Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Killzone: Shadow Fall – húsz perces bemutató

A holland Gerrilla Games a következő 20 perces videóban részletes magyarázattal tálalva mesél a PS4 exkluzív [B]Killzone: Shadow Fall[/B] című First Person Shooterről. Egy-két friss játékrészlet mellett a szoftvert hajtó technológiát is bemutatják.[YOUTUBE]QkRaTgb8oCk[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. 06:31-től mekkora királyság már.

 2. “Hát nekem az első volt azistenkároly.Ott a három karakterrel lehetett megcsinálni ua pályát, de eltérő útvonalakat adott, és az ember végig is nyomta 3X ua pályát.Akkori lövöldékhez képest az NPC AI-is meglepően jó volt. A sztori is elég összetett volt.Nekem sokkal jobban bejött akkor az, mint a későbbiek.A többinél az a Dídéj permanens partraszálló fíling volt, és szerint a sztori sem volt annyira kidolgozott. Szal először jó volt, meg meglepő az intenzitás, de egy játékon keresztül megunta az ember.Játékként a Resistance második része, ami megelőzte a KZ2 kiadását szerintem pl. sokkal több újdonsággal bírt. Az ügyességi részek, a hororisztikus hangulat, a gigantikus ellenfelek nagyon odabaxtak. Ehhez képest a PS3-as KZ részek olyan, kaland Afganisztánban jellegű lepusztultsággal és megfelelően “”izgalmas””, “”változatossággal”” bírtak, sajna mondom mégegyszer a sztoriban is.Az eddig látottak alapján legalább a pályák változatosak, színesek és helyenként monumentálisak lesznek.Látva azt a teljesítményt, ami ez mögött van bizony nagyon jó munkát, és sokat végeztek. A PS4 pedig iszonyat bika, hogy ezt ilyen minőségben hozza.Csak meg kell nézni az E3-on demózott multiplatform, vagy HBO exkluziv címeket (pl ryzsa), hogy ott hány objektum van a szcínen, milyen particle, tűz, füst effektel párosítva. Szal technikailag ez bizony nagyon odabax, nagyjából bárminek, bármilyen platformon, amit az E3-on mutattak.”

  • Jó lenne az első részt megcsinálni a mostani grafikai paraméterekkel. Na az nem lenne gyenge…

  • Gondolj bele, ez még csak a gép erejének kis részét használja ki (mint általában a nyitócímek) milyen játékok lesznek itt majd 2-3 év múlva?

 3. érdekes amennyire nem tetszett az előző videó, annyira profi ez a városi rész. igazi nextgen látvány. a dynamic dust effekt bitang jó lesz, azt lefogadom.mindezekkel együtt szerintem a KZ2 darkos világa ütött a legjobban. kár volt elhagyni, de hát a kazsuál gyerekek a neon színeket szeretik.

 4. Nekem meg pont az eddigiek nem jöttek be, de ez most tetszik, biztos megveszem.

 5. töltöm is le :]

 6. Az első killzone (és videója) ami nem fogott meg eddig. Szépnek szép, de mintha tök más játék lenne.

 7. Biztos nem veszem meg.

 8. Egyébként világosan elmagyarázza, hogy ez már másik koncepció elhagyták a lepusztult Helghast világot, és több színt visznek bele. Új platform(ps4), új világ. Személy szerint nekem is hiányozni fognak az előző részek hangulatai, de nem vagyok elkeseredve, nagyon várom.

  • szerintem biztosan lesznek olyan részek ahol visszatérnek azok a tipikus nyomott KZ hangulatok. a Helghast városból pl még alig mutattak valamit.

 9. nagyon jó lesz.

 10. Kell! Első napos! A Single nem is érdekel! Csak a multi! Killzone : Shadow Fall

 11. Nekem chrome-al tökéletesn működik.

 12. “Nekem a 2. és a 3. részben az a tömény “”háború”” ami nagyon tetszett. Remélem ez is ilyen lesz, bár eddig nem látom benne.”

 13. Eddig jobban tetszik, mint az előző két rész! Beszerzős lesz!

 14. ideális nyitócím 😀 ez megy a gép mellé day 1

 15. ez nagyon komoly volt, remek prezentáció.

 16. Tud valaki egy linket beírni. Mostanában nem jelennek meg nekem a videók, nem tom miért.Thx

 17. Nem rossz, nem rossz, de nekem már a 3. rész se ütött, pedig nagyon imádtam ezt a sorozatot. Talán adok neki egy esélyt, talán.