Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Killzone: Shadow Fall – beszélgetés a fejleszőkkel

Playstation 4 exkluzív címként került bejelentésre a Guerrilla Games [B]Killzone: Shadow Fall[/B] nevű futurisztikus FPS játéka. A game a Killzone 3 eseményei után történik jó pár évtizeddel (30 évvel), a helyszín pedig a Vekta bolygó, ahol a háború elől menekült helghastok és vektaiak élnek egymás mellett… nem olyan nagy boldogságban.A következő videóban a fejlesztők beszélnek arról, hogy a PS4 ereje rengeteg új ötlet és részlet megvalósítására ad nekik lehetőséget, valamint arról, hogy a masinára nagyon könnyű dolgozni.[YOUTUBE]MSszuiZXZPk[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nice lesz! Rajtuk múlik sikerkonzolként indul-e a PS4, ezért mindent beleadtak.

 2. Eddig remekül néz ki, de remélem ezúttal a multit is meg tudják normálisan csinálni. Mai napig kiegyensúlyozatlan. Sajna minden meccs arról szól, hogy az egyik csapat visz minden feladatot a másik meg be van szorítva és alig tud kijutni.

 3. helghast-okal akarok ISA-kat gyakni!Sosem értettem miért az ISA-kal vagyunk?!

 4. nagy kedvenc a Killzone …. kell 🙂

 5. nem lessz ez rossz.

 6. Majd egyszer tuti beszerzem, de Killzone miatt nem veszek gépet!

 7. Favorit nálam . :]

 8. Eddig nem mozgatott meg egy Killzone sem, de ez baró lesz, más nem, a látvány miatt 😀

 9. szép látványvilág. 😀

 10. ehh, sok újat nem tudtunk meg. Azért örülnék a készítők esetleg ebbe a kissé túl színes világba visszacsempésznék valahogy a KZ2 büntető atmoszféráját….

 11. nagyon szuper lesz!

 12. Jó-jó… én is a Killzone 3 miatt vettem anno Ps3-at,de mondjátok már meg,mit keres a képen egy macska??? 😀

 13. Killzone 3 miatt vettem Ps3-mat a többi szerintem egyértelmű 😀

 14. És azt mondják a játék már készen van, ott porosodik és várja hogy megjelenjen a ps4, én meg itt ülök és szétrobban a fejem, hogy nem játszhatok vele 😀

  • Pontosítok. A single rész van kész. Már egy jó ideje gőzerővel a multin dolgozhatnak a srácok :DA Sony jól bekavart nekem… ez az a cím amiért gépet akartam venni, hát nem launch címet készítettek belőle? szemetek 🙁

 15. Erre aztán az MS rákontrázhat bármilyen Halo-val, de csak próbálkozásnak lesz jó

  • Főleg, hogy az eddigi Killzone-ok mind történet nélküli techdemok voltak.A Halo 4 legalább nem csak szép volt, de érdekes singleplayer móddal is rendelkezett, ami nem 4 órás volt. A multiplayer sem egy kategória, akármennyire is sokszor veszem mostanában elő a Killzone 3-at.A franchise-nak még rengeteget kell nőnie ahhoz, hogy egy Halo-t megközelítsen. A Shadow Fall-al legalább úton haladnak, mert az alap felállás 10/10.Ahogy pedig kinéz. Wow. És nem, ezzel alig tud versenyezni akármelyik PC-s cím. Crysis 3-nál szebb. Majd a Frostbite 3-nál meglátjuk, hogy teljesít.

   • Történet nélküli techdemo-nak én a Crysis sorozatot mondanám.

   • Azért a Halonak sem egyből ment ez az általad említett fantasztikus singleplayer. Az első 2 résznek ott is finoman szólva is katasztrofális volt a történet vezetése. Ahogy az is az idők folyamán vált egyre jobbá, szerintem ennél a franchise-nál is egyre jobb lesz minden.Azért a történet nélküli techdemonak kicsit erős hívni, arra tényleg inkább a Crysis a jobb példa.

    • Halo már 10 éve ugyan úgy vezeti a történetet, nem értem, hogy lehet az első kettő jobb, mint a 4. rész, vagy a Reach. Még ma is figyelemre méltó, nemhogy 10 éve, mikor az egyetlen FPS, aminek valamirevaló története volt, a Half-Life volt.A Halo ráadásul elhozta az FPS-eket konzolra, ami akkor még hatalmas teljesítménynek számított.A 2. rész párhuzamos történetvezetése pedig egyszerűen zseniális. Még ma sincs sok olyan játék, ami ilyen jól csinálná a dolgot.A Crysis és Killzone között pedig alig van különbség. Az viszont tény, hogy a KZ alapfelállása sokkal érdekesebb.

     • Én pont hogy azt mondtam hogy csapnivalóan rossz az első 2, nem azt hogy jobb mint a 4. rész. :)Mikor végigvittem az elsőt én úgy éreztem hogy csak pályák egymás utáni sorozata történet nélkül, mert annyira gyatra volt a történetvezetés. Azt meg el kell felejteni hogy valaminek attól lesz jó a történet vezetése vagy úgy bármije mert az volt az első teszemazt konzolon.Ezeket mind az idő szépíti meg. Nálam is előfordult már hogy ugy emlékeztem hogy milyen űber király volt, ma meg már inkább csak szép emlék.

     • “Nem mindegy, hogy valamit megszépít-e az idő, vagy csak az ember a asját korában próbálja értékelni. Nyilván ma a narratíva nagyon harmatos. Akkor etalon volt.A legnagyobb hibája a pályák ismétlődése és egyhangúsága volt. A történetvezetéssel viszont nincsen probléma. Terminal-okat fel kell keresni. Time-capsule alapú a nagy része, az alap felvezetés pedig a megszokott. Kevésnek tűnhez azért is, mert a játék elég hosszú. nem nyomják folyamatosan a képedbe az überdrámai robbanáselévetődő önfeláldozó honfitársakat. Pont ezért annyira jó. A Halo nem sablonokból épült, hanem megteremtette őket. Ma ez lehet kevésnek hat, de akkor álleejtős kategória volt. Ezzel a Killzone aligha versenyezhet.””Én pont hogy azt mondtam hogy csapnivalóan rossz az első 2, nem azt hogy jobb mint a 4. rész. :)””Én pedig csak azt mondtam, ez a kijelentés szimplán nevetséges. Mondjuk azt, hogy neked nem tetszett.simon7109: Nyilván ezt gondolják az MGS4-ről is azok, akik nem játszottak az előző részekkel.Láttam már, ahogy rengetegen próbálják elvitatni a Halo érdemeit. Nekem nem a kedvencem, sosem lesz az, de még próbálkozni is fölösleges.”

     • Hát nem tudom, én a Halo 3-al játszottam csak, de az nem győzött meg.Hamar beleuntam, haverom fejezte be én meg néztem.A történet vezetése szerintem nagyon semmilyen volt, azt sem tudtam, hogy mi miért van.Az AI viszont nagyon jó.

 16. Felizgultam.

 17. 0:24-0:34 Elképesztő szép ez a kidolgozottság. De komoly lenne valami üldözéses jelenet a házak között.

 18. Vérprofi csapat, nagyon várom a játékot.