Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Killzone 3 vs. Crysis 2 – összehasonlítva

A Lensoftruth.com weboldal szerkesztői a különféle – gyakran erős konkurens – videojátékok technikai összehasonlítására építették fel magazinjukat. Nagyfelbontású videók és hi-res screenshotok egymás mellé pakolásával, valamint mindenféle mérésekkel igyekeznek eldönteni, melyik szoftver szebb, fut jobban és stabilabban, melyiknél milyen mértékű a képtöredezés.Legújabb cikkükben 2011 két AAA-kategóriás FPS-ét helyezték nagyító alá: a Playstation 3 exkluzív [B]Killzone 3[/B] open bétáját és a multiplatform [B]Crysis 2[/B] Xbox 360-as (exkluzív) multiplayer demóját.Bizonyára sokakat érdekel, milyen megállapításokat tettek a szoftverekkel kapcsolatban:- A harmadik KZ rész grafikáját nézve csak “kisebb mértékű” javulást vártak, hisz a Killzone 2 nagyon magasra tette a lécet a látványvilágot tekintve. Meglepetésükre a KZ3 jelentősen jobban fest, mint elődje- “Eszméletlen” gazdag a KZ3 in-game effektparádéja- A Killzone 3 a jelenleg futó legjobban kinéző FPS- A KZ3 sebessége állandó 30fps, még a legsúlyosabb akció közepén is- A Killzone 3-ban egyáltalán nem tapasztalak képtöredezést, a program tökéletesen fut- A Crysis 2-ben van némi töredezés, de ez csak a képernyő felső részében jelenik meg, és nagyon elvétve- A C2 közel tökéletesen fut, csak 1-2 nagyon sűrű akcióban döccen meg egy pillanatra[YOUTUBE]8wQmgifvvS0[/YOUTUBE][I](A teljes cikk [A http://www.lensoftruth.com/?p=27725]ITT[/A] tekinthető meg. A képanyag és a videó a Lensoftruth.com tulajdona.)[/I]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A KZ2 a legjobb fps. volt! A mai napig megállja a helyét! A KZ3 még szebb még jobb lesz, lett!!!! Nem is értem h minek hasonlitgatni! mindenképpen a KZ a nyerő! Ha lenne XBOX-ra is akkor a legsikeresebb konzolos fps lenne..

 2. C 2 sztem szebb…

 3. Hát,én is megnéztem vagy 3szor a videót HD felbontásban.Átkozottul durva mindkettő!A Crysis 2 jobban bejön.Az első részével rengeteget játszottam,és szerintem az egyik legjobb FPS PCn.A nano ruha zseniális ötlet volt!A lopakodásnak köszönhetően az ember tényleg szinte minden helyzetben eldönthette,hogy Snake-esen belopakodik az ellenség bázisára,vagy Rambo módjára aprít mindenkit,akit meglát.Tetszik és kész!:)A Killzone 3 mellett is emelem kalapom!Nagyon jól néz ki,de szerintem kihagyom…az első részével játszottam,tetszett,de egyetlen egyszer vittem csak végig.

 4. A mellékelt három képen mindkét játék irtó ronda (bár csak a kép egyötöde látszik, de nekem akkor sem tetszik).

 5. Mind kettő gyönyörű, de nálam a Killzone grafikája nyert egy hangyafasznyival 😀 Élethűbnek tűnik, és a színvilága is jobb hangulatot áraszt.

 6. Háború és háború…csak én unom?

  • Virágültetős fps-t szeretnél? 🙂 Vagy amiben aranyos erdei és mezei állatokat kell simogatni?

   • Igen pontosan. Valami inovativ ujdonságot.Ha már a virágokat emlitetted, emlékszel a Flower-re?Végülis az egy virágos fps volt, és nagyon nagy ötlet volt.Most ami némi reménnyel tőlt el az a portal2.Háború?Havonta jőn kettő. Köszi, de nem.Nem azért mert nem jók, hanem mert uncsi. Már semmi ujat nem tud felmutatni.

   • Olyat amilyen szerencsére most jön!A neve: Bulletstorm

 7. Nálam a LoT a múltkor járatta le teljesen magát, amikor a ME2-ről erőlködött. Majdnem bebizonyították, hogy a PS3 verza szarabb, mint a Boxos, pedig a PS3 verza az ME3 motorját használja. Biztos a készítők beégetik magukat egy ilyen malőrrel, de mindegy.:)A másik portálra ahol emiatt kritizálták őket beírtak, hogy mitköcsögösköcc kiscsákó, akkor is az énfaxom a nagyobb, mire a cikkíró kulturált módon azért helyrerakta őket.Van egy progijuk, amivel mérik a képtöredezést és most ebből tartják el magukat.Ez a cikkük is nagyjából lófaxt sem ér. Egy ex progit hasonlítanak egy multiplatformhoz, technikai részletekbe minimálisan mennek bele. És a végén megállapítják azt amit Pistike is lát az első blikkre, hogy a KZ3 iszonyat jól néz ki. Igen a libamáj valóban jobb mint a Big-Mac, bár van aki a Tokajiból is VBK-t csinál, annak mondhatod persze.Hát köszönjük Emőke!

 8. A Crysist majd kölcsönadja Tamáska, pénzt nem adnék érte.

 9. Én játszottam KZ 1-2-vel és Crysis-el is. KZ 2 megunhatatlan, Crysis 45 perc után letakarodott a vinyómról :S Dögunalmas vásári gagyi… pedig nagy PC-s FPS fan vagyok, nem egy PS3 fanboy… A KZ3-ról meg csak annyit, hogy az open beta egy pályájával játszom egész nap… és elég jól néz ki. Bár én a tenger mozgását átgondolnám a helyükben, KZ2-ben jobban tetszett.

 10. “Engem mindkét játék érdekel,bár a Crysis 2-t nagy valószínűséggel nem fogom megjelenéskor beszerezni,a Killzone 3-mat viszont már rég előrendeltem. A Killzone-univerzum ugyanis már az első résznél nagyon megfogott,ezért még egy esetleg jobban kinéző FPS sem fog elsőbbséget élvezni nálam. Hogy melyik lesz a jobb,az szerintem nem a kinézeten múlik,bár – ha már mindenképp a külcsín az összehasonlítás tárgya – a Crysis 2 kevés ahhoz,hogy “”megverje”” a Killzone 3-mat. A C2 esetében engem leginkább a díszlet szerű,kis túlzással doboz hatású épületek zavarnak. Persze még így is nagyon szép,de a KZ3-nál ilyesmi sehol sem tapasztalható. Az összkép sokkal szebb,minden a helyén van. Mint mikor egy rajz a végletekig ki van dolgozva,az árnyékolásnak és a tónusoknak köszönhetően olyan,mintha “”élne”” a kép. Ez az,ami hiányzik a Crysis 2-ből. Egy véleményen vagyok HUN_hatrix 67. hozzászólásával.”

 11. A Crysis a Cryengine motor reklámdemója amihez kitaláltak valami nyögvenyelős történetet meg hevenyészett klisé-keretet, a KZ pedig egy konkrét világ és konkrét történet. És a techdemók uncsik, mint anno a Doom3 is az volt. Persze lehet, hogy most van forgatókönyv és miegyéb a Cryteknél, de amit eddig láttam belőle, az maximum grafikában érdekel úgy 3 pálya erejéig. Steril pécé feeling, minden csupa kocka meg kör meg él és sarok, nincs benne semmi természetes a növényeken kívül.

  • Doom 3 uncsi? Egyik legjobb oldschool, a régi idők játékmenetét idéző FPS. Ráadásul az egyik legfélelmetesebb FPS.

   • Ahogy frost is írja, az érdekes kezdés után igen hamar átment sima és kiismerhető shooterbe. Ha sarok jött, tuti mögötte volt a szörny, stb. Egy jó horrorban nem spontán ijesztgetnek, hanem tartják a feszültséget és a pár jól elhelyezett ijesztéstől tényleg besz*rsz.

  • A Doom 3-ról nem nyilatkozok,de a többivel teljesen egyetértek. Ettől függetlenül be fogom szerezni a Crysis 2-t is,mert biztos vagyok benne,hogy jó játék lesz. Annak ellenére,hogy nekem valahogy olyan üres az egész és még mindig van benne valami unszimpatikus.

 12. Ja és nálam egyértelműen C2 ugyanis a KZ képi világától hányok.És egy kis plusz adalék:http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-tech-analysis-crysis-2-demo

 13. azt nagyjából vágtam, hogy erről fog szólni ez az év, de, hogy mindezt már a demók és 2 totál más témájú pályán teszik, azt nem. valószínűleg egyik játék sem itt mutatja meg igazán mire képes. Ráadásul az x360 multidemó erősen szenved level-of-detail problémától, feltűnően váltogatja a részletességet a játék.Amit a C2-ből leszűrtem, hogy technikailag nagyon fejlett, tele szenzációs effektekkel, vajsima COD-szerű megjelenítéssel. Viszont a saját-karaktermozgás messze nem olyan élethű mint a KZ3-ban. Több apró részlet van a pályán, de ez a témája miatt nem mérvadó. Nyitottabb terekkel operál, ami kevésbé izgalmas, emiatt nekem szinplán csak szép.Amit eddig a KZ3-ból amit láttam, messzemenőleg maga alá gyűri a c2-őt. Eleve ott van az a továbbfejlesztett grain filter ami eltolja a kinézetet filmes irányba, és ha beindul egy komolyabb csata, amit ebben a részben a végletekig fokoznak, akkor olyan mozgalmas effektorgia veszi kezdetét, ami messze a generáció csúcsa. És itt nem tűéles textúrákról van szó, meg élethű kinézetről, hanem artwork-ről, amihez minden pálya igazodik. 3x izgalmasabb atmoszférája van, mint a c2-nek.csekk: http://www.videogameszone.de/Killzone-3-PS3-234312/Bilder/Killzone-3-Alle-Screenshots-auf-einen-Blick-Der-PS3-Shooter-als-Bildergalerie-809455/galerie/1485536/?fullsizeRáadásul míg a KZ3 valódi 3D-t kapott, a C2 egy trioviz-szerű megoldással működik, ami a mélységélességgel való trükközést jelenti. Persze 3D hatása van valamennyi, de hamar látható az eljárás gyengesége…Egyetlen előnye, hogy elvileg a KZ3-al ellentétben ez nem csökkentett felbontással fut.btw ha valaki nagy mennyiségben szeretne, logikátlan, idióta összehasonlítgatásokat, rakja be kedvencekbe a gamingbolt.com-ot. A szerkesztő napról-napra igazolja, hogy mekkora f*sz.

 14. ja nem csak gazdagabb, de szebbenk is tűnik

 15. “kábé ott látni a különbséget a cryben,hogy itt van rendesen “”üresjáratú helyszinek””. Killzoneban (az eddigiekben is) a folyosó,szoba, minden be volt rendezve. Addig itt ilyenre nem adnak. Ott egy korlát ,mellette egy váza azt kész. Max beraknak csöveket, meg egy üveghazázat növénnyel azt kész.De az a tussal ütés ,meg tárazás. Inkább praktikus és egyszerü mint kidolgozott. A kidolgozottban viszont ott van a munka,hogy a gerillások mikre figyelnek. Lehet kevesebb (sőt biztos) grafikában a K3, egy hitech pc kütyüs CRY2-nél, de ennek ellenére gazdagabb látványban.”

 16. igy kepek alapjan egy rakas szar a Crysis2.ezeket latvan meg se nezem a videot.inkabb majd kiprobalom a PS3-as verziot, es majd utana vonok kovetkeztetest hogy melyik a jobb, de egyenlore a KZ3 a nyero.

 17. “Lesz még itt összehasonlító videók és képek, csak jelenjen meg mindkét játék.Lesznek összehasonlító képek a játékokban történetében bejárható helyszínekről, lesz még ismét a multikról, természetesen lesz Crysis 2 PS3 VS X360 VS PC képek, videók. Sőt lehet, hogy valamely pihet agyú csinál olyan képet is, amely “”ilyen lenne a Killzone 3 X360-on és PC-n “” szellemben születik és tán még videjót is molyol hozzá. :)Amúgy engem mindkét FPS érdekel, sőt még a Resi 3 is ! :)”

 18. Túl PCs… amikor ezt meghallom mindig leborulok a székről… Igaz a PCben biochippek vannak, és egész más megjelenítésre képes… Hiszen egy másik dimenzióból került ide, ezért semmi köze technológia szinten a konzolhoz… puff XD

 19. Egyik sem jó nekem. FPS. 🙁

 20. Szép a Crysis, de túl PC-s.A Killzoneban a különböző anyagok szépen olvadnak egymásba mint ha évek alatt összerohadtak volna.A Crysisben viszont elüt egyik a másiktól. Olyan mint ha a fű, a deszka és egyéb dolgok nem egy helyen lettek volna évekig és nem értek volna össze, hanem különböző helyről érkezve most pakolták volna őket egymás mellé.

 21. Sokkal szebb lesz mind 2 full verzában!Fölösleges volt ez a hasonlítgatás,szerintem!Mind 2 külön világ,ahogy már taglaltátok,lentebb!Konkrétan Föld vs. IT bolygója!De maga a környezet feeling-je,maga a játékoknak is külön feeling-jük van!De már írtam máskor is…..KZ uaz a lomha marcona katona(kamionszimulátor) :)C2 meg nikkel bolha,pörgés ezerrel!Mind 2 kiváló a maga nemében!De a KZt nem lehet a többi FPSel egy zsákba dugni!C2 megint csak egy beautiful fps a crytektől.De ne unjuk a közepétől a babás ragdoll-ja miatt! 😀

 22. A killzone beta király lenne, ha lehetne vele játszani.Hibakódokban az első helyen van, ma szerencsés nyertesek a 20008 kódban gyönyörködhetnek játék helyett, de aggodalomra semmi ok, holnap, holnapután valamint a fennmaradó 9 napban a többi hibakód is kisorsolásra kerül, sőőőőt….. megbízható források szerint újabb hibakódokra is számíthatunkSPOILERPL7553+!%ESETLEG:&@43652—–251435DE LEHET MÉG:ÖÖÖÖddDskjs221616_:njhbdzIS…….

  • “Lehet hogy még egy “”sexyboy92″”-t kapni fogunk megjelenésig!”

  • Nem tudom miről beszélsz… nekem soha semmi baj nem volt eddig az open beta-val, pedig reggeltől estig azt játszom 😛

  • Én mindig 3x tudtam csatlakozni.Briefing roomba dob,kilépsz.és reconnect!Ennyi!Szomi vok kicsit mert már unom azt a mapot. :(Bár KZ2 vel sem MPztem sokat,az nem sikerült valami jól! Szerintem!Nem kötött le!

   • A gond az, hogy nem lép be sehova, csak dobálja a hibakódokat, legutóbb vagy négyszer próbáltam meg.Ha összehasonlításnak vesszük pl a Bfbc2 betát, ahol semmi gond sem volt, akkor elég gáz.arról nem beszélve,hogy 20 nappal a megjelenés előtt ez nem annyira beta, inkább demó, akkor eléggé elrettentő…

 23. Az igazsághoz szerintem hozzá tartozik, hogy majd a Crysis 2-t a single player részen kell megnézni……Az 1. rész is sokkal faszább volt single-be mint multiba.

 24. És ím győzedelmeskedett a jobbik

 25. A Crysis sokkal realistikusabb míg a Killzone színesebb amitől az egész elvontabb. De nálam a killzone a nyerő mert végre használhatom vele a moveomat.

 26. Nekem a C2 műanyag, attól függetlenül nem rossz!KZ3 meg él!

 27. Az biztos, hogy a Killzone 3-at fogom megvenni elsőnek, de később talán a Crysis 2-őt is beszerzem.

 28. crisis tul pc-s grafikáju

 29. “Egy-két dolgot leszűrtem a “”vidijóbul”” :1. mind2 gyönyörű , de a Killzone dizájnja egész egyszerűen überelhetetlen . 2. a KZ3-ban fantasztikus effektek tömkelege van . 3. írta itt vki , hogy a C2-ben szebbek a belső terek . ezzel nem értek egyet , bár csak a KZ3-mal (mpb) toltam , de az elmondható ,hogy szuperkidolgozott minden részlet . 4. nagyon jó döntés volt a PS3 !!!!!5. a sok PC/X360 tulaj biztos irígykedik egy kicsit , van mire . Az eddigi legjobban kinéző FPS -és ebben benne van a C 1-2 is !!”

  • én vagyok akkor az egyetlen aki nem irigykedik? én eljátszogatok majd a c2-vel is pc-n

   • Hajrá, hajrá!

   • Annyit még hozzátennék hogy valószínűnek tartom azt hogy a c2-nek nem lesz olyan űberbrutál gépigénye mint az elődjének, mivel abbanmazért egy jungelt kellett megjeleníteni az pedig nem egy könnyű feladat meg egy nyílt világot tengerrel meg mindennel, ebbe meg csak házak vannak. de ami igaz, hogy konzolon még mindig a Kz3 a jobb látványban, kíváncsi leszek egy dx11-es vagy csak dx 10-es full beállítással hogy fog kinézni a c2

 30. Nagyon sok értelme van az összehasonlításnak mivel a crysis 2 xbox360 verzió számomra ezért az egész nem ér semmit.

  • Csak egy kis érdekesség, semmi több!Nem is olyan régen a nemzetközi meg a hazai vérpistikék is szentül állították azt hogy a C2 sokkal sokkal szebb és királyabb lesz mint a Killzone3, erre tessék, legalább olyan jó a KZ3…

 31. KZ3 még mindig királyabb 🙂

 32. Szerintem mind a kettő durva jól néz ki. Kár hogy nem szeretem egyiket sem 🙁

 33. Már mondom, hogy rendesen be tud lassulni a KZ3 beta multiban Moveal. Ennyit a 30 Fpsről. A C2 meg ránézésre is gyorsabban fut, bár konzolon a KZ3 jóval szebb C2nél.

 34. A Killzone világa,fegyverek,ellenség stb sokkal jobb véleményem szerint mint ami a Crysis-ban látható/található.Ez pedig nem mellékes egy FPS játéknál.Az pedig üzenetértékű,hogy pont ezzel a címmel hasonlítják össze vizuálisan.

  • “Szerintem is. A C a valósághűség felé hajt míg a K inkább egy alternatív sci-fi valóságot lő be így persze, hogy a színek, formák, az egész képi világ kicsit el van tolva a valósághűségtől a videojáték világa felé. 3D-s szakemberekkel beszélgetve (és a neten sokat olvasva) tudtam meg azt is, hogy a videojáték-fejlesztésben és a filmiparban dolgozó 3D grafikusok, speciális effektekben jártas szakemberek bizony nem “”kompatibilisek”” egymás munkaköreivel. A filmek többsége a valósághűséget, míg a videojátékok világa a legtöbb esetben más színvilágot követel meg. Így aki előzőleg filmeken dolgozott nehezen szokja meg a videojátékokba való textúra és modell gyártást és vica versa is igaz ez.”

 35. Full-osan néznek ki!!

 36. Mind tudtuk (PSC), hogy a KZ jobb! Minek öltek bele oly sok munkàt megkèrdezhettek volna minket! 🙂

 37. A Crysis 2 sokkal jobb mert van benne, sárga virág,piros virág, fehér virág, fali növény, dobozos gyep, dobozos hosszú gyep, bokor, fa, cserepes virág armada, üvegház, kék ég, ingyen víz. A Killzone 3-ban csak hó van, szar idő, minden fémes, a víz is jeges, sötét az egész, tehát minden ami a képen látható a Sátán birodalmát reprezentálja, nem beszélve a világító szemű pokol démonokról. A címek is sokat elárulnak. A Krízis felhívja gyermekink figyelmét a környezet megóvására ( a virág tolvajokkal el kell bánni), a természet szépsége pedig balzsam a szemnek és a léleknek. A Gyilokzóna, csak ölésre buzdít, és az alvilág szörnyeivel való BARÁTSÁGOS küzdelemre. Plusz meg van a lehetőség, hogy a Sátán katonáinak bőrébe bújva, embereket öljön ártatlan gyermekünk, miközben ezzel a számítógépes kompúter játékkal játszik. Kérem a szülőket, hogy inkább a Krízis 2 című játékot vegyék meg csemetéiknek, különben lelküket megfertőzi a GONOSZ!Üdvözlettel: Bél Géc

  • A hszeiden mindig tudok röhögni egy jót, köszi! 😀

  • “Bocsi, de hülyeséget írtál…Először is: Ez az összehasonlítás mind a kettő esetében csak 1 pálya van feltéve. (nyilván itt is ott is lesz sötétebb-világosabb pálya)Másodjára: Mind a kettő a gyilkolásra buzdít, s egyiknek se lenne szabad gyerek kezébe kerülnie. (sőt szerintem boltokba se…)Harmadjára: A “”gyilkoló zóna”” háborút illusztrál, mint az FPS-ek nagy többsége, ha már egyszer az ember egy csőlátású háborús, véres, fegyveres játékkal akarnak játszani, inkább a Killzone 3.-Mert SONY-Mert jobb a grafika, és a játékmenet-Mert emberségesebb, mint Pl. a CoD, vagy Battlefield, meg az egyebek.-Stb.”

 38. Nem tudom, hogy ki mennyire érti meg annak a dolognak a fontosságát és fogja fel a súlyát, hogy 30 fps betonkeményen áll…. de ez valami eszméletlen! Ki merem jelenteni, hogy a Guerilla játék motorja űbereli technológiában a CryEngine-t bár való igaz, utóbbi már olyan mint egy karácsonyfa a sok belepakolt feature-tól ami kis mértékben, de a stabilitás kárára megy.

 39. Egyébként az alsó 3 kép alapján számomra a Crysis 2 egy lehelettel élesebbnek tűnik, nekem mégis összlátványban a Killzone 3 jobban bejön.

 40. Szerintem a 2 game közül a Resistance 3 a jobb 🙂

 41. belső területek Crysis, nyílt terepen Killzone a nyerő szerintem.

  • “Érdekes, szerintem pont fordítva. Az első Crysisban hatalmas nyílt területek voltak, KZ-ban meg a legtöbbször csak háttérnek volt a nagy tér, a “”cső-FPS”” érzés megmaradt.”

 42. crysis 2 pc-s demo mikor jön? am konzolon alap hogy a kz a szebb

 43. Nagyon jó ilyen híreket hallani a Killzone 3-ról. Perfect game lesz.

 44. “Na akkor nézzük1. Grafika: Egyformán szép mindkettő. Legyen egyenlő.2. Látvány szerintem a Killzonnál hangulatosabb, a Crysis nekem olyan “”semmilyen””. 3. A Hangokban viszont a Killzone csúnyán megveri, ezt mindenkinek be kell ismernie, aki szerint nem az süket. 🙂 Pontok szerint ugyanez…1. KZ-10p, Cry- 10p 2. KZ-10p, Cry-9p3. KZ-10p,Cry-7pÖsszegezve: Killzone 30/30 pont, a Crysis meg 26/30 pont. Nekem így jött ki. xD”

 45. Én csak azt láttam a videóban, hogy mindkettő faszán néz ki. 😀

 46. A Crysis 2-ről mindenki tudta ,hogy csak akkor ütött volna ,ha a grafikája tényleg áll leejtős lett volna. Szerintem hatalmas nagy bukás lesz, de NE legyen IGAZAM.

  • Azért ne legyen az mert szeretném majd megvenni!:)Hirtelen fordulásnál azért nem gyengén leesik a C2-nél az fps érték! KZ3-nál ilyen nem láttam a videó alatt.

 47. Ez a Killzone 3 sokkal jobb lett mint reméltem 🙂

 48. Gyerekek, és ez csak a béta volt! A végleges verza még ki tudja hogy mit tartogat!:)A KZ3 legalább olyan minőségű grafikailag mint a világ legszebbjének tartott Crysis, szerintem ez nem kis szó.

 49. A K3 béta alapján a grafika fantasztikus, viszont a textúrákon és környezeten van MIT javítani.

 50. A videó nem stimmel.

 51. Hát ha a PC-hez viszonyítjuk, akkor az a 30fps nem túl sok. Azt vettem észre, hogy joy-jal játszva a 30 fps simán tökéletes, míg egérrel már nem. Egérnél ha nem 60 fps-sel megy a cumó, az engem egy kissé zavar.

  • Nem is te lennél ha nem jöttél volna ezzel a konzol vs pc szöveggel…Ha nem jön be akkor játszd majd Pc-n, ennyi!

   • Én csak észrevételeztem, hogy PC-n ha nincs 60 fps akkor érződik, hogy akadozik, konzolon/PC-n joy-jal viszont a 30-nál sem érződik hogy szaggatna. Nem volt tervem lehúzni a konzolokat.

    • Szerintem a konzolt és a PC-t össze sem szabadna hasonlítani. Az kb. olyan, mintha egy terepjárót és egy sportautót hasonlítanál össze. Egyikben stabilan sokáig megvan az erő és a potenciál, a másik meg rövid távon hagyja ott a másikat de kisebb a tankja így gyorsan lefullad. Értem itt, hogy A Crysis 1-hez használt grafkártyád a C2-höz már max a közepes, elfogadható szinthez lesz elég míg a Kz3 jobb minőségben fut mint az elődje mégsem változott a hardver amin fut.

     • Én nem hasonlítottam össze a konzolt és a PC-t. Igen, az elején úgy írtam, hogy konzolon nem tűnik fel, de aztán azt is írtam, hogy kontrollerrel nem tűnik fel az fps különbség FPS játékban. Magyarán azt írtam, hogy kontrollerrel nem tűnik fel FPS-nél, hogy csak 30 fps. Nekem PC-hez is van kurbli, vegyétek úgy, hogy az egeremet hasonlítottam össze a BOX kurblimmal.

     • 25 FPS-től folyamatosnak látja mindenki a képet.nem azt mondom,hogy nincs kulombség 30 és 60 kozott de alig észrevehető.na meg ahhoz,hogy a Crysis 2 pc-n menjen 60 fps-el atomerőmű kell hozzá:D

  • 30 FPS fölött nem lényeges a különbség, nem sok különbség van egy stabil 30 és stabil 60 FPS között.

   • Szaggatást én sem érzékelek. Csak (szigorúan egérnél) ha jobban rácélzok valamire és jobbra-balra fordulok egy kicsit, némi késést veszek észre. Kontrollernél ilyet nem nagyon érzékeltem.

  • és pc-n melyik videó kártya viszi a Crysist 60 fps-sel, minimum olyan látványvilággal mint bármelyik konzolon? és mennyibe kerül az a videó kártya? szoktam a Gamestarban olvasni a vidkari teszteket, pusztán kiváncsiságból, és még nem nagyon találkoztam ilyennel.

   • Felesleges a 60 FPS, a stabil 30 az én gépemnél megvan és az annyira nem csúcskonfig. Nagyobb robbanásoknál hajlamos egyedül a beszaggatásra.

 52. ez az a videó? 😀