Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Kingdom Hearts – szösszenetek a közelgő epizódokról

Tetsuya Nomura, a [b]Kingdom Hearts[/b] széria atyja számos új részletet árult el a közelgő megjelenésekről a japán Famitsu magazinnak.[b]Kingdom Hearts 0.2 : Birth By Sleep – A Fragmentary Passage[/b]- Az E3-on látott demó a játék elejéből származik.- Több, mint egy játszható Disney világ lesz, és mindegyik más-más kellékeket igényel. Például a videóban látott kastélynál a város helyreállításához és az idő manipulálásához “fogaskerekekre” lesz szükség.- Mivel csak egy [i]keyblade[/i] lesz elérhető, Aqua szintlépéssel lehet erősebb.- A maximalisták számára lesznek extra tartalmak.- Bár eredetileg Nomura azt mondta, körülbelül egy Kingdom Hearts világ hosszával egyezik meg a játék, most, hogy nekiült a végső alkotásnak, úgy gondolja, a játékosok meglepődnek majd. Szó sincs 30 perces demóról.[b]Kingdom Hearts III[/b]- A Dream Drop Distance és a 0.2 a Kingdom Hearts III prológusai. Azt akarta, hogy az oktató rész rövidebb legyen mint az előző két fő epizódnál. A fő sztori előzményt ebbe a két prológusba sűrítette, így amikor a játékosok belevágnak a Kingdom Hearts III-ba, nem kell hosszasan magyarázni, hogy mi is történik éppen.- Eléggé hirtelen kezdődik és az emberek nem értik majd, hogy “mit keres itt Sora?”. Szeretné, ha az új játékosok is bele tudnának csöppenni, de meg akarja jutalmazni azokat is, akik már régóta követik a történetet.- A Kingdom Hearts III-ról legközelebb a Kingdom Hearts 2.8 HD Final Chapter Prologue megjelenése környékén hallunk majd többet.- Jövőre 15 éves lesz a franchise és több ötlete is van az ünneplésre. Augusztusban elárul majd új dolgokat.[b]Kingdom Hearts Dream Drop Distance HD[/b]- A 3DS verzió összes Dream Eater segítője jelen lesz, beleértve azokat is, amelyek AR kártyák által szerezhetők meg. Lesznek teljesen új Dream Eater lények is.- A játék 60fps-en fut.- Átdolgozták az érintőképernyős funkciókat úgy, hogy PS4-es kontrolleren is futni tudjanak.[b]Kingdom Hearts χ[/b]- A Kingdom Hearts III összekötő jelenetei olyan jól néznek majd ki, mint a χ Back Cover.- Boldog az Unchained χ fogadtatásával.- A rendes Kingdom Hearts χ PC változatának szerverei szeptemberben leállnak. Augusztusban jön az utolsó frissítés, így a játékosoknak egy hónapja lesz befejezni a történetet.- Hamarosan kettéválik a χ (PC) és az Unlimited χ (iOS/Android) története.- Jelenleg a χ történet “első évada” zajlik. Amint véget ér, elkezdődik a “második évad” az Unchained χ-ben.- Arról még nem nyilatkozik, hogy melyik történet minősül “kánonnak”: a rajongóknak kell rájönni a játékon belül. (A χ japán exkluzív és nincsenek tervek a lokalizálásához.)- Az Unchained χ támogatást és frissítéseket jóval a Back Cover megjelenése után is kap majd.A [b]Kingdom Hearts III[/b] jelenleg is készül PlayStation 4-re, míg a [b]Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue[/b] decemberre várható kizárólag PlayStation 4-re.[i]Forrás: [a http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1236719]Famitsu a NeoGAF által[/a][/i]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Örülök mindegyik hírnek. Az x kanonizált történetéről valahol olvastam, hogy azért utazhatunk különböző világokba, mert ez valami szimuláció, és a könyv megjövendölt eseményeit játsszák a keybladerek. Animének viszont nagyon örülnék, csinálhatnának egyet a 15 éves évfordulóra.

 2. Vártam ezt az unchained-et, de nekem nagyon unalmas :/

  • Valszeg azért, mert az első 250 quest kb. filler. Igazán nagy sztoripontok kevés missionben vannak.

   • az tök jó de 250 questet végigszenvedni nem sok ember fog. én se pl. meguntam kb. a 65.nél

    • Ezt aláírom. De pont ezért nem is teljes értékű rész az Unchained X. A célközönség is elsősorban a grindelős mobiljáték-fanatikusokból és a hardcore die-hard KH-sokból áll. Én sem töltök annyira sok időt a játékkal, ha van pár szabad percem, akkor tolok néhány pályát, a sztorival up-to-date vagyok, de egyébként nem megy bele sok energia. A maga módján szórakoztató.

 3. Köszi, jó hogy van aki kitesz Kingdom Hearts híreket is. 🙂 Jövőre jönni fog a KH3 szerintem. 🙂

 4. De jó lenne ezt átlátni.:D Most játszom az Unchained X-et, óriási meglepetésemre kifejezetten jól szórakozom vele, pedig eszméletlenül idegenkedem a világától.:)