Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Killzone 3 – ma 18:00-kor PSC teszt

Ma pontban 18:00-kor jár le a Playstation 3 exkluzív [B]Killzone 3[/B] tesztjének kelet-európai médiára vonatkozó, kifejezetten szigorú megkötéseket felállító embargója. A PlayStation.Community cikkrovatában már tegnap kora este óta szépen lezsírozva és bekészítve várakozik 2011 egyik legfontosabb játéktesztje, hogy nyilvánosságra hozhassuk. Ha érdekel, mi a véleményünk a PlayStation brand híres FPS-szériájának legújabb felvonásáról, kattints ide hat óra magasságában![I]”Ennyire a környezethez és tereptárgyakhoz simuló, logikus és – tudom, bizarrul hangzik, de – gyönyörű halál-animációkat egy videojátékban sem láttam még! Az egyik új ellenséggel, a jetpackes Higgel vívott első csatám kimenetele valami ilyesmi lehetett: a megfelelő mennyiségű ólom kipötyögtetése után rosszakaróm meghibásodott hátasának köszönhetően elvesztette az uralmát a hátizsák felett – a plafonnak nekicsapódva, majd onnan visszapattanva és felrobbanva vitt magával még két vörösen izzó katonát a sírba. Arcomon örömkönnyek jelentek meg, nem először és közel sem utoljára a Killzone 3-mal eltöltött játék során.[/I]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Jó volt a teszt! 🙂

 2. mek olvasom is 😀

 3. jajjj, nem te írtad Martin:(( pedig ezt Tőled vártam:(((persze azért még elolvasom:))))))))))))))))))))))))))))))))

 4. áhh de jóóóó frissülttttttttt:))))))))))))))))

 5. késik:P:)

 6. na frisülj mááár.

 7. Juj de izgi!!! 🙂

 8. “Na végre! jön a teszt!Úgy látom itt már elkezdődött a gyilokzóna!:) köszönhetően egy-két “”okos”” hozzászólásnak..”

 9. Sokkot kaptam, hatig tekkenel vezetem le a feszkót! 🙂

 10. Nekem move-val élvezetesebb játszani a bétát, mint karral.Nagyobb a feeling-je.Szuper vele nyomulni!

 11. Bulihangulat van, csak nehogy tolakodás legyen a bejáratnál.

 12. Kíváncsian várom.

 13. Kicsit túl lesz terhelve a szerver 18:00-kor 🙂

 14. Én várom a tesztet

 15. Száguldás az autópályán , ellenkező irányú forgalommal szemben van benne? Mert ha nincs ugye alapból nem lehet 10pont:)

 16. BoncolgaTJa! Bocsi, de sérti a szemem.

 17. Örömkönnyek, persze. :)Hétpont. 😛

 18. Aki fikázza a történetet,valószínűleg annyit érzékel a játékból,hogy látja maga előtt a puskát a képernyőn,és arra gondol,mi történt az elmúlt öt percben,és mi fog történni a következő ötben. Azt valószínűleg nem is tudja,hogy az egész történet ÖSSZESSÉGÉBEN több száz évre nyúlik vissza. Mi vezetett az emberiség két külön frakcióra szakadásához,miért gyűlölik annyira a Vektán élőket a Helghastok. A magukat új fajnak tartó gázmaszkosok saját kultúrával rendelkeznek,és csak az lebeg a szemük előtt,hogy kiírtsák ellenségüket. Szerintem a harmadik részben itt még lesz fordulat,de biztos szar a történet,úgyhogy említést sem érdemel. Inkább megyek,megnézem a Csillagok háborúját. Jó film,csak szar a sztorija.

 19. Rámérek.

 20. Mi ez az értetlenkedés itt? A Killzone a leghangulatosabb fps (és pont). Ha valaki mutat nekem még egy olyan gamét, amely akár csak megközelítő minőségben hozza a megalkuvás nélküli, mocskos háborús hangulatot, annak megy egy virtuális puszi a homlokára. A lövedékek nyomán felkorbácsolt porban parázsló Helghast-szemek… Áááhhh! Mit magyarázok itt? Aki érti miről beszélek, az magasról sz@rik a pontszámokra. A többiek menjenek a Halo-ban kék-zöld buborékokat lőni!Tyler

  • A Shellshock első részében PS2-re elég durva hangulatot tudtak teremteni világító szemű katonák nélkül is.Ja, és nem tudom mióta fórumozhatnak őrült képzeletbeli barátok 🙂

 21. Várom. Kár, hogy nem lesz videoteszt. Azok voltak a kedvenceim. 🙁

 22. Ùgy is 10 pontot fog kapni,fölösleges elolvasni…

 23. Csütörtökön meglesz . ha minden igaz !! A gyönyörű Killzone polóval együtt ! Valaki látta már az 576-ban , hogy milyen shirt jár az előrendelőknek ? ( eredeti Playstation poló )

 24. Nem tud valaki csütörtöki szállítással szerezni egyet? Pénteken már a legtöbb konzolboltban kapható, csak akkor nem tudom átvenni.

 25. A Killzone 2 Elite fokozaton az igazi. Totálisan valóságos lesz hogy páncélozottak az ellenfelek. Nem fekszenek meg 1 rövid sorozattól.Akinek megvan mindenképp vigye végig Elite-on!A 2. rész is hatalmas volt, és 3. is az lesz. Én a Guerrillától rossz játékot még nem láttam.Hajrá

 26. Várom!!

 27. Jó teszt, de szerintem alulpontoztátok.Magyar szinkron lesz benne?Ez olyan mint a God of War csak lövöldözős?Xboxra van?Szerintem szar ez az oldal amúgy.Ikszdé!!!!4!!44!

 28. Várjuk nagy érdeklődéssel és csillogó szemmel:D

 29. Hát kíváncsi vagyok, hogy milyen lett, de a Killzone 2-őt súlyosan túlértékeltétek! Vajon a Guerilla Games magához tér? A Killzone sorozat végre nem csak a látványra épül? Reméljük, hogy a sztori nem megint egy 9 éves agyából pattant ki.

  • Nem lehet hogy nem tetszett érteni a sztorit, és emiatt biztos egy 9 éves írta? A COD-ban gondolom kafkai mélységű lélekábrázolással és művészfilmes törtémettel találkoztál. Az LBP-ben is mekkora a sztori nem??(Ne szórakozzunk már…)

   • Szerintem meg igaza van.Bár nem könnyű háborús játékhoz eredeti és érdekes sztorit csinálni, de azért megpróbálhatnák.CoD: Inkább hagyjuk :PLBP: Szintén 🙂

   • feljetsd el. a cod-ban minden negatívum megszűnik. az a játék tökéletes, nincs hibája, a multi technikailag nem is lehetne jobb, és egyébként is, mindíg meg tud újulni….pffff…..btw miért van az egyes régiók embargója közt némi időeltolódás?!?

  • “Ne már… mi volt benne a gáz??? Jó nem egy Rpg story, de hát egy fps be nem is kell…Egy invázió első napjait bemutató történet volt. Soha rosszabbat… volt itt városi harc, meg villámhábórús terv….Volt “”cliffhanger “” rész amikor Spoiler Templar és Evelyn meghal. Volt benne önfeláldozást amikor Templár bácsi belevezeti a New sunt az energiahálóba, mely a kedvenc részem… vagy amikor Radec inkább megöli magát minthogy fogságba essen…. Visari halála se gyenge… és hát a végén amikor megérkezik a felmentő sereg……Soha rosszabb történetet egy fps-nek….”

  • Te is 9 éves vagy.

   • Lehet. De ez miért tartozik ide? 🙂 Azért mondtam a kilenc éves dolgot, mert olyan a sztori mintha egy gyerek találta volna ki. Primitív, egyszerű, sablonos, túlhájpolt fos.

    • “Úgy jön ide, hogy az ilyen szintű konok butaság általában egy 9 évesre igaz. Valószínűleg fogalmad nincs a Killzone-univerzum sztorijáról, de ha lenne, akkor sem értenéd. Ez mindjárt abból is látszik, hogy egy történetet “”túlhájpoltnak”” nevezel. A világirodalom klasszikus remekeinek nagy százaléka népek konfliktusáról és nagy háborúkról szól – de ezt majd remélhetőleg megtanítják neked az iskolában, és nem ragadsz meg a Ratchet & Clank szintjén.”

     • Te aztán kimondod a dolgokat. Teljes mértékben tisztában vagyok a Killzone univerzum sztorijával. Ez az én véleményem, ennyi. De kérlek, ne támadj a Ratchet and Clank-el. 😀 Gonosz.

     • A héten – remélem – kikerül egy nagy cikkünk a KZ teljes sztorijával, idővonallal, miegymással. Azt majd olvasd el, hátha változik a véleményed és szélesedik a rálátásod.

     • Örülök, hogy próbálsz másokat jobb útra téríteni, de akkor sem fog tetszeni a sztori, ha egy hatalmas cikket írtok róla. Én csak arról beszélek, hogy a Guerilla Games nem tud újat kitalálni!

     • Mondj egy Fps-t aminek nem sablonos volt a története…-cod szokásos B kategória- Half life- szokásos ember vs idegenek- Borderlands- kalandozzunk idegen világban..Minden játéknak sablonos a története, hisz mindent láttunk már valahol… még a nagy Mass Effect-ben is vannak klisék…. de ezen ha valaki fent akad akkor nem tudok mit írni..Az avatarod látom Resistance-es…. na az is a szokásos Emberek vs idegenek témát boncolgassa de mégis bejön neked……

     • Lehet, hogy az emberek és idegenek témát boncolgassa, de izgalmasabb, sokkal. Emlékezzünk csak a második rész végére. De felesleges vitázni a sztorikon. Mindenkinek más a véleménye , nahmárrr

     • undefíded vagy?

     • “ne emlegesd könyörgöm… mert mindjárt felbukkan és beír valami “”okosat”””

     • Figyelmen kívül kell hagyni, hadd írja az okosságokat

     • :]

  • “””Reméljük, hogy a sztori nem megint egy 9 éves agyából pattant ki.””Te jó ég:DDDD”

 30. Launch Party? :)Ja, a teszt?9/10-Szép-Hangulatos-Jó multiDe:-Gyenge történet-Nem sok újítás

 31. “szvsz erre a tesztre adok leginkább… ami kint megy, az valahol félúton van a “”jól húzzuk le”” és a ne adjunk annyit rá mint az előzőre, függetlenül attól, hogy sokkal jobb”” között..kiváncsian várom.”

 32. remek

 33. VÁROM, itt ülök majd a laptop előtt, és kiváncsián várom a tesztet, ésnem a pontszámot 🙂

 34. Már tegnap végigtoltam.Klasszisokkal jobb mint a dög unalmas 2. rész!8/10

 35. Kettő órától tízig meló, nehéz lesz bent rohadva kibírni… Viszont amint hazaérek már olvashatom is az általam legjobban várt játék tesztjét, ez igazán nagyszerű.

 36. Mindenképpen elolvasom a tesztet, mert nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy a move vezérlés milyen lett. Nincs még move-om és eddig a KZ3-at sem terveztem (nem igazán jött be a 2. rész, pedig az 1. tetszett), de a 2 együtt lehet, hogy érdekelne majd 😛

 37. Nem érdekel hány pontot fog kapni! Lesz egy nagyon jó teszt és egy nagyon jó játék amivel élvezet lesz játszani! Ennyi!

 38. már nedves a bugyim 😛

 39. Lesz megint remek videóteszt is? 😛

 40. 10 pont lesz ez, de nem azért mert megérdekli, hanem mert PS exlusive 🙂

  • Én fogadni mernék, veled, hogy nem lesz 10 pontos…..Vannak apró hibái a játéknak, és véleményem szerint egy jó átgondolt cikk lesz belőle.Olvastál már elszállt psc cikket, melyet a fanboyság vezérel??? Mindegyik jól alátámasztott írás, mely tükrözi a gamek valódi erélyét….Én már vagy 20 tesztet végigolvastam k3 témában… és a külföldi cikkek közül kb 80 %-ban az írásnak meg a pontoknak semmi köze sincs egymáshoz… lásd Edge ( 7 pontot adtak rá úgy ,hogy a 2 oldalon istenítik a gamet….)Ezt a 10 pontos mert exklúzív a másik véglet….

   • Szerintem direkt nem lesz pontozva.

   • Még nem játszottam a játékkal, de az igazság valahol 8-9 pont környékén van szerintem.

    • “Én is oda lőném be…..Én az alábbi kritikus pontokra vagyok kiváncsi:-történet és történet vezetés ( rengeteg cikk író ebbe kötött bele, hogy “”gyenge””) kérdem én rpg színtü story kell egy fps-be???Érdekes, módon általában ebbe kötöttek bele a tesztelők és e miatt húzták ide, oda a pontokat….. ja meg valaki azt is írta, hogy unalmas és egyhangú… ( na már most ezt eddig minden magyar megcáfolta).Amúgy az a véleményem, hogy kezd elkúrvulni az ipar. Minden külföldi így próbálja felhívni magára a figyelmet…..De magyarok között is van pár szakértő, aki pl a multiban nem tudta unlockolni a fegyvereket, és máris dobta rá a “” ez szar. Meg csalódás 8 pont”” kritikákat……Sajnos a mai világban mindenki ért már mindenhez :D”

     • Szerintem a multi baromi jó lett. Nekem a kettő multija nem jött be, de itt látszik hogy valamivel pörgősebbé, átláthatóbbá tették, legalábbis számomra mindenképp. Nagyon tetszik. A grafika pedig ismét új mércét állított fel.

     • Szó szerint.

     • “Egyetértek veled. A grafika nálam 10es, hang 10es (házimozin hatalmasat szól, kb lesett az állam :D), vhogy viszont a mozgás “”érdekes””, de ez szerintem megszokás kérdése. Nekem is jobban tetszik KZ2nél, pedig nem sokat játszottam vele.”

  • Hát persze, mi mindent úgy pontozunk.

 41. Most gúnyolódnak az urak?

 42. 9 pontra tippelek 🙂 Várom a tesztet

 43. “””Arcomon örömkönnyek jelentek meg, nem először és közel sem utoljára a Killzone 3-mal eltöltött játék során.””Na persze… Jó játék de ekkora hypeot rég láttam.”

  • “Tudod te mi az a hype??? Amikor a cégek, kiadók nyilatkoznak, hogy ez “” milyen jó lesz”” na az hype.Nehogy már egy tesztelő magán véleménye is annak számítson már…..Közel nem volt akkora hype a játék körül mint a2.nél…. januárban idult be a marketing kampány körülötte, és háta fejelesztők nem nagyon nyilatkozgattak olyan nagy dolgokat… ha meg a tesztelők el vannak a gametől ájulva akkor az már baj? Ők már tolták a teljest, te meg nem….”

 44. Mennyi is az idő?

 45. Akkor valaki már javában játszik/játszott a játékkal,miközben mi még csak várjuk epekedve. Na,este ugyanitt.

 46. Ugy felizgultam,mint szűz koromban az első aktusnál!!!Nagyon szép gondolatvezetés!!Kérdés: ki tesztelte?

 47. Itt a helyem nem is kérdés! Végre kapok egy hiteles leírást a játékról.

 48. már várom a tesztet, remélem szubjektív és szigorú lesz. Főleg a multi érdekel, a bétától többet vártam..

 49. Remélem nem spoilereztek a cikkben 🙂 Már nagyon várom a multit, különösen, hogy hogyan fogja megbolondítani az exo-k és a jetpack-ek a játékmenetet. Gondolom iszonyatos harc fog értük menni 🙂

  • Nem, mert tilos.

   • Ezaz! Végre teszt. Köszönöm – azt hiszem mindenki nevében -, hogy nem spoilerezitek el. Sajnos én már hetek óta nem olvashatok el egy cikket sem a külföldi oldalakon, mert sajnos már fordult elő olyan, hogy a tisztelt tester gond nélkül leírta a főbb jeleneteket, történéseket.

    • Egy szó spoiler sincs benne azon apróságokon túl, amiket már eddig is tudtál, pl. képek itt a PSC-n, vagy videók.

 50. Ha nem lesz más elfoglaltságom akkor jövök információt gyüjteni. Killzone a király!!!!!