Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Killzone 3 – képlavina a bétából

Friss in-game képek érkeztek a 2011 tavaszán megjelenő PlayStaion 3 exkluzív sztár FPS-ből, a [B]Killzone 3[/B]-nak jelenleg is folyó zárt bétájából. A holland [B]Guerrilla Games[/B] játékában a szerencsés kiválasztottak már most összemérhetik erejüket a virtuális hadszíntéren. Akiknek viszont nem kedvezett Fortuna, kedvez a PSC – az alábbi screenshotokkal.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. mindent visz.jöhetne már

 2. Képek alapján ez max egy küldetéscsomag a KZ2-höz… Ráadásul a csoportképen jól látszik, hogy a mimika u.a. a sz@r mint a KZ2-ben. Uncharted 2 mellé nem lehet odatenni semmit, főleg a KZ-t nem…

  • Ettől angyobb baromságot nem is tudtál volna írni:-a grafika már így is a plafont verzi, szerinted ha nem tesznek rá egy lapáttal akkor csak küldetéscsomag?-multiban rengeteg mindent megváltoztattak-míg az uncharted -ben a főbb szereplők arca van kidolgozva mimikailag, ezt ne várd el egy multi módban… azért 16 isa katona arcát ilyen szinten kidolgozni szerintem nem semmi-de amúgy most jut eszembe minek hasonlítol egy fps-t egy Tps-hez… az uncharted 2höz hasolnítd a Final 13-at… na ott még durvább mimika van….

  • “Mindkét játék jól néz ki,de máshogy,mivel mindkettő más-más grafikai stílust képvisel. Az Uncharted 2 inkább “”rajzosabb””,kevésbé realisztikus hatású. A Killzone 2 más. Fány-árnyék hatás rémlik? Az még a belső helyszíneken is baromi jól festett. Ott, ahol a lemállott vakolatú falaknál a sarokban volt egy fotel,vagy ahol a ventilátorok forogtak,nem egyszer eszembe jutott,hogy milyen jó is lenne egy komoly horror játék ezzel a grafikával. Én nagyon várom,hogy mit hoznak majd ki a Killzone 3 helyszíneiből,melyekhez hasonlókat nem láthattunk a második részben.”

 3. Nagyon durva! De várom már!!

 4. De nagyon várom már a februárt.

 5. Ezt mindenképpen meg kell majd szereznem. Ahogy látom, alapjaiban nem változott a multi koncepciója, kivéve a pontozási rendszert. Nem is baj.

 6. Hát ne haragudjatok de ilyen grafikája még a Crysis 1 nek is volt söt…Nemtom minek megy ez a hasonlítgatás a 2 játék nem egy kategória.Killzone:total lineáris,minden elöre renderelt, Crysis:sandbox azaz ott mindent ki kellet dolgozni nem csak amennyit engedett a pálya azt annyi…

 7. Béta.A dzsungel illetve a többi helyszín,vajon milyen lesz?Malac.

 8. 2011 legjobb grafikájú játéka !!!!

  • “””2011 legjobb grafikájú játéka !!!! “” szegény crytekes arcok most biztos sírnak… hol tud ilyet az ő enginejük :D”

   • És hogy nyomták anno,hogy a Crysis 2 lealázza a Killzone 2-t. Még úgy sem sikerült neki, hogy az már kb. egy éves játék volt. Ha a Killzone 3 grafikailag sokat nem is fejlődik az elődjéhez képest,akkor sem fogja megszorongatni semmi. Pláne,ha belegondolok,hogy be van ígérve dzsungel,és sok más ígéretes helyszín. Még nem láttunk mindent…

  • Pedig olyan sokat nem is fejlődött a 2. részhez képest. 🙂

  • Könnyen meglehet!

 9. Na jól van ! EZT MEGVESZEM ! 🙂

 10. fincsi..

 11. Ez az alpha bealáz mindent grafikailag és designilag is!!!!NAgyon KELL!!!

 12. Na wazz, ezeket fáj nézni, nagyon kéne má a gamma.

 13. Nagyon szép -majdnem- fotorealisztikus.Na, megyek tolok egy kis Killzone 2-t.Jobban telik az idő:)

 14. Kicsit még részlet szegény a kicsike de majd kipofozzák!:)

 15. Amúgy faja képek!Ma is elő veszem KZ2-t néha,mert nagyon bejött a game!Ezzel sem lesz másként!Tényleg kötelező darab!:D

 16. “Mélyen tisztel Playstation Community!Isten császár az oldal,de multkor “”szülinapotokon”” elfelejtettem jelezni,számomra az egyetlen hibáját az oldalnak:a kép nézegetés!!!Ez így elég kényelmetlen,egymás után kattingatni a képekre,aztán vissza!Megoldhatnátok,hogy egy kattintással lehessen léptetni előre hátra a képek között,lapozni ,vagy ilyesmi!Remélem értékelitek az építő kritikát!!! 😀 THX!”

 17. “Ez a Quest módos “”intruderrel érkezünk a pályára”” feeling nagyon király 😀 megérte anno 1 éve postolni a kérést a kiilzone.com-on :DHát nagyon jól fest…..”

 18. Úgy gondolom a Killzone 3hoz nem is kell komment. Kötelező darab minden PS3 tulajnak, ha szereti a műfajt ha nem… 🙂

 19. ez már most is nagyon jól néz ki!egyébként kik játszhatnak a bétával? jól tudom hogy a psn plusosok?

 20. széppp