Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Killzone 2 – várható demo

Pontos dátumot sajnos egyelőre nem tudni, viszont a SCEE annyit elárult, hogy mindenképpen terveznek Playstation Networkről letölthető demót. Az USA-ban, a Gamestopnál leadott előrendelések mellé a játékosok alapból kapnak egy Killzone 2 beta kulcsot. Ezeket február 3-án fogják szétküldeni. Akik nem itt rendelték elő a játékot, azok a game megjelenésével egyidőben (vagy közvetlenül utána) juthatnak hozzá a KZ2 betához.A pre-order dolog Európára nem vonatkozik, így még reménykedhetünk, hogy időben – a játék megjelenése előtt – belekóstolhatunk a Helghast háborúba.[B]*UPDATE*[/B]Az SCEE több netes forrás szerint is megerősítette, hogy február 5-én, azaz most csütörtökön kipakolja a Killzone 2 kipróbálható verzióját az EU PSN-re.A demo 2 szekciót tartalmaz majd a kvázi első, Corinth River pályából, némi oktatással megspékelve. A game ezen része egyáltalán nem spoileres, így mindenki nyugodtan futhat vele egy kört. Intenzív.Harcra![B]*UPDATE 2*[/B]Az SCEE közleménye szerint ma délután 17:00 és 18:00 között várható a Killzone 2 demo becsapódása a PSN-re. Szedjétek le, próbáljátok ki, este pedig mindenkit várok itt egy kis élménybeszámolóra!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Nekem nagyon tetszett a Demo!Először is a hangulat kiváló!A teljes játékban 1000x jobb lesz a hangulat, de már így is vadállat.Az irányítást meglehet szokni. Persze néha még mindig félre nyomom a gombokat, hiába a COD4 irányítása beleivódott a tudatomba, vagyunk így páran.Sokan mondták, hogy a falakba kilőtt sorozatok után alig pattog le a vakolat, hát nálam annyiszór keletkezik rés a falba ahányat belelövök és mindegyik luk részletes, kidolgozott.A textúrák is, a falak, a föld is gyönyörű, persze nincs Uncharted féle részletesség, de FPS-nél már ez is egyedülálló!A grafika szerintem kiváló, sok a sötét rész benne, a COD4 ehhez képest nagyon világos játék volt, de nem is volt ilyen kontrasztos, mint a KZ2. A fények is csodálatosak a fegyverek is gyönyörűek….minden. Én egy 40″” Full HD Sony tv-n nézem és semmi aggasztó hibát, effektet, grafikai malőrt nem tapasztaltam……. Minden kételkedő, köpködő, csalódott jóember várja meg a február 27-ét és vegye meg a gammát, majd utána húzzák le a játékot, bár mikor végigviszik az utolsó pályát is már el is felejtenek mindenféle negatív kritikát ami valaha is megfogalmazódott bennük. Az utolsó pálya mindent visz!A hang az brutális, DTS falszaggató!”

 2. A demó piszok rövid sajna.Nagyon várom de csak a multi miatt.A véleményem ami az első benyomás volt: a game Gears of war és a Black ötvözetének tűnik.Ennyi…de majd meglátjuk a végén.:)

 3. amugy igaz a labait nem lattam en se, de ez legyen a legnaobb hibaja. de te ?. pppfffffffffffffffff

 4. *amit te is irtál = azaz te is irtál már, vagyis emlitettél – kicsit félreérthető visszaolvasva a már nélkül

 5. Leszedtem, kipróbáltam … nem volt roxx 😀 Csak nem a legjobb állapotomban próbáltam ki x)

 6. Tegnap végre sikerült kipróbálnom a demo-t. Egyetlen baj vele hogy 10 perc az egész. Hihetetlen jó a hangulata a játéknak.Az irányítás meg 2 perc alatt megszokható!Tuti vétel!

 7. ez csak demo ha még nem vetted volna észre…

 8. ez egy szar bazzeg a medalofhonorba a partraszallasnal a viz alatt suvitettek a golyok itt meg semmi az urkocsi pattog semmi valos fizikaja nincsen nem latom a labamat mint abba az ugralos fpsbe azzal a csajjal pfuj de lassan fordul a fegyver unrealturnamentbe pc-n egerrel kiosztok nyolcvan headshotot amig ez itt egyet celoz gusztustalan fos a halo sokkal jobb abba legalabb szines manoszornyek vannak es kulonben is tok rovid jatek 20 perc alatt kiakasztottam amit letoltok a boxomra legalabb 8 orat kitart eljen a piratebay boaaah

 9. nemrég toltam végig a demót. nagggyon jó volt :)ennek hatására elő is lett rendelve a játék 🙂

 10. (take)

 11. A Halo 3 jobb! 😀

 12. Csak, hogy az 1000hsz biztos összejöjjön 🙂 .. indítsunk fogadást, hogy ki szerint fog összeomolni a multiplayer rész, vagy legalábbis irdatlan nagy lagolás lesz. Én a lag-ra szavazok 🙂

 13. Most akkor az EU verzió mikor fog megjelenni?Mert volt egy olyan hír, hogy EU hamarabb kapja (Február 25) de szinte minden oldalon még 27 van kiírva. :S

 14. Meglesz itt a bűvös 1k-s hozzászólás. 😀

 15. bocs R3=L3, ….amugy az R3-as célzés is zavar 🙂

 16. “Nem kellene minden, nem ömlengö véleményt fikázásnak venni. Amugy az irányitásban enegem is zavar a futás R3-as megolás, de az biztos, hogy ez lesz az a játék ami miatt megfogom szokni :)A másik, bár nem értek hozzá, de mi az istenért nem tudják megoldni hogy, ha egy szobábban kilövök 300 golyót akkor mért csak max 30-50 golyóütötte nyom marad meg a többi meg törlödik. Tudom nem nagy dolog csak, olyan jól megolották benne a golyó nyomokat meg a becsapódást, s kicsit kiábárnditó, hogy a korábban szétlött fal (jó tudom ne a falt löjjem :)) egy perc mulva ujravakolva ragyog. Pedig sokat dobna a “”tájképen”” ha egy csata után maradna vmi látszatja annak a pár száz céltévesztett lövedéknek, s nem egy “”steril”” helyet hagynánk magunkután.”

  • meg lehet szokni, persze, amiért felhoztam elsősorban az amiatt van – ezt máshol is említettem jóval korábban -, hogy főleg multiplayerben az L3 sprint használata a játék hevében erősen megviseli észrevételem szerint a kontrollert hosszabb távon – a géphez adott sixaxisnak a COD4 tett be végleg, félreállt, a végén már vissza sem ugrott…aztán piacra került a DS3, Bad Company közben igyekeztem óvni, Resistance-nél ugyebár L2 a futás, nem kell nyomkodni L3 + előre, de most KZ2 kapcsán erős kihatásoknak lesz kitéve valszeg…ha jól tudom nemcsak nálam, másnál is előfordult már ez a probléma, hogy nem bírja annyira az igénybevételt, mint anno a Ps2-es DS2, erre céloztam lentebb is, kéretik ezt sem a játék köpködésének venni…ugyan jogos, nem néztem végig az összes kiosztást, ha van, amin máshol a sprint, akkor örülök, ha nincs, akkor ez van, majd veszek másik kontrollert… 🙂

   • “Ássuk el a virtuális csatabárdot, így nem szeretek “”háborúzni”” , ha elfogadod akkor elfogadod, ha nem akkor nem a te döntésed…A sixaxis minősége szerintem is gyengébb mint a DS2 vagy akár a DS3, nem lehet elég óvatos az ember, gyorsan sz*rrá megy…A sprintet én így használom: egyszerre picit előretolom és lenyomom a kart majd azonnal felengedem, ha esetleg úgy játszol hogy előretolod és közben végig lenyomva tartod tényleg hamar leamortizálódik a controller.”

    • “az előző hsz-edre direkt nem reagáltam már kedves kluft fórumtárs, mert tök értelmetlen ilyenen vitatkozni, természetesen a “”virtuális békejobbot”” elfogadom és elnézést is kérek tőled, amiért túlreagáltam a dolgot…elhiszem hogy nagyon vártad/várod a KZ2-őt és lelkesedésedben irtad amit irtál, mert manapság elég sokan nyafognak minden játékra (kisrészben épitő jellegű kritika, nagyrészt köpködés, amit te is irtál), én is várom nagyon, bár a demo alapján engem multiban szanaszét fognak cincálni, de nem számit, a részvétel a fontos :), mindegy, a lényeg, hogy a kontroller sprint kiosztást nem annak szántam, a legtöbb FPS-ben ez az alap, nekem hátrány, ennyi, az az érzésem hogy mivel nem fejtettem ki bővebben – csak később – engem is lelkesedésed közepette bevettél a köpködő tábor alá (lehet hogy nem, lényegtelen), én meg viszont rossz pillanatomban magamra vettem az irományod és túlreagáltam, mivel kontrolleresdit is megemlitetted…maradjunk annyiban, hogy ez sz@rul jött ki, nem szoktam belefojni meddő vitákba – RE5 topicba emiatt be sem irtam, ott is ment a “”hajcincálás”” -, nem szeretek senkivel rosszban lenni még látatlanban sem, úgyhogy veled sem, felejtsd el amit irtam, szerintem nem nekünk kellett volna trollkodni egymással, hogy igy fogalmazzak :)örüljünk hogy jönnek szépen csodás játékok (FPS kategóriában egyérelműen a KZ2 lesz mostantól az alap, igy eme rövid demo alapján is már elmondható szerintem), és becsüljük meg a készitőket is, akik hosszas munkával komoly alkotásokat letesznek elénk…nem is akarom túlmagyarázni, szerintem maradjunk ennyiben, és foglalkozzunk az értelmesebbik felével, magával a játékkal, talán majd ütközünk online is :)”

     • Ritka az ilyen hsz! Minden elismerésem.:)

     • “Nekem az irányítás “”csak”” közelíti a tökéletest, legalább is a demó alapján, az első részben lehetőség volt a funkciókat bárhogy variálni, reménykedjünk, hogy ezt a folytatásból sem felejtik ki és így akkor te is oda rakhatod a futást ahova csak szeretnéd :)Én egyébként csak kényelmi szempontból a futást az R2-re tenném ahol Alternate2 beállításnál a gránát van mert a sprintet többször használom, a gránátra pedig d-padról is rá lehet váltani :)”

     • Úgy rémlik a készítők azt mondták nem lesz szabadon variálható irányítás

     • ha demoban lehet a véglegesben is

     • A demóban sincs.

 17. Miért kell mindig egymás torkának esni?És miért kell only PS3-tulajoknak egymásnak esni? Mert valami apróság nem jön be a másiknak?! Komolyan, ez már nem normális, mindenhol az ellenséget keresni…

 18. Megyek inkább, játszom vele.Aki meg fikázza, az is menjen játszani vele,hogy rádöbbenjen nincs mit fikázni rajta!!!

 19. eddig nem lattam az idegtol . pfffff .. 🙂

 20. Bárki bármit mond,idáig a KILLZONE2 az a játék amibe fölösleges belekötni,mert akárhogyis nézzük nincs benne negativum.Ilyen játék úgy gondolom,hogy 1 ideig nem lessz.Nem hogy sokan örülnének,hogy végre megjelenik erre mit csinálnak eggyesek,köpködik,inkább az ilyenek ne írjanak.Persze mindenkinek lehet saját véleménye,de nem kell azon sírni, hogy nem jó az irányitás,kell játszani vele lgalább 1 órát,és ki kell próbálni minden beállítást.Ez az amit nem tudok elhinni ,hogy 1k irányitás sem jó.Ez a játék minimum 10 pont

 21. “Van ám itt stilus fórumtársak. Ezt már az eröszakos játékok váltják ki belöletek? “”Szeresd felebarátodat””. Persze. Aki irta biztos be volt löve. “

  • mi van mitvaltottkibeeeelooooluunk (ORDITVA ,ORJONGVE)?? 🙂

   • Én nem mondtam h te prímítív vagy!, Csak legalább Minimálisan tudjunk már angolul, és egyáltalán nem baj ha nincs magyarosítás, legalább tanúlod az angolt..-.-

    • szaljal mar le rolam ,kepzeld tudok angolul , de akkor is joo lenne, ha mar 13 (MEGSZAMOLTAM) valaszthato nyelv kozott ott lenne a magyar is. na mindegy ,aki kotekedni akar az ugyis tud ,fog. amugy meg viccnek szantam ,ha figyelmesen megnezed a komm. vegen azt a kis ficsurt . ok? latod? szvsz

  • “””Amilyen az adj isten olyan a fogadj isten!”””

  • most latom csak azt a macskat.KIRALY:]

 22. fable2 magyarositas allitolag ,naggggyon kiraly, es x360 -am sincs:)

 23. :]

 24. bar meg ez csak demo ,de nem hinnem ,hogy csalodni fogok benne.most megyek elorendelni.csa

 25. van amugy erre sztek esely,hogy ez megvaltozzon (MAGYARnyelv)?nincs tuti ,pedig joo lenne,legalabb felirat.

 26. hello evribodri! tudtam en ,hogy lesznek itt okosok . majd en megmondom ,hogy mi a szar , akarom mondani rossz ebben a gameba. …….. ……..

 27. Kba..-ottan meghozza az ember kedvét a DEMO, aki nem ad ki DEMO-t az sztem a világ Pancsere….

 28. ” Én úgy gondolom hogy a KILLZONE2 tökéletes játék lessz,annak ellenére hogy rövid a demo.De ennek a demonak nem az a lényege hogy átszaladj rajta,hanem az hogy felfedezd milyen dinamikus,fényefktek brutálisak.Irányitással meg semmi probléma,csak játszani kell vele legalább 1 órát.A hangokrol nem is beszélve, mikor bemész a hangárba vízhangzik minden ,egyszerűen tökéletes,na meg a mozgások,le a kalappal.Ez a játék nekem olyan mintha tényleg hús-vér emberek lennének benne,ilyen még nekem nem volt.A grafika terén semmi baj nincs vele, valahol a texturák kicsit gyengébbek, valahol viszont brutálisak,Ez a játék minimum 10 pont. “

 29. Ez gyönyörű, egy AAA+ kategóriás játékot köpködtök, ez halálosan ciki, persze rátok nézve, mert akkor nem tudom mi az a cím, ami a k*rva nagy igényességeteket kielégítené…És mindenkinek lehet véleménye de akkor is, bár ha azt érzitek hogy nagyon muszáj égetni magatokat akkor hajrá… Akinek az irányítással vannak problémái: van hatféle kiosztás és az analóg kar érzékenységét is lehet állítani, akinek ez nem elég az menjen passziánszozni, tényleg az való a nyugodt kis lelkének…Aki a grafikát savazza: ha már ennyire kib*szott jó a látásod, észrevehetted volna, hogy a kezdőképernyőn 2008-as dátum van, vagyis régebbi a cucc, meg egyébként is JÁTSZHATÓ DEMÓ…És most, hivatalosan is eltemetem az összes KZ2 köpködést… http://www.youtube.com/watch?v=lKAfRAmX7tU

  • ha kihúznád a fejed a seggedből, és netalán értelmeznél is néha, nemcsak úgy szavakat látnál, hidd el, másoknak is jobb lenne, nemcsak neked…bocs hogy én nem fogalmaztam olyan finoman, de ha te köködésnek veszed, hogy megemlítettem, hogy az FPS-ekben az új módi az L2 futás és ezt nem szeretem, akkor az említett jelző illik rád…

   • *L3

   • “Az értelmezéssel neked vannak gondjaid mert saját magadnak mondasz ellent egy mondaton belül: “”…amitől tartottam, a L3 sprint, mint elég sok FPS-ben manapság – egyszerűen szét fog menni a kar, COD4 után temettem is egy kontrollert – majd sétálgatni fogok, nem kell úgy kapkodni :D…”” -először megemlíted mint negatívum, utána meg megmagyarázod magadnak hogy annyira mégse nagy probléma…normális vagy?! Tudod: akinek nem inge…te valamiért mégis magadra vetted, takarodj passziánszozni…”

    • nézd, nekem nem tetszik FPS-eknél a L3 sprint, ennyi, bocsáss meg, hogy meg mertem említeni eme csekélységet itt a közel 500 hozzászólás között…egy kicsit sokat képzelsz magadról, jó lenne ha visszavennél a felsőbbségi öntudatú képzelgésedről, remélem valaki képen töröl egyszer még érte – márha nemcsak a fórumon éled ki örömöd, hogy kötözködj…én tiszteletben tartom másokat, véleményüket, nemcsak az életben, hanem közösségi oldalon is, a beképzelt tahókat viszont nagyon nem kedvelem…részemről ennyi, ettől függetlenül jó szórakozást a játékhoz…

     • “Nem baj hogy megemlítetted, én is csak a véleményemet írtam le mint bárki más, de te úgy érezted hogy hozzám kell “”szólni”” ezt te kezdted el, mert muszáj kötekedni…Neked az örömöt okozna ha engem valaki képen törölne? Reméled?Ennyire megbántottalak?Én meg az ilyen beteg embereket nem kedvelem mint amilyen te vagy…”

 30. De ki lehetett a jónép éhezve, hogy egy demo végett 450 komment repült eddig el:)

 31. “Grr… MINDENT megpróbáltam,de továbbra is csak a “”80029564″”-es hibakódot kapom.Port nyitogatással is próbálkoztam,meg mindennel,de semmi…”

 32. jó lesz ez nagyon, nekem speciel egy szomorú volt, amitől tartottam, a L3 sprint, mint elég sok FPS-ben manapság – egyszerűen szét fog menni a kar, COD4 után temettem is egy kontrollert – majd sétálgatni fogok, nem kell úgy kapkodni :Dmondjuk a kontroller témában jelenleg még mindig a Resistance, illetve a Resistance 2 most, ami a legjobban megoldott: célzás, futás, illetve használat elosztásban, sokan példát vehetnének róla – természetesen a gombkiosztásról beszélek…másba nem akarok és nem is tudnék belekötni, lesz mivel koptatni a BR olvasófejet 🙂

 33. Nagyon ott van a game… a robbanasok hihetetlen jok …hangok,grafika…feeling … jonak tunik az A.I. is… aprosag de amikor a tarsunk felhuz a lifthez legalabb vagy 7felekepp kommentalja a dolgot .Igazabol a demo 3.-4. vegigjatszasa utan kezdi az ember igazan elvezni …elotte csak bamul 🙂 10/9.5 (mert ugyebar 10-est nem adunk… 🙂

 34. Ja és Ezeke útán a Resident demo-nak gyenge a grafja…., de sztem csak a demo-ban, a teljesben szebb lesz van még idő a megjelenésíg 🙂

 35. A Resistance 2-höz képest milyen?Aki már kipróbálta mindkettőt összefoglalhatná a lényeget.

 36. Tegnap este leszedtem, most próbáltam ki, és háát… akár hány videót megnéztem stb.. így élőben elég nagyot űtőtt:D Rővid 1demo, de annyira élvezetes ésésés minden h zsíír 😛 Ezt meg kell venni, nincs mese:D

 37. Nekem nem a gombkiosztással van a gondom hanem azzal hogy jobbra nézek és ha elengedem a kart akkor ne forduljon tovább és ne rohanjak tovább ha már elengedtem az analóg kart. egy folyosón egy fedezékbe nem tudok berohanni mert az ajtó fél fának csapódok, sajna a precíz irányitáshoz szoktam, tiszta GT5 Feelingje van a játéknak csak lassúbb tempóban… lesodródok a folyosón mint egy Ferrari…

 38. Nekem bejött,amit vártam,azt meg is kaptam.Ez nem CoD,nem is akar az lenni,

 39. Nekem egy kicsit Black-es hangulata is van, de a KZ tílus továbbra is megmaradt.:) Azt hittem ilyen tutyimutyi (lassú) játékot csinálnak majd, de kib@szott pörgös lett. A legjobb ìrányba modultak el!!!Mivel én nemnéztem videókat róla így többet kaptam mint amire számítottam.:)

 40. USA store-on várhatóan mikor lesz fent a demo, tud valaki valamit ezzel kapcsolatban?

 41. Nem tudom de mostanában divat lett tényleg fikázni mindent. Lehet, hogy ez a magyar ember(ek) sajátja vagy máshol is jelen van de az tény nálunk nagyon elharapódzott. Én játszottam sokat mind a resi5 mind a k2 demoval és nem tudom egyesek mire vártak de szerintem mindkét produktum hozza azt a színvonalat ami ma elvárható. Kíváncsi lennék azon emberek magánéleti dolgaira akik mindent fikáznak, hogy a szakterületükön is ennyire maximalisták-e, vagy csak akkor jártatják a szájukat ha nem ők azok akiknek ennyit és ennyiféle igényt ki kell szolgálniuk. Egy a lényeg ha neked nem tetszik akkor nem kell megvenni ettől még mindenki más jól fog szórakozni. El nem tudom képzelni mi az amit a fikázó emberek elvárnak ilyenkor!

  • “Mivel jelen pillanatban itt éppen én vagyok a negatív hős gondolom én is beletartozok a hozzászólásba foglalt “”fikázók”” táborába (bár nem érzem magam annak):De a kérdésedre a válaszom: A magánéletben maximalista vagyok.”

   • “Nagyon helyes! Egyébként nem rád gondoltam mert te konkrétan leírtad a problémáidat a game-val kapcsolatban. Én az álltalában csak fikázok nekem se ez sem pedig az nem jó de, hogy miért nem jó azt nem tudom “”típusú”” emberekre írtam.”

 42. Hmm hát megnéztem összeségében nekem egy átlagos FPS… Viszont grafikánál a fények nemsemmik, az az egy ami úgy igazán elüt az eddigi jatekoktol :/ Res5-öt jobban varom… (lehet gyilkolni 😀 )

 43. Grafikáról csak annyit itt a 2005 cg videó azt is túlszárnyalta , http://www.gametrailers.com/player/6443.html?type=wmv

 44. Nekem az 1-ben a sniper használata sz@r volt, a többi ok.:)

 45. Álltalában azok szokták a grafikát fikázni akik 37 centis képcsöves TV-n tolják ezt már megfigyeltem….

  • En egy 42 collos elceden tolom, attol fuggetlenul, hogy a grafika nem izgat.A beruhazas oka: par cuccnal olvashatatlan szovegek esden, illetve a meret a lenyeg. Plusz epp’ nem tudtam mit kezdeni ketszaz ropival.

 46. Tényleg Martin vagy Kryss van a multiban késelés nagyon érdekelne, ti már probáltátok…..

 47. Nyifnyifnyafnyaf…. báhbáhbuhbuh… nyaf. Ja igen.. meg egy kis nyifnyaf.

 48. Meg mondom öszintén hogy nem nyomtam online az 1 et. Akor ezen részében tudatlan voltam.NEm lesz a 2 ben sem? komoly?Akkor még fél pontot le vonok :D:D:DMinden online ban az a legjobb rész a késelés Bad companyban még a dögcéduláját is meg kaptad annak akit le vágtál A COD ban is nagy fílingSajnálom ha nem lesz 🙁

 49. A játék frenetikus.Döngettem a demót tegnap rendesen.Grafika? parádés!Láttam már szebb textúrákat, de nekem pont ez a stílus jön be! Nem steril hanem tényleg olyan mintha ott loholna mögötted egy kamerás és a híradót néznéd!Nagyon rendben van! Nagyon jót fogok vele szórakozni!

 50. “Tudjátok mia hype? Ami a dzsuvás halo 3 alatti hihetetlen gusztustalan nagy népbutító reklámkampányalatt folyt. Hogy ez+az ingém, aztán a végleges produktumot meglehetett nézni. Az utolsó wc-guriga is mastercsíf mintás volt. Vagy mi lett indokolatlanul túlértékelve legtöbb helyen? A GTA 4 Hihetetlen, hogy itt meg kiteszi a gőzölgő belét az asztalra a guerilla és egyesek még rinyálnak, sírnak, hogy ő azért ennél jobb grafikára számolt, meg ilyenolyan visszalépés. O.o Tudodmit kedves barátom? Mutass ennél, élvezetesebbet vagy szebbet.Felnem foghatom, de komolyan szar ez a világ. 10 évvel ezelőtt sosem gondoltam volna, hogy idefog jutni a ,,játékosvilág””.”

  • Teljes mértékben egyetértek veled!

  • Az a gond, hogy láttam a játékot alfa verzióban és ott a fegyver odabaszott látványban, mint anno a stukkerek a BLACKben. Ez is szép, csak momentán nem látszik az a részletesség mint anno az alfánál. Amúgy ez érdekes jelenség ami itt lejön:- kurtaszépnek látod Fanboy vagy.- ha meg nem akkor meg hülye elégedetlen tuskó.Így legyen okos az ember.Bár én a kettő között érzem magam.Ha a visszalépést nem látod be, akkor sajnállak, mert az nagyon is látszik és gondolom abban is igazam, lesz hogy visszalépés lesz várható játszható karakter terén is. Bár lehet én gondolom/tudom rosszul és ez előrelépés és nem visszalépés.Sajnos anno túlságosan elkényeztettek minket az első résszel.

   • Persze, csak vegletek leteznek. Vagy csillagos tiz pont, vagy semmi.Aki arnyal, reszletez, buzi. Grafix meg hangulat, a tobbi nem szamit.Sajnalom, hogy Antaru vagy Csipi nem tesztel.

   • Komolyan nemvágom ezt a fanboy dolgot. Azt tudnám kinyírni a sajtóba aki kitalálta ezt a kifejezést. Ha odaállsz egy Mona Lisa festmény elé, azon látod hogy szép nem? Tökmindegy hogy Francheska, Végvári vagy absztrakt rajongó vagy. Az egyetemes szépen nem kezdesz el fincsorogni. Nemkell sajnálnod. Szerinted az 1.résszel elkényeztettek. Más meg elátkozta a napot, hogy ugyan miért nemlehet ugrani? Most lehet. Irreális? Nagyon nem. Nemlátom a visszalépést. Játszható karakterek terén ezvan. Tényleg nincs több választható főhős, dehát melyik fps-ben van? Tudom, az elsőben volt. Itt most nincs. Majd pityeregve valahogy túlteszem magam, miközben tolom a sztorit. Viszont lesz egy kurtaizmos online része ahol kedvedre válogathatsz több kaszt közül.

    • Nincs olyan hogy egyetemes szép…A művészetekben pont az a szép hogy nem egységes,mindenki megtalálja a neki való szépet.Kritikát pedig mindíg is kapott mindíg minden,mindenféle művészeti ágban hol jót,hol rosszat…A videojáték is kinőtte magát már rég.Tehát kell a kritika,kellenek a fanboy-ok,és a bírálók is…Így kerek a világ.

    • “””Viszont lesz egy kurtaizmos online része ahol kedvedre válogathatsz több kaszt közül. “”Persze én is fogom tolni a Kurta izmos online-t, de az nem a sztori.Vegyenek rá a nehézségi fokozatokon kívül valamivel, hogy még egyszer végig toljam. A hangulata biztos tetszeni fog, ami miatt újra nekikezdek, de valami újdonság jól esne, az első részben ilyen volt a plusz karakter más tulajdonságokkal, útvonalakkal (Luger – hőlátás).Ahogy te fogalmazod meg az én általam leírt visszalépéseket, az kb. olyan mint az E3on a konferencia beszédek. Mindenki takarja a negatívumát, és a negatívumot úgy fogalmazza meg, hogy pozitív infóként lehessen hallani.”

     • Nemtakarok én semmit. Hol állítottam be pozitív dolognak azt hogy nincs választható karakter? Azmeg hogy most van ugrás, csak szerinted visszalépés. Ha nemlenne akkormeg az lenne a baj, hogy 2009-ben azért ez elvárahtó minimum. Ténylegnemvágom most mirejó ez a sz@rrágás?

    • “””Tényleg nincs több választható főhős, dehát melyik fps-ben van?””Látod az ilyen hozzáállás az ami nem járja. “” Ne szarozzunk, más játszható karakterekkel, más FPSben sincs.”” Éppen ezzel tűntek volna ki a tömegből. Anno az első rész ezzel IS emelkedett felül a többi FPS-en. Elvették ezt a pozitívumot és nem hoztak helyette semmi mást dolgot amivel nagyon kitűnnik a többi FPS közül.(Offline multi volt az 1ben is) Ha egy co-op belekerült volna akkor valamivel pótolva lett volna a dolog. Így viszont…Na mindegy, itt nem is folytatnám tovább, mivel csak azok az információk vannak a birtokomba amiről olvastam és amit az előzetes demókban tapasztaltam. Február 25 után folytatom.”

     • Mellesleg én más újságokkal szemben nem a Co-op hiányát hoztam volna fel mint negatívum ami ront a szavatosságon, hanem az 1db választható karaktert… ami ez elődhöz képest visszalépés szavatosság terén.

     • Kinek mi jön be jobban. Nekem pl. sokkal jobban hiányzik a co-op, mint a választható karakaterek hiánya. Az első részt is csak a fő karakterrel toltam végig. Bár lehet ez betudható annak, hogy csak tavaly szereztem be és PS3-on nyomtam. (Tehát már nyilván nem szólt akkorát, mintha annak idején játszom.) Nagyon jó volt a hangulata és a szavatossággal így sem volt gondom. Nekem legalábbis elég sokáig eltartott a kampány. Főleg a mai FPS-ek szinglijéhez képest.

 51. baba a játék!! grafika? hö? miért, ez nem a valóság?:Oecsém’ ezek az ordítások, hangok, látvány, besz*rás…

  • “””Ecsém’ ezek az ordítások, hangok, látvány, besz*rás… “”A WC-n ülj neki a játéknak, akkor nem ér ilyen baleset. XD”

 52. Ez amit sokan irnak ez egyszerüen a Hype mellékhatása amikor annyira fel van Hype olva a játék hogy mikor ki jön mindenki jobbra vágyik, és ha gyakorlatilag kamerával vették volna az egészet akkor is bele kötne valaki mert ö még jobb grafikára gondolt :):)Szerintem az alap irányitás kaksi de szerencsére van ott egy király Alternate 2 irányitás és igy már minden rendben van. Fél pontot le vonnék mert át kell álitani az irtányitást tehát összeségében 9,5 pont :)Csak a multibál ne legyenek server és laggolási problémák és az év játéka lesz…

 53. ma leszedem és kipróbálom

 54. “Hát akkor beállok Én is a bunkók sorába…Ez a game olyan lesz mint a CoD4…szemfolyatóan szép,de csak egy a cső fps-ek közül.Én csak egy címet mondok:Frontlines Fuel of War.Ott nem volt scriptelt az egész játék,persze nem is volt ilyen “”csecse””.És igen:nyaffnyaffnyafffff….Nem mindenki vakul meg a hype-tól…”

  • csecse grafx —– LÁÁÁÁÁL

  • Egy rajongó általában elvakult, elnéz hibákat, vagy észre se veszi mert elvakult a rajongástól. Én odáig vagyok meg vissza a Killzone játéktól ott van a Top 3 játékaim között, de éppen ezért támadtak egyes dolgokkal kapcsolatban hiányérzeteim… én átlátok és nem vakulok el a hype-tól. Nyafnyafnyafnyaf… :)A teljes verzió természetesen meglesz és ha addig élek is a legnehezebb módban is kipörgetem, meg még mindig nagyon várom.

 55. “Nem olvastam el az előző hozzászólásokat (mert k sok).Őszinte véleményem:Sajna a demo nagyon rövid volt. 3* végigtoltam utána delete.Nekem sem sikerült meghalnom, pedig 2* és 3* már rambó módjára írtottam az ellent. Fedezék nélkül rohangálva a pályán close combattal. Így sem sikerült meghalnom.A garfikától nem sz*rtam össze magam. Remélem, hogy ez a kis szösszenet nem a végleges verzióból van.Annyit viszont észrevettem, hogy a végén amikor megmutogatja, hogy milyen szuper is lettem “”ÉN””, akkor sokkal szebb a játék mozgás közben.Mindezek ellenére természertesen must have a cucc.”

 56. Szerintem egy játék második részének meg kell próbálni túlmutatni az előző rész nyújtotta lehetőségeken.Viszont itt a DEMO ALAPJÁN az első részhez képest sok mindenben visszafelé fejlődést tapasztaltam.Anno a Killzone 1 számomra a mozgás és a fegyverhasználatának aprólékos kidolgozottsága és összehangoltsága miatt tetszett nagyon, és SZERINTEM ez is tette kicsit egyedivé. Nem volt ugrás, a karakter letette a kezét és átlendült az akadályokon, az újratöltés gyönyörűsége… stb. Viszont éppen ezen a téren tapasztalható visszalépés. A kést anno bele tudtuk vágni szemből az ellenfél torkába, vagy elkaphattuk hátulról és elvágtuk a torkát. Ezzel szemben itt csak hadonászni lehet vele. A fegyvereknek elvették a másodlagos funkcióját, megjelent az ugrás ezzel a kézletétel mint olyan mondhatni meg is szűnt (asztalra nem felmászik a karakter, hanem fel kell rá ugrani). Számomra ezen a téren a Killzone 2 leereszkedett az átlagos FPS szintre. ez számomra csalódás, úgy érzem elvesztette az egyediségét, ami anno jellemezte. Fegyverhasználat és mozgás összehangoltsága terén sima átlag FPS.(Lehet kövezni, de ez a véleményem és sajnálom ha ebben nem értenek velem egyet majd azok, akik szeretik ezt a játékot.)

  • Tetszett a hozzászolásod!Szerintem amiket felsoroltál apro mozgások amik hiányoznak azért lettek ki véve a játékbol mert egy erőteljes multiplayer rész is lesz a játékban és ott nem biztos hogy össze tudták volna hozni ezeket apróságokat minthogy az asztalra feltámaszkodik vagy nyakonszúrja az embereket… Cod 5 ben is milyen szarul néz ki hogy bele lehet vágni az emberbe a kést de rengetegszer már nincs is ott a csávo és mégis számolja a kill-t :)Én erre gondolok.

   • “””azért lettek ki véve a játékbol mert egy erőteljes multiplayer rész is lesz a játékban és ott nem biztos hogy össze tudták volna hozni ezeket apróságokat””Ez így nem állja meg a helyét.Killzone 1ben is meg tudták oldani.”

    • Igy van. Es az akkori viszonyokhoz merten ott azert eleg eroteljes volt az onlajn fajjjting. Gyakorlatilag legendava valt.

    • Gondolom ott könnyebb volt mert az egy single player volt itt pedig majd a multiban összeszinkronizál 32 embert és lehet hogy nem mindig jönne ki jól az a kis nyakelvágos animáció. Az pedig még csórobban nézne ki ha a Singleben el vágná a nyakát a multiban meg csak kaszabolna 😀 igy lehet hogy inkább ki vették a single böl is.De lehet hogy nem igy van csak erre gondolok én.

 57. Na ma reggel meló előtt Én is ki tudtam próbálni, és hozta azt amire számítottam.A fordulást szokni kell, de bőven tanulható. A grafika überbrutál, és a véglegesben még többet fog mutatni. A harcok intenzívek, az AI szvsz jó. Észnél kell lenni, mert secperc leszedik az embert.

 58. Nagyon császár a gém elösször az elsö 10 méteren meg haltam 3 szor utánna ki látogattam az options-ba és ki választottam az istenkirály alternativ 2 irányitást és minden rendben volt.Szerintem mindenki igy használja mert klaszisokkal jobban használható!Aki meg ezt az R3 as célzást ki egyalta annak innen küldök egy virtuális nagy pofán baszást amolyan Tropusi Vihar modjára….Legalább tudom ha ki jön a full game akkor már nem kell pöcsölni az irányitással erre minden képp jo volt a demo :PDe kövezzetek meg nyugottan de meg mondom az öszintét hogy az online része kicsivel jobban érdekel 🙂 ott dölnek el az igazi nagy dolgok :):):)

 59. Nem rossz, várom a teljest.

 60. “Na, csinaltam egy UK-s account-ot is, letoltottem, vegigjatszottam. Sajnos marha rovid volt (kabe 10-12 perc), de baromi intenziv, nagyon bejon. Nem lehet hulyegyerek modjara rohangalni, minden lepest esszel kell csinalni. Viszont kovezzetek meg, de grafikailag (meg ennel is) tobbet vartam. Igy is baromi szep, de valahogy a videokbol (hype?) valami leirhatatlanra szamitottam, es ehelyett egy nagyon szepet, nagyon komplexet kaptam “”csak””. Bar olvastam itt lejjebb hogy ez egy regebbi stadiumbol valo, es hogy a vegleges meg ratesz egy lapattal. Az iranyitas szerintem kiraly, nem ertem a fanyalgokat… Komoly cucc lesz ez, ebbol a rovid szakaszbol kiindulva (mivel valszeg meg semmit nem lattunk a jatekbol) abszolut 10 pontos anyag varhato.”

 61. * Configure the PS3 to use a static IP address instead of one automatically assigned by the router * Open up private and public UDP ports 3658 on the router.

  • Szerintem valami megszaggatja a netedet… Routerben nincs beállítva valami korlát, efféle? Mac clone, ilyesmik?

   • na ez a nagy problémám, 10 megás net, pc-n simán hozza az 1200k-t, routerről (asus) meg a ps3 100-200k fele jön minden :(usa store a leggyorsabb ez a nonszensz, a fizikai távolságot figyelembe véve, EU meg a leglassabb, vagy 5 órát jött le az 1200mb

   • “Egy “”Connection testing”” után ki is írja,hogy a routerem valószínűleg nem támogatja az ‘IP fragmentet’,,és hogy némelyik játéknál korlátozva lehet majd a kapcsolat…”

    • Nekem valami alap asus routerem van, de nem volt eddig gond US/UK store meg online játék esetén sem.

     • Nekem viszont Netgear…Olcsó húsnak…? De most megpróbálom úgy,hogy megnyitottam a szükséges portokat,hátha az a gond.(4. letöltés)

 62. 2Mbit,kábel,routerrel osztott.

 63. “Nálam sok demo letöltése után ír ki vmi hasonló hibaüzenetet: “”n error occurred during the download operation””. Most is megtörtént,és nem tudom,hogy mitől lehet ez…Néha megoldás,ha többször letöltöm, de roppant frusztráló.”

 64. Ejha majdnem 400 komment. Jóhelyen járok ez csak a KZ2 hírblokk lehet.Az irányítást én is feltekertem maxközelre. Úgy már elég gyorsan lehetfordulni bármire.

 65. “Jól át tudták hozni és egy magasabb szintre emelni a Killzone 1 hangulatát. A maximális analóg érzékenység mellett ( 100 % ) tudtam csak megfelelő gyorsasággal nézelődni, célozni. Talán egy kicsit gyors is volt, erre azért érdemes odafigyelni, mert default-on nagyon alacsony és aki így szokja meg a játékot, annak később a nagyobb sebességre állítás miatt szokatlan, sőt frusztráló is lehet.Tehát irányítás nagyon profi, úgymint a grafika a zenék és effektek, a játsszhatóság.Éppen azt figyeltem, hogy a fedezékből lövést kihasználtam ( R2 ) ami nagyon előnyös : leszedtem a közeledő hellghastokat majd a Sniperrrel is végeztem, egyetlen pontos fejlövéstől átesett a korláton. 🙂 A “”belső”” nézetet nem használom mert nagyon sokat eltakar a képből, ez veszélyes lehet ha oldalra is kell figyelni.Az viszont nem tetszett, hogy a pisztoly helyett most már nem lehet semmit sem betenni. Killzone 1-ben pedig 2 db. nagyfegyver lehetett.”

 66. “Kemény, hogy egy-két okos tojás eme rövid demo alapján képes köpködni a játékot. Gondolom a demoval mindent láttatok a játékból??? Volt szerencsém a full verzíó első három pályáját lenyomni, a demo az első pálya kb 10%-ig enged. Akkor? Azzal ne is törődjön senki, hogy a világsajtó maximum vagy maximum közeli értékekre pontozta a játékot. Tudom, hogy egy-két fórumozó okosabb, mint a tesztelők, Pfff…! Szinte az összes külföldi review-et olvastam, 10 tesztből 10-nél azt írják, hogy a generáció csúcsa technikailag a játék, grafikailag EGYETLEN játék (PC-n sem) veszi fel vele a harcot. A “”nagy”” IGN szerint még a régi E3-as letárolt videót is sikerült túlszárnyalni a fejlesztőknek.””Graphics:Phenomenal visuals prove that Guerrilla either met or surpassed that infamous E3 trailer. Some technical issues hold it back from being a completely flawless masterpiece.””Aki kételkedik, és érti az angolt, menjen fel az N4G.com-ra ott megtalálja a legnevesebb online magazinok tesztjeit a játékról Még a köztudottan X360 baráti oldalak is etalonnak, nevezik a stuff-ot. Nem mintha a grafika lenne a legfontosabb, de be kell látni, hogy a KZ2 ebben lett világszám, csak is azért lovagolok ezen mert olyat is olvasni: “”hogy mi ebben a nagy szám, semmivel sem szebb mint a Halo.”” Jézusom,….! Nincs azzal baj ha valakinek nem tetszik csak ha lehet maradjunk a földön és próbáljunk meg tényeket közölni és nem baromságokat beszélni. Oké, fogadjuk el, hogy egyeseknek nem tetszik az irányítás, (nekem semmi bajom vele) másnak alapból nem jön be az FPS, szar mert nincsenek benne szörnyek, blablabla, de, hogy valaki beleköt a vizualitásba az szánalmas és nevetséges okoskodás.”

  • Van olyan ember a földön akinek ez a graf nemtetszik? o.O Már persze irigykedő x-botok és pc-seken kívül. 😀

  • Idegbeteg vagy???

  • Pont ez a lényeg: grafikailag letaglózó, de ha valakinek nem jön be a dizájn vagy az irányítás, az más kérdés. El kell fogadni, hogy mint minden, ez is egyéni ízlés kérdése.

   • Nem, az egyeni izlest soporjuk felre!Az offlajn es az onlajn sajto megmondoemberei majd eldontik hogy melyik cucc milyen, oke?Az o velemenyuktol eltero szabad gondolat csak nyaaaafffff, pfffff es LOL.Halal az egyen velemenyere*! Eljen az uniformizalt izles! (*Legyen az pozitiv, vagy negativ iranyban eltero.)

  • Itt csak a demóról van szó, ez még messze nem a kész játék.De.Mi van ha mégsem, és ez a demó után ( mivel többen mondtátok, hogy ez már nagyon régi ) még fejlesztettek a játékon ?Mert a demójáték -én úgy tudom , és ezt is tapasztaltam- a teljes játékból van kiszedve egy nagyon rövid bejárható darab. Egy apró kis szelet, semmi több.Ettől még a teljes verzióban nem lesz szebb a grafika.Sem az irányítás sem semmi más.Tehát akkor a fenti állítás nem lehet igaz.Nem a játékkal van a baj, hanem azzal, hogy rettenetesen nagy a konkurencia. Van ma olyan Fps amit évekig tolnak a gémerek multiban mert nincs más jó ?Nincs.Én csak azt írom amilyen hatással volt rám a demó.Hanyatt nem vágódtam tőle.De tetszik. Nagyon tetszik.Az is eleve jó pont, hogy tudom, ez csak Ps3-ra lesz másra nem.Egy kicsit ez is benne van a pakliban. Amúgy semmi gond nincs a játékkal, csupán az, hogy elég könnyen kiszedtem a fedezék mögött megbúvó Hellghastokat, egyszer se haltam meg, nem is lehet, mert nagyon rövid a demó.Tehát a végleges játék fogja majd igazán megmutatni magát, mert ez csak egy demó.

   • Aha, nekem is rohadt konyu volt, csuklogyakorlat. A kis orokloszeres stukkerrel lazan elvoltam.Azt hittem izi fokozat, de aszongyak’ normal…Majd magasabbra kapcsolunk.

  • Én mondjuk nemmondom magamra hogy értek hozzá, csak az egyéni véleményemet írtam le.Amúgy engem meg épp az akaszt ki, hogy azért mert pár francos újság az egekig magasztal valamit, akkor már akinek nemtetszik az tuti hülye és fingja sincs az egészről? Nem ért hozzá?Néhányan ezt miből gondoljátok? Mert nem írnak olyan magasröptű szövegeket mint az úgynevezett qrvára értünk hozzá mert valaki valamikor teszternek nevezett ki emberkék??Félreértés ne essék, én nem azt mondom hogy ők nem értenének hozzá hiszen akkor nem lennének ott ahol.Viszont már is érthet profi szinten a dolgokhoz.Mégha nem is ismert, vagy csak bizonyos körökben ismert.Pont ilyenekért ne szóljatok le senkit.Mert lehet hogy tényleg egy tudatlan vérpistike, viszont lehet hogytök profi emberke aki mondjuk technikailag simán megtudná indokolni miért nem tetszik a game, de nemteszi mert csak egy sima kis comment-et biggyeszt oda, mer olyan kedve van.

   • A teszter es a gemer kozt annyi a kulonbseg, hogy a teszter szepen fogalmaz – optimalis esetben. Semmi egyeb, lenyeges elteres nincs, szal’ ne legyenek komplexusaid nehany fanboy miatt okosmondasai miatt. Az a teszter, aki a velemenyevel nem egyezo olvasoit leszolja, nulla. Szerintem.

   • Várjunk csak! Egy szóval nem mondtam, hogy szentírás amit a teszterek írnak. Többnyire nem adok a tesztekre, de ha 100 tesztből 100-nál kiemelnek valamit, akkor abban lehet valami. És ügye én kimondottan a vizualitás emeltem ki, amiben az összes teszt az égbe emelte a játékot. A többi dolog meg szubjektív

 67. Szép, bár szerintem is ez az E3-mas promópálya. 🙂 Vagyis a késztermék jobb lesz. 🙂 720ban és 1080ban is játszottam, bár a rendert nem mondanám meg miben van. Ezt manapság nehéz is egy ilyen játéknál, ahol a tárgyakat / élete már algoritmikusan rajzolják ki a Cell-el. Volt ahol 1080P-nek látszott, máshol meg recézett pár fehér vonal. De ez csak tech szöveg és a kötekedőmániás fikakényszeres geekdinkáknak való, a játékdemóról csak az a lényeg, hogy eddig nem láttam ilyen minőséget egy gaméban sem. 🙂

 68. Hja..a Cloud csávóót énis ismerem, párszor voltam bennt nálla.Bár egy nyalókával még mindíg lógok neki..

 69. A lényeg, tudni lehetett hogy lessz akinek nemfog bejönni.Senki sem szarozta la a játékot, mert nem szar.De mindenkinek a magánvéleményét tiszteletben kell tartani.Az úgy frankó :)Én nagyon vártam/várom. Lehet hirtelen sokat vártam tőlle.Bár ne kérdezzétek: mit is?

 70. A demóban van multi?

  • Nincs benne multi. Főmenüben Opciók és single player elérhető,azon belül is a közepes nehézségi fokozat csak,mely 10-12 percnyi játékot ígér,a végén pedig a ballet of death animáció,mely közben 1-2 értékelésből idéznek mondatokat. szó szerint ez a demo arra jó hogy az alap játékot bemutassa milyen lesz 🙂

  • Nincsen sajnos.

 71. Ez a demo nagyon büntet. Kibaszott jó. Kár, hogy ilyen rövid. Nagyon várom a megjelenést.

 72. Hát jó ez a demó, csak kár hogy fél éves… :DChriss-el együtt toltuk a Sony-nál fél éve devkit-en.

 73. Na lejött 6 perc alatt (30megás vonal rulez). 🙂 Most megy az install csík.

  • Lehet, hogy most már jobban bírják a szerverek. Nekem 30% jött le majd’ 50 perc alatt. Lemértük pécén, a letöltésünk 2500k/sec (tehát kilobyte, nem kilobit). Na majd a hétvégén. 🙁

 74. Nagggyon jóóóó 😀

 75. Sikerült nem megnéznem a demót, hála annak, hogy vagy haver netében, vagy a szervereknél nem stimmelt valami és 30%-ot egy laza 50 perc alatt értünk el. 🙁 Na majd szombaton. Addig is jó játékot.

 76. Nekem a játékba pont a grafika ami nem tetszik vagyis félig a fény effekt az nagyon nagyon szép és ott a robanás az megint gyönyörü de a textuák :S sok helyen botrányosan mosot az egész :S de a játékélmény és a hangok azok kompenzálják azt a hibát 🙂 azért a teljes játék meg vételétöl nem vette el a kedvem 😀 (de demo lehett volna hosszabb is, mert ebbe a 10 perces izébe nem igen lehetet belle látni a játékba -.-‘)

 77. ízlések és pofonok igaz,nekem csak 3 szó: hangulattapskalapemel

 78. Annyi jót írtatok már róla, hogy leszedem, pedig nem vagyok egy nagy FPS rajongó. De gondolom ez egy nagy durranás lehet. : )

 79. “Most, hogy jobban megnézem, olyan mintha por lenne de mégsem. Vagy inkább valami effekt, amivel a “”levegőt”” akarták reprezentálni, illetve a fényt beszűrődését láthatóvá tenni. Vagy én nem tudom… Minden esetre a videótesztes 46×4500-on nem tűnt fel ennyire…”

  • “Megsasoltam a videódat,és utána megnéztem nálam is vannak-e ilyen kis részecskék,és nemnagyon láttam. Én 1080p-be használom(monitoron sokkal szebb mint a 720p). Viszont nekem csak egy 24″”-s monitorom van,így lehet ezért nem látom ezeket a kis részecskéket. 🙂 Távolról vetted észre ezt a tv-den? Vagy csak közelről látszik?”

   • mondjuk olyan 2-2,5 méterről, és mint mondottam 720p-s TV 720p-s játék. Biztos, hogy benne van a játékban, mert a videóteszten is láttam, de ennyire nem tűnt fel. Ha meg messzebről játszok akkor felhozhatnám a pincéből az 55-os FF Oriont is :)Nem értem! Konkrétan látom a négyzeteket ahogy az effekt meg van oldva. Aztán az is lehet, hogy túl jó a TV-m, és minden kis zajt kimutat… 🙂 vagy egyszerűen tönkrement.

    • Érdekes… lehet tényleg túl jó tv-d van 🙂 Szerintem próbáld ki egy másik tv-n de persze ugyanazzal a PS3-al+kábellel. Ha ott okés lesz a dolog,akkor valóban a tv-d ami túl pöpec 🙂 Nekem sajna nem futotta ekkora tv-kre így nem tudom ezt letesztelni… de remélem csak a tv-d ami a gond. Bár ott is lehet állítgatni úgytudom összevissza élességet meg kontrasztot meg ilyeneket,hátha az segít 🙂

     • Állítgattam is, de nem lett sokkal jobb. Fenn van róla a videó. (14mp) Viszont ma már nem kötögetek, de holnap kiviszem a konyhába. Van egy 26E4000 hátha akkor kiderül a turpisság.Hehe… Még a végén lesz egy komoly indokom az asszony elött, hogy miért is kell lecserélni a nappaliban a TV-t. Az hogy kicsi nem hatotta meg, de 40-es alatt már nem állok szóba egyikkel sem. 🙂

     • Oh-oh de jól megy egyeseknek! :)) Én már megse merek szólalni.. az én monitorom egy kis gps a te tv-idhez képest 😀 Na nembaj.. majd fősuli után lesz vmi pöpec melóm akkor beruházok énis 1-2 dologra.. 😛 Majd azért írd meg mi a helyzet,megoldódott-e a dolog másik tv-nél 🙂

     • “Nekem sem futná másból az ilyen fajta “”drága”” hobbira 🙂 Na meg van egy nagyon jó barátom a cloud, aki szívesen segít nekem az ilyen elektronikai bigyók vásárlásában :)Mellesleg a háttérben vele dumálgatok a beállításokról, meg ilyenekről, és azt mondja nála ilyen nincs. Szóval, akkor vagy túl jó a szemem, vagy mehet a TV a hálóba 🙂 MiamiCSI-t nézni még jó lesz 🙂 Majd holnap megírom privibe mi a helyzet a másik TV-vel. “

     • Hja,nem olcsóság ez a hobby 🙂 Bár,ha belegondolok,mire nekem melóm lesz már sztem PS4-et fogok venni :DA választ pedig előre is köszi 🙂

     • Helyesbítek! A tvd-nek semmi baja, kontraszt, és a képélleség beállitásokkal, nekem is sikerült nagyon halványan előcsalni ezt a kis gixert!

 80. Martin! Majd egy nemzetközi visszhanról is írhatnátok.pá mindenkinek!

 81. Valószínüleg én is le leszek hülyézve, főleg az után, amit a videóteszt végén mondtam, de:Meg tudja valaki mondani nekem, hogy miért olyan szemcsés az egész? Azt még aláírnám, hogy videóeffekt meg tiszta Hollywood, de nekem egyelőre bántja a szememet. A KZ2 nálam egy 32v2500-as 720p-s BRAVIA-n fut, gyári PS3-as HDMI-vel. Fel is tettem egy HD videót (33mp), akinek van kedve nézze meg:http://idisk.mac.com/csapolevi-Public?view=webEnnek ellenére tuti vétel, és isten ments, hogy bármi más miatt reklamáljak. Azt még hozzá tenném, hogy ez nem fikázás, és nem hatalmas probléma. Mint azt ahogy a RE5-nél is mondtam, a részletek úgy is elvesznek a szemed elől kb 10 perc elmélyült játék után. A kérdés inkább arra vonatkozik, hogy nálam van-e a gond vagy más is látja csak még nem merte leírni. Mert ez ugye a KZ2!

 82. ok azert ,mar teljesen meg vok hulyulve. csa!

 83. “Nem tudom, hogy hányszor pörgettem ki a demót, de egy 3 órát biztos toltam…Súlyosan brutális lett: első “”végigjátszásnál”” csak nézelődtem, egyszer meg is haltam, másodszorra már jobban ment, harmadszorra már nagyon élveztem, a fegyverek kegyetlen durvák zakatol az egész játék, darálás ezerrel, roham a parton ÁÁÁÁÁ…Kedvenc jelenet: tartani kell a termet, fentről kötélen ereszkednek, és mielőtt leérne én fejen lövöm, elengedi a “”madzagot”” és puffan a földön, vagy ha éppen úgy alakul még előtte a korláton is tol egy bukfencet, teljesen kész vagyok…Az AI kib*szott komoly, az ellenséges katonák a földön gurulnak, mindenfelé rohangálnak, teljesen össze tudnak zavarni, “”látják”” ha pl. magasabban vagy mint ők akkor lejjebb csúsznak a fedezék mögött és úgy már takarásban vannak…Irányítás: button mapping alternate2, analóg karok érzékenysége majdnem csutkán, zoom hold “”kipipálva”” , így elég jó :)”

 84. komplex szerintem te felre ertette valamit .

 85. istenem ,ezt nem hiszem el , neked meg most mi a bajod ? adok -kapok -ki kivel ?

 86. én is csatlakozom azokhoz akiknek nagyon tetszik a játék! Azt kaptam amit vártam!

 87. adok-kapok?

 88. Bezzeg a tekken és co:)

 89. legkozelebb ,majd 2 kommentel elobb szolok ,hogy poenra vegyetek .sot ,most szolok ,ne vegyetek komolyan az ilyen komm.-ket. komojra forrditva :BOCSANAT

 90. Gyerekek ez nagyon állat. Köszönjük!Akinek nem tetszik az jelentkezhet a Légióba. ott majd lehet rinyálni…

 91. mi volt sok . akit megbantottam attol elnezest kertem ,kerek . ha ismernetek ,akkor tudnatok ,hogy senkit nem akartam megbantani . poenra kellene venni ,nem ver komolyan ….. ok?

 92. Lejött a demó és kitört a háború:)

 93. A végleges verzában egyre keményebb pályák lesznek mind kinézetben,mind változatosságban,bár én eggyel nehezebb fokozatra fogom állítani,egyszerűen mindent ver.Ha van lehetőség rá akkor add át a kontrollt valakinek a környezetedben, hogy játszon vele egy kicsit,te csak szemléld és figyeld meg azt amire nem tudsz oda figyelni mikor te játszol,NAGYON MELEG!!!

 94. na mindegy . off

 95. Hm.. amint nézem itt felfordult kicsit a világ,nem vágom miért. Ez csak egy demo,ne alapozzunk semmit rá,itt csak maga a játékélmény volt a lényeg. Ebből még ne szürjetek le grafikát meg mindent. Meg az irányítás.. akinek nem megy,ott szvsz nem a játékban kell keresni a hibát. Amúgy elgondolkodva a dolgon…egy ilyen rövid rész 1,2gb. Na most akkor mekkora lehet a full game? 🙂 Szerintem bizony itt kőkeményen szükség van mind a 2 rétegre a kéklemezkén. Összegezve az egészet… számomra remek alkotás a játék,végre érzek realitást egy fps játékban. Bizony súlya van az embernek,a fegyvernek,mindennek. 10perc után simán megszoktam az irányítást,és mentek a headshot-ok (nálam működött a dolog,simán 1 lövéstől meghaltak,és még a sisak is lerepült a buksijukról :P)

  • 10 perc után? szóval kb 2-3 percig élvezted az irányitást :)) (csak vicc volt, h másnak is leessen…)mert én elsőre kb 10-12 perc alatt vittem végig

   • Valóban,a pörgősebb játékosok 10-12 perc alatt végigviszik simán ezt a demo-t. 🙂 Viszont én ilyen barangolós fajta vagyok(demoknál)… bejártam minden kis részt a pályán,és így lett belőle 45-50 perces játék. Jelentem,textúrahiba nincsen! 🙂 (persze van,találtam többet is,azonban ezt csak az ilyen elvetemültek veszik észre mint én,tehát nincs.. :D)

    • majd én is jobban belemerülök leszedek mindenkit és körbenézek, amúgy én is a kis hibákat keresem mindig és ha videókat nézek sokszor nem is a középpontot figyelem hanem hogy milyen a háttér meg ilyenek, na azért meg megálltam elsőre is, és a beszűrődő fények, tényleg pazar

     • Egyetértek teljes mértékben veled.. a fények.. áhh.. elképesztő milyen jók. Ilyet még sosem tapasztaltam játékban,teljesen levett a lábamról,ami nagy dolog mert elég kemény szemem van,ha grafikáról van szó. 🙂 Azonban a játék kiválóságát mutatja,hogy bizony mikor harc volt,a legutolsó dolog ami érdekelt az a graf volt… egyszerűen azvan hogy a Guerilla alkotott egy olyan játékot,ami nagyon király lett!

 96. Öt perc után elkezdtünk inkább Bejeweled 2-zni. (Halál komoly. 🙂 Nem a Killzone hibája, inkább az FPS műfajé.

 97. Most toltam végig nem tom hanyadjára,de nem tudok betelni a látvánnyal és a hangal!!!

 98. bocs ,de nekem meg az nem tetszik ,hogy 1esek leszaroznak mindent ,nyafognak , egy normalis kommentet nem tudnak irni , disztingvaljak , moderalnal nezzel mar egy kicsit korul , anyazas fikazas szarozas mindenhol . nem volt ez szeritem ,olyan durva , ha nem rad vonatkozott miert veszed magadra , ez is csak egy velemeny volt.

  • Én egy embert se láttam aki ezt a játékot leszarozta volna…Múltkor a RE5 Topicban, ott lehettél volna ideges:D Ott tényleg sokan szarozták, közbe pedig nagyon állat :):):) DE itt senki se mondta, hogy szar lenne a játék…

   • csak az iranyitasra , ez egy iparos munka , nem latod a fatol az erdot . resi5 -ott voltam lattam , azert mondtam ,hogy nezz korul .olvasd csak vissza a kommenteket . nem szeretnek vitatkozni .kosz bocs

 99. Lejött , később meglesem milyen .

 100. *mit gondoltál akart lenni

 101. 2x végigtolva azt kell mondjam, hogy fasza lett…de nagyon!!A fegyver súlyát szokni kell, a célzást szokni kell, de kb. az első végigjátszásra már meg is van szokva, onnantól pedig jöhet a mészárlás. Nagyon jó a fedezék rendszer is, szépen használható, tényleg tiszta élmény lövöldözni és ölni, nagyon eltalálták a dolgot. A robbanások kurvajók, a helgast fegyver szépen szól.Hosszú ideje az első demó aminél elfelejtettem, hogy csak demo és tisztán meglepődtem amikor az kinyitott ajtó után elfeketedett a tévém. :)Szóval grafika, hangok, irányítás profi!Must have nagyon, egy kis multiért ölni tudnék. 😀

 102. Én csak azt várom amit az első résznél is vártam és amit kaptam. Ott se láttam a hibákat mert szerencsére olyan világot raktak elém ami pont az én ízlésem. Örülök, hogy nem vagyok finnyás:)

 103. jo estet hulye gyerekek ! latom van belole eppen eleg .akinek ez nem tetszik ,akar a grafika ,akar az iranyitas ,az tenyleg egy hulye paraszt . szerintem kibaszott joo lesz ez kerem szepen,en biztos ,hogy azonnal megveszem. 10/10 akar tetszik , akar nem ,most ez a csucs .ui :a grafika pazar , az iranyitas pazar , a hang pazar , a hangulat is , a szavatossag nekem megfelelt . ez demonak raj volt ,a teljes game szavatossaga meg egeszen biztos ,hogy szamomra kivalo lesz.tehat az is . vegigtolom 5 x tuti , multi honapokig .koszonom sony , koszonom guerrilla

 104. Ez toszom jóóóóóóó

 105. Letöltöttem..végignyomtam a demot 2x is.Vegyes érzelmeim vannak..Szerintem túl nagy felhajtást csináltak neki, nemtudom.Elő van rendelve, de remélem a full game hmm. kövezzetek meg de..áá faszom tudja :s

 106. Most akkor tényleg ezért van ez a kis fázis késés, mert van súlya a fegyvernek ? 😀 Mert ha tényleg, akkor ez tökéletes 🙂

  • HUUUUUUUUUUú EZ NAGYON ÁTLÁTSZÓ VOLT….

   • Miért is ? Mikor mondtam én erre, hogy szar ? Mondtam, hogy a fordulás nekem nem jön be, de ezzel együtt is mondtam, hogy szerintem 9 pontot lazán megér… Mondjuk konkrétan nincs jogom pontozni:D , de azon a kijelentésemen látszik nem, hogy felső kategóriás játék ? vagy nem ?Amúgy meg tényleg, csak annyi , hogy nem rácélzás nélkül kell célozni.. Ki kell venni a célkeresztet, és célozni mindig és mindig úgy ahogy igazából is kellene 🙂 És már tetszik mint állat.. Elhamarkodott voltam az elején.. De akkor se mondtam, hogy a játék szar…

 107. ha előrendelem angliából, akkor azt a megjelenés napjára küldik ki vagy akkor adják fel?? (shopTo)

 108. jön már!!!!

 109. szép meg jó meg nemtudommi, de ez így rövid volt nekem.

 110. Ez jó volt.Nagyon szar,de kur.a hosszú!vagy forditva na:D Jöhet a teljes géém.

 111. Nyaff, nyaff, nyaff, essejó, assejó, semmisejó, nem ezt vártam, nem ezt akartam, miért kék, miért zöld, miért lassú, miért gyors, lehetne jobb, lehetne hosszabb, lehetne ilyenebb, lehetne olyanabb, nyaaaaaaaaff, nyaaaaaaaaaff.

 112. másodszorra beállítva a controllt 2. verzióra már jó lesz, jöhet 😀

 113. Így harmadjára megnézve is minden jó, nekem az irányítás is bejött (főleg miután levettem a jobb karról a zoomot).A grafika viszont egyáltalán nem olyan nagy szám, aki ezen sír teljesen igaza van, mondjuk nekem nem ez a fő szempont. Jó lesz.

 114. így első végigszaladásra:menü zene fergeteges.. töltö képernyő bámulatos legalábbis nekem h reagál a kép a kar mozgására.. nagy beharangozáson felbuzdulva elképesztő grafikát vártam, hmm a fényhatások tényleg meg füst effektek, vizbü’ láttam már szebbet is de a textura lehetne jobb is :D.. amit meg kell szokni: nehéz a puska, marha nehéz vele fordulni, de sztem bele lehet jönni és a célzás is nehézkes az elejénami nem tetszett: ellenfelek kicsit darabos lasu mozgása és a hedsáát után csak a sityak repült le a fejéről

 115. A grafika kiba**zta a szemem a gyönyörűségtől és ez még 720p,milyen lesz 1080i-ben bele se merek gondolni!A játszhatóság,bár én az érzékenységet felvettem maxra a célkereszt kikapcs,egyszerűen makulátlan ,alap beállítás rulez!A hangok nagyon élesek nagyon el lettek találva,a Helghast fegyver brutálul kerepel mikor töltesz akkor meg nyikorog NAGYON OTT VAN!Ez most nálam mindet üt!

 116. Őszintén a Pre-alfa verziót én szebbnek láttam.

 117. Jó kis céllövölde, de semmi egetverő, a demó alapján.Irányítás oké, grafika nem érdekel. Pojintklikk bejátszik, a történés kiszámítható. Amíg nem robbantod be a hidat végtelen enemi, akiket végtelen számban szedtem le a végtelen lőszeres stukkerrel.Aztán a teremben a szokásos robbanó hordók. A kijáratnál a kolléga hekkelésénél tiszta sor volt, hogy betör az ellenség, semmi meglepetés.A kolléga fejlövésre nem reagál, nyilván kemény fából faragódott.A hudnak kezdtem örülni az opsönszben, de gyakorlatilag semmivel nem lehet gazdálkodni. Öngyógyuló a fájter.Szóval közepes az élmény a csodás konzolos efpées pályafutásom tükrében.De ez csak demó. Majd a fullnál okosabb leszek.Tudom, a hiba az én készülékemben van.

 118. Szerintem túl sok lett az effekt… elvész a grafika szépsége.A fegyver gyönyörű volt amikor emlékeztem rá, itt nem jött át annyira.Lehet mégis FULL HDTV kellene mellé?

 119. Helybéliek akik megtesztelték már a végleges verziót leírhatnák , hogy az is így nézett e ki , mert páran kételkednek a dologban , külföldi review videókon ( és a Tieteken is igen.:) ) kicsivel szebbnek tűntek a dolgok.

 120. Sziasztok!Próbáltátok már a saját embereiteket meglőni?:)Elég hamar elhaláloznak:(

 121. Hát fantasztatikus lett ez a játék,a grafika a fény-árnyék hatások,fizika példásra sikeredett,a hangok még rátesznek egy lapáttal és persze dts-be szólnak,majd szét repedt a mályláda ugy odacsavartam neki.Egy picit talán rövid,igazi előétel.Gratula a fejlesztőknek,MESTERMUNKA!!!!

 122. Nem csalódtam! Hihetetlen realizmus. Grafika még az én tévémen is bámulatos. Az irányítást meg ne bántsátok. Sztem az is a realizmusra van kihegyezve. Nem ilyen point&click adventure game-re kell számítani mint Counter Strike! 9-9,5 pont mindenképp!

 123. Na látom már kezdődik az irányítás fika, ugyanaz mint az első Killzoneban, amiben beleőltünk fenetudja hányszáz órát multiban. Ja hogy a jelenlévők 90%ának kimaradt? Az már nem a mi bajunk, tessék hozzászokni, semmi sem fog menni 1 perc után.

  • Menni megy 🙂 Egyértelmű 🙂 és az első percben 🙂 az 1 el is játszottam :)Csak szépen lehangolt… Nem ezt vártam…

  • “Mindig lesz egy-két tojás, aki beleköt valamibe csak azért, hogy okoskodhasson. A játékról annyit, hogy beszarás jó, tökéletes munka. Kétségtelen, hogy etalon a “”nextgen”” játékok közt”

 124. Jópár bug-al találkoztam,viszont ez tuti a demo válzozat miatt van (bejártam minden m2-ét a pályának:). A játék lenyűgöző… ennyi:)

 125. Nagyon tetszett a demo! Tuti siker!

 126. Hát mit ne mondjak, jó gané az irányítás.. Akkora fáziskésése van… Amikor rácélzol akkor jó.. de amúgy… Úgy kellene mozognia mint a FEARben.. Abban valami rohadt jó.. de ebben… A több dologgal nincs gond…

  • Lehet még mindig Counter-Strike-oznod kéne. Dust 2 24/7-ben, ahogy egész nap mozdulatlanul snipe-olod az alagutat…

   • CSben nem nagyon voltunk mozdulatlanok:) De persze amit be kellett védeni azt be kellett 🙂 Főleg WAR-ban 🙂 Ott mindenkinek megvolt a pozíciója :)De amúgy nagyon régóta nem multy zok 🙂 Csak iszonyat ritkán.. De akkor se CSznék már :)FPSben inkább már csak olyanokkal játszok aminek a Single részén is ott van a hangsúly :)Ez a KZ se rossz, csak hát azért egy pörgős FPSben nem így kéne mozogni 🙂 Pedig eddig PS3 mon mind tökéletes volt, olyan amilyennek lennie kell…

 127. kiváncsi leszek mennyien szippantják le a demot, remélem sony közzé tesz valami statisztikát

 128. Hát én a főmenüben beszartam mikor elindult a Helghast march új verziója. Azon kívűl semmi különös, szép meg faszán fröcsög a vér, meg okosak az ellenfelek, engem multi jobban érdekelt volna, de legalább tudom hogy a singli miatt is megéri majd beszerezni.

 129. Nagyon rövid, de kurva jó.

 130. Nekem már lejött,5 óra 1 perckor kezdtem tölteni és 12-13 perc alatt lent volt.20/10-es netem van :).Nagyon rövid de nagyon király az egész cucc úgy ahogy van.

 131. Ahogy a kommentekből nézem, senki se fordult le a székről :):):)

 132. Már installálol 😛

 133. Nagyon rövid. Tudtam volna még a lift után tolni.:) No majd 25.-én.

 134. Már 2x megszakadt a kapcsolat letöltés közben! 73% gyere már le…

 135. Tolom neki 20 perce,és annyit mondhatok: nagyon kiráááááááááááály!!! 😀

 136. 76%

 137. 42%. Nagyon lassan jön!!

 138. Most indítom, remélem nem két perc lesz.

 139. CSAK EURÓPÁBAN!!!!

 140. 1.1 millóan rendelték elő eddig a KZ2-t remélem a demo után mégjobban megugrik ez a szám

  • Abban bízok én is. Milyen jó lesz annak, aki kaszál, ugyi? És majd tuti majd kapunk izgi képeket kis színes cikkekben a milliárdosok luxusautóparkjáról.

   • Azoktól nem sajnálom a pénzt akik megdolgoznak érte

    • Én sóher vagyok, mindenkitől sajnálom. Főleg attól, aki fullon van.Egyszer talán a gémiparban is eljön az az idő, mint a zeneiparban: aki megteheti, földobja egy-egy cuccát a netre (nem a csicskákról okoskodok itten), csak a vicc kedvéért. Ahol mindenki annyit utal érte, amennyit akar.

 141. Már 55% a letőtöttségem. Remélem nem a meggybortól látok kettőt.

 142. végig is vittem a demót jó játék.

 143. kicsit mindenki állítsa már le, mert alig jön, szedjéted az amcsiról az gyorsabb 🙂

 144. Takarodjatok le az EU store-ról!!! 😀

 145. Úristen, úristen, úristen. Európa KILLZOWNED! 8D

 146. na segitség kellene én most néztem amcsi oldalon nincsen fent de hogy kell az eu s oldalrol leszedni mert behozom az eu oldalt de nem látom rajta a demot. valaki?

 147. mar jon is

 148. A gigahájp müxik.

 149. naggyonlassan jön…..

 150. Már jön lefele. 🙂

 151. tőti

 152. Bazz:D És csak nézzük nézzük a számlálót mint pék kutyája ameleg kiflit!:D

 153. és már tolom is:)

 154. telepitem gyerekek 😛

 155. Tényleg fennt van!De kiváncsi leszek :)3% gyere gyere…

 156. Már nekem is csorog lefelé, ez szinte hihetetlen… 😀

 157. NE töltsétek, mer lassú!!!:D

 158. “már fenn van:) kinek milyen “”gyorsan”” jön?”

 159. VVVVVVVVVVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,TÖLTÖM,ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!

 160. FENT VAN! LEHET TÖLTENI! 🙂

 161. TÖLTÖM 1207 mb 😀

 162. de nagyon várom már! lassan itt az idő!!! 🙂

 163. Már csak egy órát kell aludni.

 164. Én ma egész este tolom, beszámoló max holnap 🙂

 165. Sajnos nekem ma lesz még csak megosztva a netem,ezért csak reménykedem hogy addigra meg lesz csinálva mire jön a demo.Legalább ti már ennyivel előrébb vagytok:)

 166. 17:00-kor beizzítom a gépet…

 167. Nincs már sok hátra, hogy felkerüljön bombaaa!:)

 168. Jó az, ha egy nagyon várt játékot darabokban adogatnak előre?Régebben 1-2 trailer,képek vagy talán egy gameplay volt csak…most vhogy kezd túlzásba esni. Inkább egybe kapjam ömlesztve az egészet, azt lesz majd katarzis.NAGYON VÁROM, de már kezd csömöröm lenni a sok K2 hírtől. És még 3 hét hátra van.

 169. Mindenkinek kellemes esti játékot! Mentem haza…(és szurkoljunk, hogy a rendszer működjön…)

 170. Hány MB(g)lehet?

 171. király, akkor megy a rádió 1-en a kuki show :D, game közbe zene (H):D

 172. Remélem hogy bírni fogják a szervrek!

 173. semmi gàz nem lesz ,nem hiszem ,hogy ne birnà ki ,itt is vagyunk vagy szazan – MOST VICCELSZ. sokan fogjak szedni az biztos ,de volt mar amit sokan szedtek. ennyi.

  • “én emlékszem a home-ra milyen “”gördülékeny”” volt 3 év fejlesztés után… még egy sima LBP online is néha szrakodik,pedig ott “”csak”” eladott game-számhoz mérten van terhelés…szóval ne legyen igazam, de én 100%osan stabil informatikai rendszert még nem láttam 🙂 “

 174. szivatnak a kis pocsok mi???

 175. Mivan akkor, hogyha 6 óra elött 5 prcel jön a demó.Akkor jobban ki leszek.

 176. Ezt a hírt mintha olvastam volna február 2.-án

 177. Kész vagyok!!!

 178. Lassan telik ez az nap…

 179. Pedig ötre iderendeltem a pc-s haverom erődemonstrálni. Addig legfeljebb besörözünk! 😀

 180. Tök jó, hogy ötkor kezdődik a Benjamin Button mozim. Legalább nem kell szenvednem a túlterhelt szerverekkel, leszedem kényelmesen este 9-kor – aszongyák’, vagy három órás a film. :O

  • mire hazaérsz, oszt leszednéd, akkora fagyi lesz itt szerintem mint ide lacháza :-)csak itt vagyunk vagy 100-an akik 17-00ára lesbenállnak :-)ebből ronda behalás lesz

 181. Már lenne 18:00 😛 lehet addigra le is jönne 🙂

 182. már be van izzítva a gép 🙂

 183. Egésznap rajta ülök a gépen, erre 5 óra után.Hihetelen

 184. Jöjjön már.Bezzeg ilyenkor nem telik az idő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 185. most neztem meg nincs ,majd 17 00 korul .vagy csak 18 00 kor ,a szemetek . lol :]

 186. A beta igen fasza volt, most már a single is érdekelne…de még vissza van kb 2 óra + amig lejön…

 187. Huráááááááááá, jeee este szedem is 😛

 188. Mindig az utolso percek a legnehezebbek!!!

 189. Ezerrel várom… csak jöjjön mááár :)Élménybeszámoló részemről lesz (ha abba tudom majd hagyni a game-t:)

 190. bedug, felpörget vár-vár-vár…még 2-3 óra? jujjdeizgi 🙂

 191. király!!!

 192. Szerintem simán osszeomlik a rendszer:D

 193. Kiváncsi vagyok fent lesz e mire hazaérek munkából… (18.00)

 194. ohhhhh,,,pppppfffffffff,most akarom

 195. Kíváncsi vok mennyivel fog jönni, tuti rácuppan mindenki. Kirakhatták volna reggel is, hogy Eu-ban már a nép nagy része leszedje, mire USAban felkelnek.

 196. Aha szóval a jóság nemsokára becsapódik a hálózatra…This is Waiting…

 197. Update 2 : akkor még 2 és fél – 3 óra és tölthetjük le ezerrel! Nem bírom ki… 🙂

 198. Ha menet közben lehet lőni, akkor kezsüel. Meg ha jó a kamerakezelés.A gerilla igazán bevállalhatott volna valami retró elemet, mondjuk a grafikát. Ha tökösek.

 199. ixen úgyis szebblesz.

 200. Köszi az info-t…várjuk, várjuk!Föleg hogy nem fog spoilerezni…

 201. Még niccse!:(

 202. Holnap demo ^^ remélem már 01:00 körül kin lesz 😀 mert akkor ma még tolhatom 😀 (idö eltolodás powa XD)

 203. És ez így van jól!! :)))

 204. Mazochista vagyok XD

 205. tulterhelt lesz szerintetek a store csutortokon? 😀

 206. Már alig várom! 😀

 207. Mivel ,hogy egyetelen kósza videót sem néztem meg róla a neten(na jó kivétel a ballet of death),így tuti kihagyom a demót is.Akkor akarom először megpillantani amikor már a kezemben lesz!!!!Ilyen vagyok na,pedig már majd megöl a kíváncsiság…:D

  • Ha ezt sikerül kivitelezned, akkor minden elismerésem, mert én sem néztem sokat belőle, de azt, hogy ne játszak a demojával, nem tudnám elképzelni. Ez már több, mint önkínzás!!!

 208. kivi vok a demora szvsz O^O

 209. De jó lesz a demó is elég 1 időre:D

 210. sztem csak késő délután lesz ent a demó

 211. Kiváncsi leszek a demójára.

 212. Ide vele

 213. Holnap után jön jee 🙂 Remélem már reggel tölthetem 😛 Vajon ebbe lesz valami multi ???

 214. Hajrá, még 2 nap 🙂

 215. kíváncsi leszek a demora

 216. kèrlek Ùram…tegyèk fel a demot csütörtökön..amen 🙂

 217. Minnél elöbb, annál jobb.Nem birok már magammal!!!

 218. Okosak lennének,ha ezen a csütörtökön raknák fel!!

 219. mëg csak kedd van :[

 220. kilzone és resi demók? kezdhetem radírozni a vinyót :-)ez jó, mert nem is kell új gamét venni, ha ilyen demók lesznek :-))

 221. teszek is csütin ha fent lesz:)

 222. Remélem tényleg lesz demo 5.-én.Nagyon várom.

 223. Jiháááá! Csami-nyami, várom.:) Legalább valami elmossa ezt a borzalom re5 demo szájízt.:)

 224. Szerintem nem lesz demo a játék megjelenése előtt, de ne legyen igazam.

 225. jöhet, 😛

 226. Helyes.

 227. “A Killzone 2 és a Resident Evil 5 volt felírva a naptáramba a nagy tavaszi játékvásárlás szekcióba “”fontos”” megjelöléssel. Tegnap kipróbáltam a RE-t, minekután kihúztam és a “”fontos”” helyett egy “”majd”” szócska került.. Remélem csütörtökön nem jár így a KZ is, ugyanis akkor másra kellene elkölteni a félretett pénzt…nők, buli, alkohol…aminek az Feleségem nem nagyon örülne. :Đ”

 228. Köszi, majd ezt is kipróbálom. Ja, most jut eszembe, bemelegítésnek a F.e.a.r. 2 demóját ajánlom.

 229. Halotam én olyat hogy akik megveték a Qore januári számát azok Február 3-án tölthetik a demot és ez igaz vagy nem?

 230. ALLtam, termeszetesen.

 231. “Fenntartasokkal altam a gemhez. Ketes elso resz, hajptenger, bena (ma’ bocsanat…) videoteszt-so, kozepes irasok, es a “”jajanyam azoka fenyarnyek”” izek…A verkfilm viszont felspanolt. Varom a megvaltast. “

 232. csak nehogy osszedoljon a PSN a sok letoltestol! 🙂

 233. kit érdekel ilyenkor a többi játék 😀 remélem nem kamu és csüt tölthető lesz

 234. na, most erre csak annyit, hogy: víííííííííí ^.^Ezzel kihúzom valahogy a megjelenésig 🙂

 235. Mondhatni az előzetes demók hosszúsága kb.!

 236. mindenkinek ? nem csak elorendlknk? az tuti buli .ma resi 5 , csut kz2 es mar csak egy sf4 kene – DE JOO LENNE SF4 demo

 237. Mostanában többet játszok demokkal, mint teljes játékkal. Folyamatosan nyomatják őket…. FEAR 2, Skate 2, Resi5, és most a várvavárt…:)

 238. Hol vagy máár te kib*szott csütörtök… :PP xD

 239. KIRÁLY

 240. Nem spoileres, de legalább látványos, rögtön beledob a tutiba?

 241. Nekem biztos le lesz szedve a demo, nem hittem volna, hogy adnak nekünk a jóságból. A resi5 is bejött ez meg pláne be fog.

 242. Jujj de várom ^^Ááá nem lesz túlterhelve a PSN 😛

 243. Királyság a köbön 😀

 244. Szerintem édesmindegy hogy lesz-e demo. A marketingesek már eléggé felcsigázták mindenki érdeklődését és mivel szinte csak jót hallani róla, így biztos vétel demo nélkül is.

 245. ha azt akarják hogy tényleg sokat eladjanak belőle, előbb-utóbb feltesznek a store-ra egy játszható demót 🙂

 246. Már lipcsében is volt egy igen jó kipróbálható verzió. Csak a checkpoint-oknál voltak apróbb akadások. Várható volt egy demo, a kérdés, hogy mikor.

 247. “Kontinensünk játékosai hatalmas megtiszteltetésben részesülhetek egy meghatározhatatlan időpontban, ugyanis a Sony Computer Entertainment Europe illetékesei megerősítették a Killzone 2 európai tesztverziójának jövőbeni becsapódását. Mint eddig számtalan alkalommal megemlítettük, kizárólag a Sony fekete szörnyetegével rendelkező konzolosok élvezhetik produktumot, melynek európai megjelenése február huszonhetedikére tehető. A kipróbálható verziót a PlayStation Store rendszerén keresztül szivattyúzhatjuk le teljesen „normális körülmények”” között. Normális körülmények alatt feltételezhetően a sima paraszti ésszel értelmezhető letöltésre céloznak, magyarán szólva nem csak az előrendelők juthatnak hozzá. Amerikában minden GameStop előrendelő exkluzív Killzone 2 tesztlehetőséghez jut, a jenkik már február harmadikán nekiláthatnak lövöldözni. Reméljük mihamarabb előrukkolnak a Killzone 2 demonstrációs verziójának megjelenési dátumával. “

 248. reméljük..

 249. Alap mű lesz és van egy olyan érzésem ,hogy még ebben a hónapban fent lesz a DEMO!

  • Ha az előrendelők feb.3.án kapnak demót ,akkor majd mi előbb?

   • Killzone 2: Jön az európai demóA Sony Computer Entertainment Europe ma megerősítette, hogy érkezik a PlayStation 3 exkluzív Killzone 2 demonstrációja, viszont pontos dátummal egyelőre nem szolgált a nyilatkozó szóvivő. Azok az amerikai játékosok, akik a GameStop-nál rendelik elő a Guerilla Games sikervárományosát, egy korábbi körre is elvihetik a demó verziót, amelyhez a kódokat február 3.-ától kezdik kiküldözgetni az érintetteknek. A többiek szintén megkapják az ingyenes próbakört, de csak a játék megjelenése után.Az európai régió tehát úgy fest, hogy nem kap a korábban debütáló, előrendelős demonstrációkból, de lesz publikus próbakör, csak azt nem tudjuk továbbra sem, hogy pontosan mikor. A Sony Computer Entertainment Europe szóvivője megerősítette, hogy a hagyományos formában lesz hozzáférhető, a PlayStation Network-ön keresztül.A teljes verzióra nem kell már sokat várni, nincs hátra két teljes hónap sem a megjelenésig, de a hangulat egyre forróbb és forróbb lesz. Akik próba nélkül nem szeretnének zsákbamacskát vásárolni a Killzone 2 esetében sem, azok várják szorgalmasan a már biztosan befutó demót. Amint birtokunkba jut a pontos dátum, még visszatérünk rá.

 250. Amúgy kicsit buta dolognak tartom, hogy azoknak demózzák először, akik már tuti vásárlók, őket minek meggyőzni?Nagy szüksége van a sonynak a reklámra, a gyors lépésekre, és minél hamarabb fel kellene rakni a demót, +agyonreklámozni, mert hiába atombrutál a játék, ha egy átlaggamerhez (a legnagyobb vásárlóbázis) nem jut el ez az info :)Nagyon szurkolok a KZ2-nek eladások szempontjából!(számomra már biztos vétel amúgy 🙂