Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

KILLZONE 2 BÉTA

A [b]PlayStation.LIVE[/b] hatodik videoshow-ja nem teszt, hanem inkább egy afféle laza kedvcsináló – mégpedig nem kisebb címhez, mint a Playstation 3 tulajdonosok talán legjobban várt játékához, a [b]Killzone 2[/b]-höz.Amit most megmutatunk nektek, az a KZ2 multijának béta verziója. Reméljük, talán tudunk új infókat mondani és prezentálni.Villanyt le, majd dőljetek hátra a fotelben, eresszétek el a billentyűzetet vagy controllert és élvezzétek az előadást.[b]Welcome To The Video Show![/b][VIDEOSHOW]006[/VIDEOSHOW]

158 hozzászólás

Hozzászólás

 1. Egy vérbeli Killzone :)))

 2. jól sikerült csakugy mint a Ps2 -es elődje:)

 3. Egy kicsit fura de nekem bejött ez a játék

 4. jó lett!:)

 5. Még mindíg a legdurvább, és azóta is tartja magát.Köszi a vidit srácok 🙂

 6. Igazatok volt, tényleg nagyon jó lett!

 7. az 1rész se volt rossz de ez sokkal látványosabb

 8. Születésnapomra meg is kaptam a STEELBOOK-ot örültem neki mint vak a poharának:D

 9. nem fogunk bent csalodni

 10. hatalmas lesz 😛

 11. nem roszz kis játék én már láttam elő rendelésben

 12. ez nagyon zsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir lesz már nagyon várom

 13. “Anno killzone-al példálóztam FPS fan barátaim előtt,hogy nézzék meg,jáccanak vele,mert naon jó.Nemtom ki hogy van vele,de sztem kontrollerrel sokkal élvezetesebb jáccani,mint egérrel.Valahogy sokkal jobban bejön,h “”ideig tart”” mig ráfordulok,becélzom,nemugy,mint egérrel,h csak ugy rángatom a pukkát,legyen az akár egy háztömbnyi megaton-gamma-gejzír-cannon.Ja,de visszatérve az elején említett fan haverokra.Akkor lehúzták a játékot a grafika miatt.Na,most már egy rossz szavuk nem lehet….!”

 14. egyébként lehet már valamit tudni arról hogy várhatóak-e add-onok? szóval ajánlatos usa verzát szerezni belőle? Illetve online coop lesz-e, vagy ez nem resi2? 😀

 15. nagyon nagy :D:D

 16. kurvajó…. *-*

 17. Alig várom már!

 18. “Ez a “”kaszt”” rendszer, respawn előtt felélsztés, fegyó unlock, auto gépfegyver… olyanná teszi a multiját, mintha csak BF2142 lenne. Amit nagyon is szeretek játszani! De remélem lesz majd klasszikus deathmatch, TD, CTF is, ahol nincs kaszt csak fegyverek amit bárki felvehet.”

 19. Nagyon jó lesz Grafika 10/10 😛

 20. Nah ez egy nagyon szép játék!

 21. Őszintén megvallva rohadtul várom, de kifejezetten a multi miatt. Ez természetesen betudható a COD4 multi függőségemnek is.

 22. köszike a látványért,de már igen nem bánnám ha mihamarabb kinnt lenne a polcokon!!február 17-én reggel nyolckor boltajtoban várakozás!!!!

 23. Ámulok és bámulok…..Rákenról!!! l,,l

 24. uh de várom már

 25. Mi annak a számnak a címe ami a videó elején pörög ?

 26. Akarom mondani NYOMJA:)

 27. A Martin már myomja az előzetes verziót,megesz az irigysééééééééég!!!

 28. Bárcsak kapnék béta kulcsot ez egyszerűen eszméletlen

 29. Üdv.Mindenkinek.A Killzone 2 szerintem nagyon komoly,a hangulata elképesztő és a grafika is gyönyörű.Jelenleg ezt a címet várom a legjobban,remélem nem csalódok benne.

 30. nembaj márklár. A márklárok mindig márklárok, így egész márklárukban, márklárkodhatnak. Szerintem ezért neked márklárod van.

 31. Nagyon pörgős és durva játék lesz ez, meg kell venni feltétlenül!

 32. jó volt nézni a gamezést.még én is kedvet kaptam hozzá.

 33. Kemény lesz! De én inkább a szinglijére lennék kiváncsi, mert az az elsőben komoly volt. Online elszabadulnak a sok szabadidővel rendelkező egyének, akik mindenkit szanaszét szednek.

 34. feltámasztás van, de ilyen kivitelezésben még nem volt:)Taktika: Hát sok helyen azért bumm és mehet, nem muszáj kommandózni mindig:)

  • Eneny Territory univerzum… ott mondjuk engineer is van meg…. stb. 8 éve létezik ilyen szerep kiosztás FPS-ben.. ilyen formában… le kell gugolni és injekcióval megszúrni a faszit… úgy emléxem van még hasonló játék….

 35. “””taktika is kell hozzá? Nem csak agyatlan lövölde?”” háát a multi márcsak ilyen:):):)”

 36. Ez nagyon hangulatos lett, én is megkívántam a játékot, bár ez a stílus elég távol áll tőlem. 🙂

 37. Izgalmas.

 38. Minden teren javul a videotesztek minosege, igy tovabb!

 39. Na ez is karaj lett, bár megőrülnék, ha nekem ezzel kéne játszanom. 😀 Ja és az elején az a zúzós zene BORZASZTÓAN tetszik, pedig nem vagyok metálos. 🙂

 40. Nagyon jó videó! A JÁTÉK MEG…ÁÁÁ…NAGYON VÁROM!!!

 41. Nagyon jó lett!Gratula! De Chriss beszélhettél volna hangosabban is:) Amúgy tényleg profi,még,még,még…:D

  • Hát jah. Cloud is megmondta, hogy hátbab*sz péklapáttal következőleg 🙂 Annyiban volt gáz, hogy ott szembesültem komolyabban a játékkal és csak ámultam. Meg télleg késtem spontán 4 órát, és az abban a 4 órában elmulasztott hülyeséget be kellett pótolni. 🙂 Hát csináltunk tesztet is. Erre mondom nem tudok mondani baze’. Oszt akkor jutott eszünkbe, hogy már forgatjuk a videotesztet :D:D:D de közben mindenki bambult meg marhult.

 42. Srácok ez nagyon metálos lett!De mi is bírjuk a metált:)Köszönjük!

 43. Nem kapunk demot,vagy bétát? Gondolom esély nincs rá,hogy én is nyomulhassak vele február vége előtt:( Vagy igen?

 44. Nagyon nagy lett ez a videó tesz/kedvcsináló is. A Martin és a testőrség, ahogy ott ülnek… :)A felvételen nem látom tisztán, de ez a videó talán már nem a Sony üzletben készült ugye? Az az Airsoft M4 a tiéd Martin?

 45. S lön egy isteni torkolattüz fénye lesújtá amaz USA harcosokat…Csak nem? Visszatért, hogy ismét magával ragadja néhány szerencsétlen lelkét!?Mindenki tudatában egyszerre fogalmazódik a felismerés…EZ MARTIN A MERÉSZ MEDIC!!! Kemény a két fegyveres kollega fönök! 😀

 46. Nagyon jó ízelítő lett, a vágó tudása előtt leborulok. A játék meg remélem megrengeti a jelenlegi generációt kellőképpen:)Amúgy meg föl vagyok háborodva a Golden Axe nevében hogy félnap alatt több hsz született ehhez a teszthez mint ahhoz egy hónap alatt xD

 47. Durva jó volt a kedvcsináló.Nagyon ellett találva az opening alatt szóló zene!Messze van még február 27. sajnos … addig tuti még 1X végigjátszom a KillZone-t!

 48. Zsír a video! 😀 THX! KenChi: látszik, hogy fáradt vagy, Chriss meg pörgött… Martin: gow2 textúrázása ennyire durva? Nálam az Uncharted vezet abban, olyan sziklafalakat, stb, sehol sem láttam. Vagy Gow2 még abban is veri?

  • “Az Epic motorjának a legnagyobb erőssége a kerekded formák hihetetlenül változatos textúrázása – éppen ezért szól a Gears of War 2 az “”alagutakról””, legyen az barlangbelső vagy egy óriásféreg bélrendszere. A látvány rendkívül részletes, bár feltűnően steril. Külső helyszínen már annyira nem remekel az engine, mert az épületeknek kissé “”gyönyörű makett”” jellege van. Ami erős vakítás volt az Epic részéről, a képernyőn látható karakterek száma – szerintem közeliben hatnál több figurát soha nem számoltam a végigjátszás során (és ezt úgy, hogy én, a társam, meg 4 locust), kizárólag távoliban.Ahogy a Guerrilla motorját nézem, abszolút a realisztikus megjelenítés felé orientálódik. Koszosabb a kép, profin játszik a fényekkel, száll a por, és a külső helyszínek objektumainál is nagyon látványos a térgeometria. Ez annyit jelent, hogy az épületek változatosabbak – de nehéz ezt szavakban megfogalmazni. Voltam egy sikátorban, ami végre tényleg valósághű hatást adott, nem pedig díszletfeelinget. Ehhez jön hozzá pluszban a besz*rás időjárás.”

 49. kemény lesz na! a teszt ismét jó lett!(vagyis az ismertető ,mert ugye ez nem teszt)

 50. Fú de pocsék!Recés grafika, vacak fények, akadozó hang… bleee! :b(Ezt csak azért mondom, mert így talán könnyebb lesz kibírni februárig… ami mondhatni március(mivel február legeslegvégén jelenik meg))

 51. Nagyon jónak tűnik, csak szerintem már rég ki kellett volna jönnie! Bár inkább csússzon egy játék mint hogy sz*r legyen, de ne ennyit!

 52. ELOBEN ezerszer SZEBB, de igy faxa ez az elozetes

  • Gondoltunk is rá, hogy mind a 836 tagunkhoz kimegyünk élőben megmutatni videoshow helyett…

  • Igen, az biztos, meg valószínűleg az is, hogy a single még kidolgozottabb grafikával bír, mert szerintem kis mértékben butítva van a multi, hogy a kód a lehető legtökéletesebben fusson de ez csak tipp.

   • Gondolom nem lövök le poént ha elárulom, hogy ha a multi látványa 1/3, akkor a szingli úgy 3/3.Számomra sok szempontból mindenképpen játéktörténeti mérföldkő. Olyan effektparádét hoz, amit eddig egy játék sem. Ha a kritikusok szerint a Gears of War 2 a textúrázás magasiskolája, akkor a Killzone 2 mindenképpen a speciális effekteké, és az animációé. Két pályát nyomtam le eddig, de szinte zúgott a fejem, olyan hangulatot ad át.

    • én annak örülök,hogy végre vki kezdi eltolni az egészet a realitás irányába…az egész játék full dinamikus és sztem ez a jövő….

 53. hát ez kurva jo 😀 mind a 2 😀 a teszt is meg a játék is!

 54. Már előrendeltem, kb úgy 1 hónapja, addig meg csak elleszek valahogy…:)

 55. I LOVE ViDeOtEsT !!!!!

 56. halljátok, beszéljetek már a guerillával h adják ki hamarabb, én nembirom várni..

 57. na végre, este hazaérve edzésről, koszosan, büdösen, ledölve a gép elé, nem is esik jobban semmi, csak egy Pslive KZ 2 videóteszt 😀 fuck, hozom az üdcsit, aztán nézem 🙂

 58. Jó kis videó tesztet csináltatok ismét. :):)

 59. Már most látszik, hogy igen komoly multi móka lesz. Nagyon remélem, hogy a single is ilyen minőségű, bár nem igen aggódom.

  • 🙂 A PS3 leg-leg-leg játéka lesz… Mindenki nagyon sokat vár tőle. Biztos lesz belőle gyűjtői változat, egyértelmű, hogy úgy veszem meg. Ha hazahozom, besötétítek, kikapcsolom a külvilágot, beizzítom a hangfalakat és a tévét és átadom magam az élvezeteknek. Ez lesz a Playstation 3-as kínálat ékköve. Nagyot kell robbannia, mert ha nem, sokan fognak csalódni. 🙂

 60. Nagyon fasza VideoShow lett. Kösz fiúk! 🙂

 61. Ezen most k*rvára meglepődtem, nagy köszönet srácok ez valami kib*szottul jó lett, ráadásul király poénok is akadnak 🙂

 62. na zsííír! de messze van meg feb 27-e. 🙁 grat a teszthez. mar gyujto vok.

 63. “ilyen ötlet hogy halál után még pár másodpercig még “”él”” az ember és újra lehet éleszteni, ez a pc-s enemy territory-ban 2003-ban megtalálható volt már, a quake wars-ban is van biztosan. meg a kane and lynch single-jében is van biztosan. csak a pontosítás kedvéért ^^a videó nagyon tetszett. a single részből is lesz?”

  • Épp most tesztelem a preview single-t, de abból most csak írásos anyag lesz. Normál videoteszt majd februárban.

  • “A video alapján reményteljes a multija. Jó hogy ilyen sok kaszt van, meg játékmód. Ilyen szempontból PS3-on nekem eddig GRAW2 volt az etalon, csak ott sajna a játék maga nem volt a legjobb.Ez a felélesztés is nagyon jó ötlet.A RtCW:ET-ben is nagyon jó volt. Örülök, hogy átvették onnan a dolgokat. De ott ugye pl. az “”inzsenyér””-en (ált isk orosz oktatás rulez!:))) is rengeteg múlott a multiplayer pályákon: ágyú tank felrobbantás/javítás, akna/időzitett bomba telepítés, hatástalanítás, miegymás. Jó lenne, ha itt is lennének ilyen összetett pályák.A sima frag gyűjtéssel, meg a COD4 féle “”kushadok a bokorban hátha errejön a hülyéje a dipótáskáért”” játékstílussal már tele a törpöm, jó lenne végre valami összetettebb multiplayeres játékmenet.”

 64. Na megnézem én is.

 65. K*rva jó lett a teszt, kösz! Már nagyon várom a játékot! :)Faszák azok a replikák!Ja és hatalmas Respect Cloud-nak, nem semmi amit itt művelt!

 66. Király teszt/videó! Streamelve lestem meg, de már töltöm is lefelé 1000el.. :]

 67. jo a teszt! a jatek meg isteni! nagyon varom!

 68. Kenchi tud beszelni? 🙂

 69. Kösz a videót srácok

 70. Még egy faxa videóteszt x) Köszi PSL!Amúgy az elején amikor tárazol vagy váltasz fegyvert a csávónak véres a keze, kérdem én, mitől? (Chriss-nek is feltűnt x))

 71. Klafa!Ez jó!Ez qrva jó lett!!!(egyébként újraélesztés mint olyan létezik más játékokban is, épp ezért a lelőtt emberkékre érdemes dobni egy frag-ot, így az esetlegesen segítségére siető medic katonát is behúzhatjuk)

 72. Jó teszt! Ötletes multi! 🙂

 73. Inzsenyííír. :)))

 74. Ja, csak hogy tudjátok, a vágó csávó nagyonvuzi. Mondom.

 75. Remélem olvassák a szerkesztők az írásom:D:D Szóval kurva jó maga az egész oldal, pedig nem vagyok egy regisztrálós fajta, de meggyőzött az oldal letisztultsága és tartalmassága:D Remek teszt bár még szoknom kell a magyar hangot, de remek irányba haladtok, csak így tovább….ja és kérünk szépen teljes képernyőt a videókhoz:D

 76. Megnéztem. Bitangjó videó. Grat a vágónak/szerkesztőnek. Bár erről a játékról ha akartatok volna se lehetne rosszat csinálni! XD

 77. “Ez most életet mentett, köszönjük!””lag volt”” xD”

 78. Már épp kezdtem hiányolni valami jó kis videótesztet. Nagyon jó lesz ez a game de ez a multi tényleg nem az én műfajom. Tele a képernyő minden bisz-b@sszal. Nem baj nekem Single-ben egyedit fog nyújtani…..

  • A legelején mondom, hogy lekapcsolható a full HUD – de akkor nagyon kell vágnod a feladatok helyét fejből, plusz úgy az Assassinationnél a célszemélybe csak véletlen futhatsz bele. HUD nélkül inkább a sima Bodycount megy.

   • Ja akkor jó (még szerencse hogy odafigyeltem). Ami még feltűnt hogy itt-ott kevés a tereptárgy (mondjuk Single-ben szerencsére nincs ez… már ami a videók alapján látszik).

 79. Már megint fasza lett a videóteszt. :)Béta kódot küldhetnétek, ha kapnátok egy feleslegeset. 😛

 80. Inzsenyííííírrr b*zzmmeeegg :D:D De télleg jó anyag lett!

 81. jó vid lett, KÖSZI 🙂

 82. nem valami nagy a grafika jó de a játék ááááááá

 83. Cloud, legközelebb megcsinállak szájjal.

 84. Mindjárt megnézem, de ez a 6. teszt..

 85. Fúú, hogy b*sszátok meg, nyomom uis a péjeszre, rája,..XÉXDd

 86. Már szedem is PS3ra! Ezt a játékot mindennél jobban várom! Köszi Martin a munkát vélemény m ajd később. 😛

 87. Tudom, hogy még nem publikus, de már megnéztem és valami brutálisan jó lesz a játék! És ahogy tartjátok azokat a fegyvereket! 🙂 Köszönjük a videót és köszönjük Martinnak a részletes bemutatót. 🙂