Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Killzone 3 – nemzetközi tesztpontszámok

A nemzetközi videojátékos szaksajtó képviselői az embargó lejártával egyszerre lökték fel a netre a Playstation 3 exkluzív [B]Killzone 3[/B] tesztpontszámait. A következő értékelések születtek:[B]Game Front – 95/100Gamespot – 8.5GameTrailers – 9.4Just Push Start – 5/5PlayStation Lifestyle – 10IGN – 8.5VideoGamer – 7TSA – 91UP – B+CVG – 8.5Eurogamer – 8Destructoid – 10Examiner – 5/5PSU – 9.5Videogameszone – 93/100G4TV – 4/5Joystiq – 3.5/5[/B]A két nagy amerikai felület, a néha elég szeszélyesen és következetlenül pontozó IGN és GameSpot egyaránt 8.5-tel hozta a review-t. A konkurencia irányába részlehajlónak mondott GameTrailers ugyanakkor majdnem maximális pontot adott, 9.4-et. A két igen nagy portálnak számító Joystiq és a VideoGamer óvatosan mérte a pontokat, kb. 7-re hozták a tesztet, a mértéktartó Examiner és a kifejezetten minőségi Destructoid viszont maximumot adott a Guerrilla munkájára.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A pontok magukért beszélnek!!

 2. hat a beta MENU hihetetlenul rondara sikerult….

 3. Szerintem néhányan nem joy-al játszanak, mert sokszor nagyon durva fejeseket adnak és pontosan is céloznak:D:D.

 4. “nekem, ma kb 3 óra game után a szemem, a fejem, kib@szottul fáj….az irányítás olyan mintha “”odaragadna”” majd hirtelen elengedne….lag??? f@sztudja, de nekem olyan mintha a karakter részeg lenne….a COD jobb (hihihihiiihiihi)na igen csináltam 10killsztíket! csak a fejem ne fájna… aaagh…”

 5. Ollyan 00:30 felé tinektek is errort ír ki? Márt megint nem mennek a szerverek?

 6. Nekem nem tetszett eddig a KZ3 mert minden jó játékot összekevert és így keletkezett.De ma játszottam a betával. (Egész nap…)Megváltozott a véleményem

  • Ez a béta valóban nagyon ütős! A 2. részben is nagyon bejött nekem, bár pár hónap után azért meguntam:). Ezért mindjárt megyek is játszani megint:D:D.

 7. “Emberek! A helyett, hogy egymást győzköditek olvassatok el a teszteket (feltéve ha valaki beszel angolul, németül) és kiderül mi is a dörgés.Kétségtelen, van mibe belekötni a KZ3-nal is, de a grafika ami hibátlan, egyszerűen fantasztikus a látvány. (nem a multiplayer betarol beszelek) Szinte minden teszt kiemeli a megvalósítást. Új mérce született a KZ3 személyében. Ahogy lentebb mar beraktam:””Killzone 3 is easily one of the best looking games on any current platform, and makes war-torn worlds look beautiful.”” Ennyi”

  • Nem látom hátrányát a győzködésnek, csak elbeszélgetünk. Nem vita, megy, így még élvezni is lehet az eszmecserét.

 8. A Killzone az Killzone. Mindig is megosztotta a játékos-közönséget, de aki ráérzett az ízére, az örökre a rabja maradt. Így jártam én is. Egy ilyen coming-out után nem fogom tagadni, hogy fanboy vagyok. A KZ3 számomra már most az év egyik legnagyobb durranása. (A pontszámok amúgy szerintem elég jók… főleg, hogy én alapból hozzáadok mindegyikhez legalább kettőt. 🙂 )

 9. És lön , metkaptuk a jKillxone3 bétát! mi barmok eddig miért játszottunk eazel kb 15 órát. Most felvágom az ereim ,mert a bal oldali sarok eléggé háromszög. A fegyómeg szarul szól mint marinéni végbélnyílása.!Kérdem Ém ? Kötelezö játszani vele??Van akinek tetszik és v. nem. (most csunyákag írtam volna azokról akik …… ) vannak akik csak egt év mulva veszik meg és nekik tetszeni fog valószínüleg fasza gamma lesz. ( és nem foglalkoznak azzal, hogy késik az árnyék)

 10. “Többnyire elolvastam a teszteket. Amit negatívnak hoznak fel engem nem hiszem, hogy zavarni fog… Online amúgy sem érint (annyira)Amit viszont minden teszt kiemel az a grafikai megvalósítás.Új mércét állított fel a játék!IGN:””Killzone 3 is easily one of the best looking games on any current platform, and makes war-torn worlds look beautiful.”””

 11. “Már a multi rész grafikája is egetrengető , a szingliben meg gondolom nem egy , nem kettő olyan rész ( script ) lesz , ami direkt a grafikára , a látványra fog menni . Sztem le fog esni az állunk . Crysis-t nálam simán veri , ritka az ilyen “”telitalálat dizájn”” . Tolom is tovább . :]”

 12. “””A konkurencia irányába részlehajlónak mondott GameTrailers ugyanakkor majdnem maximális pontot adott, 9.4-et.”” Hát ez kicsit erős azért…”

 13. Kíváncsi vagyok, milyen Casual csírák ülnek azon asztalok mögött, amelyek egy Ilyen baromi nagy kaliberű Gamet tesztelnek… legalábbis próbálkoznak, mert ezért kapnak fizetést… 😀

 14. Itt biztosan 10-et fog kapni.

 15. 1Amúgy meg ezek a pontszámok teljesen rendben vannak szerintem. Metacriticen is 89-en áll, akiknek meg ez nem felel meg, azok nyugodtan hozzátehetnek +1 pontot az elfogultság és a fanboy szemcsi miatt.

 16. Ùgy tűnik hogy a Sony most nem nyùlt annyira a zsebèbe mint a KZ2nèl.

 17. Tehát gyenge lett egyesek szerint,már nem is tartok igényt a Helghast Edition változatra.Már csak ebben játékban van reményem:http://www.youtube.com/watch?v=Gnyf_S8rjTo

 18. én csak a demóval játszottam de nem lepnek meg a pontok

 19. valahogy egyébként ez az egész pontozósdi ezzel a következetlenséggel totálisan meg van b*szva…ha valaki felnéz a metacritic-re a 3 rész gyengébb átlaggal rendelkezik mint a 2, innentől kezdve válik az egész komolytalanná főleg ennyi javítás/fejlesztés után.

 20. egyebkent a szingli ebben is rovidke lett, irjak. nehany teszt 7-9 orat ir, viszont valaki dobott kepet, amin lathato, hogy 4:30 lett a vege. ehhez hozzateve az elnyomott kb. 70 percnyi atvezetot meg mindig csak 5:40… es ez akkor is gaz, ha easy-n nyomta az illeto. nem az elhalalozassal kell megtolni a jatekidot!nos ebben ugy latszik hasonlit a CoD-ra. es ez szomoru, mert engem egyikben se izgat nagyon a multi resz.:(

 21. Amióta lepontozták a GT5-t a törés hiánya (és egyéb mondvacsinált hülyeségek) miatt, nem tudok hinni egyetlen nemzetközi tesztpontszámnak sem!

 22. ha az elödökhöz képest ez a játék átlag kilences szerintem az anyira nem rosz,hogy itt most vitatkozni kéne milyen is lesz.

 23. Szerintem ez egy zseniálisan kitalált fps széria.Nyilván nem tökéletes,mint ahogy semmi sem az,de olyan elképesztően igényesen volt megalkotva mindkét eddigi két rész,hogy én kizártnak tartom a csalódást.Művészéien megalkotott grafika és látvány,fület kényeztető hanghatások,fantasztikus zene,pazar külsővel támadó katonák akiket élvezet lepuffantani.Forradalmi újítást én nem várok,mert olyan már nincs és nem is lesz.Mit lehetne még megreformálni?

 24. kit érdekel mit pontoznak…az a lényeg nekem tetszen,élvezzem

 25. Exkluzív popcornjáték, én majd platinumban megszerzem, nekem bőven elég.

 26. 4 és fél órás játékidőből mi lehet igaz? Kamu ugye!?

  • az lehet igaz, hogy vannak olyan oldalak, akik tényként közölnek baromságokat, csak, hogy nagyobb legyen az olvasottságuk.a 2. résznél is volt olyan montázs egy E3-as demó alapján, ami egyből lefikázta az AI-t, mert valaki szemlátomást késelgette a béna helghastokat, aztán a véglegesben meg ali lehetett őket kiszedni.itt az a felállás, hogy valaki fogta, és easy módban végigfutott a játékon, és gyorsan lefotózta a képernyőt.

 27. 9.4-et kapott a GT-től.

 28. IGN-nél csak a CoD-ok kapnak 9 pontnál többet FPS kategóriában, mint látom… A game minimum 9 fölött érdemel pontokat. Az a 7 pont is vicc.

  • Kár, hogy a Black Ops is 8.5-öt kapott. A Halo meg 9.5-öt és tudtommal az se CoD. 🙂

   • Legutóbbi amit néztem CoD tesztből az a MW2 volt. ha jól tom 9,5-öt kapott. Szerinted mennyit érdemel?

    • Nekem nem ér annyit, de nem vagyok mérvadó, mivel a World at War-al annyit játszottam, hogy megcsömörlöttem. Amúgy nagyon korrekten össze van rakva az MW2 és hatalmas réteget mozgat meg a filmszerűsége révén és hogy könnyen sikerélménye van az embernek a multiban (na meg az is sokat hozzátesz, hogy agyon van hyepolva). Ezzel ellentétben én már a KZ első részével sem tudtam 1 óránál többet játszani, a 2-es részt meg azon kívül, hogy szépnek találtam, ugyanazt éreztem, mint az első résznél. Ha meg szép FPS-el akarok játszani, akkor ott van a Crysis, ami a mai napig übereli az összes játékot technikailag.

     • Nekem a MW2 nem volt valami nagy élmény. KZ2-t nem toltam, de simán minőségibbnek hat nekem, mint a MW2. Ráadásul a Black Ops úgy kapott kevesebb pontot a MW2-nél, hogy mindenütt azt hallom, hogy a Black Ops simán veri a MW2-t. Szal szerintem az IGN FPS szekciójában érdekességek vannak. Legutóbb a Halo 3 ODST-t próbáltam, az tényleg eléggé jó volt.

     • “””ott van a Crysis, ami a mai napig übereli az összes játékot technikailag.”” Ezzel azért nem értenék egyet. Azért mert nagyon szép grafikája van?? Ez csak egy dolog. Akkor lenne igazán technológia csoda, hogy ha mondjuk nem szaggatna be jó néhányszor egy csúcskategóriás gépen is. Játékmenet szempontjából is elég sablonosnak tartom. Utóbbi szigorúan magányvélemény.”

     • Én még szépnek sem tartom. Látom, hogy bazi nagy a textúra felbontás, látom, hogy 20 fajta víz effekt van, látom az ultraszuper árnyékolást és fizikai realitást, de nekem valahogy az összkép nem szép. Maguk a pályák, a színek, stb. nekem valahogy nem jönnek be.

     • Engem sem fogott meg különösebben ez a sokféle effekt. Számomra valahogy olyan mű hatása van az egész környezetnek. Far Cry-nál is ugyanez volt a baj.

     • Jah, olyan sterilizált hatású az egész. Nekem a KZ játék ilyen lucskos-mocskosnak hat, ezért is néz ki minőséginek. Jobban megadja az érzést az egészhez. Persze még sok sterilizáltnak tűnő játék van, még a BC2 is tiszta egy kicsit, de az meg túl jó game. XD

     • Szerintem egy trópusi környezet alapból is sokkal sterilebbnek hat, mint egy háború övezte Helghan bolygó. A színek is talán ezért nem tetszenek, nekem jobban bejönnek ezek a telt színek, mint a KZ2 szürkés színvilága. De ez már csak a képi világ, nem összekeverendő a technikai résszel, abszolút szubjektív. 🙂

     • Én a Warhead-et toltam, ott nem csak trópusok voltak, de végig sterilnek tűnt. A KZ szürkével nincs gondom, amolyan kemény, háborús fílinget ad. A Crysis-ban egyedül a nanoruha volt igazán bejövős, mert szerettem hirtelen váltogatni a képességek közt, ezzel hülyítve az ellenfeleket.

     • A szaggatás nekem nem volt olyan vészes, tényleg csak nagyobb robbanásoknál esett le durván az FPS. Ettől függetlenül tény az, hogy nincs normálisan optimalizálva, de a Warhead már okés. Technikailag azért tartom etalonnak, mert gyönyörű a látvány, nagy tereket mozgat és a fizika is durván jó. A játékmenetben pedig üde színfolt volt szerintem a nano ruha, így több alternatíva is volt az ellenfelek kiiktatására. Feles: prezentációban eléggé üti a KZ a CoD-ot, gondolom ezért hat minőségibbnek. Nekem alapvetően a játékmenet jobban bejön a CoD szériánál és ez a döntő tényező. Az meg, hogy a Black Ops veri az MW2-t, az eléggé személyfüggő dolog, hallottam én már ezt is, azt is.

     • Én csak a CoD-ot próbáltam, de az valahogy nem jött be. Túl könnyű volt elsőre, és a tűzharcokat nem az ügyesség döntötte el, hanem inkább az, hogy ki lőtt előbb. BC2-ben az első játszmánál örültem, hogy egyet öltem hátulról. CoD-ban meg nem volt ez akkora sikerélmény valahogy. KZ-vel nem játszottam, de elég erős a gyanúm, hogy a KZ3 simán veri a CoD-okat. Pláne, mert nem látok a CoD-okban munkát.

     • Nem lehet összehasonlítani, CoD-nak teljesen arcade az egész játékmenete, míg a KZ-nak elvileg realisztikusabb (bár sok realitást nem láttam abban sem, de tény, hogy kevésbé van elrugaszkodva a valóságtól). Ízlés kérdése, kinek melyik jön be, úgy látszik a CoD nagyobb réteget szólít meg.

     • “A CoD szerintem inkább azért sikeresebb (értsd ezt eladásokban), mert multiplatform és mert a régi, szóra méltatandó részek miatt sok a CoD fan. Emellett meg vannak a tájékozatlanabb gamerek akik úgy vannak vele, hogy “”úúú…a CoD az asszem valami menő game!””. Mármint van teszem azt PS3-a otthon, de nem nézegeti, hogy milyen játékok fognak kijönni, csak bemegy a boltba oszt ami tetszik, az bejön. Régen én is pozitívan álltam a CoD-okhoz, mert nem nagyon ismertem őket, csak hallottam róla, hogy az milyen jó. Régen pl. azt hittem, hogy a MW2 egy irgalmatlan nagy eresztés, de aztán rájöttem, hogy az egész egy nulla, pláne ha a belefektetett munkát nézzük.”

     • Igen, köze van hozzá, hogy jobban bejáratott franchise és a reklámkampány is jelentősen nagyobb. Tény, hogy a 4 óta kisebb újítások voltak csak és a single kampány is lerövidült, de a népszerűséget úgy látszik ez se tudja megtörni. sodji: nem erőltet senki senkire semmit, csak leírja mindenki a véleményét. 🙂 Az kétségtelen, hogy gyönyörű (mint általában a nagyobb Sony 1st party címek), de nekem nem ez lesz a mérvadó, ha egyszer megveszem. Az tuti, hogy egyszer ki fogom próbálni, egy 3D-s TV-n, MOVE irányítással, úgy egészen újszerű élményt adhat.

     • Főleg az AI überel benne mindent. Meg az, hogy egy monoton tech-demo…

 29. A COD BO mennyit is kapott átlag?

 30. Az IGN a killzone 2-re 9.4-et adott és nem hiszem hogy a killzone 3 rosszabb lenne.

  • “Egy folytatás esetében (pláne ha már harmadik részről van szó) bőven elég a lepontozáshoz, ha “”csak”” ugyanazt a szintet hozzá.Jók ezek a pontszámok, nem is értem azokat akik világmegváltást vártak.”

   • Itt megint nem az a lényeg, hogy magukban jók-e a pontszámok, hanem az, hogy más FPS-ekhez képest mit mutatnak. A VideoGamer.com a Singularity-re is 7 pontot adott, szóval ennyit tudnak ők a világról…

    • Szégyen.

    • Magyarul szerintük egy szinten van a játék a Singularity-vel. Hát mit lehet erre mondani…

    • singularity anyira nem rosz jol elvoltam vele.szer.

     • Igen, ez stimmel. Ergo a Singularity tényleg egy kellemes 7-es, ez stimmelhetne is.Nade a Killzone akármelyik részének akkor ennél több dukál, mert jó a Singularity tényleg, de egy K2 lényegesen jobban sikerült és a 3. rész sem hiszem hogy alulmúlná ezt a szintet…

    • a Singularity meg is er 7-et, ugyanugy, mint a (igaz teljesen mas zsaner) pl.: Majin. na ezekhez kepest eleg vicces az KZ3 7-ese. meg ha csak a 2. reszt latta is az ember, es elolvassa a puszta adatokat, hogy mivel bovult a 3. resz, maris odaitelheto egy 9-es (nem, senki nem mondta, hogy 10-nek kell lennie).

 31. “én csak 2 “”lapnak”” a pontozását veszem figyelembe.az egyik a PSC:) a másik pedig az Official Playstation Magazine.”

 32. Újabb COD..szuper!Kíváncsi vagyok mikor unják meg az embereket ezeket az egykaptafás fps-eket! Szerintem soha!

  • lehet valasztani legalabbcodhoz meg semmi koze…….max annyi , hogy fps

  • “De bakker előbb játszd már végig legalább a kettőt mielőtt minden nap elmondod minden szar-szemétnek.:) Nálam egyébként pont úgy néz ki hogy a COD-okat messzire elkerülöm, annyira írtózom tőlük, (ettől még persze nem szarozom őket) de a KZ 1-2-őt végignyomtam párszor és mindkettő csúcs. Amit eddig a 3-ból láttam, az a nonplusultra a zsánerben, és reggelire eszik meg mindent, amit eddig FPS-nek “”csúfoltak””.”

 33. GameTrailers 9.4-et adott ra, nem 9.5-ot.

 34. Én úgy gondolom a Move eladásokat is meg fogja dobni ha megjelenik. egészen jól lehet vele irányítani. 3D eddig jó, de csak 1 pálya van ez alapján nem lehet ítélkezni.

 35. Embere válogatja! Majd meglàtjuk!

 36. Én nem szerettem túlságosan a killzonet,de nagyon kezd megfogni igy próbatesztelés után!Tuti vétel!!! 🙂

 37. Szerintem a 9.5 pont lehet a legközelebb az igazsághoz. Nekem mindenképp tetszeni fog… nagyot fog söpörni az FPS-ek között.

 38. úgy osztja meg a nagy okoskat mint az egyszerű gamereket, vki isteníti más csak tiszteli

 39. valahogy várható volt. Nálam akkor is megakedvenc lesz, függetlenül attól, hogy a multiban van egy-két olyan dolog amin félő hogy nem változtattak.Ilyen pl a spawncamp ami tuti megöl egy-két pályát, vagy az, hogy a feladatoknak csak egy pontjuk van a pályákon. Ha lenne több alternatíva, sokkal nehezebb lenne kitanulni és ezáltal ügyesen helyezkedve előnybe kerülni.egy biztos, ahogy kinéz a game, attól most a Crytek is vakarózik, mert az artwork (is) meseszép.

  • tegnap este az operationnél is kijött a spawnpont gyengdesége:3bombát kellet felrakni egy tök béna ellenfélnélA középsőhöz nem tudtunk feltörni egyszer se úgy bevédték. Ők ott helyben spawnoltak, nekünk meg mindig futni kellett 500métert. Ha leálltunk, óvatosan harcolni akkor az volt a baj, mert tök hamar ismét ott voltak újjáéledve. Ha meg előretörtünk akkor meg szimplán ledaráltak minket (ha nem az első vagy második ellen akkor a harmadik)Hiányzik a füstös megoldás, de nagyon.

 40. még mindig nem érdekelnek a külföldi pont számok

 41. A Beta alapján tökéletesítette a 2őt… Sztem nagyon korrekt játék lett.

 42. Mi kell ahhoz, hogy K3 betaval jatszhass? Siman le lehet tolteni?

  • Igen, felmész EU-store-ra és lekapod, amúgy nem is olyan nagy, kicsit több mint 800MB.

  • storeon van 800megás15.ig élnek a szerverekde utánna botokkal is lehet majd nyomni (csak lehet a dátumot vissza kell állítani mint a need for speednél)

 43. Egész jó, béta alapján a multi tetszik, single-re kíváncsi leszek, mert a 2. rész kampánya nem igazán jött be.

 44. Béta alapján nem fejlődött sokat. Multi jobb lett, de még így is inkább leülök BC2vel játszani. Single meg ugyan az csak hóval. Én meg tudom érteni a 8.5öt

  • “Te tényleg egy mulit alapján meg tudod a single részt ? Vagy csak a divatos “”leszólom mert többet vártam “” menő ember vagy. Én tegnap este neki esetem 3D és Move felvértezve. Az a demo pálya benne volt a Plus os zárt bétában is. Az alapján nem sokat változott a multi, de az csak egy demo. majd ha kint lesz a Full akkor lehet ítélkezni. Csak a Gt5 3 órás tesztekre utalnék vissza lehet hogy a felszín alatt több van.”

  • “ezt mire érted?-minden kasztnak van több fegyver és vagy 3szor annyi egyéb képessége-sokkal több a fegyver és változatosak is!!- részletesebb a grafika minden téren-újítottak a multin (méghozzá talán túlságosan is, mert szinte mindent újra kell tanulni)-bejöttek a kivégzések is!!-operation módot se láttam még sehol (összekötős videükkal teli multi)-hát ez mind több mint “”alig változott”””

 45. Ez volt a GT5-nél is. És!?Majd az eladások megmondják!!!

 46. Béta alapján simán 100%

 47. Call of Killzone elég lenne névnekés repkednek az eladások, meg a pontszámok:)

 48. A béta alapján sztem ez a csúcs . -áá ,mennyit fogom tolni ! :]