Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Kinek a főszponzora lesz a Mercedes?

A McLaren és a Mercedes között megromlott a kapcsolat az évek során. Ennek több oka is van, például a kémbotrány, mely nagyon rossz színben tüntette fel mind a csapatot, mind azokat, akik parnerei voltak abban az időben, így a Mercedest is.Idén több csapatnak is szállít motort a német cég, és jövőre még többnek fog, köszönhetően a jó erőforrásnak, hiszen év elején kiugróan teljesített a Brawn – akik még most is vezetik a ponttáblázatokat -, illetve az utóbbi két futamon igen jól szerepelt a Force India.Már korábban is felröppentek hírek, hogy a Brawn csapat autóinak orrára is felkerülhet a Mercedes jel. Most azonban úgy tűnik, hogy az ABA Investment – aki a Mercedes 15%-os tulajdonosa – 75%-ban felvásárolja a Brawn csapatot.Azt is csiripeli a sajtó, hogy nem csak a kémbotrány volt az okozója a McLaren és a Mercedes távolodásának, hanem az is, hogy Ron Dennis a bahreini sejkeknek adta el a csapat 30%-át és ez a Mercinek nem tetszett. Valamint a hazugságbotrány sem, melybe Dennis belekeveredett.Dieter Zetsche azt nyilatkozta, hogy ugyan szakítani nem akarnak a McLarennel de a partnerkapcsolatuk megváltozhat.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. itt is csak a pénz beszél, nem pedig az hogy a mclaren EDDIG kiegyensúlyozott jó teljesítményt nyújtott a brawnnak meg volt 1 jó éve… de még bármi lehet.

  2. Egyszerűbb lett volna azt mondani, hogy a 68szoros univerzumbajnokmegatehetséges Mclaren Vodafone Hemíltont szarrá alázzák a mercedes motoros sufnicsapatok.

  3. hmmmm érdekes

  4. “Ha lenne Honda, most óbégatnék, hogy “”meklárenhondáááát!!””, de hát nincs…Amúgy: ha jól emlékszem, a Mercedes ugyebár eredetileg Ilmor, nem? Ami tök poén, mert az IndyCar-ba is az Ilmor gyártja az etil-alkoholos “”Hondákat””.”

  5. Szerintem a Brawn… mivel a mekivel úgyis lejár a szerződésük.