Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Killzone 2 előzetes – Xbox-os oldalon

A hivatalos angol [A http://blog.360magazine.co.uk/uncategorized/competition-check-killzone-edition/]X360 magazin[/A] saját blogján mondhatni rendhagyó esemény történt: az egyik szerkesztő vette a bátorságot, és leírta benyomásait a konkurencia játékáról, a Killzone 2-ről.(Valahogy úgy, ahogy korábban én is vettem a bátorságot itt a PSL-en, és a békesség zászlaját lengetve blogoltam a Fable 2-ről. A terv az lett volna, hogy a Microsoft fontosabb játékai mind bemutatásra kerülnek a blogfelületünkön, de a kiadó még tavaly arról értesített minket, hogy [B][U]gazdasági megszorítások miatt nem áll módukban olyan nem direkt-X360 oldalakat támogatni tesztjátékokkal, mint a PlayStation.LIVE[/U][/B]. Végtelenül sajnálom a dolgot, szerintem ez inkább előremozdította volna a magyar konzolos szcénát, de ha [S]Csányi Sándor[/S] és a többi Xbox-os rendezvényeken pózoló kamuceleb X360-as játékokkal való támogatása nagyobb reklámértéket hordoz, mint egy echte PlayStation oldalon kvázi ingyenreklámmal jelen lenni, fejet hajtok a döntés előtt.)A szóban forgó munkatárs rövid véleményében minden tekintetben pozitív hangvételt használt: a game nagyon kellemes, kinézetben szerinte több területen is felülmúlja a Gears of War 2-t, és ami a legjobban bejött neki az az, hogy a Killzone 2 nem csak szép játék, de rendkívül szórakoztató is, intenzív harci élményt nyújt, változatos, valamint szuper benne a mesterséges intelligencia.Word.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Aha értem, már azt hittem hogy lemaradtam valamiről. 😀

 2. 576KB KZ2: 9,7 pont és a hónap játéka.

 3. intelligencia….ennyi

 4. Na ezt fel kell írni!!!!!!!

 5. biztós tönkre ment a X-re kénytelen volt addig is egy PS3-mon játszani + mellé kapót egy demo killzone-t :DDDDaztán megvilágosodott

 6. Hogy mire képes ez a megosztó konzolháború…. emberek, Cseh László az idei Olimpia egyik legjobban teljesítő olimpikonja volt, aki kis hazánkat képviselte!Olyan kib*szott nehéz elvonatkoztatni attól, hogy valaki ezzel vagy azzal játszik? Normálisak vagytok?!

  • Ja, monnyuk gondolom pont erre megy ki a játék. Ha a világhíres világszép pamelaanderzonnal reklámozzák, akkor még a hüvelygomba elleni szer is nektár, a müvésznő képességeire való tekintettel.Amikor elvonatkoztatsz akkor kezd hatni a szer, mármint a reklám.:)))

   • Valami ilyesmi.Nem hogy örülne mindenki, hogy eljutottunk a játékok ilyetén népszerűségéig. Bár nem mondom, hogy ez a szint, de valahol mégiscsak elfoglalta a maga helyét a konzolozás a világ rendjében.

    • Na ja. Eddig tizenéves skacok szubkultúrája volt ez a műfaj, de a PS óta a fiatal felnőttek, a Wii óta meg unatkozó fogyizó háziasszonyok is művelik.Ha így nézzük, valahol most vagyunk a csúcson innen már csak a konzolos mónikasó, barátokközt, bettiacsúnyalány felé visz az út szép lankásan lefelé.:(Hallelúja, része lettünk a mélynsztrím kultúrának!

     • Szerintem egyik sem olyan jó, bár a többség ezt a korszakot jobban élheti meg. Régen azért voltam kocka, mert játszottam (!), ráadásul konzolon (!), ami együtt akkoriban ultradedósnak (?) számított. Az elmúlt években meg azért vagyok kocka, mert nem Fifázok meg Nídforszpídezek. Mert kiderült, hogy egy jó szerepjáték vagy egy klassz logikai anyag az gagyi, meg kockáknak való, bezzeg a két említett sorozat… attől nő nagy f*sza a gyereknek. 🙂

     • Az, hogy rohamosan rövidülnek a játékok is azt jelzi, hogy megéri igénytelennek lenni, kazsula ugyanis nem jácca végig a 20 órás játékot, csak max a 10-et. Ergo kidobott pénz 20 órás játékot gyártani.A Resi2-ben is elfért volna még 4-5 pálya, szerintem. 60 főcs meccs ide vagy oda, a multiplayert úgy is elbaxták, akkor inkább ebbe fektettek volna enördzsit.Csak ugye egy 20 órás Resi2 már megosztja a tesztelőket is, van aki bealszik közben. És hogy a multi is esetleg kisebb volumenű, még ha azt biztosan tudja is, az megint inkább negatív véleményt fakaszt.Szal nagyon taktikusan rakták össze a Resi2-t. De kb így pont a KZ2 – ig tart és nem tovább. Szal hc gémerkém keressen magának valami mást, pl mehet vissza COD4-ezni addig is, ha komoly multit akar.

     • Én még a CoD4 multit sem tartanám olyan hardcore-nak. Speciel másfél hét után meguntam, gyk. minden meccs egyforma volt. A Resistance 2 multit csak a hétvégén fogom tesztelni, még nem volt hozzá szerencsém. A 60 fős multi mondjuk nem sok taktikázást, inkább egy hatalmas darálást sejtet. :)Amúgy igen, én is kezdem hiányolni a tartalmasabb játékokat. 🙁

     • 60 fős multi igazi kasztok, fejlődés, és feladatok nélkül gyakorlatilag egy őrult rohangászós hentelés.

     • Szomorú… ettől még lehet élvezetes.

 7. Mennyit kapott érte? 😛

 8. A tag vagy korrekt, vagy csak gondol a jövőre. Jól fog mutatni a CV-jében egy ilyen komment mikor a Sony-hoz jelentkezik melóért:)

 9. hmm ez nem meglepő 🙂

 10. Cseh Laci pfpf azé nem mentem Arénába se, nem vagyok ‘ien’ emberekre kiváncsi..

 11. A történetben számomra az a szomorú, hogy a Microsoft nem azt nézte hogy Martin tesztelt volna pár játékukat a saját blogjában, hanem az hogy azt nézték hogy ő egy Ps oldalon főszerkesztő.Pedig ezzel nem lett más ember. Ugyanúgy a hazai konzolos szakértők leg(el)ismertebb arca.Cseh Laci már korábban nyilatkozta hogy szeret Xboxozni, a Microsoft később kérte fel promos arcnak.

  • pf mit nekünk egy Cseh Laci… (….ezt nem gondolom komolyan…), A Sony felkéri majd a Fekete Lacit promós arcnak. Erősebb géphez erősebb ember dukál XDmeg a 3 kondér lecsó!

 12. Pedig én fogok írni Xbox-os játékokról is a blogomba, ez van. Például jövő hónapban a 360 exkluzív Race PRO-ról.

 13. érdekes a MS hozzáállása,bár biztos tudják nekik mi éri meg jobban….Itthon megtalálták Cseh Lacit reklámarcnak,miután kiderült,hogy Phelps Ps3-on keni…Hajrá.Egyébként meg maradjon már ez meg Playstation oldalnak,jó!?…Én elhiszem,hogy ha belenyúlnátok megannyi x-es játékba akkor jobb lenne a látogatottság(hírdetőknek is),de elegem van már a botok elleni harcból…Az SG-ről azért is menekültem el,mert rendszeresen összehányták a topikot 2-3-an,és próbálták megmagyarázni,hogy ami nekünk tetszik,az nemis úgyvan mert…Ne akarjatok itt is war-t….

 14. martin az elgondolásod példás,kár hogy a kivitelezés nem jöhetett létre…

 15. Én is sajnálom, mert szívesen olvastam volna Xbox játékokról ITT. Ahol nem azon megy a vita, hogy bannoltak a Live-ról meg hogy az MS a frankó, mert egy héttel rövidebb a szervízelési ideje.

 16. “Nekem is van teljeskör xdobozom,de ezt a “”háborúsdit”” a Killzone 2 nyerete,maga a hírcikk a példa!:)”

 17. Szerintem a szerkesztő odaát túlpörgött. Tök felesleges, mi több, magamutogató volt a tette, kínai étteremben nincs hot-dog az étlapon, és templomba se k.rni jár az ember. A gyerek letudta ez évi feltűnési/kiugrási viszketegségét, most meg mehet vissza a munkájához.Aki szerint meg háború van konzolfronton, az meg maradjon meg egész életére a 3 éves gyerek szintjén. Érett játékos minden platformnak örül, megosztja és befogadja saját és mások élményeit.

  • Jólenne haezt mások is így gondolnák.Mert szétnézve a valóság nemezt bizonyítja.Jósok 3 éves lehet ebből következtetőleg…

 18. A beismerés elismerés!

 19. Túl élitek ezt a megrázkódtatást… Csányit Xbox 360 játékokkal támogatják ?! Szegény biztos nincs pénze rá….

 20. Na végre nem egy vért fröcsögő x-es!

 21. Én azon csodáxom, hogy végül is minden oldal több mint tök normálisan áll a címhez. Általában mindíg szokott lenni jó csomó olyan emberke ilyen oldalakon, akik agresszív kismalac módjára ha a fene fenét eszik se mondana pozitív véleményt. Csakazért se.Most meg heppi minden.(Persze messze még a február, világbirodalmak is omlottak össze rövidebb idő alatt).

 22. Ez azért vicces, hogy aztmondták nemtudnak biztosítani tesztverziót? Ennyire csórók. Figyelj Martin én meg a Gergő biztosítjuk neked a nagyobb 360 only címeket. 8D Elvégre mennyiből tart? Küldöm postán, usából jön általában. Az meg még mindig hamarabb ittvan hetekkel mint a pal verza. hehe

 23. Nocsak-nocsak.

 24. A fable 2 nagyon nagy játék ! De teli van az x ilyen játékokkal. egy igazi játékos nem azt nézi melyik géppel nyomul, hanem milyen játékkal…

 25. Faszit nem rúgták ki, hogy megmerte írni a KZ2-őt. Elvégre ez elég kemény reklám a konkurens gépnek is nem? És még be is vállalta, hogy szebb jobb mint a gow2. lol Csípem ezt a mukit.

 26. Vicc. Mármint a zárójeles rész…Maga az ötlet pedig nemcsak becsülendő, de szerintem teljesen hasznos is. Ha belegondolok, én a Fable 2-ről nem fanyalogva, undorral olvasnám végig a cikket, mondván hogy ezen is túl kell esni egyszer, hanem engem pl. kifejezetten érdekel hogy milyen a játék. És ikszesként is ugyanígy állnék hozzá a Killzone 2-höz…

 27. xboxra is tudnak ugyanilyen jó játékot csinálni( ezt már bebizonyították)

 28. Erről van szó és kész …

 29. Xboxos oldalon?Talán PS3-ra akarnak váltani??Sztem meg jáccanak a kis pöcsükkel ne a Killzone 2-őt marcangolják.

 30. ez korrekt megnyilvánulás.

 31. “Nem tudom, jó lenne-e itt külön 360-as játékokkal foglalkozni, főleg szerkesztői részről. Korábban bebizonyosodott, hogy az itteni közönség nem annyira kíváncsi a konkurencia játékaira. Jogos, hiszen csak a PS család miatt járnak erre az oldalra. Ha gonosz akarnék lenni, azt mondanám, hogy ha “”Fosboxra nincs is játék””, akkor tényleg felesleges foglalkozni a témával. Ugye.”

 32. korrekt.

 33. Valamit kihagytam, mert nem értem mit keres a képben Csányi, de részemről bekaphatja a Microsoft, ha ennyire balfaszok.Igaz azért nem sírok, mert itt nem olvashatok X-es játékokról.

 34. és a fiatalember már gondolom nem is dolgozik ott…. :-)(pedig de nem lenne nagy hülyeség más produktumát is elismerni)

 35. * Vigyorog mint egy idióta.

 36. Reklámérték reklámérték…Hát hogyne lenne az mérvadó, hogy a kárámell kedvenc játéka a prostreet? Amint meghallottam rohantam a játékboltba…Egyszer mutatták ahogy játszik vele, és látszott, hogy életébe elősszőr lát konzolt…szánalmas még a próbálkozás is.

 37. Szegény, ma már biztos az álláshirdetéseket böngészi. :)))

 38. Nem tudtam erről a 360-as megmozdulásról, bár azt nem értem, hogy miért ne írhatnál azokról a játékokról, amiket úgyis megveszel. Miért kell ehhez támogatás?

  • Természetesen írhatNÉK, de mint az oldal főszerkesztője úgy találnám korrektnek, ha ehhez megkapnám a megfelelő, minimális támogatást.

  • “””Nem tudtam erről a 360-as megmozdulásról, bár azt nem értem, hogy miért ne írhatnál azokról a játékokról, amiket úgyis megveszel. Miért kell ehhez támogatás?””Ez az “”úgyis megveszel”” dolog nem olyan egyszerű azért anyagilag, főleg, ha folyamatos 360 as játékblogokat akart volna kirakni, és az egésznek úgy lett volna értelme. Gondolom Martin se milliomos, a PSLive -ot se fizeti senki jelenleg, szóval azért ez messze nem ilyen egyszerű.”

   • Itt nem arról van szó, hogy minden szaros 360 játékról lett volna teszt, hanem pont, hogy a kimagaslókról, amiket, biztos, hogy megvesz Martin.De ha már. Nagyon szép ez világbéke hangulat, meg, hogy jó irányba mozdulna a konzolos szcéne, csak ez így nekem állszent.

 39. Érdekes hír.Itthon nemigazán várható hasonló.Kivéve amit Martin csinált.

 40. A vírus fertőz és megállíthatatlan…

 41. A kiotói nintendós Dagobert bácsiknak kéne legjobban kipróbálni…Úgyis már rég elfeledték mi az a játék…

 42. hát….hamár ők sem tudják fikázni….

 43. Ennek örülök, hogy ilyen véleményen volt és nem egyből lehúzta!:DMondjuk én néhány Xes játéktesztet biztos elolvastam volna, hogy mit tud a másik gép játékai, de hát nem akarják…

 44. Killzone 2 a csapból is:) Mi lesz itt ha megjelenik, mamám…

 45. Ritka korrekt…

 46. A jó játékokat el kell ismerni platformtól függetlenül, aszem ez így korrekt 🙂

 47. Martin, nem lettünk víájdzsík, azért van ez! 😀

 48. Nem semmi, de én is szívesen láttam (olvastam) volna tőletek egy GOW2 tesztet.

 49. peace,love and unity

 50. korrekt

 51. Indulnak is a napkeleti bölcsek….

 52. Hát igen, ebből is látszik hogy a konzoljátékok történelmének új királya jön nemsokára.