Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Killzone 3 – közel 30 perces PlayStation Move analízis

A február 22-én megjelenő PlayStation 3 exkluzív szuperprodukciónak, a [B]Guerrilla Games[/B] által fejlesztett [B]Killzone 3[/B]-nak előzetes tesztverzióját már nem egy offline és online szaklap kaparintotta meg. A szerencsések közé tartozik többek közt az [I]iWaggle3D[/I] csapata is, akik élve a lehetőséggel, a PS Move által történő irányítást végletekig kiveséző videóval álltak elő.[YOUTUBE]levDGb1FY6E[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ennek a tesztelőnek/narrátornak (minek nevezzem) tuti, hogy fonetikusan le volt írva, hogy mit mondjon, mert ilyen folyamatosan ilyen rosszul nem lehet idegen nyelvet beszélni! 😀

 2. Az irányzékos célzásnál enyhén flash FPS játékok ugrottak be:D valamivel szebb háttérrel:D amúgy pöpec…

 3. Joy a biztos.

 4. Osztott képernyős mód lessz benne? És azt lehet két fagyival tolni egymás mellöl???

  • Azt mondta a videóba a csóka, hogy nem lesz, osztottba csak két controllerrel lehet majd tolni.

  • Osztott képernyős mód lessz benne?Igen leszÉs azt lehet két fagyival tolni egymás mellöl???Eleg nagy hülyeseg lenne a GG reszeröl ha ezt kihagynak :]

 5. Amugy van valaki aki kibirta a videot nevetes nelkul? (az akcentus miatt)

 6. Rohadt jó lesz ez Move-val csak fárasztó lesz. A Heavy Rain-t is fárasztóbb és nehezebb volt Move-val viszont sokkal szórakoztatóbb. Jó lesz ez, de, hogy a karom majd le fog szakadni tőle az tuti. 🙂

  • “engem az elejétől fogva ez foglalkoztat minden ilyen hadonászós játéknálegy ideig okés, de aztán elfárad az ember keze a célratartástólAmi “”idegesített”” itt a videóban az meg a gépfegyver ahogy jobbra-balra “”pattog””. Totál nincs súlya így az egésznek.”

   • Én pl. vettem egy pisztoly adaptert és a The Shoot és egyéb game demót azzal nyomtam, könnyebb volt. Két kézzel is lehet fogni, és közel nem olyan fárasztó. Tény ez a két kezes mókánál nem fog menni.Majd kiderül 🙂

 7. Kb 3 hete nyomom ezt a move-os cuccot, eddig bejött. Szerintem ez is jó lesz, igazából megszokás kérdése.Az tuti egy próbát megér a move, én nem csalódtam benne.Tény FPS-t még nem játszottam vele.A videó király, köszi.

 8. Maradok a joynál.

 9. Egy ilyen kell!! 🙂

 10. Amúgy nagyon nagy, köszönjük a vidit! ^^

 11. imadom azokat az embereket akik 2 perc video lattan mar osztjak az eszt…..fenomenalis……azon csodalkozok,hogy ezek az emberek meg nem dugtak ossze a fejuket es csinaltak egy jatekot.ami az osszes ilyen hiba kivan kuszobolve…..amugy teny 2kezes move-al tolni kicsit erdekes lesz…..ezert kell venni egy csuzlit amibe mind 2 kar belemegy azt konnyebb osszehangolni….

 12. 1 hónap…

 13. Lehet így adok neki egy esélyt move-al.

 14. Szerintem nagyon állat,már nagyon várom.Kiváncsi leszek 3D-ben milyen lessz?

 15. Én nagyon ellene vagyok ennek a múvos cuccnak!Főleg ha joyossal szemben használják,mert gyorsabb,hiába pontatlanabb!De nem tudnám elképzelni,hogy egy bottal célozzak………Én maradok a 2 analog karnál!Hja meg agyon van aimozva!De minek?Most én játszok vagy nézem mit csinál a gép?Semmi értelme szerintem!Jó vannak kezdő konzolosok is!De múv +aim az már nekem kicsit sok! :)Mert hogy az analóg karokhoz nem elég ügyes valaki az rendben,de ez……….Ez így kábé egy interaktív videó szintjére süllyed,nézed mi történik és néha nyomsz pár gombot.

  • Én nem szeretem, nem is vagyok jó a műfajban, számomra ez egy lehetőség.Remélem működni fog a dolog, és így nem kell kihagynom.

 16. Maradok a jó öreg kontrollernél.

  • Egyet értek! 🙂

  • én is 1-t értek!minden videoban fedezékböl osztják a belépöt a tulvilágra.futás közbe 1 move-s videot se láttam,ami elég érdekes föleg ugy,h lessz 1 infiltrator kaszt amivel,akivel nagyon lehet parádézni:)

 17. A game az nagyon állat, de ez a csávó ez nem angolul beszél hanem paraszt angol küld 🙂

 18. Már nyomnám ezt,de nagyon!

 19. ez a move 1 nagy kamu,multiba használhatatlan,célzás 1 qrva nagy szarság,csak meg nézed a videot és nevetni fogsz.hogy lehet zoomolni ha a fegyo középen van,vagy össze vissza mozgatom?

 20. na lehet rosszul értem, de 17 perc után azt mutatják,hogy a move-nál remeg a pöttyUtánna egy helyre próbál lőni, de a dual shock vhogy pontosabb ,mert ott nincs ilyen remegés.Magyarul a move-val gyorsan célraállsz akárhová, de benne van a remegés. A dulashockkal meg lassab (minimálisan persze) a célzás, de ha ott van a pötty akkor az könnyebben ott is marad.De lehet rosszul látom a videóban a dolgot.

 21. aztaku…a5.40nél a helghan mit csinált?átugrott a korláton, a feléforduló ISA katona szívébe( vhol ott) döfte a kést, majd fölhúzta a fejébe!Én legalábbis ezt hámoztam ki,pedig sokszor visszanéztem.a move résszel nem foglalkoztam, nem tartok tőle

 22. Egész jónak tűnik, mondjuk engem az zavart mindig hogy olyan súlytalan hatása van a fegyvereknek move-l mert mintha papirból lenne a puska úgy rángatja. Maradok a jól bevállt joynál, viszont egyszer majd kipróbálom milyen lehet move-l tolni. Daszvidanya 😀

  • Nem úgy érted hogy súlya van a fegyvereknek? Mert egy másik FPS után igenis lehet érezni hogy nehezebben fordul az emberkénk meg ilyesmi.

 23. Fuuu ez jó lett:)!!!!

 24. Nagyon szájber game !! Meg lesz .

 25. Zsír, de csak belenézegettem a spoilerveszély miatt, és amúgy sem Move-asl fogok játszani.Az akcentus meg tényleg vicces, de én se beszélnék szebben!:)

 26. Remélem a multi is jó lesz mivel a hivatalos forumon eléggé lehúzták a játékot.

  • Ha javìtottak a betan akkor igen ,ha nem akkor …….

  • EGy készítő írta, hogy már rég nem úgy néz ki a multi mint a beta-ban.Állítólag a Spawn rendszert és a spawn füst dolgot fogják módosítani, meg a karakter specifikus fegyvereket…..A többi valószínűleg minden marad a régiben.

 27. Sírva röhögök. 😀 Bászikali…búmm dér! XD Amúgy nagyon profi videó. Manapság egyre jobb review anyagokat látni a neten.

 28. enyhe orosz akcentus……

 29. Nagyon jó lessz Move-val nyomni !A Bulletstorm, a Resistance 3 és a Crysis 2 is támogathatná igazán.Márt várom !

 30. A középiskolai angol tanárom visszaadná a tanári diplomáját ha ezt meghallaná XD Egyébként nagyon durva lett! Tényleg jó móka lesz ez a move a hc játékokhoz is. 😀

 31. Na, amikor már kikapcsolta azt a szutyi LOCKon-t, meg a célkeresztet, iszonyat durva hangulata lett 🙂 Így már tetszik 🙂

 32. Gecc behalok ahogy a csavo dumal :DDDD

 33. Csávó ezzel az akcentussal egy ISTEN

 34. varom……move mar beelesitve,pisztoly tokot megkaptam mar karira,de lehet egy AK-t rendelek meg netet :D:D

 35. A resident evil 5-öt is move-val tolom és sokkal élvezetesebb és még könyebb is az irányitás, ezt is azzal fogom.Eszméletlen jol megcsinálták ezt a játékot nagyon tetszik a killzone világa.

 36. Bőven jó lesz ez Dualshockal is…

 37. Óó! lehet bajba leszek a hagyományos DS3-mal! Igaz angolul nem értek, de a látottak alapján is le tudtam szűrni, hogy a move-al sokkal finomabban/pontosabban lehet lesz célozni! Nincs mese, fel kellesz kötni a gatyeszt! 😀

  • Nem leszel bajban ! Én wiin nem tudok fpst játszani iszonyatosan körülményes főleg a fordulás , szerintem jobb a hagyományos kontrol.

  • DS3-nál nincs kézremegés, így az pontosabb lehet sznájperezésnél.Azért milyen dúrva célzásrásegítés van már ebben. Öröm lesz ahogy a bexabaduló sok ovis szarrá aláz.:(Szerintem maradok a FragFX-nél.

 38. Há-há,de nem a rewiev verzát kapták!