Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Killzone 3 – hivatalos bejelentés

Megtörtént! Hivatalosan is bejelentette a Sony a Guerrilla Games fejlesztőstúdióval karöltve: jön a [B]Killzone 3[/B]. A történet közvetlen folytatást kap – ott gördül tovább a sztorivonal, ahol a korábbi rész „megszakadt”. Az elődhöz képest tízszer nagyobb és egyben változatosabb helyszíneket járhatunk majd be.Hivatalos bejelentéshez hivatalos képek is dukálnak – egyelőre elégedjetek meg három darabbal.A [B]Killzone 3[/B] PlayStation 3 exkluzív – 3D támogatással, változatos helyszínekkel – ahogy sejthető volt már [B][A /note/3457]korábban[/A][/B].

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. legjobban vart jatek…Es a haboru ujra folytatodik…

 2. KIRÁLY!

 3. Változatosság alatt remélem nem a sivatag – hó egyvelegét értik. Jó lenne valami élő környezetet is látni a játékban.

 4. várjuk …

 5. ezt is bekell malyd szerezni

 6. Nem az én műfajom ez.Semelyik résszel sem játszottam, úgyan a másodikra alkalmam lenne, de nekem ps-en nemigen jön be az fps. Különben is már annyit toltam Pc-n hogy herótom van ezekből.

 7. Ax: Ez még nem is hype! xD Gondoltam kisegítem az angolul nemtudókat :PHUN_ter: Áh dehogy, csak kellett pár nap, hogy magamhoz térjek a sokkból, amit a ezek a hírek okoztak. xD

 8. Azt olvastam a KZ3-at leleplező magazin cikkében, hogy a társak végre képesek felkelteni, ha lelőttek (lehetséges co-op mód?). Amúgy van egy másik új fegyó a WASP-en kívül. Valami mini-gun lesz amit az Intruder-ről lehet leszedni, miután lezuhannak vele. Talán olyan lesz mint Rico chain-gun-ja csak rakétás másodfunkció nélkül.

 9. ez nekem mocskusul bejön

 10. megjelenés–> 2011 május

 11. “Gerilla Games … Patrick Garratt : a killzone3 100%ban kihasználja az SPU-t. A Killzone 2 a 60 százalékát használta ki. “You see there’s steam coming out of the machine, almost. “”””Szinte látod ahogy kijön a gépből a gőz”” :DD——————————————————————————-egyébként tele van a világháló Hermen Hulst ( Gerilla Games ügyvezető igazgatója) és Patrick Garratt nyilatkozataival … főleg a 3Dről beszélnek”

 12. Jaj de várom már !!!!

 13. És még mindig nincs meg a 2. rész……sajnos.

 14. Csak a story volt jó a KillZone-nak

  • …. meg a multi, meg a grafika……. a történet szerintem is jó volt annak aki tolta az ps2-tes és a Psp részeket. Mindenki másnak átlagos volt néhány csavarral…..

 15. Ez is nagy durranásnak ígérkezik.Csak az a baj ,hogy nagyobb a füstje mint a lángja…Ezt is egy hét múlva mindenki el akrja adni.

  • Mondjuk úgy ,hogy volt egy réteg akinek nem jött be bizonyos oko miatt ők akarták eladni 2 héten belül….De még ma is 60 000-100 000 tolják aktívan online pedig már 1 éve és 3 hónapja kint van….Van egy réteg aki kiplatinázza oszt tovább is ad rajta….. cod-nál, Bf-nél is volt ilyen és mindig is lesz…..

 16. Na a vizsgaidőszak közepén épp ez kellett, hogy feldobjon egy kicsikét. És nem zavar ha nem lesz 10x nagyobb, de ha a kettő feelingjét hozza (utolsó rész Radec előtt a lépcsőkön folyó csata nagyon ütött) akkor már megérte.

 17. Szuper! Ez kötelező vétel úgy mint az első kettő.

 18. A 3d miatt fog esni a hó…. valaminek térhatást kell keltenie, nem szállhatnak folyton rakéták a képünkbe, a szálló hópelyhet látványa minden bizonnyal jól fog festeni…..

 19. Techdemo 3.0…….

  • Hát ha ez egy techdemó lesz akkor a cod-ok meg egy béta teszt állapotú gamek :DViccet félretéve, a 2. rész az időhiány miatt lett olyan amilyen. Egyszerűen kúrva sok időbe került az engine lefejlesztése. Most minden erejükkel a tartalomra koncentrálhatnak a fiuk….

   • Szerintem ez nagyjából nem igaz. Átvezető videókat legenerálni, meg sztorit kitalálni aközben is lehet, hogy a kóderek százzal gázzal tövig koptatják az ujjukat.Öt év alatt egy Háború és békét, de legalább is egy MGS4 összetettségű sztorit ki lehetett volna agyalni.A felduzzasztott GG csapatból azonban úgy tűnik, a gém dizájnereket kihagyták, a sok kóder, meg textúra rajzoló mellett már nem volt még egy hely.:D Pár éve volt egy felmérés, hogy mi a különbség a japó, meg a nyugati játékosok ízlése között. A japók simán benyalnak bármilyen gagyi grafikájú, nehezen irányítható, akár uncsi játékot, ha jó a sztori, a nyugatiak meg pont fordítva. Lásd COD/MW2 :DDDÚgy tűnik a játékfejlesztők maximálisan rágyúrnak az adott ízlésre, és minden más le van xarva.:(

   • Úgy legyen!!!!!

  • Az első rész összetettségéhez képest sajna igaz volt, hogy a második csak pályák egymásutánja volt.Sztori szempontjából, az egyetlen emberke, akinek valami kis motivációja volt az egészben az pont Rico volt, bár ő az első részben is kezdett őstulokba átmenni, itt meg pláne nem volt az a szimpi gyerek. Az összes többi karakter elég felejtős volt. Nem nagyon voltak olyan emlékezetes szereplők, mint Adams tábornok, vagy akár Luger az első részből.A kötelező csajszi szereplő meg kifejezetten ronda volt a második részben, mármint maga a karakter tökre kilógott a több közül, hogy milyen összedobált minőség volt, mintha utólag rakták volna csak be.

   • Evelyn már a psp részben is benne volt…..Nem tudom egyesek mit kifogásolnak a történtekben nekem bejött az inváziós a Helgan ellen, Spoiler!!!!!!!!!Col. Templar halála meg szíven ütött, hisz alap karater volt…. Radec karaktere is jól kivolt dolgozva, Visari végjátéka meg zseniális volt.A cliffhangeres vég sokkal jobb volt mint az 1. rész vége…

    • Ne is mondd!egy kicsit el is szomorodtam mikor meghalt.Rosszul esett, na:)Akkor azt mondjátok, hogy dzsungelre ne számítsunk?

    • A spoiler résszel tökéletesen egyetértek, én is hasonlóan éreztem, amúgy meg szerintem van annyi csavar és történet a kettőbe ami egy FPS-be elegendő, végül is ez nem a Háború és béke 🙂

    • Jó csak ezzel az a gond, hogy aki nem játszott a PSP résszel az csak néz nagyszemekkel. És azért arra is gondolni kell, hogy van aki az első résszel sem játszott.Spoiler:Templar halálával meg szerintem az volt a gond, hogy gyakorlatilag nem igazán jelent meg előtte, így aztán érzelmi kötődés itt sem alakulhatott nagyon ki új játékosoknál.

     • Új játékosoknál valóban nem.Hakha és Luger remélem visszatér.Na, meg Rico első részben használatba vehető gépfegyvere is hiányzik már:)

   • Szerintem Radec,Visari és még Narville (Price kapitány például mennyivel jobb nála?) is mind jó karakterek voltak.

  • Mindezt három kép alapján…?

 20. aztaqrva de jól néz ki az a jetpack! csak a spanok ne legyenek már olyan buták mint a 2. részben =/

 21. Most negatív voltam… 🙂

 22. Reméljük a tízszer nagyobb nem csak a helyszíneket jelenti, hanem a kampány hosszát is…

 23. Nagyon várom én is. DE. 1. kép – ha havas a táj akkor miért van félig rövidujjúban Rico (?) a második képen meg szőrmés kabátban a Helghan katona? Amúgy nem is illik szerintem hozzájuk a szőrmés kapucni, de mindegy. Nem kötekedésképp, csak furcsa. Jó reggelt!

 24. Szint,egy kis sebesseget es akkor en is lerakom egy kicsit a CoD-ot!

 25. Nagyon kene az a megjelenesi datum.:)

 26. helghan bolygon sok szinre ne szamitsunkasszem kozvetlen folytatodik a sztori

 27. Végre.

 28. Első napos vétel .

 29. remélem lesz benne spli screen!

 30. VS mod!

 31. ÜK-ban előrendelve XD

 32. Nagyon kell!!!!!Most akarom!!!!

 33. KZ2-es képek jobban néznek ki.

 34. Ha Rico benne lesz akkor nem veszem meg. 😀

 35. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Igen-igen-igen:)

 36. “””A folytatáshoz képest tízszer nagyobb és egyben változatosabb helyszíneket járhatunk majd be.””Nem az elődhöz képest?”

 37. Durva lesz…

 38. Változatosabb helyszínek.Úgy tudom a 2 végig ugyanolyan volt, gondolom most visszanyúlnak az 1-hez, mert ott volt minden ,ezért is volt olyan hangulatos.

 39. látom már nyári játékok már nem is lesznek , mivan minden fejlesztönek melege van hogy akárhány játékot játszok mindegyik tele van hó val mi a ráknak ilyen pálya ha nem érezük a hideget.

 40. Az IGN-en azt írták, hogy 3-4 pályát kipróbáltak, és úgy tűnik nem lesznek prerenderelt átvezető videók, mindent a játék motorral csinálnak. Meg végre, végre, végre megjelennek a színek is és nem csak a barna és szürke 16 árnyalatában pompázik a játék.Lehet, hogy így gondolták, hogy 10X akkora.:D

 41. 10x nagyobb?Persze.Jól hangzik.Ha kétszer akkora lesz már akkor emelem kalapom.Ja és király, hogy Naughty Dog-ék besegítenek egy kis hóval meg egyéb jóval.

 42. “Ha ezt a 10x nagyobb témát komolyan veszik akkor a K2 tényleg csak egy “”demo”” volt ,ami felkészített minket a 3. részre.Gyönyörű képek.”

 43. A harmadik képnek kicsit MGS feelingje van, de bizonyára durva játék lesz.

 44. 10x nagyobb???? Hát ez jól hangzik de ha már vagy 2x 3x nagyobb lesz már azzal is megleszek elégedve……Várjuk az E3-mat ott tuti kapunk videókat…..Már csak a Resistance 3 kell kitolniuk….. amit szintén az E3.-ra várok. Egyre másra jönnek ki az új figurák, Grafikus novellák, történeti összefoglalók mi lesz itt….

 45. kötelező lesz, már érzem, csak előtte a 2.-at kellene sürgősen pótolnom

 46. Az ms-nek is lépnie kellet:bejelentete a Halo:Reach-et