Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Killzone 2 vs. Crysis 2

Az interneten fellelhető, különböző videojátékok screenshotjait összehasonlító [i]elemzések[/i] olyanok, mint az afrikai óriáshernyó: ilyen nincs, de mégis van.A GamingBolt munkatársai ezúttal két neves FPS, a 2009 februárjában debütált, Playstation 3 exkluzív Killzone 2, és az elvileg 2010-ben piacra kerülő, multiplatform Crysis 2 néhány képét hasonlították össze, kikérve róluk olvasóik véleményét. A kérdés az volt, sikerül-e a Crysis 2-nek megütnie minőségben és stílusosságban a Killzone 2 kiemelkedő látványvilágát?FPS nézet[18527]Külső nézet[18524]Környezet[18525]Karaktermodell[18526]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A karaktermodell mindenképpen a Crysis 2-ben jobb, szerintem.

  • Szerintem is…. már ha tényleg lehetséges megvalósítani a cry motorral azt az arcot és mimikát amit pár hónapja lehetett látni….Bár a háborús feelingben nehéz lesz lenyomni a KZ2-t vagy esetleg már lassan a 3-at!

 2. “Elég hízelgő a Guerrillára nézve,hogy minden készülő “”top”” fps-t az ő játékukhoz hasonlítanak.Tény ,hogy letettek valamit az asztalra.”

 3. Régi vágyam volt, hogy egyszer enyém lesz a századik komment.

 4. a Killzone3 jobb lesz.

 5. A C2 eléggé PC-s….

 6. A képek alapján nekem a KZ2 karakterei, textúrázása és fényei jobban tetszenek, viszont a C2 környezete sokkal gazdagabb. Mondjuk valami szűrő jót tenne a C2-nek, hogy ne legyen steril.

  • Egyetértek, nagyjából én is így látom, nekem elsősorban az nem tetszik hogy a C2 steril és itt-ott túl színes, legalábbis nekem az, bár leginkább a játékmenetre vagyok kíváncsi hogy mit tud hozzátenni a stílushoz.

 7. Crysis 2 jobb !

 8. A God of War 3 után a Killzone 2 a leglátványosabb játék amivel eddig játszottam,csak az a baj,hogy egy kalap szar. Szerintem a fenti képek alapján a C2 szétveri a KZ2-őt.

 9. Ha már motor akkor Carmack bácsi lessz a befutó………

 10. Azt kell mondjam, csalódtam a KZ II – ben elsőre. Viszont egy hete újra játszottam, és rájöttem verhetetlen- Az utánna érkező FPS a nyomát keresik……….. Kurva jó volt, nem csak a látvány, jól összerakták. Képekből viszon nem lehet a szart se összehaSSonlítani, mert a szag se mellékes, gondolok itt sokmindenre, majd megláTYuk mit tud ez a CR II –

 11. Biztos, hogy ennyire szep volt KZ2 mert en nem ugy emlekszem ra ? Vagy ilyen regen toltam mar?! 🙂

 12. A Killzone 2 stílusosabb grafikailag de a Crysis sokkal részletesebb .Teljesen felesleges volt ez az összehasonlítás igazából hogy melyik jobb hiszen KZ 2 több mint 1 éves a Crysis meg ki se jött .Kíváncsi vagyok hogy mekkora erőmű kell a Crysisnek pc-n .

 13. Photoshop csodákra képes 🙂 elég érdekes ezt képek alapján összehasonlítani, ingame videóból több derülne ki.

 14. Egyértelmű,h a Crysis 2 részletesebb és élesebb … viszont a képek azok fix,h a PC-s verzióból vannak. Gratula ehhez a semmitérő összehasonlításhoz! (pláne egy 1 éves játékkal)

 15. Killzone pOwaa 🙂

 16. Jah azt majdnem el is felejtettem, hogy abban a cikkben kihozták a Dante-t győztesnek 🙂 XD

 17. Az én apukám hadserege nagyobb, mint a te apukád hadserege!!!XDDe tényleg ennek mi értelme? Hatásvadász blog. Menjen a flém ezerrel uszítás. Ez legalább akkora baromság, mint amikor megjelent a Gamespoton a Dante’s Inferno és az akkor még meg sem jelent God of War 3 kép összehasonlítás cikke, amiben persze a Dante elején lévő cg-ből is vágtak ki képeket és hasonlították a gowhoz.Sokszor látni, hogy odaírják egy-egy bloghoz, hogy pontvadász blog. Pontvadász, akarom mondani inkább stílusosan hatásvadász hír. 🙂

 18. Így képek alapján a c2 letisztultabbnak tünik,sztem szebb.De tudja a fene,nem is igazán érdekel egyik se,mert fps.

 19. Részletesebb, de nem hangulatosabb.Imádom a Killzone 2-t, szóval elfogult is vagyok, de akkor is az a csúcs.

 20. “Hat skacok:D ez a hir, nem tudom komolyan venni az ilyeneket. A kz mar egy eves. A crysis meg ki se jott. Mirol beszelunk? Ez akkora faszsag mint osszehasonlitani a pacmant mondjuk egy ps1-s jatekkal. Az is vicces volt amikor a Halot a God of warral hasonlitottak ossze. az osszes ilyen habzoszaju elmerokkant “”jatektesztelonek”” f*szkorbacs jarna. Ja es a kornyezeti kep… egy belvarosi kepet hogy lehet osszehasonlitani egy eromu kepevel( vagy mivel). Ez olyan mintha a csokit hasonlitanad a kedvenc kajadhoz. Mindketto finom es szereted.( mar aki)”

  • ha azt vesszuk a 2007-es Crysis 1. része is már szebb volt a KZ2 nél ha maxra vetted a grafot(amihez azért kellett vas)!torténetben azért jobb a kz2 mint a Crysis de a hangulat megvan annál is:)

 21. Látvány, dizájn, stílusosság, a színek komorsága, a koszos és mocskos csatatér, összességében az a rendkívül jól kitalált és felépített világ amiből táplálkozik a KZ2…Számomra az FPS játékok csúcsa, semmi sem tudja ezt ütni. Esetleg a harmadik rész.

 22. szerintem a killzone nyer,mivel az nem multiplatform játék és ez általában döntö szokott lenni

 23. Crysis jobbnak tűnik, de aztán fene se tudja hogy ingame is így fog-e kinézni.

 24. lehet, hogy a 12 éves vérpistikéket meg lehet vezetni a grafikával, de a Killzone 2 hangulatát nem hiszem , hogy a C2 szállítani fogja. ha igen, megveszem

 25. Szerintem az első Crysis grafikája is szebb volt a KZ2-nél. Olvastam is egy összehasonlítást (bár ez nem mérvadó) ahol az jött ki, hogy KZ2 mozgásanimációja részletesebb, viszont a Crysis szebb.

 26. Képek alapján nehéz dönteni. Majd ha megjelenik biztos kipróbálom, de a kz2-t szerintem nem veri

 27. Nem nagyon szeretem a talpigpáncélkatonákat. Nem szeretem az olyan játékokat, ahol a főhős (a külső nézetes képen) mint Arnold kiáll a placc közepére és aprítja a népet. Biztos nagyon szép lesz a Crysis 2, de nálam nem veri a Killzone2-t.

 28. egyértelmü hogh kz2, a crisys tul pc-s

 29. Crysis egyérelműen veri a KZ-t

 30. És..mi lett az eredménye???

 31. Azert a latotavolsag a cryenginnel igen komoly,persze lehet a K2 a design miatt szegenyesebb ebbol a szempontbol,de a K2 kepek sokkal dinamikusabbnak tunnek,a cryengine kisse steril nekem.Szeretnem mar vegre en osszehasonlitani a kettot.

 32. Ez jókora ökörség, még szép hogy a Halo a szebb XD

 33. A Crysis 2 képe minimálisan szebb, viszont a fegyók nem tetszenek nekem. +1 év különbség is van +nekem jobbana KZ színei.

 34. mw2-t ha lehet felejtsük el mint brutál vagy szép kategóriájú játék (kb. 10%-a ami az, a többi koca)itt meg egyértelmű a K2 szépségea crysis képekről nem is tudom, de csak nekem tűnik átlagosnak? Úgy értem kb olyan mint a GTA4. De ha csak a várost nézem már a GT4ben is szebb volt new york így a képeken.

 35. lehet hogy grafikába hozza de hangulatba szerintem nem lesz olyan jó mint a kz2

 36. Szerintem nem kellene még most összehasonlítani mind a kettőt. Majd ha megjelent a Crysis 2, na akkor jöhetnek az összehasonlítások. Én a Crysisre szavazok már előre.

 37. most olvastam a blikkben hogy 10 év múlva bármelyik játék szebb lesz mint a killzone 2

 38. miért is jó összehasonlítani egy 2009 februárjában megjelent játékot egy még meg nem jelent játékkal?

  • Ez jó táptalaj a trollok öszeeresztésének és különben is szórakoztató. Amellett tájékoztató jellegű hír, pl.: hogy ki a büdös franc az a GamingBolt? 😀 Most szereznek pár olvasót ill. kommentelőt maguknak biztos.

 39. hát PS3-on nem tudom szebb lesz e de PC-n 1 atom géppel meg 1 atomeromuvel biztosan szebb lesz:D

 40. Jáj!

 41. A Crysis 2 még nem jött ki. Különben is kopogtat a képelmosásos effektet orrba szájba alkalmazó Killzone 3 és a GoW3 motoros Conan 2 😀

 42. Majd az avatarom beszél helyettem. 😀

 43. Crysisban asszem ufókra kell lövöldözni, Killzoneban meg ilyen világítószeműekre, nekem ez alapján ugyanaz 😀

 44. *megmarad

 45. Ja,és a Killzone 3-at is hasonlítsuk majd össze a Crysis 2-vel!Van egy olyan érzésem,hogy a Helgan után ott már lesznek világosabb,élénkebb helyszínek (is). De tuti,hogy a háborús hangulat megmered.

 46. Mindkettő jól néz ki. Ami döntő lehet,az a hangulat. Nekem a sötétebb,zordabb környezet jobban visszaadja a háborús atmoszférát. Killzone 2. 🙂

 47. Az, hogy meg fogja ütni 100%-ra biztos sőt még túl is fogja szárnyalni a KZ2-t, de egy ilyen összevetés kb. annyira értelmes, mint amikor egy PS2 és egy PS3 játék grafikáját hasonlítanánk össze. Az egyiket jóval a másik előtt kezdték el fejleszteni és jóval a másik előtt került a boltok polcaira. A KZ2-t az akkor beszerezhető legjobb és legújabb szoftvereken fejlesztették és a lehető legjobb részecskeszimulációkat (magyarul robbanás és más effektek) és fizikai engine-t tartalmazta de mint tudjuk ezek fejlesztése sohasem áll meg. A Crysis 2-n már nagyjából annyi ideje dolgozonak, hogy akár két komplett FPS játékot összedobott volna egy másik fejlsztő csapat, de a Crytek nem csak játékot fejleszt, hanem ENGINE-t is, mert a Crysis 2 lesz a nagy beugrójuk az Epic és az ő Unreal Engine-jük által uralt piacra.Abban biztosak lehetünk, hogy az állunk leesik majd, de aki játszott a Crysis-al PC-n azt is tudhatja majd, hogy a játék erősen TECHDEMO ízű és ne várjunk mélyen szántó gondolatokat vagy ütős történetet. Lőni fogunk és robbantani, de azt olyan minőségben, amit eddig még nem láthattunk.

 48. hát nemsokkal marad el a Killzone-től, szép

 49. Nekem az a bajom a Crysis-el hogy túl világosak a színek.A Killzone 2 nekem jobban tetszik a komor hangulata miatt.

 50. mozgásban lenne igazán hiteles, mert pl pár effekt állóképekről nem látszik…mindenesetre jó hogy akkor tudják hozni a minőséget. amikor nyakunkon a kz3 motor..

 51. Nagyon hasonló… legalább is minőségben. A stílusa KZ2-nek realistább, de a Crysis 2 látványvilága az élénk színekkel nekem jobban tetszik. Talán a robbanás effekt az ami a C2-ben egyértelműen szebb.

 52. ahogy nézem itt inkább sok a pc-s!van 1 baj pl.gt5 és az a baj,h.tul éles!!?nekem pc burnyákok mondták

 53. grafikában mind a kettő szép,( a színek miatt én a C2-re voksolnék), meg tudom, hogy ez erről szól, de akkor se grafikában akarjanak jobbak lenni a másiknál, gyerünk srácok gyúrjatok rá a játékmenetre. Most néztem meg a Metro 2033 trailerét, grafikában nincs ilyen szinten, de amilyen hangulatos volt az új meg az előző bemutatója, biztos, hogy azt venném meg ezek helyett (eddig.), kár hogy nem jön PS3-ra:(

 54. Képek alapján szerintem C2 a nyerő.

 55. Killzone 2 jobban tetszik.

 56. Crysis 2 szerintem még kapni fog egy saját stílust, úgyhogy nem akarom hasonlítgatni.

 57. Amúgy meg a Killzone 3 grafóról dobhatna a Sony egy-két screenshot-tot.Na majd az !

 58. Szép mindkettő !

 59. majd elválik…

 60. Ha a grafikán kívül másra is rágyúrnak a C2-ben, talán még meg is veszem…1. rész unalmas volt. 🙁

 61. a KZ2 latvanyvilaga jobban bejon legyen barmennyire is baro a C2 reszletessege, felbontasa stb..

 62. A Crysis tényleg köményebb. 🙂

 63. Szerintem a Crysis 2 megveri, de nagy különbségre nem számítok. És ha figyelembe veszük, hogy a killzone 2 jóval idősebb game akkor bizony beláthatjuk, hogy ez a játék még mindíg tartja helyét a legjobbak közt…:P

 64. Meg nem egy fél évvel ezelötti Crysis kép lopatott kellene mutogatni. C 2 sokkal szebb lesz mint a KZ2. Számomra a KZ2 egy agyonghájpolt 5 pontos közepes grafikájú cucc. Sajna, h megvettem:(FPS+grafika terén egyértelműen az MW2 radírozz mindent

 65. Crysis gizdábban néz ki:)

 66. A C2 PS3 portját kellene látni, nem a fjucsörpécés verziót.De úgyis szebb lesz DVD9-en. 🙂

 67. “A Killzone “”koszos””, a másik “”csillogó””, de mindkettő szép.”

 68. Hát poligonszámban, textúrákban sztem meg fogja ütni, csak nem lesz akkora effektparádé…

 69. “Minőségben talán, de stílusosságban összképben szerintem nem. A crisy 2 nekem még mindig “” sterilnek “” élettelennek kihaltnak tűnik.”

 70. Szerintem lazán és könnyedén!

 71. “Mr.Z munkatársat idézve:””A Halo Reach jobb lesz!”””