjelenése után? Ez aztán a marketingstratégia, gratulálok 😀

    • Várható volt szerintem, a kérdés az, hogy milyen árfekvésben kerül a boltok polcaira. Még egy utolsó rókabőrt le tudnak erről húzni, ha jó áron adják.

    • Szerintem nem volt hülyeség. A többségnek ez az első KH-ja (pláne boxon). Sokan kíváncsiak, hogy mégis mi történt az első két (meg még bőven azon kívül) részben.

      • “Szerintem félreértetted az élcelődésemet – az ötlet szerintem is jó, ez az egy csomagban való “”felkészülés”” a harmadik részre – ráadásul újoncbarát árcédulával – kifejezetten jó elgondolás volt. Viszont sorra jöttek a rossz kiadói döntések: kerekperec megmondták, hogy ez csak a US-ben jön ki, Európában nem (amire értelmes indokot kiadó még nem tudott még mondani – a martin által emlegetett Dark Souls trilógia szintén ez a kategória, és végül ugye az is megjelent nálunk). Limitált példányszámot adtak ki belőle, mondván, hogy a szétbontott fizikai 1.5+2.5 és a 2.8 amúgy is forgalomban van (ja, csak annak retail darabára annyi, mint amennyiért a teljes collectiont adták), meg van belőle digitális változat (ami minden nem US accountos számára elérhetetlen). Majd ahogy megjelent a KH3, nyilván megint volt egy népes játékosbázis, akik soha előtte nem játszottak a korábbi részekkel, de megvolt az igényük a pótlásra. Ez azt eredményezte, hogy nemcsak ez a So Far Collection lett hiánycikk, hanem már a két külön collection se volt kapható. Az eBayes nyerészkedők már 90 és 120 dolláros tartományban kértek pénzt érte februárban, és a pofátlanul magas ár ellenére is elpasszoltak belőle jópárat. Nem tudom, hogy mennyire tart még a KH3 miatti hype, de szerintem egy közös KH3-as európai megjelenés lett volna logikus erre a kollekcióra.Egyébként fun fact, hogy ugyan a KH3 kint van Xboxon, ez a collection viszont PS4 only :D”

    • US digibe ezt vettem, eleg izmos csomi. Mondjuk tenyleg kesett egy potyit ide a lemezes kollekcio.