Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX – éld át újra kedvenc pillanataid

[i]ÉLD ÁT ÚJRA KEDVENC PILLANATAID A KINGDOM HEARTS 1.5 + 2.5 REMIX GYŰJTEMÉNNYEL [77675] A közkedvelt KINGDOM HEARTS sorozat részei a KINGDOM HEARTS HD 1.5 + 2.5 ReMIX keretében megújult formában térnek vissza, a KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue tartalmaival kiegészülve pedig első alkalommal biztosítanak lehetőséget a rajongóknak, hogy egyetlen platformon merüljenek el újra a páratlan kalandokban.Akiknek pedig még nem volt szerencséjük ellátogatni a KINGDOM HEARTS varázslatos világába, a KINGDOM HEARTS HD 1.5 + 2.5 ReMIX tökéletes alkalmat nyújt a pótlásra – még a KINGDOM HEARTS III megjelenése előtt.A [b]KINGDOM HEARTS HD 1.5 + 2.5 ReMIX[/b] az alábbi játékokat tartalmazza: [b]KINGDOM HEARTS HD 1.5 ReMIX[/b]- KINGDOM HEARTS FINAL MIX- KINGDOM HEARTS Re:Chain of Memories- KINGDOM HEARTS 358/2 Days (újradolgozott HD átvezetők) [b]KINGDOM HEARTS HD 2.5 ReMIX[/b]- KINGDOM HEARTS II FINAL MIX- KINGDOM HEARTS Birth by Sleep FINAL MIX- KINGDOM HEARTS Re:coded A KINGDOM HEARTS HD 1.5 + 2.5 ReMIX március 31-én jelenik meg PlayStation 4-re.[youtube]2zbYxa2fb0Q[/youtube](sajtóközlemény)[/i]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. mivel az egész széria kimaradt, ez majd befigyel nálam.

  2. Nagyon várom már! 🙂

  3. Jó lenne, ha patchelnék azokat a bugokat, amik játszhatatlanná teszik ezt a portot (save crashing…). Utána érdemes lehet beruházni erre.

    • Érdekesség, hogy az új Flaoutot a megjelenés előtt toltam, majd jött a day1 patch, és sokan panaszkodtak elromlott mentésekre.

      • A japán változatnál már csináltak egy gyors patchelést, de nem sikerült nekik orvosolni a hibát. A Kingdom Hearts 2-nél ha megkörnyékezel egy mentési pontot, akkor a játék néha random úgy dönt, hogy errorral kidob a játékból, és az addigi progress így megy a levesbe. A KH2 valamiért nem tudott megbarátkozni a 60 FPS móddal, mert ott egyéb problémák is előjöttek. Nem rakott sajnos túl sok effortot az SE a portolásba.