Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Killzone 3 – három az igazság

Az Eurogamer Expo 2010 expó alkalmából Steven Ter Heide tartott előadást a Playstation 3 exkluzív [B]Killzone 3[/B]-ról, mely során fontos információkat árult el a játékról. Az előzménynél, a Killzone 2-nél három területen érte kritika a fejlesztőket – az ígéretek szerint ezekre a folytatásban nagyon oda fognak figyelni.[I]Változatosság[/I] – A KZ3 kalandjai során havas-jeges északi vidékekre, idegen dzsungelekbe, nukleárisan fertőzött pusztaságokra, lerombolt városokba, sőt, még az űrbe is eljut a játékos. Emellett nem csak a helyszíneket, de a fegyveres helyzetek során abszolválandó feladatokat is változatosra kalibrálják.[I]Kontroller lag[/I] – “Abban a pillanatban, ahogy lenyomsz egy gombot, a hozzá tartozó akciónak meg kell történnie” – mondják a fejlesztők, és ezt a program készítése alatt végig szem előtt tartották.[I]Történet[/I] – A Killzone 3 az ellenséges helghastok kultúráját is be szeretné mutatni, ami azt jelenti, hogy lesznek átvezető mozik, melyek az ő szemszögükből villantják a történteket. Emellett a szinglis kampány jóval hosszabb lesz, mint a második epizódban.A Killzone 3 megjelenése 2011 februárjának magasságában várható, 3D és Move támogatással.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Most nézzem február????? jó korán !!!!! Asszem neki kell állnom ismét dolgozni.

 2. Biztatóan hangzik, meg kellene venni. Nem is tudtam, hogy ilyen hamar itt lesz. Azért hamar, mert erre is egy csomó időt kell várnom, amíg beszerzem a megjelenéstől fogva.

 3. Legalább van mire gyüjteni…

 4. Azért bátor dolog azt mondani hogy változás mert a havas és dzsungelos pálya már volt a kz1-be . A többi az lehet változás de az új helyszínek azok annyira nem.

  • Te tudod ,hol játszódik a Killzone első része????mert ,hogy a Helganon eddig nem láttad őket az fix. Ennyi erővel Dzsungel már volt a Shellscokban is, város meg az első részében és ennyit a változatosságról.A 2. rész fényében vonatkozik a fenti írás.Most dobom tőled el az agyamat….

 5. Kíváncsi leszek hogy jutunk a hóból a dzsungelbe, és majd az űrbe. Talán teleporttal?Irányítás szempontjából nekem nem a kontrollerrel volt bajom, hanem a fekete bőrű társammal, aki nem fedezte a fenekem és amikor rohanni kellett, akkor mindig visszafordult előttem a szűk folyosóknál.A történeti dolgot támogatom 🙂

  • Gondolom hasonlóan,mint ahogy mondjuk az első részben eljutottál egyik helyszínről a másikra. Semmi teleport. Láthattad a veszélyeit az Űrgolyhókban. Inkább a saját lábukon mennek,mert az megbízhatóbb.

  • Ez a teleport gondolom vicc akart lenni:A 3. rész ott fog fojtatódni ahol a 2. rész abbamaradt ezt töbször nyilatkozták a készítők. A killzone.com-on meg az egyik fejlesztő egyszer benyögte az egyik gyíkarnak aki a Guerilla bénázását boncolgatta, hogy lehet sev pólóban egy hóvíhar közepén…..Sev-et elkapják és szállítják valahova több ISA fogoly társaságában, valószínűleg Captain Narviell-t is akkor fogják el. Sev valahogy megmenekül és felveszik Rico-ék egy intruderre. ( ezért van Rico-n téli cucc).Teleport helyett meg ott a jó öreg Intruderek, az űrbe meg alszeg egy ISA Cruser segíti őket, vagy Helgast. Lehet akkora érkezik meg a felmentő sereg a vektáról.-……. remélem kielégítettem a kiváncsíságod…..Az űrbázis meg valszeg az Első Extrasolar War-ból maradt őskövület lesz, ha jól vágom a K univerzumot, ott valami aszott nagy csata volt és ott bukták el a Helgan corporation a vektát….és volnultak el a Helganra.

   • Igen, vicc akart lenni :)Köszönöm a részletes tájékoztatást.Gondoltam, hogy a sztori ott folytatódik, ahol a 2. rész abbamaradt. A folytatásra kíváncsi is vagyok.

 6. sorry Biztos tuti lessz. move már meg van

 7. Birtos tuti lessz

 8. uncharted 2 szindróma. a motor meg volt, így a büdzsé nagyrészét a sztorira és a csiszolásra fordíthatták.sztem nagyot fog ütni.

 9. Inkább R3.

 10. Meg azért gondolkodok hogy első napos vetél lesz-e!!

 11. Felőlem még várhat 😀 2 is csak most fogom megvenni

 12. Nehezen viselem ezt a várakozást a megváltó eljöveteléig.:(

 13. Ezeket a helyszíneket olvasva az első rész változatossága ugrik be. Dzsungel,nukleárisan fertőzött pusztaság,lerombolt városok… Alig várom,hogy lássam őket.Ez a kontroller lag nekem fel sem tűnt,és mindig értetlenkedem,amikor az irányítást kritizálják.Régebben volt róla szó,hogy a harmadik részben megjelenik a Helghast nyelv. Nem tudom,lesz-e belőle valami,de engem személy szerint érdekel. :)A megjelenésig még letolok pár másik FPS-t is,de a Killzone 3 lesz a hab a tortán.

 14. “””nemsokára”” meglátjuk!!!”

 15. én még nem akarom előrendelni, mert reméle, hogy lesz valami zsír LE-s kiadás, bár eddig még nem találtam :S

 16. Várjuk már türelmetlenül, tutira nagy durranás lesz

 17. Ez a kontroller-lag max multiban jelentkezhetett. Nekem a 3 végigjátszás alatt egyszer sem tűnt fel. De természetesen mindig, mindenen lehet kicsit polírozni.:)

 18. Jöjjön már!

 19. király game lesz az biztos

 20. Én is rá vagyok izgulva.De szerintem a multival fogom kezdeni vele az ismerkedést.

 21. A február az nagyon jó, azt hittem tavasz vége felé lesz. Igaz ez is qrva soká lesz még!:((

 22. lehetne jobb is

 23. Ez jól hangzik. A szavatosság rész kicsit az elsö részre emlékeztet.

 24. Nah, eddig is érdekelt, de mostmár még jobban érdekel.

 25. story nem érdekel,a multi annál inkább,remélem nem b….ák el.

 26. KÖTELEZÖ moka lesz baszki. bátyámnál van a 2 most küldi postán mer tolnám hardon mielött ez megjön.

 27. 15 napos lufi lesz ez is, mint a második rész

 28. Korrekt,sőt,non plusz ultra !!!

 29. Hiszem ha làtom…

 30. Az irányítás legyen jobb, bár már én annak is örülnék, ha a guggolást nem kéne egyfolytába nyomni ! Így talán lenne értelme a fedezéknek.

 31. Tuti jó lesz!

 32. Majd meglátjuk.Csak ne azzal növeljék a szavatosságot, hogy olyan nehéz részeket tesznek bele amivel az ember elszenved órát. (lásd K2 vége)

 33. Ez egy gyüjteménybe tevős darab.

 34. Tarolni fog ezer %. De jó lenne ha a csapatszállítóról való lövöldözést is beletennék ami a második részből kimaradt.

 35. Büntetni fog!!:)Ezt meg a resi 3-t várom a legjobban jövőre!

 36. Ez tuti ütni fog! Idegen dzsungelek a killzone 2 tunningolt grafikus motorjával??? mindezt 3d-ban??? Ááááárgh de várom ezt a gammát! 🙂

 37. Betat a Pluszosoknak!!!KZ2 normálon 4,5 óra volt, de legalább 5x végig vittem, sokkal jobban tetszett mint az első része. Lagot meg továbbra se értem 250(singli+multi)óra alatt egyszer se zavart.

 38. lehet h jó game lesz……