Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Kingdom Hearts 3 – Nomura tutira megcsinálja

Tetsuya Nomura a Famitsunak nyilatkozta, hogy előbb-utóbb enged a nyomásnak és megcsinálja a [B]Kingdon Hearts 3[/B]-at. A guru szerint ahogy csapatának lesz rá ideje, elkészül a game, arról azonban nem szólt, elkezdődtek-e már egyáltalán a munkálatok. Sok rajongó egy Playstation 3 exkluzív címben reménykedik, erre azonban a Square Enix vezetőségét ismerve kicsi az esély.Nomura úr nem konkretizálta, melyik stúdióban áll majd össze a KH3: Oszakában, ahol a PSP-s Birth by Sleep készült, vagy Tokióban, ahol még jelenleg a PS3 exkluzív Versus XIII-at hegesztik.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “””…ahol még jelenleg a PS3 exkluzív Versus XIII-at hegesztik.””vagy””ahol a – még jelenleg PS3 exkluzív – Versus XIII-at hegesztik.””Reméljük az első…”

 2. Ez egy PlayStation-ön indult sorozat, nehogymár shitboxra is kiadják!A Kingdom Hearts 358-2 Days-t meg elnézem nekik, de csak mert DS-em is van! XD

  • Mert ami Xboxra is kijön az már csak szar játék lehet…

   • Nem, nem azt akartam mondani hogy a XBoxra nem jönnek ki jó játékok (hiszen Box exkluzív a Lost Odyssey, Halo sorozat, meg a Gears of War is), jönnek ki jó multi játékok, meg mégjobb exkluzívak is.Én szimplán csak azt szeretném ha az egyik kedvenc exkluzív PS2-es játéksorozatom továbbra is exkluzív maradna (így legalább még egy sony exkluzívval szivathatám a PC-s meg az XBoxos haverokat. XD)A shitbox kifejezés meg nálam arra a két korábbi konzolomra (XBox Classic + Xbox 360 Elite) utal ami egy éven belül halt meg. Ekkor lettem Sony párti. Ezúton is elnézést kérek minden XBOX tulajdonostól akit esetleg megbántottam volna az előző kijelentésemmel!

    • Szerintem tuti nem lesz exkluzív, az üzletileg sem lenne a legjobb döntés. A PS2-es időszak nagyon nagyon más idő volt. A PC-s boxos haverokat meg ne szivasd, hanem játsszatok azon amitek van. 😀 Nem értem mivel lenne neked jobb, ha exkluzív lenne… 🙂

     • Igazad van, majd összeülünk, viszünk minden gépet és a kövelkező felállásban gémelünk:PC-s haver: —–> Metal Gear Sorozat (PS)XBoxos haver: —–> Warcraft 3, StarCraftÉn: —–> Halo 3 ODSTEgyenlet vége: NAAAGY SIKER!!! Mindenki boldog, Happy End!

  • Ettől függetlenül még PlayStation 3-ra is kijönne.

  • A Monster Hunter 3 is végül Wii-re készült el. :)Egyébként szerintem PS3 only vagy multi lesz (péestri +iksz), de persze Wii-nek örülnék a legjobban.

 3. Biztos megpróbálja elérni, hogy PlayStationre jöjjön.

 4. Király ^^

 5. Only X360!Csak hogy rend legyen. :S

 6. Remelm lesz PS3-ra.Elferne

 7. Nah végre. Tökmind1 hol merre izé hogyan, csak legyen faszányos mint az előző részek.

 8. A Birth By Sleep befejező videója után ez egyértelmű volt. Szerintem PS3/X360 lesz belőle, szinte 90%. Ha kijön PS3-ra onnantól nekem aztán olyan mindegy, hogy exkluzív vagy sem… 🙂