Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Killzone 2 – finomságok

Közeledik 2009 februárja, javában folyik az online bétateszt, így érthető módon egyre több információ szivárog ki a Playstation 3 exkluzív [B]Killzone 2[/B]-ből, amely már most jobban néz ki, és több feature-t tartalmaz, mint bármelyik másik FPS a piacon. Nagyon úgy tűnik, a Guerrilla-nak végül mindent sikerül megvalósítania a játékban, amiről a többi fejlesztő eddig csak álmodott, vagy csak fejben rakott össze…Az első izgalmas információ a game SIXAXIS támogatásáról szól. Azok, akiknek már volt akalmuk kipróbálni az orvlövész kasztokat, elárulták, hogy ráközelítéskor lehetőleg biztos kézzel kell tartani a kontrollert, ellenkező esetben nem lesz pontos a célzás, hisz a mozgásérzékelő figyeli kezeink stabilitását!Szintén szépen fejlődik a játékban a környzet rombolhatósága, ami már most igen magas szintet ért el. Ebben a PSU által készített [A http://www.psu.com/Impressive-Killzone-2-destructibility-footage-News–a0005331-p0.php]videóban[/A] jól látszik, ahogy például a gépfegyver lövedékei szaggatják a falburkolatot.Végezetül pedig van pár sajnos nem túl nagy felbontású, de még így is kifejezetten impresszív képünk a hihetetlenül igényesen textúrázott felületekről.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. biztos jó lesz:)

 2. “A legjobbat nem is mondtam!Tegnap éjjel nézegettem a Yuetube-on KZ2-es videókat erre olvasok egy ilyen kommentet “” When this coming to PC?”” szóval XD”

 3. Nah majd kíváncsi leszek ha kijön a játék és a boxosok meg az ANTI PS3 asak akik divatból utálják, mien ürüggyel mondják rá hogy gyenge textúrák, meg buta AI, nemnagyszám grafika.Dehát végülis van benne valami , hiszen a széphez is kell valamilyen szintű szépérzék 😀

 4. “:-) ne kínozzatok, ez már most a legszebb játék amit alaha “”képen”” láttam.”

 5. Ezt a kornyezetrombolosdit polo a Gears Of Warban is nagyon hianyoltam. Szoval ez akkor mar total nextgen? :)Csak koltoi volt termeszetesen. Brutalisan szep ez a jatek….

  • “Tegnap alig tudtam letenni, annyira jó a játék.Az első pár nap csak ismekedés volt, tulképp gőzöm nem volt, mit is kell csinálni. Aztán rájöttem a feladatok lényegére: egyszer meg kell ölni egy kijelölt személyt az ellenfélből, máskor meg kell védeni a társak közül (ez lehetsz te is, véletlenszerűen), van robbantás, területfoglalás, és végül “”bodycount””, amikor minél több ellenséget le kell mészárolni.Amikor ezek az öt perces körök lefutottak, amelyik csapat többet nyert, az nyerte a térképet. Megkapod a tapasztalati pontokat, és jön a következő map.Kezdetben csak katona lehetsz két fegyverrel, aztán jönnek be az újabb kasztok: medic, sniper, engineer, stb, meg az új fegyverek.”

 6. “Kötelező darab volt eddig is,mostmeg…….Xarrá lövök mindent és mindenkit!””csak””3 hónap :-(“

 7. Már nagyon várom nagyon tetszettek az online videók is :DAz a láthatatlan sniper milyen kemény……

 8. nagyon jó volt lipcsében is, és biztos nem rontják el addig.

 9. -?

 10. Na ez a videó még engem is meggyőzött, pedig eddig nem nagyon jött be a Killzone.

 11. Jó kis game ez 😀

 12. “””hihetetlenül igényesen textúrázott felületek””Ja! egymás mellet két tök ugyanolyan (jobb oldali oszlop középső kép). Bár kit érdekel, játék közben úgyse ezt fogom figyelni.”

 13. ma ezt már várom:D

 14. Bedobom a gránátot az ellenség mögé és eltemeti őket a mészkő burkolat. 😀

 15. Varázslat amit ez a játék csinál. XD

 16. Szerintem alkeszek ne akarjanak sniperezni. 😀

 17. Az első részét egy kollégám csak nemes egyszerűséggel szarnak minősítette. (figyeld a képsorokat és zokogj. )Én belül egy hasonló minőségű Black folytatásért áhítozom.

 18. Jó kis videó, kíváncsi vok,h a törmelékek sebzik-e az embert ha ráesnek 🙂

 19. Huhh, elég profin néz ki, a rombolható környezet is pluszt ad a harcnak, bejövős és van szép árnyékunk is. Kár hogy nem kerültem be a bétába. 🙁

 20. Az utolsó kép a kakukktojás, az a Killzone 1-ből van. 🙂