Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Killzone: Shadow Fall – fontos patch érkezik

A Guerrilla Games bejelentése szerint rövidesen egy igen fontos bővítmény érkezik a PS4 exkluzív [B]Killzone: Shadow Fall[/B] című sci-fi FPS-hez. A patch a már elérhető “10th Anniversary Expansion” (ebben mindenféle multis kiegészítők találhatók, Season Pass tulajoknak ingyenes) által megkezdett nyomvonalon halad tovább és illeszkedik a fejlesztők elképzelésihez, melyben alkalmi-heti-napi kihívások és események is vannak.A következő patch egy új fizetőeszközt a “valor” pontokat is hozza (ezeket minden in-game aktivitásért kapod majd), melyekkel “titokzatos dobozok” vásárolhatók, bennük tuning cuccokkal. Lesz “daily login bonus” és ajándék azért, ha több csatát nyomsz le zsinórban. A bővítést a Guerrilla a játékosok visszajelzései alapján alakítja. Ezt a következő játékuknál is alkalmazni fogják.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Most odáig jutottunk, h probléma, ha egy fejlesztőcsapat meghallgatja a játékosokat és ehhez alakítja a multit?

 2. Engem nagyon szorakoztat a multija. Kar, hogy mar nem megyunk csapatostul…

 3. Nem tudom én toltam egy darabig a multit, de a 2. részéhez képest nagyon nudli.

 4. Én nagyon sokat játszottam vele az utóbbi időben, de meguntam, túl jó lettem benn. 🙂

 5. Hmm nekem annyira nem jött be a játék hogy több mint fél éve meg van de még a sztorit sem bírom kijátszani mert totál érdektelen számomra. Remélem minnél hamarabb elviszik a játékaim.hu-n. Azért nem sok olyan volt életemben (egy sem) hogy úgy adok el játékot hogy ki sem játszottam. Nem gondoltam volna hogy pont a killzone lesz az. Eddig minden része tökre bejött, első volt a legjobb, na de ez pffffffffnem hiszem hogy ez a patch kurva nagyot fog majd dobni rajta.

 6. Hàt nem is tudom!!Ez nem killzone,a franc se tudja hogy mi akar ez lenni!!Tavaly decemberben vettem a ps4 mellè a black flaggel együtt.Mìg az Assasin törtènet totàl elvaràzsolt,ez hatalmas csalòdàs lett.De sajnos nem vagyok ezzel egyedül,mivel azt hiszem hogy rajtam marad.Sajnos mèg cserèlni sem tudom,azt mondjàk mindenhol hogy nem veszik be mert nem tudjàk eladni.Annyira szar lett hogy mindenki szabadulni akar töle.Nàlam a killzonet az elsö hàrom rèsz jelenti,ezt valami màs cìmen kellett volna a boltokba küldeni!!

 7. Jöhet!Mostanában úgyis a gyilokzónában vagyok.

 8. Halottnak a csók.

  • mert? Rohadt sokan tolják még mindig …. általában a multis játékoknál 1 év a határ… ezt akarják guerilláik kitolni… majd elválik sikerül e nekik.

   • Akkor a lag miért van? A 3-nál akkor jött, amikor már kevesen nyomták és mindenféle pingest összerakott. Kíváncsi lennék azért arra a számra, ami a rohadt sokat jelenti. 🙂 Elbaszták a multiját szerintem. Amikor megvettem és kiss-t-ék már pár hónappal a megjelenés után már alig játszottak vele az gyanús volt. Próbáltam megkedvelni, de nem ment. Kiegyensúlyozott harc alig volt. Általában valamelyik fél becampelte a másikat és erről szólt az egész. Ilyen esetben nekem mindegy, hogy melyik oldalon vagyok a kedvem elmegy.

    • Hát túl sokan nem tolják, pár dálutánból rájössz, hogy ugyanazokkal nickekkel találkozol. Kissé hamarabb unható szerintem 3-nál.Lagg meg killzone sajátja, a pingszűrés anniyban kimerül, melyik szerverre dobjon be, onnastól nem számít neki 17 vagy 80ms a pinged, egy csapat lesznek az új csatlakozók. Alapból minket EU-ba dob (angliai szerver), de rengeteg laggoló ölhetetlen kalózhuszár van fenn rajta. Korábban egy rossz utp kábel miatt az én pingem is ugrált, csodákoztam miért nem hal meg senki, rámentem pingre 125ms, és így a US east szerverre dobott be. Ja, hát ezért.

    • Amúgy mi is nyílván ezért játszottunk inkább min 5-en, mert akkor nem mi voltunk bekempelt oldal 🙂

     • Tudom, de már a háromban is unalmas volt, hogy az ellenfél ki sem tud jönni a kezdőhelyről. Ha nem röhögtem volna szanaszét magam a sok hülyeségen, ami a chaten ment, nem is játszottam volna vele. 🙂 Itt már klán sem nagyon volt, amikor megvettem. Később lettek társak, de a godmode-os laghuszárok miatt elment a kedvem tőle. Ha esetleg lesz következő Killzone, akkor tuti, hogy kivárok a vétellel, na meg reménykedem, hogy nem a Guerrilla csinálja, mert kellene már valami vérfrissítés.

   • “”” általában a multis játékoknál 1 év a határ…””Ezt mikor álmodtad? 1 év maximum a szar multis játékokra vonatkozik…Nézd már meg hányan játszanak még mindig MW1-MW2vel, BC2 vagy BF3-al.Pedig ezek már koránt sem egy évesek!”

    • Ezeknek is egy rakás szar a multija, csak sokkal több fanja van mint a killzone-nak. Attól nem lesz jó egy játék multija hogy a sok fan még évek multán is tolja.Amiket felsoroltál mindegyik laggos fos, tele kamperrel, stb. Főleg a BF te jó ég!

 9. Ez a season pass multin belüli extrákat jelent? Alapjátékhoz , kellett hogy járjon?

 10. Bíztatóan hangzik.

 11. nyami nyami… viszont a serverekkel is babráljanak, mert néha 1 tár is kevés egy ellenbe.

 12. Már azt hittem, hogy 3D-s lesz… 🙁

 13. Jól hangzik.