Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Killzone 3 – PlayStation Home invázió

A Sony Computer Entertainment érdekes promóciós kampányt indít el a Playstation 3-as PlayStation Home virtuális világában, a PS3 exkluzív [B]Killzone 3[/B] február 25-én esedékes debütálása alkalmából. 2010. január 27-ről Helghast invázió indul a Home-ban, melynek során a jól ismert avatar-bulihely, a Central Plaza lesz az ISA utolsó menedékvára.A PlayStation Home userek segíthetik az ISA evakuációs műveletét: egy három fokozatban játszható mini-game gyűjteményen keresztül. Ennek során Killzone kiegészítőket nyerhetnek avatarjaiknak. A pályák abszolválásával “Unlock Points” kredit nyerhető, mellyel majdan fegyverek és speciális tulajdonságok lesznek vásárolhatók a február végétől elérhető Playstation 3-s szoftver multiplayer szegmensében.(Bár ez minket magyarokat nem annyira érint, de előrendelői akció is indult a Home-on keresztül: az Amazon Helghan Jet Pack kosztümöt, plusz Retro Map Pack és Unlock and Load Pack DLC-ket adott a pre-ordereseknek. Az IGN-nek van videója is róla.)[YOUTUBE]M2npQ9OMuMQ[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ezt ki fogom próbálni 🙂

 2. És Home-ból nem lehet Magyarországra rendelni?

 3. Na majd meglesem, bár utálom a Home-ot.

 4. Köszönöm.Hogyha a játékmentéseidet átmásolod az angol acountra akkor nem lesznek megg ott is ugyan azok a tofeák?

 5. Eddig leszarós volt a Home, mivel magyar accal játszom, és minden második kis Vér Pistike beszólt amikor látta, hogy az angol accomnál egy darab trófea sincs, de lehet, hogy most visszanézek.

 6. holnaaaaaap!!!!!!!!!

 7. Én most is benne vok a homban azon belül a plazanal de it nem változot semi 🙁 még várnom kell egy napot?

 8. Helyes! Kell a promóció a játéknak és a Home-nak is!Azt viszont sajnálom, hogy a LittleBigPlanet2 megjelenésére összedobott Home square nem került a hirrovatba(se itt se máshol, úgy látszik mindennél előrébbvaló az FPS a portálokon), pedig ahhoz is volt minijáték meg minden egyéb mint most. Ha valakit érdekel -egyébként érdemes megnézni, begyűjteni a dolgokat, rohadtjó- siessen, mert logikus annak a helyére kerül a K3.

 9. Amikor indult voltam fent párszor, azóta eszembe sem jutott, talán most megint megnézem.GT5-s extra nincs benne 🙂

 10. wow!! 🙂

 11. Utoljára a Socom confrontation-hoz szerezhető arany AK47-miatt voltam fent Home-ban, egy AK47-est kellett szétszedni és összerakni időre. Jó dolguk lesz a killzone rajongóknak, itt lesz ez, jövő héttől meg public beta.

 12. ááá de jó , lhet ho fére teszem amivel most játszok és egész nap a homba leszek , köszi dawid hun enyire még én sem tudtam ho mi aza home.

 13. A HOME még mindig béta?

 14. Én a Robot Chicken miatt szoktam kb havonta látogatni, lehet kicsit sűrűbben fogom látogatni amíg tart a helghast uralom a home-ban.

 15. Azt hiszem, hogy ismét visszatérek a home-ba….nagyon rég nem voltam fent 😛

  • Mi az a home?Amúgy attól tartok, fizetősek lesznek az extra pályák. 🙁

   • Egy olyan hely, ahol a retardáltak koncentrációja 100 az egy négyzetméteren. XD Legalábbis amikor utoljára fent voltam nem volt olyan sarok a square-en ahol ne akart volna valaki megsexuálni 😛

    • Ok, de mi is ez? XD

     • “Olyan mint a facebook csak virtuális világban. Játékokat játszhatsz és főleg pénzt költhetsz a virtuális énedre és lakására. Lehet filmet nézni, ruhákat, berendezési tárgyakat szerezni játékokban. Több hely is van ahol különböző hülyeségeket művelhetsz. Mindig van valami extra “”városrész”” is pl. most ez a Killzone 3-nak. Az E3 kiállítás sony standját is megcsinálták virtuálisan ahol videókat lehetett nézni de meg volt csinálva a Resident Evil 5 egyik faluja is, Resitance 2 témájú játékok, Red Bull Air Race, stb. Ha nem akarsz pénzt költeni a ruhákra, akkor játszanod kell, hogy kapj de a boltokban is akadnak ingyenes cuccok. Kapsz egy saját lakást de vehetsz újakat is…persze valódi pénzért. Van Disco ahol táncolni lehet, és van moziterem is ahol teles filmeket és filmbemutatókat játszanak. Bownling pálya és minden egyéb. Szóval mindig bővül.”

     • WTF! XD

 16. A Playstation Home még működik ? : S -osztminek?-