Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Ki lesz az FIA elnöke Mosley után?

Max Mosley a FOTA nyomásának engedve nem fogja újra jelöltetni magát az őszi elnök választáson. Ezért el is kezdődtek a találgatások, hogy vajon ki válthatja majd őt az elnöki székben.Több személy neve is felmerült, mint például Nick Craw, Michel Boeri, Jürgen Hubbert – a DaimlerChrysler egykori főnöke -, Jean Todt – A Ferrari csapat egykori vezetője – vagy Hermann Tomczyk – az FIA jelenlegi alelnöke. Utóbbi egyébként már cáfolta is. “Nem akarom megpályázni ezt a pozíciót. Bízom benne, hogy ezzel sikerül megelőznöm a további találgatásokat.” Az elnököt egyébként az FIA közgyűlése fogja választani, ekkor 130 ország 222 társklubja lesz jelen.”Todtot nem szeretném kizárni. Azt viszont nem tudom elképzelni, hogy Boerit érdekelné ez a pozíció. Erre a munkára ő már túl öreg” – nyilatkozta Mosley.Viszont azt leszögezte: “Nem az istállók, hanem a delegáltak fognak FIA-elnököt választani. Ha azonban több kandidáló akad, akkor én fogok javaslatot tenni.”A jelenlegi elnök nem bánkódik, hogy távoznia kell: “Nekem két dolog volt fontos. A költségvetést arra a szintre kell visszaszorítani, amit javasoltunk. Ez megtörtént. A csapatok a költségeiket a 90-es évek eleji szintre redukálják, ami nagyjából megfelel a mi 45 millió eurós plafonunknak. Ezen kívül három új csapat előtt is megnyitottuk az utat. A jelenlegi istállók megígérték, hogy kezdetben segíteni fogják őket” – mondta.*FRISSÍTVE*Közben a FOTA is megszólalt ez ügyben: “A csapatok szemszögéből nézve olyasvalakit szeretnénk, aki valóban független” – mondta John Howett. – “Mármint független az összes csapattól, és nem csak jelenleg, hanem régebben is az volt.” Ezzel utalva Jean Todt esetleges jelölésére.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Hát igen ez várható volt…

  2. Jean Todt-ot nem szeretném többet médiában látni, rosszul voltam a csücsörítéseitől:))Független? hmm…akkor ezek szerint Győzike is kilőve:((

  3. Todt for president 😀

  4. Todt-szerintem is jólenne 😀 Csak ne Ferrari párti legyen

  5. Én Todtnak örülnék 🙂

  6. Todt-ot szívesen látnám az FIA trónján. Szinte minden szakágban volt csapatfőnök, van belelátása, + köztisztelendnek örvend. Szerintem fel tudná lendíteni nem csak a Formula 1-et, de a ralit, túrakocsit, hosszútávú versenyeket, stb. Meg rendet rakhatna az utánpótlás kategóriágban.

  7. hát nem én 😀