Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Killzone 3 – debüt trailer

A hivatalos bejelentést követő [A http://playstationcommunity.hu/note/3486]képáradat[/A] és az első [A http://playstationcommunity.hu/note/3534]teaser[/A] után a [I]GameTrailers[/I] csapata ígéretét betartva leszállította a PlayStation 3 exkluzív [B]Killzone 3[/B] első gameplay trailerét. A [B]Guerrilla Games[/B] 2011 tavaszán robbanó szuperprodukciójának első és egyben igazán odaverősre sikerült videójában azonnal feltűnhet a még magasabb szintre emelt karakter animáció, a fenti linken elérhető teaserben bemutatott közelharc megjelenése, és a járműhasználat.[GT]101187[/GT]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Azta EZT nevezem!!Nagyon nagy lesz!!

 2. Szerintem egyedül vagyok így ezzel, de kezdek elbizonytalanodni. 🙁

 3. Eladtam a másodikat, majd jön ez helyette.

 4. Fasza lesz nagyon. Főleg, hogy viszakerült a teljes lábanimáció belső kamerába. Mostmár tényleg senki nem picsoghat semmi miatt. Szeretettel várjuk.

 5. Mintha a föhösünk meghizott volna 1 picit! 🙂

 6. jó kis vidi 🙂

 7. DLC

 8. Na EZ az ami KELL nekem!!!!

 9. Bum Bum for ever

 10. Nem tudom mit síránkozik mindenki,hogy nem sok újdonság van benne ,meg hogy K2.5. Miért ti mit raknátok bele?(Azon kívül hogy nem csak havas pálya lenne benne.)Szerintem ennyi újítás bőven elég ha tökéletesen megcsinálják. Nézzétek meg a God of War 3 sem újított olyan sokat csak a meglévő funkciókat tökéletesítette, és mégis mindenki hogy elvolt ájulva tőle.

 11. Háát nemtom…Inkább egy letölthető DLC-nek tünik..annak szuperül néz ki.Viszont a KZ2 nagyon magasra rakta a lécet, ahhoz képest nemsok plussz.

  • letölthető dlcként szuperül néz ki? azok után, hogy lehet becsúszni, nyakat törni, kést fejbeállítani, repkedni, stb? Arról nem is beszélve, hogy dlc pár órás cucc szokott lenni.Nem mintha kéne vminek is fejlődnie. Eleve jól néz ki a 2. rész. Inkább ugyanolyan kinézettel csináljanak 2évenként egy új sztorit, mint hogy beérje az ember,hogy egy generációban azzal,hogy max 2 részt kap belőle.

  • sztem sz*rt se mutat ez a trailer… indulj ki abból, hogy az Uncharted 2 ütött nagyobbat, mert egy meglévő technológiát csiszoltak tökéletesre, és sokkal több pénz és idő jutott a történetre…na a Killzone-nál ugyanez lesz a helyzet.

 12. jaj de vagány lessz nagyon szeretem a killzonet!!

 13. Zsír.

 14. Most újból elővettem a KIllzone 2 singliét és még most is ámulok rajta,még mindig a legszebb fps !!

 15. A nyaktörés pusztakézzel tuti,hogy mozgásérzékelős metódusra fog épülni szerintem,pl: kör(elkapás),L1+R1 és egy gyors tengely forgatás a joyal !!!

 16. Nagyon kemény:)

 17. Nagyon állat!!

 18. Pfff … mi ez a KZ 2.5? xDDD

 19. Ez egy kalap f.s. Milyen sz@r má egy szál poloba jaszkariznik a -20ba. Én meg se veszem.

  • sztem arról fog szólni a történet hogy Sew szerezzen magának egy kabátot, de lehet azt majd dlc formájában lehet csak megvásárolni, még gondlkoznak rajta a fejlesztők 🙂

  • Én se.Tuti megint összeszorított seggel fog mindenki futni,lehet a jetpack-be bele is szarnak a killzónok,meg a hellgazok is.

 20. nem győzőtt meg olyan sokkal jobb mint a 2.rêsz

 21. Nagyon epic ez a közelharc, határozottan jól áll a killzone-nak ez a plusz.

 22. Erről MINDENKI fog MINDENT mondani,de MINDENKI játszani fogja!

 23. ááá ez nagyon jo

 24. 2. résztől se dobtam magam hanyatt, de nem volt rossz. Ez sem rossz, remélem azt a késést az irányításban valahogy megoldják már, meg kicsit változatosabb pályák is jöhetnek és akkor jó lesz ez.

 25. És ezt mid 3D-ben???Akkora bünti lesz, hogy csuhajjjj.

 26. Amúgy HD-ben megnézve, végre tényleg érezni a teret a pályákon. Azt az élményt amikor az ember feljött a Resi2-ben a bázisról és meglátta az idegenekkel elárasztott várost, vagy amikor betámadott a gigamonster az nem volt semmi.Az U2 is tudott jó látványt adni helyenként, csak éppen az csak látvány volt, mert a játék maga meglehetősen csőszerűen lineáris volt.A KZ3 végre úgy tűnik reprodukálja ezt a térérzést és az ehhez párosuló bizsergető elveszettséget.:D

  • Pont most toltam végig a Resistance 2 -t ( kib@-király game ! ) , tegnap meg az Uncharted 2 -t ( ez meg ugyebár műfajában etalon ) . :] A Killzone 3 meg büntet !

 27. Nagyon jól néz ki,ennyi.

 28. na ez… bejövős mint a K élet…

 29. Csak azé van poloba mert kurva kemény csávó mint az undefídet.

 30. most komolyan nem tudtak a föhösnek egy téli ruhát csinálni? itt rohangál egyszál pólóba az északi sarkon az ellenségen meg 200 kilós kabát van? Már ettöl nevetségessé válik az egész

  • Az Uncharted 2-ben bezzeg k*rva kemény az egy szál pólóban feszítő Drake és ott nem nevetséges :)http://www.youtube.com/watch?v=pa1fi1gxxUw

   • A RE4-ben sem fázott a srác abban a nyirkos időben,miután a fertőzöttek elvették a kabátját. 🙂 Kénytelen volt pólóban küzdeni,ahogyan Drake is,mert ahonnan a vonat indult,ott még jó idő volt. :)Lehet,hogy az ISA katonák is úgy keveredtek valahogy a fagyos vidékre,M65 mintájú mikádó nélkül. 🙂 Ez de szar. 😀

    • “Szerintem meg az a sz*r, hogy Makker beír egy ilyen hülyeséget, hogy “”ettöl nevetségessé válik az egész””. Mintha ennek a pólós baromságnak olyan óriási nagy jelentősége lenne az EGÉSZ játékra nézve.”

     • A saját poénomra értettem,hogy szar. Valóban nincs nagy jelentősége,pláne az egész játékra értve. Ezért is hülyéskedtem ezzel.

   • miután megtalálja tenzin és ellátja a sérüléseit kap téliruhát.1perc 6 másdospercnél megtörténik a csoda hopphttp://www.youtube.com/watch?v=poRoqQe8wQI

    • Tudom, játszottam, téged biztos nagyon zavart amíg nem kapta meg Drake azt a kabátot mert ugye ez ráadásul TPS és folyamatosan láttad ahogy pólóban mászkálsz 🙁

  • Ja. Igazi táfgáj ez a Sev. Amúgy ez nekem is elég…furcsa.

 31. A játék bejelentése óta ez győzött meg csak, hogy a 2. rész óta csinált is valamit a brigád, és nem egy KZ2 klónt alkotnak majd.

 32. Remélem nem csak havas pályák lesznek. Bár eddig úgy tűnik, igen!

 33. “Ez biztos nem gémpléj, megint átb@sznak! :DEmlékszem én még mi volt a KZ2 videójánál: “”Render vót, render vót”” :D”

 34. Erre nincsennek is szavak!Az etalon fps megkapja méltó utódját…

 35. Hivatalos oldal nemtudja betölteni a videót a nagy forgalom miatt:D (JÓ JEL)

 36. Állat! Azért remélem nem csak havas részek lesznek!

 37. * hd-ben

 38. Nagyon jó…. a közelharc is tök dinamikus látványos. Viszont ez Jetpack dolog lehet visszafelé fog elsülni. Amint felemelkedsz olyanoknak is célpont leszel akiktől addig fedezékben voltál….

 39. Odaver !! Még egy érv a PS3 mellett . Lehet sírni kedves nem PS3 tulajok ! :]

 40. Azon tűnődöm, vajon véletlen-e, hogy az Epic bevállalta a Bulletstormot, amiben szintén fontos a közelharc.

 41. HA mindent benne lesz amit ígérnek, változatos pályák, hosszú játékidő, és egyéb finomságok, ami mellé még jön a pusztakezes harc, akkor azt kell mondjam a második rész egy összecsapott rész lett (amire utaltak is jelek) amit mellesleg már most is annak tartok.Túl sok mindenben fejlődött visszafelé a sorozat. Aki ezt jelenleg nem így látja az a 3. rész után visszatekintve fogja belátni, hogy ez így van. (Persze ehhez mindennek teljesülni kell)Ha minden megvalósul így egyben akkor várhatóan elérik az első rész színvonalát játékmenetben és hangulatban, de ez sokban függ attól hány százalékban találkozunk havas pályával.Több játszható karakterről már nem is álmodom. Nem hinném, hogy ennyi idő alatt futotta volna még arra is. (azért örülnék ha meglepnének vele)

  • “Így nyíltan nem ismerték el a Guerillás arcok, de a kommentek, postok interjúkból arra lehet következteni, hogy a 2. részel ők sem voltak megalégedve. A 3. rész lesz az a játék amit”” mindig is szerettünk volna megcsinálni””.A 2. résznél az engine kifejlesztése, a határidő betartatása, meg az emberhiány is rányomta a bélyegét. Nézzétek meg a honlapjukat folyamatosan 5-20 álláshírdetés van fent a honlapjukon…. a 2. résznél későn jött az Insomniacos segítség, de érhető hisz előbb a Resistance 2 kellett befejezniük…Én bizakodok Hatrix koma, bizakodok….”

 42. Király lesz.

 43. Lesz itt aprítás rendesen! A közelharcot pedig elég nehezen tudtam használhatónak elképzelni, de amint látom, szuper jól beleillesztették a játékba! Királyság!

 44. Keeell most!! Igen durvàn 20 òra jàtèkidöt igèrnek,atom durva èlmèny lesz. COD? Ha Ha Ha !!! Kőtelező első napos vètel, minden ps3 tulajnak.

 45. fúú wáá aztaaa ez mindent bebüntet áhh mindenki ezzel fogja tolni alig várom 🙂 olyan jó lesz nem bírom ki kár hogy még mindig nem tudunk semmit a cuccról

 46. Ami lehangoló és kurva ostoba: szegény Ricot miért kell egy szál ingujjba kirakni a jégvihar közepére ? A gerilások nem tudják mi az hó vihar? Minden esetre Ricojék jól bírják. És ha már kirakják a hóba, akkor miért van ilyen szép barna a bőre : legalább sápadjon el és jegesedjen a keze… de ha ezt nem tudják leanimlnij akkor miért nem raknak rá egy dzsuker szőrme kabátot … Abba még betyárabban is nézne ki 😀

 47. Hàt ettöl nem estem hanyatt.A közelharc visszatèrèse pozitìv dolog,de èn hatalmasat csalòdtam a KZ2ben,ùgyhogy ez eddig kevès.Ha ennek is olyan nagy 0 lesz az irànyítàsa ès a hangulata mint a 2nek akkor örökre lemondok a szèriàròl.

 48. Kíváncsi leszek mennyi haszna lesz ennek a közelharc dolognak az elite szintű nehézségen ahol mire odaérnél valakihez mér rég szitává lőtt… x)

  • Szerintem a legelső kedvcsináló trailerben nem véletlenül mutogatták,hogy Sev felveszi a helghast sisakot.A gyanútlan ellenfelek csendes likvidálásához,tökéletes megoldás a közelharc.

 49. Brutál komoly. Ez megint felteszi a lécet a konkurens játékoknak.

 50. Az óceánt ilyen idegesen még nem láttam játéban,de így leanimálva azokkal az efektekkel sírás,3D-ben tuti az életed legjobb játék flesse lesz!!

 51. Kiváncsi leszek,hogy a multiba lesznek e közelharcok,mert azért 1-3mp-es egy kivégzés és nem előnyös egy 32-es szobában,na meg küső nézetből,mundjuk egy spanod csinálja ezt az ellennel,te meg szemlélődsz 2méterről,biztos pontosan le lesz animálva!!

 52. nesze neked crysis ba…megilyen a kedvcsináló videó

 53. a zene nem rossz 😀

 54. Jó brutál lesz.

 55. “Gondolom Sztory trailer az E3 lesz… remélem… ez így kicsit laposka trailer. Mutatja az újdonságokat ami tetszik is nagyon, (pusztakezes harcot és a becsúszást és hasonlókat nem kellett volna kihagyni a kettőből anno ezzel lehet ütött volna) csak valahogy pörgősebbre sztori részletekkel megspékeltre számítottam. A zene engem mondjuk jobban emlékeztetett a MGS-ra, mint Killzone-ra.Várjuk az E3at… DE NAGYON! Gondolom nem lőttek el minden részletet és bemutatást ezzel a trailerrel…. mert a félsz bennem van, ezzel a “”csak havas pályák lesznek, vagy mást is kapunk dologgal.”

  • Vázz, én is ezen akadtam fönnt, tiszta MGS hangulatú volt a zene az akció jelenetek alatt. 😀 Olyasmi volt, mint az MGS4 3. act-jában a zene, amikor követjük a faszit.

  • dehogy is,egy csomó újdonság van még az E3-ra,meg még amit titokban tartanak !!!

   • Meglátjuk! Legyen igazad… de én nem élem bele magam még egyszer.

    • Hallod,ez a fejlesztő vezető nyilatkozata,hogy azért jelentették be az E3-om előtt,mert annyi az újdonság,hogy azt így akarták elosztani!E3-on biztos lesz kiálított demo verza !

    • Tuti lesz itt még valami.Most néztem meg a show-t és a Guerilla főnöke kiemelte és hangsúlyozta, hogy a K3-ban minden pálya más lesz egy kicsit és mindegyik egyediséget fog hordozni. A változatosság a single legynagyobb előnye a 2. részhez képest, meg a 3D.Ez csak egy kedvcsináló volt a 4. pályáról… az első tuti Visari Palotája lesz mivel ugyanott fog folytatódni a story ahol abbamaradt.A guerillás arcok úgy látszik tényleg hallgatnak a rajongókra: Rico ruháját meg Chain gun-ját láttátok??? Brutál első részes feeling….

     • Kéne másodlagos tüzelés!!

     • Szerintem nem lesz másodlagos tüzelés. Nézd meg lassításban a helgast és az Isa fegyókat. Teljesen eltüntek a kiegészítők. Egy szimpla markolat van ott….De én nem bánom mert így legalább nem élnek meg a GL huszárok…… Yukimura: szerintem lesznek nagyobb és kisebb pályák, kinek mi fog feküdni…..A multi játékok kihaltságára meg van egy jó indokom: Nyár, meleg, stard , apró fürdőrucis jánykák… kinek van kedve multizni ha mehet a co-op élőben 😀

     • Hiába van nyár, esténként játszani szeretnék, nem lehet mindeste bulizni.Én még nem lakok együtt az asszonyal szal nekem még lehet játszanom.

     • Kikérem magamnak 😀 Én is szoktam játszani…. olyan nőt kell találni aki elfogadja, hogy gamer vagy …..Sose vonzottak a pláza cicák akiknek a bankszámla, meg a kocsi volt a minden….. persze tisztelet a kivételnek.

     • vagy el kell vele fogattani 🙂

     • “””K3-ban minden pálya más lesz egy kicsit “” Én azt szeretném, ha nagyon más lenne, nem kicsit.Meg a második rész után az ilyen kijelentések semmit nem érnek.Nekem bizonyíték kell, nem ígéret.”

     • Akkor játsszál Old Spice dezodorral^^

 56. ITT TÖLTHETŐ HD-S TRAILER PS3-RA !!

 57. 10 pont!!!

 58. Kövezzetek meg, de ez a debüt trailer közel sincs ahhoz, amilyen a második rész debüt trailer-e volt. A zene… nem rossz, de azért inkább beletéphettek volna a húrokba. Az jobban illett volna hozzá.Egyedül a vége egyforma. Mindig ezek a fránya repülő alkalmatosságok oda találnak lezuhanni, ahol épp áll szerencsétlen karakter. A második résszel még játszik valaki? A minap voltam fent és csak oroszokkal tudtam játszani….nagyon bénák voltak XD

 59. K2 sok hóval. Én nem dőltem le a székről.

 60. nem rossz meglátjuk….

 61. Olyan sok mindent azért nem mutat meg ez a trailer. A még magasabb szintre emelt karakter animációból sem láttam sokat. Apróság,de a második részből hiányoltam az elsőben látott megoldást,ahogy a tereptárgyakon átugorhattunk. A végleges gameplay videók sokkal ütősebbek lesznek majd. Várom a továbbiakat. A játékról nem is beszélve. 🙂

 62. ÁÁÁÁÁÁ. Hát ez a játék kegyetlen!!! Annyira jól néz ki hogy az már fáj.

 63. A 2. resz annyira nem tetszet, hogy ez mar hidegen hagy. De azert olcson beszerzem majd!

 64. Gyönyörű, de VS mód nélkül nem fog kelleni.

 65. Egyet kérek, jó és tartalmas storyt. Hosszabbat, mint a 2. rész.Ha ez teljesül, akkor ez lesz az új FPS mérce (ugye mostanáig a 2. rész az :D)(Tudom, tudom 10x olyan hosszú lesz, de azért én maradok a földön, ha nem bánjátok. xD)Grafika és technikai megvalósítás miatt nem kell izgulni, a 2. résszel már bizonyítottak, akkor eladták nekem az összes folytatást.Multi, mivel FPS-ről van szó, továbbra sem érdekel.Várjuk szeretettel! 🙂

 66. Nekem az jön be nagyon, ahogy lehet leamortizálni az ellenséges járműveket, nagyon impresszív módon tudnak darabokra esni!

 67. Nagyon tetszik ember,a közelharc is állat,plusz havas táj!Nagyon várjuk!

 68. Hát eddig úgy tűnik nem lesz oka szégyenkezni a 3. résznek sem.

 69. Nagyon állat. A hivatalos oldalon lévő (killzone.com) az hosszabb egy-két durva jelenettel. Jaj mikor lesz 2010…

 70. Nem csigázott fel túlzottan. A fejlettebb közelharc okés, a jetpack-es cucc szerintem felesleges, minden más meg olyan mint az előző részekben, csak mindent hó fed.

 71. AZTABÜDÖSK.RVAMINDENIT! Hogy őszinte legyek a képek alapján nem indultam annyira be, túl korainak éreztem a KZ3 bejelentését, de ez a trailer kurvára meggyőzött! Durvábban néz ki mint a második rész. :OA közelharc meg elképesztően jó, a forgócsöves csapatfedező gépfegyverbe pedig beleszerettem.Itt a teljes trailer (kicsit százszor komolyabb): http://www.killzone.com/kz3/hub.html#/?content-id=kz3_e3announcement

 72. marad még valami az E3ra?

 73. Vajon ki lesz a Final Boss?

 74. “Az a baj a nagyon jó játékokkal, hogy igen nehéz überelni. 🙂 A gamernek meg csak emelkedik az ingerküszöbe, és nem becsüli meg a réginél “”nem sokkal jobb”” színvonalat. Szemléletet kell váltani, mert így a saját örömforrásunkat csökkentjük.”

 75. Hát nem dobtam tőle hátast , majd meglátjuk

 76. Bejövős!

 77. jóféle, most még előbb be kell szereznem a 2. részt

 78. Egy hasba rúgás, majd vesén, aztán fejen és végül nyaktekerés.Brutális a környezettel, a fegyverekkel, és járművekkel együtt ! Kit tudja milyen eszméletlen pályák lesznek még ?Én a jövő tavaszi megjelenésig nem akarok látni semmit, bár tudom a csábítás nagyon nagy lesz… 😀

 79. szép szép:D

 80. HMM érdekes.

 81. egyébként érdemes csekkolni a hivatalos oldalon lévő trailert,mert a GT-n mutatatottat cenzúrázták némiképp…

 82. nem kérdés hogy ez egy 10 pontos gama lesz

 83. Hát ez nem volt gyenge. Már most frankóbb mint a k2 pedig még van közel 1 év a megjelenésig.

 84. Azt a román kva élet! Killzone a köbön!

 85. Bitang!

 86. ezt a gané zenét! Metal kell ide, nem tuc-tuc!

 87. Valahogy én fostam össze magam ettől trailertől, persze én nem voltam oda egyik Killzone részért sem.

 88. én már killzone 4et várom mert az jó

 89. Büntetős trailer…..Úgy látom Rico-t visszadizjánolták, és vissza fogja kapni jó öreg chain gunját….2.lagos tüzelés szerintem nem lesz… elég ha megnézitek a helgastok sta .11 fegyverét…Közelharc meg igazi power…..

 90. Semmi extra.

 91. ItOnly DoesSuper-Awsome Killzone 3 trailers :DBazz nagyon durva… a közelharc letaglózott… nagyon látványosra sikerült megcsinálni :OÉs a jetpackes harc… aztarohadt!!!Remélem nem csak havas pálya lesz (eddig csak olyat láttunk) =/

 92. atyavilág….. a közelharc tényleg dúrva, a mozgás meg kezd hasonlítani a Brinkhez…A Crytek-nél kezdhetnek vakarózni…:)

 93. Mondjuk azt hozzá kell tennem hogy Guerrilla-ék nemtudnak trailert rendezni.

 94. atom lesz 🙂

 95. Laza!

 96. Uff, ez mar most uber brutal kiralyul nez ki!!

 97. ez sokkal jobb, mint az a fos krájzisz, az üres, rideg, tul pc-s

 98. Jajj de kemény ! 😀

 99. Én most sz**tam be,KIRÁLY!!!!!!!

 100. Na ezt én csak holnap nézem meg.

 101. Látom már az ércesebb SEV van benne,a trailer hozza a brutál hangulatot,FPS KIRÁLY LESZ !!!